Mon Paris Lumière podle Yves Saint Laurent je Floral Aquatic vůně pro ženy. Mon Paris Lumière byl/a uveden/a v roce 2022. Mon Paris Lumière byl/a vytvořen/a Olivier Cresp a Dora Baghriche. Vrchní tóny jsou Lotus a Citrón; střední tóny jsouTurecká růže, Durman a Jasmín ; základní tóny jsou Pačuli a Bílé pižmo.
Parfuméři
Značka Yves Saint Laurent
Kolekce Mon Paris
Lidem, kteří mají rádi toto, se také líbí
Přeložené recenze
Vivalavidaalina03/06/23 15:45
Nedávno se mi to podařilo vyzkoušet.
Je to důstojný flanďák, ale nezasáhne do představivosti, protože je vyroben v duchu všech moderních novinek. Takový univerzální voják pro všechny příležitosti, není mu co vytknout, ani při zvláštním přání nelze říci něco špatného).
Směrem i náladou se shoduje s Givenchy Irresistible.
Pozitivní, lehká, jemná, mírně sladká, abstraktně květinová s pačuli-ovocným nádechem prapůvodce. ženské tóny, ani vás, ani ostatní nebudou dusit.
Celkově nic zásadně nového, ale líbila se mi, příjemná, dobře střižená, vytrvalá a rozptýlená.
Kdyby nebyla vlajková loď, brala bych ji, protože vůně tohoto plánu by měly být vždy po ruce na každý den, to je zřejmě kalkulace všech marketérů v poslední době;).
Genevieve89105/27/22 15:32
S velkou úlevou musím říct, že to byla bezpečná koupě naslepo, miluju původní Mon Paris, takže jsem si říkala, že to risknu, když jsem ji viděla inzerovanou na stránkách ysl. Přijde mi ideální do floridského počasí, které mi momentálně připadá jako letní. Je lehká, sladká a má v sobě určitou návykovou vůni, která mě nutila přemýšlet, co je to za úžasnou vůni? Byl to její suchý puch, pižmo s pačuli. Oceňuji její tlumenou sladkost ve srovnání s originálem.
KylieBooFace04/27/22 20:23
Dnes mi to přišlo poštou. První dojem ve mně zanechává pěknou růžovou pačuli. Není příliš sladká, vůbec ne špinavá. Tvrdí, že je vodní, ale nepálí mě v nose jako Olympea Acqua, ani mi nepřipadá mentolová/mentolová. Prostě příjemná květinová s DNA Mon Paris. Krotí mě. Hladší. Původní Mon Paris nemám, ale mám Intensement. Tohle je IMO docela svěží pojetí Intensement bez příliš ovocných nebo sirupových podtónů. A flakon je prostě nádherný a jemný. Asi by to mohla být nádherná jarní nebo denní kancelářská vůně. Ještě si nejsem jistá, jestli je to "moje", ale je to kvalita.
ETA: Závěrečná myšlenka = pro mě je to "nositelnější" flakón Mon Paris :) Vůně se mi líbí, ale je to taková ta "nositelnější".
Laiidee04/16/22 17:30
Tato květina Datura je VŠECHNO!!! OMG, kde jsi byl celý můj život, Lol. Potřebuju víc vůní s ní Je sweeeeet & nádherná. Nevěřím, že mám něco s květinou Datura, ale OMG je ona Summer sweet & GORGEOUS! Je v ní něco hutného, bohatého & trochu sirupovitého nebo lihového. Myslím, že je to Rose Absolute. IDK, ale potřebuju tuhle část vůně v olejové formě, protože se mi z ní obracejí oči v sloup, Lol.
Patchouli je moc jemná a ženská. Pokud nemáte dělat Patchouli pravidelně, doporučuji být otevřený k této dívce. Jasmín přináší do mého nosu kopeček bílých květin. Opravdu vyvažuje hutnost absolut & sladkost květu Datura. Už jsem říkala, jak je ta květina nádherná. #WhoKnew?! Je v ní cosi velmi nebeského & vzdušného, ale přesto trochu hřejivého.
Takže tu máme lihovou sirupovitou růži, ale s takovým tím svěžím vánkem. Pižmo je jemné, ale polohusté jako obláček... ale je trochu průsvitné & vznáší se výš na obloze. Pačuli je jemné, čisté a ženské. Myslím, že pižmo spolu s pačuli dodává vůni hutnost. Ale... je tak jemná, že stále působí svěží letní atmosférou. Možná je to tím lotosem. Je to vzdušný typ osvěžení, ne vodní, jestli to dává smysl. Jako svěží jasně modrá obloha se sluncem, občasnými bílými průsvitnými mraky plujícími kolem a příjemným větrem.
Dokážu si představit, že by z kůže vyzařovala v teplý letní den, rozhodně si myslím, že je to vůně do teplého počasí. Způsob, jakým se vznáší pižmo, a sladkost květu Datura... Oh, ona je letní obědy, venkovní nákupy, denní rande, kabiny u bazénu. atd. atd. atd. Ano, je nádherná jako jemný zlatý řetízek, který sedí na opálené pleti a odráží světlo slunečních paprsků. Koketní a luxusní, tak bych ji asi zařadila.
Room 1015
Jeroboam
Kun Amo
Silence of the Lakes od Aura of Kazakhstan: Tajemství pěti jezer
Co nosí Fragrantica redaktoři letos na podzim? Iulia a Markéta
Kayali Vacay v setu miniaturních lahviček
Commodity: Chvíli trvá, než se vymačká ta správná šťáva (Juice)
Šťastné a veselé Vánoce 2023!
20. narozeniny ELNINO
DS & Durga Deep Dark Vanilla: Vanilka opěvovaná grilem