Erba Pura podle Xerjoff je Orientální vůně pro ženy a muže. Erba Pura byl/a uveden/a v roce 2019. Erba Pura byl/a vytvořen/a Christian Carbonnel a Laura Santander. Vrchní tóny jsou Sicilský pomeranč, Kalábrijský bergamot a Sicilský citron; střední tón jeOvoce ; základní tóny jsou Bílé pižmo, Madagaskarská vanilka a Jantar (ambra).

Best in Show: Barbie parfémy (2023)
od Ítalo Pereira, Elena Vosnaki, Yi Shang (怡 商), Markéta Rybínová, John Biebel, Iulia Halatz, Jernê Knowles, Miguel Matos, Edie Smith, Lucia Remigi, Dariia Fessalonika, Beth Butterfield, Stefanie Jähn

AVRUM 💙
Erba Pura Xerjoff
No, zvenku je to nepříjemné.
Pokud jde o to, jsem v té části lidí, kdy si přeji, aby tato vůně a směr milovníků zmizely.
Nepovažuji ji za uměleckou vůni, je to parfémová vůně, která stejně jako parfém dává vůni.
Okamžitě ten zvuk připomínající kirke - Kirke Tiziana Terenzi.
Amberwood
Sladkost
Je to buď vanilka, nebo ethyl maltol.
Trochu karamelu.
Není mazlavá
Plná, ale svěží
Trochu řezavá a zvonivá, těžko se to vyjadřuje slovy, ale něco tam je.
Difuzní.
Je to pěkné, ale nakonec je to trochu nuda...
Je to velmi jednoduché.
Chápu, proč je to populární, jen to není moc přirozené, umělé, a to mě láká.
Dívky milují pižmo a vanilku, a toho je tady hodně.
V horních tónech jsou citrusy...
Nevím.
Spíš jantarové dřevo.
Ovoce ve středních tónech...
No, když hladké a neochucené, což je trochu jako ovoce, ale trochu jako bavlna a plast.
Pižmo v základu a vanilka - souhlasím - to je páteř, to je základ, základ a základ.
Jantar - samozřejmě! Syntetická ambra, pro mě bez trigeminového efektu.
Připojte se k mému telegramovému kanálu "AVRUMs Perfume Notes"! 💙

Renan C.
Je zvláštní, že tento parfém zde na své stránce rozděluje názory, zatímco Amber Oud (arabský prototyp) má jen pozitivní hodnocení (šampion komplimentů, všem se líbí, nádherně voní).
Je to kritika vůně, nebo kritika její ceny?
... Že je to obyčejný parfém; že připomíná to či ono a že je mnohem levnější.
Ale jaký jiný parfém (kromě klonu nebo prototypu) znáte, který má tuto vůni? Nemůžete si na kůži nastříkat šampon, aby vám vydržel 12 hodin, a projekt na 3 hodiny.
Cena je důležitým faktorem jak u levných, tak u drahých parfémů. Ale není to jediná věc, kterou je třeba při hodnocení zohlednit.

Marcelosg2000
Je to příjemný, ale poněkud neobvyklý parfém. Ve slepém nádechu je to parfém, který vás nutí něco očekávat. Připomíná ovocné citrusové vůně šamponů. Je to jako vůně vody z těch šamponů, které vám stékají po těle po sprše, akorát že se drží několik hodin. Jednoduchá tropická ovocná vůně, ale silná a elegantní.

a.demarco.1987
Bohužel se nemůžu ani nastříkat, cítím z ní chemický tón (který nacházím i v jiných vůních, ale zatím se mi ho nepodařilo identifikovat, možná je to ambroxan nebo rostlinné pižmo z podobností, které se mi podařilo mezi jednotlivými pyramidami udělat), ze kterého se mi dělá špatně, a bohužel mi přetrvává na kůži i po vyprání, musím dávat oblečení do pračky... Nemůžu ji propagovat :(

rita_letich
Asi před třemi lety, aniž bych o této yerba pura cokoli věděl, jsem se ráno před prací vydal do atria. Už si nepamatuji, jestli ji chválil konzultant, nebo jsem se ji rozhodl vyzkoušet sám. Každopádně jsem si jí posypal zápěstí a krk a šel do práce. Naše kancelář se nachází v prvním patře a v přízemí je pizzerie Papa John's. V přízemí je pizzerie Papa John's, kde se prodává jídlo.
Takže tam sedím, nikoho se nedotýkám a pracuji. V duchu se proklínám - proč jsem si vzala ten parfém?
Přijde ke mně náš ředitel:
- "Bože, to není možné, Papa Johns zase zabíjí šváby, měla jsi mě varovat.
- Pracovat se nedá, pojďme domů, nebo tady všichni umřeme.
A všichni šli domů.
Ten den Papa John's šváby nezabíjel.
Erba pura nám dala volno.
Doma se mě manžel zeptal: "Ty ses polila omrzlinami?
Když čtu, že nějaká vůně dostává komplimenty, vždycky si vzpomenu na tenhle příběh.

MadMadCat
Je to jedna z nejhorších vůní, které jsem kdy cítila. Dostala jsem vzorek s jinou objednávkou a nechala jsem ho neotevřený na komodě v ložnici. Manžel vešel do pokoje a řekl: "Co je to za příšerný zápach, smrdí to jako skříňka v posilovně". Je to pižmo, zatuchlina, má to sladkost rozkládajícího se ovoce, je to mdlé, je to SILNÉ.
Vidím, že někteří ji definují jako "upoutávající pozornost". ach ano. Nesprchovat se měsíc a používat stále stejné oblečení bez vyprání udělá totéž.
Vím, že vůně jsou otázkou vkusu - to respektuji - ale upřímně doufám, že nikdy nebudu muset sdílet prostor s někým, kdo nosí Erba Pura.

Eucalipto
To, že je parfém předmětem výkladů nebo kopií, o něm hodně vypovídá, obvykle to není ani tak pro kvalitu, jako pro úspěch, který vůně měla a který chtějí všechny domy nebo firmy využít, ale v případě parfému Xerjoff a dříve Sospiro se spojují obě stránky, úspěšná s kvalitní.
Zaprvé, a ačkoli se to může zdát v rozporu s tím, co jsem právě řekla, není to nejpřirozenější parfém ve spektru parfémů, je niche, to ano, a je to patrné, protože je mnohem přirozenější než značkové parfémy, to ano, ale je v tomto ohledu nižší než ostatní jeho ceny a řady. Možná je to tím, že si při převzetí parfumérského domu Xerjoff ponechali recepturu Sospiro, a proto je kvalitativně pod ostatními z italského domu, ale v každém případě je třeba na to pamatovat.
Erba Pura byla jedním z předáků ovocně-amberně-květinových parfémů a poskytla nám jednu z těch příjemných vůní, které spolu s ohromujícím výkonem v nejčistším a nejsilnějším slova smyslu z ní udělaly povinnou koupi pro všechny, kdo rádi sbírají parfémy a mohou si dovolit rozmar.
Jak již bylo zmíněno, jedná se o unisex parfém, věřím, že pokožka každého člověka rozvíjí pižmovou část vůně jiným směrem.
Svrchní tóny jsou velmi citrusové i ovocné, nic není rozeznatelné kromě citronových citrusů a pomerančových citrusů, navíc nesmírně příjemné a kvalitní ovocné spojení, počáteční jiskra, která mírně opadne, když do hry vstoupí jantar, který dodává vůni krémovost a zůstává v tomto bodě lineárně až do vysychání, V tomto okamžiku se objevuje pižmo, které již bylo přítomno, ano, ale v pozadí, aby dodalo zaoblenému parfému ještě větší intenzitu a trvanlivost, pižmo, které má v tomto případě čisté nuance, nic živočišného ani náhodného, naopak, je to pižmo krystalické.
Pravdou je, že je to poměrně jednoduchá vůně bez striktnosti, s několika změnami během svého olfaktorického života, citrusových plodů, ambry a pižma, víc nemá, ale její síla jí dala obrovskou osobnost.
O výkonu budu mluvit o něco později, ale v tuto chvíli chci zdůraznit, že vzhledem k síle vůně, ačkoli se může zdát, že jde o parfém, který se aromaticky vzato vztahuje k teplým ročním obdobím, lze jej dokonale používat po celý rok, ale s přihlédnutím k tomu, že mimo chutě každého z nich jsou lepší varianty pro chladné teploty, jiné typy sladších vůní a především teplé, protože s Erba Pura nedostaneme teplo, ale radost a svěžest plodů horkého období.
Kromě vůně je flakon skutečným dílem, jakýsi tyrkysový samet pokrývá celý flakon a jakási korunka s parukou vévodí jednomu z nejvýraznějších a nejkrásnějších obalů, jaké jsem u parfémů viděla, jednoduchému, ale kvalitnímu, i když tento samet je méně odolný než jiné materiály a vlhkost a dokonce i samotný vnitřní materiál krabičky ho mohou zkazit.
Jak vidíte, představení jsem si nechala na konec a od začátku jsem vyzdvihovala jeho sílu a trvání, ale odkazovala jsem na něj v mnoha případech v minulém čase a je to tak... tento parfém teď nějak vydrží méně než ještě nedávno, počáteční exploze je stále přítomna, ale už není vnímána ve 2 hodinách, kdy je benevolentní, zůstává na úrovni kůže od té chvíle a ještě asi 8 hodin s tím ovocným, sladkým a pižmovým zbytkem, tak nádherným.
Její výkon je na dnešní parfumerii skutečně průměrný, ale mluvíme o cenách, které se pohybují hodně přes sto eur za malý flakon a přes dvě stě za velký flakon, což jsou částky, u nichž se nepochybně očekává, že výkon bude, jako že byl, velmi dobrý, a mluvit o Erba Pura vždy znamenalo mluvit spíše o síle než o její už tak fantastické vůni, to byla její nejvýraznější vlastnost, ale v současné době, alespoň v testech, které jsem měl možnost udělat v několika parfumeriích, její výkon dělá čest domu, který jí dal vzniknout, Sospiro, protože to je to, co vydrží, klesla více než nápadně, ale ne její cena, což je skutečná škoda.
Stojí ještě za to? To záleží na tom, jaká je.
Jak jsem řekl na začátku, Erba Pura nám ukázala tak výraznou a přitažlivou vůni, že se objevilo mnoho firem, domů nebo jak je chcete nazvat, které vytvořily různé interpretace nebo kopie za mnohem nižší ceny.
Stojíme před obvyklým dilematem: kopie, nebo originál? Parfumerie je luxus sama o sobě a existují parfémy, které jsou ještě luxusnější, rozhodně nestojí tolik, kolik stojí, ale stojí tolik, kolik jsou za ně lidé ochotni zaplatit, naštěstí existuje svoboda a každý si může vybrat, co vyhovuje jeho vkusu, možností je mnoho.
Měla jsem možnost vyzkoušet jeden z těchto klonů, Amber Oud Gold Edition, a pravdou je, že vůně je totožná, pokud nemáte oba parfémy v ruce, není o jejich podobnosti sporu. Není to ani levný parfém, ale ve srovnání s Erba Pura je levný; jeho pižmo není vůbec přírodní, má spíše mírně sladší než krémové nuance a je méně zakulacený a ostřejší, možná je to drobná nuance, díky které je rozlišujeme, pokud známe vůni obou, ale pravdou je, že voní stejně a ode dneška ten od Al Haramain předčí originál.
Těmto parfémům bude vždycky něco chybět, aby dosáhly na originály, ale to je zřejmé, jsou to kopie nebo interpretace, a i když překonají výkon, vůně nikdy nebude totožná, ať už se přiblíží jakkoli, a kvalita ingrediencí tam je, ale kromě toho si myslím, že je zákonité znát existující alternativy.
Další je Jardín Exclusif od Mancera, cenově nejvýhodnější, ale ta má květinový nádech a menší sílu na začátku, není tak blízká Erba Pura.
Zkrátka, ta, která to všechno začala, je ta, která se nás týká, Erba Pura, veselý a nádherný parfém pro ty, kteří mají rádi tyto ovocné a sladké vůně, zábavu a koketování s tenkou unisexovou linií. Nedoporučuji jej kupovat bez toho, abyste jej nejprve vyzkoušeli, a to nejen proto, abyste si ověřili jeho výkon, ale také proto, abyste poznali jeho vůni a sami posoudili, zda se vám vyplatí do něj investovat.
Osobně ji miluji, zprostředkovává radost a samotný flakonek stojí za sbírku.

Patrick Suskind
Jaká parfémová novinka (režim ironie zapnut)!!!!
Bylo by to něco kreativního, nebýt toho, že tento styl parfémů byl nejrozšířenější na začátku roku 2000, ti z vás, kteří jsou milovníky parfémů a trochu staromódní, si jistě vzpomenou na ty parfémy Escada z počátku tisíciletí jako Escada Magnetism, Ralph, by Ralph Lauren (původní verze), nebo Yves Rocher přinesl spoustu ovocných parfémů (Salsa...), vzpomínám si, že dokonce přinesli mono ovocné kompozice! Jejich základem byla lehce citrusová vrchní nóta, ovocné molekuly v srdci a pižmový závěr na konci. Začínal se vytvářet velmi silný průmysl syntetických molekul a jeho plody se odrážely v tehdejších parfémech (s velmi mladistvou cílovkou).
Erba Pura se z toho napila. Nic víc, nic míň. Silnější, možná trochu rafinovanější, ale už... a kdo říká, že je přirozenější, je mi líto, ale ne, žádné ovoce, které není náchylné k tomu, aby mělo esenciální olej, nevzniká přirozeně. Kromě citrusových plodů... no, to je všechno. Pro mě to není ani dobré, ani špatné, je to realita. A za ovocné kouzlo parfémů vděčíme Hugo Boss Bottle a Annick Menardo, která v roce 98 představila sladké jablko.
To stačí.
A Erba Pura, ano, ta voní dobře. Moje žena ji má a mně se líbí, ale no tak....
Ta cena je nehorázná.
Zdravím všechny

SearchingScents
@Santeripe Není pochyb o tom, proč v Erba Pura cítíte vůni Head and Shoulders... A tady je důvod...
Carbonnel je vlastně společnost, která existuje už od 20. let minulého století a dnes je jedním z největších výrobců produktů souvisejících s vůněmi a jednou z předních společností v oblasti technologie vůní. Christian Carbonnel je synem třetí generace, která převzala vedení po druhé generaci Francisca Carbonnela. Rodina raději zůstává na jednom místě kvůli kontrole kvality, takže centrála a laboratoř se nachází ve Španělsku. Carbonnel vyrábí vůně pro výrobky pro domácnost, osobní hygienu a hygienické potřeby a pak také vytváří především niche vůně. Můj průzkum mi nepřinesl výsledky, zda je Carbonnel výrobcem vůní pro výrobky Head and Shoulders, ale profily vůní, které můžete najít v Head and Shoulders, jako je divoká jahoda, orosený meloun, květy jasmínu, zelené jablko, jsou přítomné tóny v mnoha výtvorech Xerjoffs a Christian Carbonnel, takže by nebylo na škodu být trochu skeptický.
"O robotech"
Citace z webových stránek Carbonnelu: "Výhodou této aplikace je kombinace modulů, které pracují v miligramovém měřítku, s jinými moduly, které produkují velké množství směsi. Vyrábíme rychle a kontrolovaně. Navrhujeme pokročilou technologii a systém výroby, který se skládá ze 400 bubnů po 25 Kg, 200 bubnů po 200 Kg a 25 bubnů s regulací teploty. Každý z těchto sudů obsahuje různé suroviny propojené trubkami přes výrobní stůl, aby našim pracovníkům pomáhaly při výrobě našeho zboží. Tento systém nám pomáhá šetřit čas, protože všechny suroviny jsou uskladněny přímo před pracovištěm našich pracovníků. Takový systém také poskytuje větší bezpečnost v našem výrobním procesu." Carbonnel se zmínil v rozhovoru, kde hovoří o instalaci nového mixovacího robota: "Je to nový Roxane a bude to moje hračka. Dokáže velmi přesně a efektivně smíchat 100 ingrediencí. To mi pomůže urychlit mé projekty." Míchací robot se jmenuje Roxanne Filling Robot.
Robot Roxanne Filling Robot ubírá velkou část času z procesu tvorby parfému a Carbonnelův tým 17 parfumérek, převážně žen, se pak většinou podílí na dodávání buď vrchních, nebo středních tónů, které pak schvaluje Christian nebo otec Francisco Carbonnel. Chris Carbonnel téměř nikdy nevytváří parfém od nuly a přiznává, že někdy má v procesu tvorby více než 20-30 vůní ročně. Svůj tým převážně ženských parfumérek používá jako cílovou skupinu, takže vůně jsou zaručeně masově atraktivní a komerčně úspěšné. A po tom všem se ženám málokdy, pokud vůbec, dostane uznání jako parfémářkám, zejména když byly tvůrkyněmi kolekce "Oud Stars" u Xerjoff. Umění, láska, tvrdá práce při tvorbě vůní a parfumérské postupy se podle těchto měřítek zcela ztrácejí. Je zkomercionalizovaná a chladná. Takže když to shrneme, robot jménem "Roxanne", který se používá k výrobě vůní pro komerční hygienické a čisticí prostředky, je také specializovaný jako kalkulačka na výrobu masově přitažlivého základu vůně, do kterého pak lidé rychle přidají vrchní a střední tóny jako třešničku na továrním dortu, a pak ho schválí Christian nebo tým vědců. Tyto výrobky pro úzkou vrstvu zákazníků a mnohé z vůní z Blízkého východu, na jejichž výrobě se podílela společnost Carbonnel, znějí spíše jako procesy výroby značkové vůně. A pak na ně připlácnou tučnou prémiovou cenovku, aby to vypadalo, že jde o luxusní výrobky vyrobené s láskou. Kde je ta láska...?
Co jsem zjistil, španělská společnost Carbonnel je jednou ze dvou továren, které k výrobě parfémů používají míchací umělou inteligenci - druhá továrna s touto technologií se nachází v Turecku.
Carbonnel se podílí na vytváření klonů populárních vůní nebo někdy i originálních vůní pro značky ze Středního východu. Christian a Francisco Carbonnelovi byli tvůrci Al Haramain Amber Oud Gold klonu Erba Pura a L'aventure klonu Aventus. Nicméně po mém pátrání a na základě Armaf Club De Nuit Line nebo Afnan Supremacy Line se mi nepodařilo najít jejich parfuméry, ale nepřekvapilo by mě, kdyby s jejich vznikem měl co do činění i plynový chromatograf a "Roxanne" pracující společně, ale to je zatím jen spekulace.
V katalogu Xerjoff/Casamorati si dokonce můžeme všimnout klonů nebo vůní inspirovaných vůní, které jsou průkazné pro dlouho existující zvyk používání plynového chromatografu, jako např: Naxos::Pure Havane, Pikovaya Dama::No. 5, Richwood::Coromandel, Symphonium::Pink Sugar, Homme::Knize Ten, Lira::L de Lolita Lempicka, Mefisto & Mefisto Gentiluomo::Silver Mountain Water, Uden & Uden Overdose::Edition Blanche, Bouquet Ideale::Kalemat atd.
Christian Carbonnel a jeho tým mohou být viděni při výrobě klonů Alexandrie II v rámci projektu "Carbonnel Wuz Here!". Signature v mnoha blízkovýchodních značkách nebo značkách, se kterými spolupracoval obecně a které Carbonnelovi zadávají např. Navitus Oud Imperium, Jazeel Shouq, Arena Somens, Nilafar Monto, Nishane Nefs, Kemi Hayat atd.
Přeberte si z těchto informací, co chcete. Z osobního hlediska je však Carbonnel a s ním i Kemi, Xerjoff a Casomoratti obrovským podvodem na niche house a ztrátou uměleckosti a smyslu parfumérského umění, nicméně jedním z tvůrců trendů, pokud jde o masovou produkci masově atraktivních niche a orientálních vůní. I když je nyní masová, dokážu si představit, že společnost Carbonnel se stane ještě vlivnější ve světě parfémů díky své schopnosti chrlit stovky vůní ročně, když spotřebitelé začnou méně dbát na smysl, konstrukci nebo příběh, pokud jde o jejich vůně. Carbonnel je v podstatě blízkovýchodní LVMH nebo L'Oréal...
Musím však upozornit, že nic z toho není nezákonné... Jen je to neuvěřitelně podezřelé, protože máme respektovat toho jednoho chlápka "Chrise", který je ve skutečnosti robot a tovární impérium. Jedním z kladů však je, že společnost je většinou transparentní, pokud jde o proces výroby vůní. Prostě jsem ztratil respekt k těmto značkám, které spolupracují s tímto "mistrem parfumérem", který si vytáhl "Creeda" Chrise Carbonnela, který je ve skutečnosti týmem žen, které jsou jen zřídkakdy připisovány... a účtují si směšnou přirážku za "niche orientálky a mušaláty", které jsou vyráběny a chrleny jako moderní návrháři.

Stella Skidifi
Dlouho jsem si všímala, že parfémy Xerjoff jsou velmi trvanlivé a mazlavé, což je samozřejmě plus, ale může to být i nevýhoda. S kolegyní jsme si objednaly lahvičku Erba Pura Xerjoff a vytiskly ji v parku, kam nás jako všechny ctihodné úřednice přivezli s hráběmi, košťaty a dekami na sobotní práci. Každý z nás s kolegou si vzal dva střiky na vlasy. Já jsem si udělal dva malé střiky, protože to nebylo moje, člověk musí mít svědomí. A půlka parku nás slyšela... Říkali: "Co na sobě máš tolik parfému?" Ale to nebylo to nejhorší. Nejhorší bylo, když jsme se po obědě, asi ve tři hodiny, vrátili do práce... a ukázalo se, že parfém je úplně venku a není zvětralý. Kolegyně plakaly a otevíraly okna, jedna z nich seděla po zbytek dne na chodbě a šéfová mě vůbec nechtěla pustit do kanceláře, prý ať se držím dál. A řekla nám, ať si umyjeme hlavy a už to nikdy neděláme! Nejvíc mě urazilo, že já i můj kamarád jsme byli úplně normálně celý den cítit tím parfémem. Byl to prostě smrad, nepodělaly jsme se a nepřišly jsme do práce v tom nejčerstvějším hnusu! Je to prostě hlasitá vůně, tropická. Ale když přišel ten chlap, řekl: "Co to tady máte?" Odpovědí mu byly moje vzlyky a posměšky kolegů.
Ale Thriller mě druhý den nechtěl pustit ven. Umyla jsem si vlasy, a to hned dvakrát, a rozcuchala jsem si je, abych dokázala, že jsem si je opravdu umyla! Ale zápach nezmizel! A zase mě obešli... to se mi nikdy předtím nestalo... a můj přítel teď ten parfém aplikuje jen u namaz, tyčinkou z rozprašovače. Ale šéf ji cítí pořád. A je na pozoru.

Sohmet
První test: pro mě je cítit chemickým ovocem a močícím pantoflem. Rodina otevře okna, aby se nepopálila, ale skunky necítí.
Druhý test: aplikoval jsem polodým pod rukáv, aby se civilistům nic nestalo. Můj čich si na to zvykl, z pochcané bačkory se stalo zpocené podpaží a pak jsem všechny ty hrůzy přestal cítit. Rodina z intenzity zápachu stále leze po zdech. Nedá se to smýt. Čistý terorismus!
Závěr: monstrózně difúzní, nic lehkého a jemného na něm není, je to odváděč nosu.
Na dálku je to však docela příjemné. Žádný odběr vzorků! Jakkoli jsem zvyklá, tahle tyrkysová mušle mě málem otřásla.
Dívejte se dál.
Nelíbilo se vám to, jak chcete. Vůně je nejednoznačná a při prvním kontaktu s ní je třeba opatrnosti.
17.06.2021 po covidu je nejlepší! Žádná mastnota a žádný pot, žádný dezinfekční prostředek (který mohli cítit i ti kolem mě). Citrusová a ovocná vůně, vtíravá a vytrvalá. Sice ne mistrovské dílo podle mého skromného vkusu, ale příjemná, radostná, šťavnatá vůně.

Fragheadlab
Nevím, jestli k tomu přispívá moje kůže, ale mám dojem, jako bych otevřela balíček ovocných gumových bonbonů. Citrusový úvod moc necítím a (přílišná) sladkost provází vše až do vysychání s jantarem, vanilkou a pižmem, dobře provedeným, ale bez zvláštní originality.
Vzhledem k ceně a dalším odkazům na značku jsem čekala trochu víc než gumové medvídky.

MENESTREL
Erba Pura je radost z italského života, štěstí z krásné Itálie. Dnes patří do řady V značky Xerjoff, protože řada, z níž se zrodila, Sospiro, byla ukončena, a nyní se v řadě V s novým flakonem a beze změn v parfému znovu vrátila.
Erba Pura se na mé kůži otevírá krásným sicilským pomerančem, který mi připomíná sladké citrusové plody Středomoří.
V těle přechází do něčeho ovocnějšího, co Xerjoff nazývá ovocným košem. V koši cítím hrušky a zelená jablka.
To vše je ponořeno do nenápadné, lehce sladké vanilky, atmosféra je sladce ovocná, připomínající dámský šampon.
Ale ne obyčejný šampon, ale něco impozantního, bohatého, nesmírně sofistikovaného.
Xerjoff tvrdí, že v parfému je vzácná bylina. Rozšířené srdce a základ parfému skrývají malé tajemství... Vzácnou molekulu získanou ze vzácné indické byliny. Díky této technice extrakce zvané "PURE" má tento ovocně-květinový elixír dlouhotrvající sametový účinek a je dokonale abstraktní.
V základu vyznívá díky fasetám jantaru a vanilky sladčeji, s nejasnými vzpomínkami na ovocný košík. skvělá a nutnost pro všechny ženy. přiklání se spíše k ženskosti, ale já ji nosím bez problémů.
11/10

colorinfinito
Lahodná, ovocná a stačí jeden nebo dva střiky, abyste provoněli celou místnost a všude, kam jdete, dobře voní a dobře vydrží.
Je ve stylu kirke de tiziana a stricnina de v canto, ale tato erba pura je sladší.
Vůně mi připomíná denní sny od Montale.
Vůně je intenzivní a dlouhotrvající, není otravná, ale raději si k ní přivoním, než abych ji sama nosila, protože je pro můj nos silná.
Dokonale unisexová.