Hypnotic Vanilla Zara pro ženy a muže

Hypnotic Vanilla Zara pro ženy a muže

karamel
balsamico

Hypnotic Vanilla podle Zara je Floral Fruity Gourmand vůně pro ženy a muže. Toto je nová vůně. Hypnotic Vanilla byl/a uveden/a v roce 2023.

Vonné složky

Bourbonská vanilka
Karamel
Jasmín
Meruňkový květ
Mech

Shalom8209

Napíšu to jako dvě recenze, pro lidi, které zajímá HV jako potenciální vanilková vůně, a pro lidi, které zajímá jako duplikát HP.

Jako samostatná vanilková vůně: na papíře je HV mechová vanilkově-karamelová se svěžím pudrovým podtónem z květin. Není to "čistá" vanilková vůně, takže by dobře posloužila lidem, kteří chtějí vanilkový parfém, ale přímé vanilkové vůně jim připadají poněkud řídké a nudné.

Přesto bych ji nedoporučila nikomu, kdo se snaží o estetiku "čisté dívky". Je v ní trochu zelené, ale pokud je méně "vylezla ze sprchy" a více "starý pletený svetr, který nosíte při turistice, s vanilkovým parfémem zapečeným mezi vlnou". Kdybych ho měla někomu doporučit, doporučila bych ho holkám z Tik Toku, které jsou ještě hluboko ve fázi 'Y2K slovanská bimbo ushanka+šuba'.

HV byla vytvořena tak, aby voněla podobně jako Hypnotic Poision, která vyšla v roce 97 a byla velkým hitem. Spolu s dubovým mechem, který už se tolik nevidí, bych řekl, že HV má trochu staromódní šmrnc konce 90. let. Pokud je to to, co hledáte, kupte si ji. Je levná a vydrží asi 6 hodin.

Jako HP dupe.... Používejte mozek a vyzkoušejte si ji v obchodě. Tóny jsou úplně jiné. HP jsem nosila celou střední školu, takže bych řekla, že ho velmi dobře znám. Jsou naprosto totožné, ale HP na mě vždy působila jako zemitá, pudrová vanilkově-dřevitá vůně. Z HP jsem nikdy neměla moc kokosu nebo mandlí, stejně jako z HV nemám moc karamelu. Pokud na vás HP působí jako vanilkovo-mandlová Play-Doh, není to ta pravá. Pokud je dřevitá, mohla by se vám líbit. Osobně si ji užívám víc než původní HP. Jednak je HP neuvěřitelně silná, což není špatná věc... dokud si neuvědomíte, jak je pudrová. HV je dlouhotrvající, ale je jemnější, a tak mi neleze na nervy a nemusím být tak opatrná.

Lahvička je také mnohem hezčí. Každému, co jeho jest, ale nevím, co lidé od Diora kouřili, když se rozhodli vyměnit ten dusný, upíří tmavě červený flakon za neprůhledný, červenočerný mall-goth vzhled MONSTROSITY. Dokonce i parfém Britney Spears, který jsem si koupila u Marshalla, vypadá dražší než tenhle. Je tak špatný, že nedokážu ospravedlnit jeho opětovný nákup, protože ho tak, tak nesnáším. Měl by být klasifikován jako zločin proti lidskosti.

Ale Hypnotic Vanilla naštěstí voní stejně (na mně), stojí čtvrtinu a je v hezčím balení. Jupí!!

AnaísLpez96

Když jsem si přečetla, že lidé tento parfém přirovnávají k Hypnotic Poison, běžela jsem do Zary. Hypnotic poison a poison girl jsou signature parfémy v mé sbírce, bez ohledu na to, kolik času uplyne, vždycky je doplňuji, takže ty tóny znám jako své boty a tento parfém Zara nemá s Hypnotic poison nic společného. Parfém Zara na mě působí velmi unisexově, zatímco Dior je velmi ženský a smyslný, a klíčovým rozdílem je NEKOMPARATIVNÍ mandlový tón, který má vůně Dior, ten bych poznala ze všech ostatních vůní. Hypnotic poison má VELMI charakteristické tóny a Zara je možná MÁLO podobná v sušení, ale vůbec to není Dupe nebo kopie Diora.
Přesto, pokud byste chtěli mít "temný" vanilkový parfém, který není příliš vlezlý, na večer a s unisex nádechem, určitě si ho zamilujete.
Délka je dobrá, řekla bych, že na mé pleti vydrží asi 6 hodin. Nezanechává moc stop, ale je cítit na kůži.

carla isabel

Můj nos vybírá vanilku, mandle a třešně. Pro mě jako milovníka gurmánských vůní je to moje nejoblíbenější vanilková vůně. Připomíná mi spíš JPG scandal le parfum a ne tolik hypnotic poison od Diora. Suchý dolů dostal třešňový koktejl v mé mysli.
Tahle je sexy, ale ne temně tajemným způsobem, je sexy, ale moderní, zábavná, hravá. Miluju ji.

stronger

Je to úžasný parfém a dá se říct, že je to nehorázný klon Hynotic Poison od Diora... Budu mu muset dát víc šancí, abych mohla mluvit o jeho délce a vůni, ale už teď vím, že si musím pořídit velký flakon tohoto parfému, ať se děje cokoliv. Je super sladká a smyslná... a z celé kolekce se mi bude líbit nejvíc, protože ostatní jsou konkrétnější.

MADMOISELLE PERFUME

Mám Hypnotic Poison od Diora a mohu vás ujistit, že vůně je identická.

Je to můj čtvrtý flakonek parfémů z kolekcí Chapters a jsou "inspirovány" jinými parfémy, Golden Decade (Libre YSL), Red Temptation (Baccarat Rouge), Bohemian Oud (By the fireplace) a teď Hypnotic Vanilla, některé z nich mám originál a také ten ze Zary a jsou identické, dokonce s větší délkou a stopou.

Teď už jenom potřebuju, aby mi Zara vyrobila duplikát Angel's Share od Killiana 😅.

Kuty22

Čekání na recenzi Coco (Coco Pebz) 🤗
Ale vyzkoušela jsem tuto, podle mého nosu je to dobrá (velmi dobrá) duplikace Scandal Le Parfum, voní božsky, gurmánsky a prostě perfektně.
Někomu může trochu připomínat Juliette Has A Gun - Mmmmm (spíš květinová než gurmánská)
- Mně se nelíbila, měla jsem ji a opustila mou sbírku.
Když to srovnám s Hypnotic Poison, tak je asi podobná, ale pokud si všimnete kořeněného piva/hračky nebo dokonce kokosových aspektů HP, tak v Zaře nenajdete dobrý duplikát nebo dokonce ve Scandal Le Parfum. Ty jsou o něco "méně komplexní", více jasmínové/karamelové dopředu a podle mého názoru mnohem lepší.
Objednala jsem si Zara's, protože je krémovější.