Elegantly Tokyo Zara pro ženy a muže

Elegantly Tokyo Zara pro ženy a muže

oud
jemně pikantní
živočišný

Elegantly Tokyo podle Zara je Orientální Floral vůně pro ženy a muže. Elegantly Tokyo byl/a uveden/a v roce 2021. "Nosem" za touto vůní je Jo Malone. Vrchní tón je Lilie ; střední tón jeJasmín ; základní tón je Dřevo akigala.

Parfumér

Lilie

Jasmín

Dřevo akigala

Mademoiselle Rêve

Rozhodl jsem se, že si ji koupím a objevím ji doma.

***

Když jsem si poprvé stříkla tento parfém, poslouchala jsem klidnou hudbu klavíru a smyčců. Asi minutu poté jsem měla slzu v oku. Byl to ohromující pocit křehké krásy, čistoty, klidu a jara, který mě obklopoval.

To je krása našich smyslů, čichu a sluchu, nese nás ke vzpomínkám a emocím a přesahuje je, ke každému z nás prostřednictvím jiné vůně, jiné hudby.
Přeji vše nejlepší každému Člověku, který prochází kolem a čte toto.

Edit: Jsem ohromen výdrží, po 13 hodinách stále cítím její závan!

Tohle je na mně ten nejuhrančivější jasmín, ani Penhaligon's, ani Jo Malone's nebo jiné niche značky, snadno je překonává - je elegantní, vzdušný, orosený, a přitom intenzivní.

ladidamia

Krásná vůně. Stejně jako její název, Elegantly Tokyo. Je elegantní a moderní. Čistá, svěží a svěží. Ideální pro jaro a léto. Když jsem ji měla na sobě, zastavila mě jedna paní a zeptala se, co to mám na sobě. Řekla, že mě ucítila a musela se zeptat. Vydrží na mně asi víc než čtyři hodiny.

arslonga

Ztělesněná elegance. Dokonalý jasmín, vodní, přírodní a čerstvě zastřižený. Živě mi připomíná parfémy Diptyque - jsem jediná? DNA je podobná těm, které vytvořil francouzský dům, a určitě obsahuje onu zelenou přítomnost rekreační scenérie. Délka na kůži je úžasná a na oblečení vydrží několik dní.

Myslím, že poněkud "průměrný" název dělá této SKVĚLÉ vůni medvědí službu. Vůbec to není ošklivý název, nechápejte mě špatně, ale myslím, že ji nevystihuje. Je schopna být vynikajícím parfémem i mimo řadu městských přívlastků, které mají naplnit spolupráci, aby se široká veřejnost mohla rozhodnout a vyzkoušet (podotýkám, že jsem vyzkoušela všech 8 a víc než většina z nich mě nadchly). Říkám to jako fanoušek Zary a velký příznivec Jo Malone, a i když se to může zdát rozporuplné, mým záměrem je diskvalifikovat ty lidi, kteří si při pohledu na komerční vůni za 23 eur myslí, že je nekvalitní, generická, mainstreamová a odosobněná. Nic nemůže být dále od pravdy.

Zara je génius, který má na svém kontě parfémované skvosty, z nichž některé už nejsou k dostání, a přesto zůstávají předmětem touhy i u silných a vyspělých nosů, jako je ten @Espartaco, kterému jsem vyčetl jistou nostalgii po prvorozeném muži domu, Zara Man, který textilní gigant začal vyrábět v roce 2000.

Děkuji těmto kolaboracím, protože zdaleka nejsou opovrhované, ale skrývají v sobě pravou podstatu parfémů mimo nedosažitelné ceny a kosmické ceny.

Je to jako se vším ostatním: hledáte a nenajdete. Nečekáte a dostáváte.

9/10

Cyn28

Jde mi to tak dobře. Je velmi květinová, exploze jasmínu (podobně jako Alien, která vydrží celý den). Je to parfém, který by mohl být těžký, takže to nepřeháním se stříkáním. Překvapilo mě, jak dobře drží na kůži i na oblečení, cítím ho celý den a zanechává stopu. Za tu cenu je to pro mě výborná volba. Působí spíš žensky než unisexově.

nanaa_from_ghana

Zaprvé, Zara a Jo Malone to s touto vůní rozbili a já jsem nečekala, že se do ní bezhlavě zamiluju. Je to nádherná bílá květinová, lehce vodní z lilie, ale dokonale uzemněná z akigalawoodu. Dobrá výdrž a slušně silná projekce, kterou jsem za tu cenu nečekala. Pokud máte rádi jasmín, tuhle si zamilujete. Po přičichnutí k této vůni v Zaře jsem věděla, že potřebuji plnou lahvičku.

Také zde není žádný oud. Myslím, že fragrantica to s akordy trochu pokazila. Každopádně pokud budete mít možnost si k této vůni přičichnout, rozhodně to udělejte. Dokud bude Zara tuto vůni vyrábět, bude vždy v mé sbírce.

Laprima

No, nečekala jsem, že za týden za mnou přijdou tři lidé a zeptají se mě, jaký mám na sobě parfém... a po pěti hodinách po aplikaci..... Všichni členové mé rodiny od malých holčiček)))), až po dospělé strejdy nosí Tokyo, koupím si druhou lahvičku, máme teplo 42 a voní to přesně ne na 20 euro))), píšou o bílých květinách, liliích, souhlasím, ale já pořád cítím liči a ananas...asi je to mým vnímáním. Pro mě je tam podobnost s pink star angel od muglera...neházejte flintu do žita, teprve se učím.

Frederique

Tento parfém jsem chtěla vyzkoušet na základě pěkných recenzí. Zpočátku mě na papíře nepřesvědčila na 100%, tento jasmín působil až hřbitovně, trochu zatuchle. Počkala jsem ještě pár minut a můj nos si na něj začal zvykat a nakonec jsem si řekla, že vzhledem k ceně stojí za to ho vyzkoušet a koupit.
Ve srovnání s mými milovanými Waterlily Tea Dress to s touto nebyla láska na první pohled, Waterlily je svěží a jasná, tato je v některých ohledech trochu temnější, ale když jsem ji poprvé nastříkala na cestu ven, změnila jsem názor.
Se stříkáním to nikdy nepřeháním, maximálně dávám dvě, a okamžitě mě prostoupila velmi příjemná a neuvěřitelně realistická vůně.
Necítím žádnou evoluci a upřímně necítím (nebo možná nepoznávám) ani další dva zmíněné tóny, lilii a dřevo. Cítím čistý jasmín, velmi zahalující a omamný, skvostný!
Jsem opravdu ráda, že jsem si ji koupila, protože za malou cenu jsem si domů odnesla další klenot této plodné spolupráce mezi Zarou a Jo Malone.

nightbelve

Elegantly Tokyo je nesmírně elegantní a květinová vůně, ale ne přeplácaná, téměř minimalistická a vůbec ne nápadná. Buket bílých květin (lilie a jasmín) se snoubí působivým, nesmírně rafinovaným a překvapivým způsobem. Lehce kouřové pozadí jí dodává moderní nádech. Souhlasím s uživatelem DarkRoseNoir, který tvrdí, že cítí nádech mimózy, který není uveden v čichové pyramidě, protože já ho cítím také a připadá mi velmi příjemný (přestože je mi tato květina odporná). Pokaždé, když ji mám na sobě a přivoním si k ní, okamžitě si vybavím bílou barvu, ale ne čistě bílou barvu nevěst nebo náboženských obřadů, ale upravenou, sofistikovanou ženu, která má na sobě úplně bílou. Smyslná jemným způsobem, je hrdá na to, kým je, a nestydí se to dát najevo. Květinová složka je výrazná, i když nesměřuje ke sladkosti. Díky tomu je to výrazně ženská vůně.
Ráda bych se však zmínila i o praktičtější stránce této vůně, protože vím, že mnoho lidí kupuje parfémy neotevřené (zejména ty levné), ale předtím si přečte recenze. Pokud patříte mezi tyto lidi a čtete, zdravím vás, snažím se vám sdělit objektivní názor. Nad tímto parfémem jsem strávila hezká slova, protože mám ráda bílé květiny, ale je také pravda, že ne každý je má rád. Například lilie je květina, která se často používá na pohřbech/hřbitovech. Zatímco jasmín jako okrasná rostlina kolem kostelů. Ten má v době květu pronikavou vůni, a pokud vám vadí, dvakrát si rozmyslete, než si ho objednáte. Blindbuyatore varoval, napůl ušetřil. Ale kromě těchto úvah týkajících se osobního vkusu je třeba také říci, že doba trvání této řady je ve srovnání s jinými kolekcemi Zary (jako je Kapitola 1 a 2) mnohem kratší, protože výrobky jsou spíše kolínské než parfémové vody. Výdrž na pokožce lze prodloužit kombinací parfému s jeho sprchovým gelem a tělovým mlékem, ale upřímně řečeno, celý den ho na sobě téměř neucítíte. Přibližně po třech hodinách ji budete muset znovu nanést. A také co se týče stopy, nečekejte, že po sobě zanecháte stopu, když projdete kolem nebo si označíte své teritorium, spíše vůni ucítí ti, kteří jsou ve vaší blízkosti. Ne že by to bylo špatně, proboha, ale je třeba s tím počítat.
Závěrem dodávám, že jsem vůni testoval téměř rok a myslím, že nejlépe vynikne při nošení ve venkovní teplotě v rozmezí 20 až 30 stupňů a při absenci vysoké vlhkosti vzduchu. Nad 30 stupňů a ve vlhkém klimatu se její rozsah zvyšuje a s ním i "narkotický" účinek bílých květů.

alina_imago

zara, co to děláš, astanaviiiiss.... Poslední (emotions) a tuto spolupráci s jo malone považuji za velmi zdařilou, zejména jsem spokojená s poměrem cena/kvalita ve srovnání se samotným jo malone, samozřejmě, že na edp ta stálost nestačí, ale vzhledem k velmi lidské cenovce je to snesitelné.

a teď k samotné vůni: tahle se ukázala jako oblíbená v řadě, především kvůli molekule akigalawood, kterou něžně miluji, je pro mě v této vůni něčím výjimečná, a vím, že nejsem sama :) takže pokud jste také příznivci této molekuly, chci vám říct - je tady! je dobře rozeznatelná od začátku a samozřejmě dlouho vydrží v základu, čímž je tento parfém nejtrvalejší z celé řady. no a jsou tady bílé květy, jo))))

°Luca°P°

Okouzlující dřevitě-květinová vůně, duchovní a lesklá. Má silný úvod evokující slavnostní obřady, a přestože je liliová, je všechno, jen ne pohřební.
Pro mě je to voňavý karneval.
Co se týče zbývajících vlastností, osobně jsem vnímala pozoruhodnou projekci a více než velkorysou trvanlivost. Vzhledem k ceně ji považuji za blindy buy, tím spíše pro milovníky žánru.

Whitewaterlily89

Můj velký favorit z řady Vibrant Cities. Je to nádherná bílá květinová vůně. Ačkoli je unisexová, mám pocit, že je spíše ženská. Není to tak čistý jasmín jako Zara White Flower Posy, další mistrovské dílo Jo Malone. V Elegantly Tokyo se zcela mísí s lilií/azucenou a prostě cítíte bílé květiny s kořeněno-zeleným nádechem s velmi velmi velmi dřevitým nádechem v pozadí. Z recenzí jsem viděla, že ji mnozí nemají v oblibě, dokonce ji řadí mezi nejhorší z těchto nových 8, ale já jsem si ji zamilovala. Ta stopa a především délka, 10 z 10.

muxamor

Koupila jsem si Discovery Set, celou řadu a co mohu říci, rozhodnout se pro jednu sadu vůní není příležitost. Všechny jsou tak dobré a originální. Jelikož kurzy eura a dolaru vyletěly do nebes a rozum nedovoluje utratit velkou částku za to, že si kvůli estetickým a čichovým požitkům koupím luxusní nebo niche, rozhodla jsem se poohlédnout po něčem cenově jednodušším, ale jak se ukázalo, Vibrent Cities neustoupil v kvalitě, ale poctivě. Elegantně Tokyo mi hodně připomíná Bottega Veneta Knot, jen jako chladnější verze. Ještě jsem se nerozhodla, jestli si Tokyo koupím v plné velikosti, Knot už mám, ačkoli Knot má tón, který mě začíná dusit, Tokyo je jemnější a v porovnání s ním není tak křiklavá. Ohledně stopy, je cítit při pohybu rukou s mávnutím vlasů, nenaplňuje a nekřičí o sobě na celou místnost to je pro mě osobně obrovské plus, opravdu elegantní a jemná vůně. Výdrž je průměrná - aplikovala jsem ji večer před spaním, ráno ještě přetrvávaly zbytky a do snídaně se zklidnila.
Aktualizace: myslím, že výdrž je prostě neúměrná, už týden ji slyším na polštáři pohovky.