Vibrant Leather Eau de Parfum Zara pro muže

Vibrant Leather Eau de Parfum Zara pro muže

kůže
živočišný

Vibrant Leather Eau de Parfum podle Zara je Leather vůně pro muže. Vibrant Leather Eau de Parfum byl/a uveden/a v roce 2018. "Nosem" za touto vůní je Jérôme Epinette. Vrchní tóny jsou Bergamot a Citrón; střední tóny jsouBambus a Kůže ; základní tóny jsou Pačuli a Papyrus.

Citrón

od Sandra Raičević Petrović

01/28/25 07:30

Fragranticman

Vynikající.
Jiná vůně než velmi syté, ale ultra nasycené Invictus, JPG, ADG nebo Dior.
Jak už bylo řečeno ad nauseam všemi: dokonale napodobuje výstup báječného Aventusu od Creedu, ale za 1/15 jeho ceny. Zdůrazňuji, že Aventus má pouze svůj výstup. A že v tomto ohledu je VL plochá, od začátku do konce ta samá vůně, pokud máte rádi výstup Aventusu, je to pro vás. Mimochodem, mnohem méně syntetická než CDNI (která vydrží déle, více se promítá, má delší stopu, ale osobně mi přijde dost nepříjemná během první hodiny aplikace, i když pak už je v určitém bodě téměř totožná s Aventusem, pro mě nemá cenu vydržet 30-60 velmi nepříjemných minut).
Kontroverzní bod: (podle mého názoru falešně kontroverzní). VL je kritizován za to, že má nízkou projekci a nízkou výdrž. V tomto bodě jsem důrazný: tento zázrak nic nestojí. Je dostupný pro všechny rozpočty. 100 ml za 18-25 EUR v závislosti na zemi je velmi levné. Vzhledem k tomu, že Aventus stojí 300-400 € v závislosti na zemi, kde je zakoupen, je to dárek, dárek je mít možnost mít fantazii drahé vůně na dosah každému. Kromě toho, co vždycky říkám: 1 ml je 14-15 střiků. Jinými slovy, pokud použijete 6-8 střiků, je to 6-8 měsíců vůně tohoto zázraku. A ano, její doba trvání je krátká, její projekce je nízká, její stopa také: ROZTOK NAPLŇTE! Nebuďte lakomí! Vezměte si s sebou karafu nebo lahvičku, já si ji beru do práce a po 3-4 hodinách ji znovu aplikuji. Denně aplikuji asi 15 střiků. Ráno 8 a uprostřed dne 6-7, a to mi stačí, abych celý den krásně voněla. A to mám malou část zážitku s Aventusem na 3 měsíce, za 7-9 € měsíčně. To je šílené. Je absurdní požadovat od této vůně víc, za tu cenu a kvalitu vůně, kterou nabízí, je to obrovský dar. Nebojte se rozprašovače a opakované aplikace.
Skvělá vůně. V této cenové relaci pochybuji, že existuje něco lepšího než tento zázrak. Tím spíš, že několik posledních šarží Aventusu bylo přeformulováno a jejich výdrž a projev se značně snížil.
Poslední obecná rada: vždycky vždycky vždycky, zvažte cenu vůně, roční období, ve kterém ji chcete používat, prostory a okamžiky, ve kterých ji chcete používat, na základě toho si udělejte odhad "jak dlouho mi vydrží flakonek o objemu "X" ml"? Tato analýza vám pomůže vytěžit maximum, protože předpokládám a předpokládáte, že každý na tomto fóru má více než jednu vůni a že každý ví, že VŠECHNY VŮNĚ EXSPIRUJÍ. Takže šetření nemá smysl, kromě toho, že si pořídíte ty nejdražší octy, jaké si dokážete představit.

ggaspe

Pořízená před několika měsíci za účelem porovnání s Aventusem se otevírá velmi dobrým citrínovým tónem, nad kterým se neohrnuje nos jako u jiných klonů aventusu (také mám CDN, mohu říci, že je rozhodně méně rušivý), a pak přechází do zelených tónů bambusu s lehkým tónem kůže. Není tedy úplně stejná jako aventus, mnohem méně kouřová, ale vibrace, zejména úvodní, jsou stejné a musím říct, že svůj úkol plní velmi dobře a je také velmi uspokojivá. Za 20 eur je to letní parfém, který bych si kupovala znovu a znovu.
Parfém, který se dá nasadit na pár hodin ven, vzhledem k ne přehnanému trvání, ale udělá své 3/4 hodiny, jde přestříkat (nelze čekat zázraky). Celkově mě nadchl mnohem víc než mnohé jiné parfémy. Letní parfém, který snese i docela slušný kompliment.

Massirm

Vibrant Leather zůstává dobrou alternativou pro ty, kteří chtějí mít čichový zážitek z Aventu za velmi nízkou cenu. Samozřejmě, hloubku tónů a rozvinutost Aventusu mít nemůže, ale pro zábavu si ji můžete klidně pořídit, dokonce si zahrát na srovnávání, protože se dnes stala klasikou pro fanoušky hodnocení jejích klonů.....
Po nasazení, v prvních dvou dobrých hodinách pro ostatní nepochybně voní Aventusem a dokonce se docela promítá. Tato, dobře hodnotící, je o něco citronovější, suchá a v dry down nemá žádný náznak sladkosti. Také působí trochu synteticky, nevyhnutelně.
Není v ní vznešený ananasový tón z úvodu Aventusu, ani plnost, vytrvalost a síla (těžkost) originálu, ale chyběla by.
Pak se vůně začne vytrácet, ale na kůži vydrží asi 4 hodiny: vůbec bych nemohla říct, že je slabá, jen je lehčí než Aventus a jeho silné klony jako Armaf Intense Man.

Skvělé je, že existují různé velikosti, 20 ml, 60 ml a 100 ml, takže můžete risknout i nákup naslepo za pár eur na stránkách Zary. Zara také poskytla tekuté mýdlo, sprchový gel a hydratační krém na ruce. Zkrátka, vyšla vstříc a poskytla kompletní zážitek......

Celkově se jedná o dobrý parfém, zejména pokud plánujete častý pobyt v uzavřeném prostředí, například na cestách autem a podobně, a nechcete obtěžovat ostatní vůněmi, které by vás nepochybně urážely.
Hodí se také do tělocvičny....

FranFrank

Nikdy jsem Aventus nevlastnil, ale tu vůni znám velmi dobře. Jeden z mých příbuzných s originálním Aventusem tak splynul, že je těžké si ho představit s jiným parfémem. Co se týče samotné Zary, pro člověka neznalého světa parfémů by bylo velmi obtížné tyto dvě vůně rozlišit. Zvláště když je nelze porovnat přímo tady a teď. A celkově vůně zní decentně. Není v ní nic laciného ani chemického, alespoň ne silnějšího než v mnoha moderních luxusních. Hlavními tóny jsou bergamot, který na začátku dodává kyselost a citrusovou hořkost, a bambus, který ji trochu ředí. Zábavný fakt: blíže k základu se mi zatřpytí a bambus mi začne připomínat čerstvé mrkve..... Také kůže je zde spíše pojítkem než jednou z hlavních tónů, takže mě název trochu překvapil. Výdrž na mě ukázala průměrnou, 4-5 hodin si klidně žije na kůži. Ta stopa tam je, protože hned první den se mě na nový parfém ptali. Za tuto cenu dobrá koupě.

alexisfc

Tato vůně je jednou z nejvoňavějších, které jsem kdy měla. Její provedení není nejlepší, ale podle mě rozhodně stojí za koupi. Protože je tak levná, můžete ji opakovaně nanášet a nic se vám nestane. Tak krásně voní!
Má takový pocit uzeného ananasu v tom nejlepším slova smyslu. Na mně vydrží minimálně 2,5 hodiny promítání, ale vůně vydrží celý den.
Každopádně se opravdu hodně blíží Creed Aventus. Ne kvalitou, ale tím, jak voní. Rozhodně ji doporučuji na 100 %.

Дмитрий Лучин

Člověče, já si užívám každou aplikaci této vůně, bez ohledu na cenu, postavení atd. je to prostě jeden z mých nejoblíbenějších parfémů! Koupila jsem si 2x 60ml, koupím si ještě 120. Kdo píše, že tam není ani jednou Aventus, dnes testoval Aventus, a ta podobnost je opravdu velká! Ještě více jsem šla koupit 100%! No vytrvalost, stopa ano slabá, ale co jste chtěli za 2000tr,

NotesAdventurer

O 100 % lepší než přehnaně propagovaný Aventus Creed... je univerzálnější a cenově dostupnější.
Dostal jsem na něj několik komplimentů a někteří si dokonce mysleli, že je to Creed, což jsem skoro bral jako urážku!

Nese v sobě svěžest CK One, ale je teplejší, mužnější, rafinovanější a univerzálnější. Nosila bych ji stejně ráda 24 hodin denně, 365 dní v roce, jako Bleu de Chanel.

Téměř dokonalá, jen bych si přála, aby se více posílila siláž a výdrž!

Shrnutí; univerzální, svěží, hřejivá, kéž by vydržela déle.

Bofifa

Kolem Vibrant Leather jsem chodila po špičkách, protože jsem byla přesycena humbukem kolem Aventusu, skvělé designové vůně, která však nedokázala nic, co by Joop Nightflight nedokázal už dříve a lépe. Například se zdá, že 90 % videí na YouTube je o Aventusu a jeho řadě klonů (zbývajících 10 % je o Dior Sauvage). Prostě už jsem nechtěl slyšet nic o kombinaci ananasu a Iso Super, která se prodává jako nový zázrak vedle Cheopsových pyramid.

Minulý týden, Zara, ve čtyři hodiny odpoledne, zamračený den v Barceloně, soustředěná na svůj regál s parfémy, hledám něco do posilovny, co by mi pomohlo zamaskovat zápach sustanonu. Sehnat ten správný parfém do posilovny je snadné, v místě, kde to většinou voní nohama a podpaždím, stačí cokoli, i když je to málo, aby to vyniklo (a některé parfémy ani tak daleko nejdou). Nechci moc utrácet, ale opravdu mě nic nepřesvědčí, možná je to jen tím, že nemám náladu, ale všechno je příliš jemné, příliš málo, a v rámci téhle kumulace diskrétností mě zaujme jen Vibrant Leather. Alespoň má nějakou osobnost.

Velmi chladná lahvička a krabička, 125 ml za něco málo přes 19 eur, nástřik v ruce mi posloužil jen k potvrzení, že víceméně projde střihem, ale moc nadšená nejsem, na nádraží zase ten dědek, co stojí vedle mě na nástupišti, protože ví, že se v tom místě otevírají dveře, když vlak zastaví, matka, která ho nudí, zvažuji, že celou cestu budu stát, protože ho nechci snášet.

Každopádně ten večer jdu do posilovny, hojně se natřu Vibrant Leather, čas plyne, cvičím... a já si uvědomím, že tenhle parfém funguje, opravdu funguje. Po celou dobu se ocitám zahalená v jeho příjemné vůni, za hodinu a půl přijdu domů a pořád je tam. Kurevsky krásně voním, ten kouzelný pocit, to je nejvíc, co můžete od parfému chtít, věřte mi, pokud něco nosíte a napadne vás tohle, rozhodně to stojí za to.

To, co tam je, je od začátku skoro stejné, ten svěží, zuhelnatělý ananas, ta stoprocentní atmosféra Aventu, rozhodně pohledná a sportovní vůně, ale s tím "něčím navíc". Měla jsem pochybnosti o jejím výkonu, zejména z toho, co jsem četla, ale ne zas tak moc, ne tak plešatá. Myslím tím, že to sice není parfém "do obličeje", ale není ani tak špatný, není potřeba ho každých dvacet vteřin nanášet znovu nebo něco podobného.

Můj konečný názor je, že z hlediska trvání je celkem přijatelná, z hlediska stopy jemná, ale naštěstí stálá. Jemnější, ne tak skřípavý jako Armaf, ten se mi za těch 70 liber, co momentálně stojí, vůbec nevyplatí, ale u Vibrant Leather je pro mě poměr cena/výnos pozitivní.

Upřímně si myslím, že se to vyplatí, že je to výborné jako dárek, nebo do začátku do tohoto světa, nebo naučit mladého člověka, že existuje život i mimo Invictus.

LeilaFG

Právě jsem si koupila miniaturu, otevřela ji a navoněla se v kavárně. 5 minut nato ke mně přišly dvě dívky s otázkou: "Mohla byste mi prosím říct, jaký máte parfém? Není to náhodou Creed Aventus?" Odpověděla jsem: "Ne, je to Zara!" "Aha," odpověděla jsem. A ony na to: "To snad ne! Ani náhodou!!!" Ukázala jsem jim krabičku a oni hned běželi do Zary :))))))

barobert

Z 90 % voní jako Creed Aventus. Pokud jste nikdy necítili vůni Aventus nebo si ji chcete koupit, ale vadí vám cena, zkuste tuto. Ještě lépe, pokud chcete být levní, řeknu jen toto. Kupte si ji naslepo. Pokud se vám nebude líbit, udělejte si z ní dekanty a rozdejte ji svým přátelům, protože jste úžasný člověk.

Vibrant Leather se rozhodně méně promítá a méně vydrží. Projekce není u vůně skutečný problém s vždy můžete nastříkat více v závislosti na vaší situaci. Zkoušela jsem ji po 1 hodině drhnout, ale nešla dolů. Poté jsem šel do posilovny a pak jsem se osprchoval a zkusil ji znovu vydrhnout. Stále tam byl. Cítila jsem to 6 hodin, dokud jsem nešla spát. Víte co, jestli chcete, můžete si to nalít do karafky a nosit to celý den a doplňovat, když je potřeba.

Vedle sebe poznáte rozdíl. Moje sestra mi řekla, že má raději Vibrant Leather než Aventus, a to asi proto, že je tam méně kouře.

Pokud chcete příjemně vonět sobě i ostatním, neztrácejte čas nákupem Creed Aventus. Pokud chcete mít díru v peněžence a vyžívat se v tom, že jste výjimeční díky statusu Creed, pak si to udělejte, chlape. Nemá drsné otevírání jako Club De Nuit Intense a má elegantně vypadající lahvičku. Není to zrovna Creed Aventus, ale ostatním v reálném světě to bude jedno. Promiň, tati, ale tohle si nekoupíš, tohle kupuju pro sebe.

Prezentace: 8/10 Lahvička je elegantní, ale ne převratná.

Vůně: 8/10 Tohle není Creed Aventus, ale je to zatraceně blízko.

Projekce: 7/10 Není super silná, ale ostatní vás ucítí.

Vůně: 6/10 Zůstane s vámi.

Dlouhá výdrž: 8/10 Chvíli s vámi vydrží

Hodnota: 10/10 O tom se ani nedá diskutovat Creed má 100 ml za 425 dolarů a tahle má 120 ml za 35 dolarů.

Dahrenheit

Tato vůně je skvělá. Je svěží a ovocná, zejména na začátku. Ideální pro letní nebo jarní dny. Nevím, jestli mám říct, že je to kopie slavného Aventu, ale podobnost je značná. Možná je tato Vibrant Leather svěžejší a ovocnější, což se promítá do mnohem univerzálnější a ležérnější vůně.

Je to, alespoň na mé kůži, téměř osobní vůně, tj. neprojevuje se jako šelma nebo něco podobného. Díky tomu je ideální do kanceláře nebo když nechceme přitahovat příliš pozornosti. Pokud chcete větší projekci, musíte ji přehnat. Vydrží celkem normálně, ale na svěží vůni nic podprůměrného.

Design flakonku je krásný, průhledný a krystalický jako tekutina uvnitř. Je velmi těžký a má magnetický uzávěr. Je znát, že je kvalitní a že si Zara na této vůni dala obzvlášť záležet. V tomto ohledu velmi překvapila.

Vždy jsem se velmi zdráhala kupovat parfémy ze Zary, ale tento si mě získal. Nejlepší vůně, jakou kdy Zara vyrobila. A za pouhých 20 eur.

Konečné hodnocení: 8/10

Montblanc