Cherry Smoothie Eau de Parfum Zara pro ženy

Cherry Smoothie Eau de Parfum Zara pro ženy

třešeň
mandle
ořechový

Cherry Smoothie Eau de Parfum podle Zara je Floral Fruity Gourmand vůně pro ženy. Cherry Smoothie Eau de Parfum byl/a uveden/a v roce 2023. Vrchní tóny jsou Třešeň a Otočník; střední tóny jsouMandle a Hloh ; základní tóny jsou Fazole tonka, Vanilka a Švestka.

Třešeň
Otočník

Mandle
Hloh

Fazole tonka
Švestka

Olesia.Is

Hluboký, teskný, krásný třešňový😍 Takový hustý obalující třešňovo-mandlový koláčový likér. Neslyšela jsem žádnou ostrost ani drsnost. Po dvou hodinách zůstává lehká třešeň a chuť přechází spíše do pudrově jantarové. Vyzkoušel jsem ji za svítání, dal jsem si ji na tričko. Teď se mi ruka natahuje, abych si košili přiblížil k nosu))). Jako pro mě vůně na podzim - zimu, aby tam byl vánek, který dokáže krásně rozprostřít pýr) A půjdu se podívat po měkkém útulném vínovém svetříku, z nějakého důvodu se obraz vyrýsoval pod barvou třešní) A zítra už pro lahvičku).

adrimorrc

Právě jsem dopila 30ml lahvičku a byla jsem opravdu překvapená. Parfémy Zara jsem neznala, tento jsem si koupila, protože miluji třešně a musela jsem ho vyzkoušet. Otevírá se docela intenzivní vůní kojakového lízátka, která přetrvává, ale snoubí se s krásnými mandlemi. Není moc dlouhotrvající ani výdržná, ale je velmi příjemná. Koupila bych si ji znovu :)

Verrouski

Tuto vůni miluji. Když zaschne, voní jako mandlová třešeň, něco mezi kůží a krémem.
Trochu mi vadí vrchní tóny, nutí mě kýchat, ale rychle se usadí a pro mě je to zázrak, dělá mě šťastnou, optimistickou a koketní.
Je syntetická? Řekla bych, že trochu ano.
Výdrž je velmi dobrá, vydrží asi devět nebo deset hodin a dobře se promítá.
Budu opakovat, dokud ji budou prodávat, a asi si koupím náplň, protože už ji používám nějakou dobu a trochu mi klesla.

Nijole

Dnes jsem si koupil 30 ml tohoto štěstí! Jen jsem nečekala, že to bude tak super, nezkoušela jsem všechny předchozí verze, a i když jsem je zkoušela, tak mi to nedrželo. Ale holky, tohle je něco!!! Je to úžasná vůně! Milionkrát, ne, miliardkrát lepší než Ford. Mám Forda a všechny jeho duplikáty a ruka po nich nesahá, na mě Ford rychle přechází v nějaké nevýrazné dřevo. Tady - třešňové dřevo, kouřová, černá hutná vanilka, mandlové semínko, sladká Tonka Bean, švestka, na kůži se přidává hořká čokoláda a rozhodně cítím Cedr? Prostě Zara tentokrát překonala sama sebe a niku. Nevím, kdo tohle mistrovské dílo vytvořil, ale je to kouzelník! Tohle je moje nová láska ❤️

Aliceolesya

Nechápu, jak je to možné, ale pokud byla první verze nesnesitelná i při testu, tato byla prostě dokonalá. Předpokládám, že důvodem je jakási pekelná směs mandlových a třešňových tónů v původní verzi, které byly stejně jasně slyšet a vytvářely kakofonii tónů. Zde je na prvním a hlavním místě třešeň - likér, třešňová sladkost léta, dokonce spíše velmi zralé třešně, nikoli višně. A někde daleko jsou další tóny. Skvělá volba pro ty, kteří stejně jako já chtějí čistší zvuk.

cococonut

Nikdy jsem necítila vůni ztracené třešně, takže nemohu porovnat tyto dvě vůně, ale tato se mi moc líbí! Je sice cítit trochu "plasticky" nebo "voskově", ale to mi nevadí.

Všimla jsem si, že u většiny parfémů dávám přednost buď otevírání, nebo zasychání, ale tady mám ráda obojí. Otevírání je celé o třešních - miluju je! Dry down je spíš oříškový s nádechem koření a souhlasím, že také voní tak nějak po Vánocích.

Projekce a výdrž jsou za tu cenu ohromující, Zara mě nepřestane překvapovat kvalitou svých parfémů! Testovala jsem všechny čtyři z této řady (sultry pear, peach glow, marshmallow addict & cherry smoothie) a všechny působí dost dobře, ale tahle vyhrává.

Iveta IBM

Kopíruji recenzi, kterou jsem napsala pod starý flakon na Fragrantice, protože mám nový flakon (tento zde) a prý se liší:
Upřímně, nechápu, proč se mi to líbí, prostě to nedává smysl. Na papíře je to všechno, co na vůních obvykle nesnáším - je to sirupově sladké, je to těžké, voní to spíš jako dezert než parfém, nemůžu se rozhodnout, k jaké příležitosti by to bylo vhodné nosit (příliš sladké do kanceláře, příliš silné na běhání po úřadech, příliš mladistvé na rande).
Přesto mi nějak připadá omamná a nemůžu si k ní přestat čichat k zápěstí.
To je mi jasné ¯_(ツ)_/¯

Revontuli

S touto vůní jsem se několikrát vrátila tam a zpět a nakonec jsem se rozhodla ji koupit (tuto novou verzi). Myslím, že šťáva se nezměnila. Připomíná to Lost Cherry od TF a jsem překvapená, jak krásně zapracovali na mandlovém tónu. Třešeň v této je šťavnatější, zatímco třešeň od TF je nasáklá chlastem. Upřímně řečeno, obě interpretace se mi líbí. Výdrží na kůži zaostává za TF, ale koho to zajímá vzhledem k obrovskému cenovému rozdílu? Pevně doufám, že to nebude limitovaná edice.