Vibrant Leather Bogoss Zara pro muže

Vibrant Leather Bogoss Zara pro muže

tropický
svěží
kůže

Vibrant Leather Bogoss podle Zara je Woody Aromatic vůně pro muže. Vibrant Leather Bogoss byl/a uveden/a v roce 2021. "Nosem" za touto vůní je Jérôme Epinette. Vrchní tóny jsou Citrón, Grapefruit a Bergamot; střední tón jeAnanas ; základní tóny jsou Cedr, Kůže a Pačuli.

Citrón

KOKTEJLY: Na zdraví létu

od Sandra Raičević Petrović

06/23/24 08:00

Arsenal Till I Die

Za tu cenu je to fantastické! Cítila jsem ji na kolegyni a ve vzduchu voněla jako mix mezi Versace man eau fraiche a touch of black xs, ale pro mě spíš Versace. Lidé říkají, že je slabá a/nebo málo výkonná, ale řeknu vám, že jsem ji cítila ještě několik hodin v šatně poté, co mu skončila směna! Tento profil vůně se mi líbí, takže její koupě pro mě nebyla žádnou překážkou.

Diegos

Je totožný s PR černým l'excess a to mě hodně překvapilo. Druhá je ukončená a je pravda, že se moc neosvědčila, takže tisíckrát raději mám tuhle. Je mnoho lidí, kteří s tím nesouhlasí, ale já mám ještě lahvičku l'excess, kterou jsem koupila v roce 2015(prázdnou), kterou stále cítím ve vůni a neshledávám v ní žádný rozdíl.

Čistý šťavnatý ananas, citronová, dřevitá a s koženým základem, velmi dobře dosažená. Zara nabízí den ode dne lepší úroveň parfémů, klonuje značkové vůně, které stojí dvakrát nebo i třikrát tolik, a dokonce i lépe vypadají.

Vynikající, univerzální, spolehlivý a slibný výkon. Pro mě osobně má středně silnou vůni s dobrou výdrží kolem 6-7h.

FragranceSnob

Jsem muž, který obvykle nemá rád pánské vůně pro sebe ani pro ostatní, nosím pouze unisex nebo dámské vůně. Mám pocit, že jsou obvykle příliš silné, ostré a agresivně vonící.

Ale tohle?! Je tak dobrá. Ucítila jsem ji na své kolegyni a okamžitě jsem se do ní zamilovala. Má takovou dobrou projekci a výdrž, ale není útočná. Je hladká a uklidňující. Vydržela nám od začátku směny kolem 15. hodiny až do konce ve 3 hodiny ráno. Samozřejmě trochu vyprchala, ale pořád jsem ji z něj cítila.

Projekce byla také velmi dobrá. V naší kanceláři jsem ho cítil hned, jak jsem vešel, a udržoval kolem něj bublinu asi 2-3 stopy, metr nebo méně. Ani při tak dobré projekci v malém prostoru to nebylo nepříjemné nebo příliš silné. Je čistá a citrusová, ale ne kyselá, jak některé citrusové vůně někdy bývají.

Jsem v úžasu, jak moc se mi líbí.

TheOriginalDoll

Dostala jsem ho náhodně v obchodě Zara v Kosovu, když jsem čekala ve frontě na zaplacení oblečení.

Obal vypadal tak lákavě a vůně ananasu hned poté, co jsem si ji nastříkala na ruku, byla nesmírně přitažlivá.

Cestou domů se vůně stále zlepšovala a zlepšovala! Byla jsem tak šťastná za to, že jsem si tento parfém koupila, aniž bych nad tím přemýšlela.

Voní mnohem dráž, než ve skutečnosti je. Popsala bych ji jako D&G Light Blue (pro ženy) s extra nádechem ananasu, který vůni dodává tropickou atmosféru.

Není to typický mužský parfém, ale není ani ženský. Tento parfém představuje moderního, otevřeného, charismatického a šťastného mladého muže.

Dlouhá výdrž je dobrá, přála bych si, aby měla lepší siláž.

Celkově parfém stojí za to přidat do své sbírky. Zvlášť pokud máte rádi ovocné parfémy. 🍍🍋

alvarodelgadob

Byl jsem příjemně překvapen. Je to velmi, velmi sytá sladkost, vůbec ne citrusová, jako byste se polili ananasovou šťávou. Chybí mi ale dřevitý nádech, který by jí dodal vyzrálost a nebyla by tak sladká, zaměřená na mladší publikum. Trvání je docela dobré, v kůži až 6h a mírné probuzení. Doporučuji koupit, překvapila mě a líbí se mi víc než VL normal.

eliezerv63

Je to ta samá parfémová voda Zara Vibrant Leather, ta první je normální, ale přidali do ní ananas a trochu sladkosti!
Pro mě je to NEJLEPŠÍ VERZE VIBRANT LEATHER LINE.
Vyzkoušejte ji a pak si ji změřte!
Ideální do chladného, horkého i letního počasí, do kanceláře, na lavičku, na sport atd. Něco univerzálního.
Podívejte se na CARLOSE RUBIO na Youtube, který o této vůni Zara mluví.
Vřele doporučujeme! SALUDOS!

Nusuk