Tobacco Collection Rich Warm Addictive 2021 podle Zara je Orientální Vanilla vůně pro muže. Tobacco Collection Rich Warm Addictive 2021 byl/a uveden/a v roce 2021. Vrchní tón je Rum ; střední tón jePivoňka ; základní tón je Bourbonská vanilka.

denker
Tato verze Rich Warm se mi také líbila. Není v ní už vůbec žádný tabák a z vrchních tónů je cítit nezaměnitelná sladkost; vrchní tóny, jak už bylo řečeno, mají tóny rumu, ale nepřecházejí ve sladké víno, ani v nepříjemný alkoholový zápach nebo jiné nesmysly, které jsem četla. Je to typický rumový tón, který je vidět v jiných dobrých vůních, například v Armaniho Stronger With You Absolutely (kterou mi mimochodem připomínala).
Jedna věc, kterou je třeba si ujasnit: v žádném případě se nejedná o "dámský" parfém, je to parfém, jehož základní struktura je pro muže. Je pravda, že v polovině vůně se chová spíše jako unisex, ale jak už to u většiny parfémů s tak silnými vanilkovými tóny bývá, večer při jeho výdrži se tyto akordy pevně usadí a ostatní tóny už není možné zřetelně vnímat.
Zkrátka, pokud máte rádi gurmánské vůně, budete ji milovat.

BaroneKlausVonSluter
Právě teď je to vůně mé školy/univerzity.
Dobrá vanilka, která nedělá žaludeční potíže a nezpůsobuje nevolnost. Cítím ji hřejivou a zahalující, mužnou, ale bez toho, aby oplodnila všechny ženy, se kterými přijdeme do styku.
Upřímně řečeno, tabáku v ní moc necítím, když se soustředím a popustím uzdu své fantazii, vnímám kyselost typickou pro virginský tabák, ale nikdy jsem nebyl blond somelier.
Výdrž a projekce jsou uspokojivé vzhledem k zaplacené ceně, necelých 15 eur za 100 ml.
Teď pokaždé, když jdu do Zary, dělám parfémové kolečko, je tam tolik zajímavých věcí za "studentsky přívětivou" cenu a člověče, vždycky si nakonec něco koupím.
Omlouvám se za krkolomnou recenzi.

PiuPiu
Budete si doma mnohokrát užívat jeho vůni a přemýšlet, kdy přijde chladné počasí, abyste ho mohli nosit, protože v teplém počasí je v podstatě šílené ho nosit. Je těžké s ní počítat. Její zvláštností je, že je velmi intenzivní ve vanilce a kromě rumového tónu na začátku nejsou všechny ostatní snadno postřehnutelné. Je v ní cítit kokos, tabák, med a bílá čokoláda, a tím, že nese tolik sladkých tónů, je problém (nebo podle toho, jak se na to díváte) ctnost, že je nelze příliš vnímat odděleně, což má za následek mnohotvárnou a proměnlivou vanilku, která všemu hrdě dominuje a skrývá svá tajemství pod přikrývkou hřejivé sladkosti.

shravanbendapudi
Právě jsem dostala svou lahvičku - a cítila jsem, že musím hned napsat recenzi.
Poslední dobou začínám být cynická vůči levným sladkým vůním - bývají velmi vrzavé, syntetické a plastové. Také bývají namíchány dost chaoticky s mnoha hrubými hranami
Teď jsem si přivoněla k této. A jsem spokojená...
Tohle je skvělý příklad toho, že méně je více - jen pár prvků, které spolu opravdu dobře hrají. Nejvíc se mi líbí, jak tam sedí ta květinová nóta pivoňky - její svěžest dodává takový zajímavý rozměr a zabraňuje tomu, aby se to stalo fádním.
A pořídit ji za méně než 20 dolarů....
Je mi jedno, jak dlouho vydrží. Nezajímá mě, kolik stříknutí bude potřeba. Tohle je gamechanger v mé sbírce - levný kousek, který nastavuje měřítko toho, co dokážou jednoduché dobře udělané parfémy.
10/10

Hocico
Útulná, lahodná, výrazně alkoholická s poctivou vanilkou. Taková, že ji chcete nosit vždy a všude, včetně toho, že jste prostě doma. Užívat si každou minutu. Oblíbená všemi ve vašem okolí. Je jasná, ale lehká, se střední stopou, ale ať si ji na sebe dáte sebevíc, nikoho neudusí.
Za jeho cenu si nelze představit něco lepšího.

Profumo74
V mé sbírce parfémů se střídají parfémy z vyšších cenových kategorií s mnohem levnějšími, protože ráda vyhledávám výrobky s dobrým poměrem ceny a kvality, jako je tomu v případě parfému Zara Rich Warm Addict 2021.
Vůně, jak evokuje název, je "bohatá a hřejivá" a já bych ještě dodala mazlivá a zahalující, lehce se promítá na 20/30 minut a pak se usadí, ale samotná vůně vydrží déle, nastříkala jsem si ji na zápěstí a po půl dni tam stále byla, lehká lehká bez promítání, intimita, kterou u těchto vůní zbožňuji.
Co se týče mého dojmu po měsíci každodenního používání, mohu říci, že v úvodu člověk okamžitě vnímá rum a, i když to dům nedeklaruje, nepřehlédnutelný kardamon, nedefinovala bych ji jako alkoholický parfém, protože téměř okamžitě zasychá a umožňuje vstup a rychlý výstup lehké a příjemné pivoňce, aby pak přenechala důležitý prostor vynikající vanilce, a ne těm mdlým syntetickým, které se obvykle používají v low-end parfémech (tam se snad jen omezují); konečně, když dojde na sušení, všimnu si kromě již zmíněné vanilky velmi lehké přítomnosti kokosu, který považuji za velmi příjemný, který dodává zvláštní a vzdálenou svěžest a možná je také důvodem, proč vyvážeností tónů sušení zabraňuje tomu, aby vše působilo přeplácaně.
Jsem poměrně náročná, pokud jde o kokosové tóny, a když vezmu přehnaný příklad, nejsem milovnicí Creed Virgin Island Water, ale tady opravdu nemám žádné výhrady.
Pro mě je to výborný parfém a příjemný objev.

gweyslabao
Měl jsem várku z roku 2018. Když došla, koupil jsem si láhev z roku 2021 a neuvědomil jsem si rozdíl. Až po několika měsících jsem si všiml, že design lahve není stejný. Takže navzdory tomu, že uvedené poznámky říkají něco jiného, pro mě voní stejně. Nevím... Možná všechny 3 šarže voní stejně? 🤷🏻🤷🏻 🤷🏻 🤷🏻

Usmarell
Představte si večer ve špatný den. Jeden z těch večerů, kdy se cítíte osamělí a sklíčení, potřebujete útěchu, uklidňující a láskyplné objetí. Objetí, které dává, aniž by se ptala... No, právě v takový večer může přijít na pomoc tato sladká a nepříliš složitá vůně, snadná, aniž by byla banální (jemný tón pivoňky je dráždivý).
Bohatá hřejivá Addictive 2021 je jako ty příjemné symfonické koberce, měkké a nenáročné, které si pustíte na pozadí, když by ticho znělo útrpně, ale vy nemáte hlavu na to, abyste pozorně naslouchali hudbě. Jeden z těch koberců, které se vznášejí ve vzduchu bez přesného směru: progrese bez vyústění, vrcholy bez vyvrcholení, ale které, kdybyste se zaposlouchali, jako by si o něj skutečně říkaly, o vyústění, o harmonické rozuzlení, které propůjčuje smysl a naplnění. Vůně je tedy sama o sobě příjemná, ale jako příprava na něco, co nikdy nepřijde. Něco, co v určitém okamžiku, po chvíli, kdy ji na sobě máte, pocítíte jako potřebu. Kdosi řekl, že "jako by nasytila", čímž vystihl onen pocit díry v žaludku, kterou však parfém zdaleka nenaplňuje, naopak ji vytváří a vyvolává ve vás hlad po něčem, co tak docela neznáte (touhu po něčem dobrém?). Mohl by to být kontrastní tón... nevím, uzený čaj, nebo možná... chcete vidět tabák, který by se hodil jako sýr na makaróny?
(Kdyby tato láhev zpívala, zpívala by "Bridge over troubled water":
Když jsi unavený,
cítíš se malý,
když máš v očích slzy,
já je všechny osuším,
Jsem na tvé straně...)

ed.snoy
Vzal jsem si 150ml :)
Před pár lety jsem měla úplně stejnou bohatou červivou návykovku a celou lahvičku jsem spotřebovala. Bylo to ale moc sladké. A pak, co nevidím, zase ji dali do prodeje! V Zaře v pánském oddělení hromada různých parfémů a všechny naplněné byly z 80-90% a tenhle byl skoro prázdný, hádejte proč (řečnická), (ženy jsou polubomu naběhly do našeho oddělení a všechno očichaly) ano protože se Zaře podařilo trefit do černého a vytvořit snad jejich nejlepší vůni. Hlavně je třeba mít při diskusi o této vůni na paměti její cenu, která je ještě úžasnější. Z levného parfému je to prostě wow. Něco takového by podle mého názoru mělo být na vaší poličce, i když to nepoužíváte, protože je to jako hudebníkův super singl. (Možná si pořídit další, zabalit ho a otevřít, až mi bude padesát? ahhhh). Nevýhodou je, že samozřejmě není super jasná ani super dlouho vydrží. Prostě má štěstí, že se trefí do noty, to je všechno. Za 30 tisíc je spousta super drahých parfémů, které jsou chutné i sladké, a tady je zázrak za tisíc a půl. To se stává

toshynchik
Dnes jsem vyzkoušel novou verzi. Hurá, má to nějakou hlasitost. Moje vůně z loňského flakonu je velmi tichá, sedí intimně, i když normálně vydrží. Tuhle jsem vyzkoušela na flíčku a dala si ji do kabelky - voní mi i telefon.
PS může ji nosit i muž, samozřejmě jako například Delox, jehož základu je velmi podobná. Ale musíte být její velký fanoušek.

luchofrag
Velmi dobrá, jedna z nejlepších vůní Zara vůbec. Nevidím rozdíl oproti verzi z roku 2016, vůně je stejná, i když zde deklarované tóny jsou jiné. Je z ní cítit kokos, vanilka, med (trochu tlumenější), tabák, zkrátka je to stále ta gurmánská vůně, tak výtečná pro podzim-zimu a chladné noci ostatních ročních období. Mužná, s velkou projekcí a dlouhou výdrží. Netřeba dodávat, že ji lze stoprocentně doporučit.
Zara má pravdu, že si tuto vůni ponechala, vynikající.

BTSxArmy
Naprosto souhlasím s Dark.Scent - letošní edice voní úplně stejně jako stará verze. Rum s vanilkou vám roztaje srdce. Nejlépe se nosí na podzim nebo v zimě, protože má takovou tu útulnou, labužnickou atmosféru. A pak je tu cena, která je výhodná - pouhých 12,99 € za 100 ml. Jsem velmi ráda, že mám tuto vůni ve své sbírce, a nemůžu se dočkat, až ji budu nosit, až se venku ochladí.