London podle WIDIAN je Leather vůně pro ženy a muže. London byl/a uveden/a v roce 2018. Vrchní tóny jsou Agarové dřevo (oud), Fialka a Cypřiš; střední tóny jsouMaliny a Konvalinka ; základní tóny jsou Kůže, Vanilka, Jantar (ambra) a Pižmo.

MasterCanederli
London je kožený, rafinovaný a elegantní parfém.
Otevírá se lehce kouřovým a květinovým tónem s jemnou fialkou; brzy se rozehraje kožený tón na kůži, která se stává skutečným protagonistou kompozice. Tato kůže, která není vůbec ostrá ani štiplavá, je dokonale zjemněna sladkými tóny malin a vanilky, které ji provázejí po celou dobu jejího vývoje. V závěru se vše ještě více zjemňuje a vládu přebírají ambrově-pižmové akordy, jemné a sladké, v klasickém widianském stylu.
Máte pocit, že máte co do činění s hedvábně hladkou kůží, dobře zpracovanou a využitou pro elegantní prvky, to vše zabalené do krémové, sladké, pižmové vůně. Prvních několik hodin má kluzkou, příjemně konzistentní přítomnost, pak se během dlouhého trvání postupně vytrácí. Tiše unisexová.
Skutečně krásná vůně s luxusní vůní a vhodná pro různé souvislosti. Ze všech, které jsem z vlákna TF Tuscan Leather vyzkoušela, je tato rozhodně nejlepší, aniž by si byla příliš podobná. Navíc balení (dokonce i to nové) spolu s flakonem s propracovaným tvarem a reliéfní povrchovou úpravou, která evokuje arabský styl, jsou krásně zpracované a velmi elegantní.
9/10

JHW1987
Můj bože, to je úžasné. Malinový tón je nádherný, téměř jako šumivá malina v kombinaci s tou nejhladší kůží, jakou jsem kdy cítila! Chápu, proč je tu podobnost s toskánskou kůží, nicméně tato je ovocnější a mnohem jemnější, navíc vanilka jí dodává příjemnou sladkost. 10/10

Ragnar
Nesouhlasím s těmi, kteří volili Londýn podobný toskánské kůži. Ačkoli by čichová pyramida mohla svádět k opačnému názoru - a já sám jsem se pustil do jejího testování s jistou povrchností diktovanou předsudky - ve skutečnosti jsou si velmi vzdálené. London není strohá a hranatá kůže jako Tom Ford, naopak je velmi sladká a mastková.
Úvod je překvapivý a velmi odlišný od toho, kam se bude později vůně ubírat. Je to velmi kouřový úvod s ovocnými podtóny; exploze kůže a kouřového oudu. Krátce poté se zjemní, stane se jemnější a vystoupí fialka, malina a vanilka.
Znovu se objevuje kůže a tentokrát ji doprovází dřevitý oud a už není kouřová jako v úvodu.
Je příjemná, elegantní a, jak již bylo zmíněno, méně strohá než Tuscan Leather.
Více než kůže je to sladká, mastková, kožená a lehce vanilková malina.
S postupem času kůže ustupuje trochu do pozadí a vůně se usazuje do výrazně mastkových a vanilkových tónů, kde jsou hlavními protagonisty maliny a fialky a pižmo.
Vysoce ženská a elegantní.
Vynikající výdrž.

Уд
Vůně je krásná, ale je tolik podobná "toskánské kůži"? Poté, co jsem si naslepo objednala flakon, protože jsem slyšela a četla nadšené recenze, jsem očekávala vylepšenou verzi "Toskánské kůže". Ve skutečnosti se ukázalo, že jde v podstatě o dvě různé vůně. Jestliže "Tuscan Leather" je pro mě drsná tmavě hnědá kůže s malinově-jantarovou kyselinkou na samém konci stopy, pak Widian London je malina, která je orámovaná kůží a trochou oudu, jehož rámec lze číst po celou dobu trvání vůně, cítit je také vanilka, která v trojici s konvalinkou a fialkou vůni jen vyhlazuje a rámuje, dělá ji mléčnější a jemnější. A obecně je kůže ve Widianu mnohem jemnější než v "Toskánsku", v Londýně je kůže hnědá, s načervenalými oděrkami, v závislosti na fázi rozvíjení vůně může být hladší nebo drsnější, spíše jako semiš. "Tuscan Leather" má jasnější kožený akord, který je dominantní, vůně je v podstatě věnována kůži, takže je vlastně i ona, Widian je zase komplexní vůně, ve stopě tak obecně těžko někdo řekne, že London je podobný "Tuscan Leather", protože vůně jsou odlišné a než si koupíte Widian v naději, že to bude vůně mnohonásobně lepší než "Tuscan", stojí za to ji otestovat. Ano, London je složitější, ano, London je lichotivější (a je to moje první vůně, která se mnoha lidem opravdu líbí, což jsem nějak nečekala, zvlášť když jsem si nikdy nekupovala vůni v naději, že bude lichotivá, ale tato vůně se opačnému pohlaví opravdu líbí), ale jestli je lepší než "Tuscan Leather" - nevím..... Pokud se vám líbí "Tuscan Skin", berte jen ji, ale pokud hledáte komplexnější a sofistikovanější vůni, určitě byste měli věnovat pozornost Widian London, protože v London je více nuancí, což je pro zkušený nos důležité, ale "Tuscan Skin" není horší než tato vůně, bere si svou asertivitu, brutalitu a styl, který je vlastní všem Fordovým vůním. Widian London je krásná vůně celá o malinách a kůži, Tom Ford je o kůži a malinách. Máte ve své sbírce jednu z nich, potřebujete ještě jednu? Sám na tuto otázku nedokážu odpovědět).

evgeny_fox
Nekupujte bez testu! Koupila jsem si vzorek a jsem ráda, že jsem si koupila jen vzorek. Vůně zní úplně jinak, než se zde píše. Vůbec zde není toskánská kůže TF (které jsem fanynka). A není zde cítit žádná kůže. Je to velmi sladkobolná vůně, která ze všeho nejvíc připomíná sladký levný parfém od Antonia Banderase. Křiklavá sladkost přejde za 1-2 hodiny do chemotického základu, který se nedá nazvat vůní semiše nebo kůže. Ani žádná "drahá auta s koženým interiérem". Jen sladká sladkost.

Maaka
Konečně ho mám! Čtyři měsíce jsem se za ním honil po Evropě, a pak byl tady.
Poprvé jsem ji vyzkoušela během výletu do Prahy, dala si ji na rukáv, a když jsem se vrátila domů, zjistila jsem, že ta vůně je láska na první pohled. Ještě dlouho se mi držela v šatníku, a to i po několika vypráních svetru. Přitom není nijak nutkavá.
A dnes v Budapešti přibyl do mé skromné sbírky dlouho očekávaný host.
Jakási kouřová fialová na drahé kůži. Nebo doutník v limuzíně. Nemám sice tuhle metaforu ráda, ale tohle je přesně ten případ, kdy můžete o parfému s jistotou říct: "Zní draze!". Mimochodem, z ruky nebo z přírodních tkanin zní mnohem vznešeněji než z flakónu. Vřele doporučuji vyzkoušet.

Roge
Abyste se dostali do ringu, musíte zvednout lano a London to udělal. Widian vytvořil čichový nápor, který je plný bohaté kvality. Při prvním použití se vynoří svůdný jarní vzdušný akord a zároveň objímá jádro nebesky zpracované jahody, která se rozlévá na lůžku fialek. Prvorepublikový vzduch nese tóny oudu, kůže a pižma protkané jemnou vanilkou. Tóny cypřiše propůjčují svůj profil pudrovému pižmu obalenému cukrem po okrajích. Výsledek je nadýchaný a sladký jako cukrová vata. Tato atmosféra se tlačí směrem dopředu a zůstává v jádru vůně po většinu doby nošení. Po obvodu jádra cukrové vaty se při každém přivonění objeví jiné tóny. Při jednom přičichnutí se rozvoní jemný exotický tón konvalinky, při jiném vás může svést pudrový vzduch nebo pižmo. Ovocné akordy a akordy cukrové vaty budou na vaší kůži důvěrně tančit, ale rozhodně doporučuji tuto vůni nastříkat na oblečení. Tento model není určen na přehlídkové molo.
-SLEPÝ NÁKUP STOJÍ ZA TO-

MrZayas81
Přišlo to a já nemám slov, je to nádhera.
Rozvíjí se na kůži s odstíny sladké ovocné fialky, poněkud kovové, ale zároveň hedvábné, sedící nad ultra sofistikovaným koženým akordem, tak krásně poskládaným,že by vám srdce poskočilo.
Cypřiš uvedený v poznámkách není vůbec výrazný, ale hádám, že možná přispívá k prosazení dřevitého profilu v základu, když do něj začne pronikat vyleštěný oud,
London si zachovává svůj sladce dřevitý kožený profil od shora dolů, ke konci vanilka a pižmo uzavírají kožený akord a vyhlazují ho do semišového teritoria s jemně kořeněným ovocným tabákovým pocitem, který přenáší nositele do olfaktorického ráje.