Fields at Nightfall 2020 podle Zara je Floral vůně pro ženy. Fields at Nightfall 2020 byl/a uveden/a v roce 2020. Vrchní tón je Pralinka ; střední tón jeJasmín ; základní tóny jsou Santalové dřevo a Jantar (ambra).

Juli-eap
Tento parfém je pro mě návykový, používám ho nejčastěji, když jsem doma, protože mám vždycky potřebu ho cítit.
Karamelizované ořechy, kaštany a šlehačka, super laktonická a sladká, ale ne vlezlá.
Člověk se po ní cítí mazlivě, příjemně a uvolněně.
Připomíná mi vůni čerstvě vypraného oblečení, když ho žehlím, tu sladkou, čistou páru.
Nemyslím si, že by měla nějakou velkolepou projekci a stopu, to zdaleka ne, mám pocit, že je spíš pro osobní potěšení, a tuto funkci opravdu plní, protože ji vždycky vyhledávám ❤️.

Mariane Vieira
Ze všech vůní, které jsem v obchodě vyzkoušela, mě okouzlila právě tato - je velmi exkluzivní, neexistuje žádná podobná vůně nebo duplikát, se kterým by se dala srovnat. Zadig & Voltaire neznám, ale je nepravděpodobné, že byste tento parfém viděli nosit někde jinde. Proto budete přitahovat pozornost všude, kam přijdete.
Je to prakticky můj podpisový parfém, jen v uzavřenějších prostorách a v létě ho nosím méně, protože je krémovější, což může být nepříjemné.
Moje sestra a kolegyně z práce o něm mluví jako o elegantním parfému, který voní jako "obchod pro bohaté holky".
První 2 hodiny má dobrou projekci, pak se stává intimnější. Výdrž je ve srovnání s ostatními od této značky dobrá. Lze ji nosit ve dne i v noci, hodí se do deštivých i ne tak horkých dnů.
Blind bych nedoporučila těm, které mají rády čisté, svěží nebo "zero sugar" parfémy - je to pravý opak.

Silver_sova
O zklamáních.
Život je plný zklamání. Tak to prostě je, bráchové.
Muži, věci, dezerty (sakra, na jídelním lístku to bylo tak krásné) a v mém případě je to parfém, který nesplní očekávání. No, aspoň mě moje tmavé pivo nepodvádí. Ahoj.
Bože, to bylo krásné. Byla to snad ta nejlepší vůně, jakou jsem kdy v životě viděla. Jo, to když se podzim proměnil v nejlepší období roku a najednou všichni za oslovení dávali čárku.
Trvalo to minutu. Nejlepší čas dne. Pak zase déšť, šero a naprostá beznaděj......
Začnu popořadě. Viděla jsem tuhle vůni v prodeji, kontaktovala jsem ji, zjistila, že po ní jdou, a za 15 minut jsem tam byla. Milá slečna mi slavnostně předala zbytek flakonku a já spěchala domů.
Předtím jsem si samozřejmě prostudovala pyramidu, přečetla recenze, uvědomila si, že ji nutně potřebuji, a připravila se na parfémářskou rozkoš.
V recenzích byla Zara proti ZADIG & VOLTAIRE This is her, a protože jsem o tomto zázraku slyšela, rozhodla jsem se seznámit s jeho bratrem.
"Soumračná pole"... Víte, jaké mám asociace? Stmívání, mlha, minivan, Bella, Cullenovi, Edward. Pamatujete si na tu ságu? To víte, že se to nedalo přejít :). Dokonce jsem si dokázala představit, jak by mohla vonět Esme Cullenová.
Ve vůni jsou tři tóny. To se mi líbí. Tohle není Jadore se svými osmnácti tóny. Jasmín je tu sólistou a má jemnou sladkost, krémovou, mléčnou, pudrovou. Byla kouzelná, tajemná, neobvyklá, ne jednoduchá, ale ani ponurá.
Pak se rozplynula a mně se udělalo špatně. Byla tam jedna nota, santalové dřevo, která se mi začala zavrtávat do mozku. A to tak zatraceně vytrvale. Je velmi dlouhotrvající. V recenzích vůně sbírá komplimenty: ženská, domácká, útulná. Možná taková bude i na jiných, ale na mě nefungovala.

Iveta IBM
Dobře, poslouchejte.
Dřív jsem si myslela, že duplikáty od Zary jsou přeceňované, ale teď, když jsem jich pár vyzkoušela, si myslím, že si vlastně zaslouží víc humbuku.
Teď k téhle.
Před pár týdny jsem šla do obchoďáku. Nejprve jsem zašla do Sephory a nastříkala si na levé zápěstí vůni This is Her od Zadig & Voltaire. O deset minut později jsem šla do Zary a téměř žertem jsem si na pravé zápěstí nastříkala "Fields". Takže. Myslím, že sofistikovanější nos, než je ten můj, by nějaký rozdíl odhalil, ale pro mě jsou to naprosto stejné vůně, od prvního stříknutí až po zaschnutí a po něm. Všimněte si, že neříkám, že jsou "podobné" - nonono, lidi, říkám, že jsou STEJNÉ.
A vím, že v tuhle chvíli zním jako zástupce Zary (slibuji, že nejsem), ALE musím vám také říct, že "Fields" jsem na pravém zápěstí cítila ještě minimálně pár hodin poté, co "This Is Her" z mého levého zápěstí úplně vyprchala. A teď... Nejsem si jistá, jestli je to proto, že suchý nádech "This Is Her" je podobnější mé přirozené vůni, takže proto jsem ji už nemohla cítit, jen vám s jistotou říkám, kterou jsem cítila déle, a byla to "Fields".
Podobně na mě zapůsobila i "Golden Decade" (dvojník YSL Libre Intense od Zary), ale na tu už jsem psala samostatnou recenzi, můžete se podívat, jestli chcete.
Jestli jsou všechny duplikace od Zary takhle dobré, tak upřímně nevím, jestli si ještě někdy koupím drahý parfém.

Anna Zimerer
Krémová, s výraznými mléčnými tóny, sladká, dřevitá, jantarová...
Je to jako koupel v teplém mléce s příchutí vanilky na kůži, někdy s nádechem čerstvého kokosového mléka.
Fields at nightfall nedostala svůj název pro nic za nic.
I když je teplá, cítím lehce vlhkou stránku, jako les za soumraku, kde se vznáší vůně květin zvlhčených větrem, tady jasmín?
Jak krásné je cítit tuhle "bílou" vůni!
Prý je to duplikát slavné This Is Her od Zadig & Voltaire.
Nemohu to říct s jistotou, ale i tak se mi tento kousek od Zary s velmi příznivou cenou za to, co přináší, a krásným výkonem na mé pleti líbí.
Vydrží dlouhé hodiny!
Tento parfém je ideální na podzim/zimu, ale já jsem ho používala za chladných, deštivých nocí.
Pokud máte rádi mléčné vůně a můžete, vyzkoušejte je.
@perfuma.i

Andina
Pro přesnou recenzi jsem si na levou ruku nastříkala sprej This is Her a na pravou ruku Fields at Nightfall.
Jak už zmínily ty přede mnou, jedná se jednoznačně o duplikát s následujícími rozdíly:
-TIH je kulatější, jemnější, sladší a gurmánštější a kvalitnější (suroviny a zpracování).
-FAN má alkoholičtější a lacinější úvod, má ostřejší (hůře namíchaný) ambroxanový nádech a je více dřevitý
Takže ideální parfém by pro mě byla třetí verze, s kvalitou TIH a menší sladkostí FAN, ale každopádně vzhledem k tomu, že to není parfém mého života a chci ho používat takový, jaký je, bez nějakých zvláštních nároků, za 7€/30ml mám příjemný malý parfém, který mám raději než originál (pro mě příliš gurmánský)

Alheida
Klon Zadig & Voltaire This is Her, mám obě a jsou si velmi podobné, ta od Zary mi na pleti vydrží déle a je za tu cenu levnější, je pravda, že This is Her je lépe vyvedená, lépe vyvážená, tahle je trochu výraznější, ale pořád je výborná. Je jasné, že pokud se vám líbí jedna, bude se vám líbit i druhá. Je to sladká gurmánka s velmi zřetelným laktonovým nádechem a kaštanovou vůní, pro mě je návyková a zahalující, v oblečení vydrží poměrně dost hodin. Osobně mám kaštanové akordy ve vůních ráda a tato je rozhodně má. Nejlépe na podzim-zimu během dne bez zneužívání sprejů.

Lidskaya
Stoprocentní obdoba značky ZADIG & VOLTAIRE, to je ona. K dispozici je originál, testovaný paralelně na dvou rukou. Můj nos nenašel žádné rozdíly)))) Krémová, vanilková s nádechem pohoršení. Možná, a, gurmánská, ale rozhodně ne jedlá, buchta vůně nebude) Velmi lichotivá a plume. Koupila jsem stovku, bojím se, že ji stáhnou z výroby(

JaneVanDerWoodsen
Voní po jasmínu, santalovém dřevu a slazeném kondenzovaném mléce. Pudrová, velmi příjemná a hřejivá, ideální pro zimní zasněžený večer v posteli. Vydrží na mně asi 7 hodin a je dost levná na to, abych se mohla přestříkat podle libosti.
Skvělá neškodná, hezká pracovní vůně.
Koupi This Is Her naslepo jsem odolávala minimálně rok a konečně jsem ji mohla vyzkoušet v obchodě poté, co jsem se doslechla, že je to duplikát. Nebyla to pro mě zpočátku láska, ale je příjemná a líbila se mi natolik, že jsem za ni při procházce kolem Zary utratila 11 dolarů. Po pár dnech nošení je to teď rozhodně láska. Proměnila se z pouhého mléčného santalového dřeva v úžasný jemný krémový jasmín, kterého se nemůžu nabažit. Něco vzadu v mé mysli se mi však stále posmívá: "Jestli si myslíš, že je tohle dobré, vsadím se, že This Is Her je lepší".

Sian
Gurmánsky nádherná, sladká, útulná, dobře vyvážená, silná a dlouhotrvající za nízkou cenu.
Pralinka, jasmín, trochu ovoce, santalové dřevo a kaštany.
Na první přičichnutí se vám bude zdát velmi silná, musíte si ji na kůži přivonět alespoň 4-5krát, než si ji koupíte, bez ohledu na to, jak je levná, ale myslím, že ji musíte mít, protože je to jedna z těch vůní, které si zamilujete hned při aplikaci, jedna z nejlepších v Zaře.

AlessiaB.90
Dostala jsem skvělý nápad nastříkat si tento parfém na zápěstí dx..... Doma mě nenáviděli.
Když řeknu, že například jasmín a moje pleť jsou na kordy, protože mě odpuzuje, bolí mě z něj hlava, jako z jasmínu, který spadl z usychající rostliny a smrdí jako kočičí moč... Ale to většinou vnímám jen já, zatímco ostatním na mně jasmín tolik nevadí.
Tahle vůně je na mně odporná.
Říkám to já, říká to okolí, je to taky hyper super vytrvalý, tak moc, že jsem to musela 3x smýt.
Na kartonu to byla jiná vůně, působila svěže až citrusově a pižmově.
Na kůži se otevře citrusově, ale hned přijde zásah čerstvého jasmínu (ten Hedione?), který pokračuje dalším jasmínem, chvílemi sladším a chvílemi krémovým, aby se ustálil na jakémsi neurčitém jasmínově-křemelino-dřevitém.
NE, matně připomíná This is Her od Zadiga a Voltaira, která mi připadá mnohem sladší, harmoničtější, příjemnější, podejte mi ten výraz, "krémová".
Je mi líto, ale většina vůní značky zara, které čas od času vyzkouším, mi připadá dost chemicky umělohmotná, tahle není jiná.
Asi je to mým ph, které si s ní nerozumí, možná na vás je to dokonalá kopie zadig and voltaire, zkuste to!

Snoes
Mám také originál, "this is her" od zadig & voltaire a podle mě oba voní 100% podobně a se stejným výkonem.
Dobrá práce zara!
Miluju tuhle vůni ...na pleti , ve vlasech, na látce a...... na svých curtonech.... , takže jsem si koupila pár lahviček této(is her) verze od zara.
Edit: Ráda ji vrstvím s desigual You ( kávová vůně) a velmi pěknou duplikaturou armani Si ..... takže nejdřív hodně! polí než pár střiků You a zakončit to Si.
Speciálně pro ty, kterým trochu vadí mléčnost fields od zara, díky tomuto vrstvení zmizí i na látce.
Nebesky dobré .... mé vlastní Niche!
Edit 14-06-2022:
Teď nosím "tohle pole" a pro mě se teď stává def. 100% letní, znovunalezená láska!
V chladných podzimních a zimních dnech jsem ji párkrát zkusila nosit a vrstvit a už se mi nelíbila, trochu mě to štve, protože to pro mě byla v minulém roce velká láska.
Tak jsem ráda, že ji mohu opět nosit , obyčejnou nebo ji vrstvím s vanilkovou vůní coco a mandlovou vůní,aby byla velmi tropická a plážová.

Gisele C
Můj Fields at Nightfall byl zakoupen v roce 2021 a je v jiném balení, s tmavším růžovým víčkem a mašlí.
Otevírá se sladce, s vanilkou a sladkými kaštany. Když se usadí, odhalí se mi santalové dřevo, stává se dřevitě sladkou a tato charakteristika zůstává až do konce. V tomto parfému necítím žádné květinové tóny.
Je velmi útulná, mám pocit, že je to obklopující parfém, který mě "obejme". Podle mého názoru se nehodí k létu, ale k chladnému nebo deštivému dni. Ráda ji nosím i doma, protože mi dodává pocit útulnosti.
Není příliš sladká, ale dřevité tóny mohou vadit těm, kteří je nemají rádi.
Pozitivně mě překvapilo, jak dlouho vydrží, vydrží a vydrží... více než 7 hodin a je to jasně cítit. Projekce je dobrá, ale ne přehnaná.

Lana_Rehn
Krásná vůně, podobná jemnější a delikátnější verzi zadig&voltaire to je ona. Jemný a útulný jasmín ve šlehačce. Dá se říct, že zní lineárně a nepříliš univerzálně, ale to ji nijak nezhoršuje. Slyším ji na sobě i po třech hodinách, nenápadně. Za tak směšné peníze je to dar z nebes. Hlavně při panděrech, když sedím doma, mi zvedne náladu svým hřejivým krémovým zvukem).