Rose Gourmand For Her Zara pro ženy

Rose Gourmand For Her Zara pro ženy

růže

Rose Gourmand For Her podle Zara je Orientální Floral vůně pro ženy. Rose Gourmand For Her byl/a uveden/a v roce 2020. Vrchní tón je Růže ; střední tón jeJantar (ambra) ; základní tón je Vanilka.

Růže

Jantar (ambra)

grjessica

Nejlahodnější sladké růže, jaké jsem kdy cítila!
Neznám Manceru ani Montale, ale v Roses Gourmand jsem cítila atmosféru niche parfumerie, protože navzdory popisu "slazené růže" to není ta komerční vůně, na kterou jsme zvyklí: růže + červené ovoce atd.
Pocit, který mám, je jako z jantarového likéru napuštěného sametovými okvětními lístky růží a přírodním vanilkovým luskem. Je v ní i nádech cukru, ale nic dětinského, naopak, je to parfém pro dospělé, dobře vyřešené ženy. To jsou jen mé osobní dojmy.
Myslím, že je to elegantní parfém, který se hodí do mírného počasí (jaro, podzim a zima) a pro formálnější příležitosti: práce v klimatizovaném prostředí, večeře...

Danyoli

Mistrovské dílo parfému! Chystám se udělat si zásoby, přišel mi velmi starý, sladký, hodně mi připomínal Maison Francis! Těžká sexy, ale to má hodně společného s mou osobností, Přehnaná! Klenot parfému, málokdy se najdu v parfémech, které o sobě tvrdí, že jsou sexy. Ale tohle je vulgárnost s velkým šarmem a sladkostí. Když ucítím tuto vůni, vybaví se mi jen Marilyn Monroe.
Hodnocení: 9

Miss-Tress

Sakra, tohle je dobrý parfém, a to říká někdo, kdo normálně nemá rád ani růže, ani vanilku, ani Zaru (co se týče oblečení). Kdyby mi dekantoval do anonymního flakonu, řekla bych, že je to jeden z těch drahých současných niche výtvorů, ale ne, je to rozšířená značka. Cože?
Vzdušná, lehká, měkká, dusivá, nechemická a velmi jemná vanilka (pro pořádek, připadá mi přirozenější než Vanille Diorama z vysoké kolekce Dior), přes kterou se táhne něžná, romantická, lehce "gurmánská" růžička, to vše v lehké, pohádkové rovnováze, která mi nepřipomíná ani tak Intense cafe' (i proto, že kde je káva, ptám se přátel), ale Delinu. Nějak mi také připomíná romantickou a poetickou atmosféru, kterou umí Nobile 1942 ztvárnit.
Tohle je, dámy, prostě nádherný parfém, jemný a nepřeplácaný, jen si myslím, že atmosféra, kterou obnovuje, je atmosféra éterická a velmi ženská a sladká pudrová. Tak jemná, že ji nosím i já, a rozhodně ne proto, že bych měla něco navíc oproti ostatním, ale prostě proto, že jsem si všimla, že vanilka je v parfumerii často velmi "ukřičená", někdy s dusivým návratem, se sladkostí, které je opravdu příliš. Tady nic takového není, je jemná, čistá, květinová, vzdušná, delikátní. Vzniká neuvěřitelně bontónová, slušivá, jemná, rozhodně velmi romantická, svým způsobem 'dětská' vůně... ach, nedá mi to, někdo teď řekne, že tak trochu pobuřuju drahé niche parfémy (protože zara je mainstream), ale mně to připomíná 'pokojíček pro panenky'. Ne v tom smyslu, že by to byl duplikát, ale co se týče navozené atmosféry. Ano, ta upřímnost typická pro jarní období života, to je velmi francouzský a velmi poetický tento parfém.
Netřeba dodávat, že Zara zde daleko překonala sama sebe!
Báječná a jako obvykle děkuji Thanaquil, která mi ji vložila jako překvapení v rámci výměny... má opravdu mimořádný nos, chtěli bychom, aby vytvořila vlastní řadu, nebo aby nás doprovázela do parfumerie jako "konzultantka". Zná můj vkus lépe než já, oslovuje mě s věcmi, kterým bych se možná bez ohledu na to vyhýbala (vanilka, já?) a které se mi opravdu líbí!

Děkuji, děkuji, děkuji, je to hvězdné.

Sputnikan

Jestli se Zara v něčem trefila do černého, pak v této řadě parfémů. Zdá se mi, že jsou to velmi dobré a cenově dostupné možnosti, zejména pro ty, kteří nechtějí utrácet tisíce pesos za parfémy, které napodobují. Zejména proto, že jsou kvalitou a provedením téměř totožné, ne-li lepší.

Nyní jako duplikát Roses Vanille (a tedy i Intense Café a Gentle Fluidity Gold) je Rose Gourmand vynikající. Stejná krystalická růže, sladká vanilka a čisté pižmo. Je to sladký, univerzální a spíše společenský parfém. Nezůstane bez povšimnutí. Má také stejný syntetický profil jako originál, protože Mancera není zrovna značka, která by se pyšnila používáním přírodních ingrediencí. Jeho velká síla pramení právě z tohoto nevybíravého používání syntetických molekul. Což samozřejmě není na škodu. Zara ušetří náklady na láhev, krabici, reklamu a pronájem luxusních regálů a prodává nám stejný džus.
Porovnávám ji od zápěstí k zápěstí a podle mého nosu jsou identické. Mancera se otevírá ještě silněji, ale jak už jsem řekla u jiných parfémů této řady: pokud mi originál vydrží 24 hodin, ten od Zary mi vydrží 12, a to za zlomek ceny. Stejně tak Rose Gourmand se hodně promítá. Její vůni cítím, i když vezmu do ruky lahvičku, a to jsem ji ještě ani neotevřela a nenastříkala. Tento parfém bych doporučila tisíckrát víc než Roses Vanille.
Pokud jde teď o koupi originálu, řekla bych, že je lepší koupit Intense Café, která má ten velmi chladivý kávový nádech, nebo Gentle Fluidity Gold, která má kvalitnější složení.

Takže jako vždy je to otázka chuti a kapsy. V této fázi hry byl tento aromatický profil již tolikrát replikován, že zbývá jen vybrat ten, který preferujeme.

sandy123

Vyzkoušela jsem ji onehdy v Zaře na kůži i na papíře. Je dobrá pro ty, kdo mají rádi sladké parfémy, a když na kůži zaschne, zůstane sladká, růžová vůně. Zpočátku voní velmi vanilkově a sladce, ale pak se stává více květinovou a objevuje se růže. Dobrý parfém, který osloví všechny, kdo mají rádi sladké parfémy, aniž by byl příliš vyhýbavý!

Frederique

Tento parfém jsem dostala k loňským Vánocům. Nikdy předtím jsem k parfému Zara nepřičichla, vlastně jsem ani nevěděla, že vůně této značky existují! Začíná hned příjemnou vůní růží a pak se stává sladkou. Je v ní cítit vanilka a fazole tonka. Zajímavostí je, že ani Fragrantica, ani oficiální webové stránky se o této notě nezmiňují, je vlastně uvedena pouze na krabičce parfému. Zvláštní! Okolí ji však vnímá dobře a vydrží velmi dlouho, na oblečení vydrží celý den. Je to opravdu sladké rozmazlování, které bych si z vlastní iniciativy možná nekoupila, ale jsem ráda, že jsem ho dostala jako dárek. Perfektně bych ji viděla na milé, lehce žoviální ženě. Poměr kvality a ceny je úžasný. Za mě povýšeno na plný počet bodů.

emmag

Ačkoli Rose Gourmand neodpovídá mému vkusu, nelze popřít velmi vysokou kvalitu, kterou tato láhev obsahuje. Gurmánská růže, jak slibuje název, je doprovázena plným, zaobleným základem vanilkového jantaru. Skočila jsem po tomto parfému v domnění, že najdu lehce nasládlou růžovou parfémovanou vodu, a místo toho jsem našla první sestřenici Montale nebo Mancera; skvělý parfém pro milovníky převládající stopy! Pozor na to, kolik ho nosíte, může být opojný.

Alheida

ÚŽASNÉ! Skvělá výdrž a projekce, voní po růžích s vanilkou, na mé pleti vydrží asi 12 hodin, na oblečení vydrží věčně! Mám hodně suchou pleť, parfémy většinou dlouho nevydrží, ale tenhle vydrží. Není mazlavá, i když je gurmánská, je velmi příjemná od začátku do konce, zdá se mi, že se vyvíjí málo nebo vůbec, výstup je to, co vás provází po celou dobu životnosti parfému. Není nutné zneužívat ze stříknutí se dvěma máte na celý den. Gratuluji Zaře, bezkonkurenční cena a kvalita.

aurora_ru

Poznámky: hnědý cukr, bílý cukr, růžový cukr, vanilkový cukr, moučkový cukr, cukrový sirup. Hořkost (ambra) charakteristická pro hnědý cukr a mátová chladivost charakteristická pro práškový cukr (např. TicTac). Na tónech samostatně neslyším růži a vanilku, pouze jako součást nějaké cukrové odrůdy.

Ze strany od stopy si ji někdo i může splést s Mancerou a Montale, ale při bližším testu z kůže je to spíš Lancome. Okamžitě mě z ní rozbolela hlava, ale z takových vanilkovo-jantarových gurmánských vůní mě bolí hlava bez ohledu na cenu (z Lira Xerjoff a Love&Crime Ex Idolo mě bolí hlava víc).

Nejkrásnější a nejbohatší na toto téma: Terra Mia Carthusia, nejvlezlejší: Rose Vanille Mancera; Gourmand Rose Zara je nejrozpočtovější, a výběr je vždycky dobrá věc.

Iz_olda

Roses Vanille Mancera mi není známá, ale vůně je velmi lahodná a ženská. Na krabičce je uvedeno více tónů než zde. Patří mezi ně například fazole tonka, která je velmi dobře cítit v základu a dodává mu lehce kouřovou sladkost a vytrvalost. Nejsladší je sladká, vanilková růže, zakouřená něčím pryskyřičným. Vytrvalost je středně silná, stopa je střední. Škoda, že jsem lahvičku nestrhla, protože cena je směšná a kvalita vůně daleko převyšuje její hodnotu.

Pachida

Tuto vůni jsem dostala poštou a okamžitě jsem si ji nastříkala na zápěstí a zátylek. Celkem tři střiky. Ta projekce nebyla žádná legrace! Zaplnila jsem místnost a zanechala za sebou pořádnou vonnou stopu. U většiny parfémů mám tendenci používat 3 až 5 střiků. Moje bestiální módy dostanou 2 střiky a moje slabé-poopy vůně až 10. Tato vůně vykazuje známky toho, že je určena pro 2 až 3 spreje.

Ptal jsem se na to své rodiny a tady jsou odpovědi, které jsem dostal.
Sestra: "Nesnáším ji! Fuj. Ne. Nesnáším to."
Táta: "Nepotřebuju čuchat k tvému zápěstí. Cítím to odsud. Je to... silné." (Čti: Opravdu se mi to nelíbí.)
Máma:" *snaží se vyčistit nos od vůně* Nebyla řečena žádná slova.
Sestřin snoubenec: "Chci říct... nebudu zvracet nebo utíkat s křikem..."

Takže můžu s jistotou říct, že ji všichni v mé rodině nesnášejí, a to je škoda, protože je to pro mě nová oblíbená vůně! Je to tak lahodné a sladké. Nejvíc mi voní kandovaná růže s vanilkou. Po prvním stříknutí cítím lehký mátový nebo bylinný/léčivý tón, jak už se někdo zmínil, ale ten rychle zmizí. Jsem ráda, že to tak je, protože kdyby to zůstalo, možná by se mi z toho udělalo špatně. Dál už vůně zůstává celkem lineární, i když postupně ubývá růžové a přibývá vanilkové. Téměř všechny vůně však na mně končí jako přímo vanilkové, ať už vanilku obsahují, nebo ne. Nastříkala jsem ji kolem deváté večer a cítila jsem ji ještě v šest ráno.

Zkoušela jsem ji také vrstvit na opravdu přesnou duplikaturu MFK Baccarat Rouge 540, protože je to údajně velmi dobrá duplikace Mancera Roses Vanille a Montale Intense Cafe, které se zase prý výborně vrství s BR 540. Vůně se mi líbila, protože se mi líbila. Byla v nebi!!!! SILLIAGE!!!!! Pořád jsem se procházela po své vonné stopě sem a tam, abych ji zažila. Chtěla jsem se oženit! Voněla jsem bohatě. Voněla jsem na úrovni, voněla jsem žádoucí. Voněla jsem jako krásná, ženská žena, která má emocionální kapacitu pečovat o rodinu a zároveň budit respekt ve firemní sféře.

Vůně: 9/10
Projekce: 8/10
Hloupost: 8/10
Dlouhá výdrž: 7/10

A teď mě omluvte, než si ulovím nějaké zálohy.

Taurien

Rose Gourmand je velmi sladká, cukrová, přírodní vůně růže, dokonalý klon vůně Roses Vanille od Mancera.

Podle mého názoru je její vůně poměrně lineární, s velmi výraznou stopou a trváním 10-12 hodin. Na svou cenu má fantastický výkon a bezpochyby se spolu s ostatními parfémy z "Exclusive Collection" a některými dalšími nedávno uvedenými na trh stala skvělou sázkou Zary, která nás už začíná zvykat na mnohem kvalitnější vůně, než jaké nabízela doposud.

Ráda ji nosím se čtyřmi "krátkými" střiky příležitostně na denní bázi, i když nejraději ji nosím při poněkud formálních událostech, jako jsou rodinné večeře, kdy ji dávkuji trochu štědřeji. Na co ji nemám ráda, je večerní nošení nebo když hledáme svůdnou vůni, protože pro mě taková není, což je samozřejmě zcela subjektivní tvrzení.

Existuje verze "FOR HIM" téže vůně se stejným názvem. Ačkoli se o rozdílech mezi nimi hodně mluví, pro mě jsou jejich vůně a provedení k nerozeznání. Další úžasnou dvojnicí Roses Vanille je Crystal Rose od Swiss Arabian, která je na mé kůži také prakticky totožná ve vůni s parfémem Mancera a těmito dvěma parfémy Zara.

Vůně 8,5/10
Výdrž 9/10
Hvězdný 9/10
Kvalita/cena 10/10
Univerzálnost 7/10
Balení 7,5/10
Koupil bych si znovu? Ano

Palmer Eldritch

Lidi, možná si budu muset koupit záložní, čím víc to nosím, tím víc se zamilovávám.
Za tu krátkou dobu, co tuhle krásku nosím, jsem dostala tolik komplimentů od mužů i žen!
(Nikdy jsem nezkoušela Montale Intense Cafe nebo Roses Vanille).

Dobrá siláž a skvělá výdrž zejména na vlasech!
Plně doporučuji, než se Zara rozhodne přeformulovat....

Edit: Koupila jsem si záložní LOL

nadia.c

Protože už mám Intense Café, byla jsem nadšená, když jsem se z několika zdrojů dozvěděla, že Zara má její duplikát: A právě z tohoto důvodu jsem si šla koupit Rose Gourmande, protože parfémy Montale nejsou nutně to, co mohou lidé s průměrným platem nosit každý den: S rychle se blížícími zimními teplotami a pravděpodobně dalšími měsíci izolace doma, jak jinak probudit smysly než touto krásnou uklidňující vůní?

Šla jsem tedy do své místní Zary a při čekání u pokladny za mnou dvě mladé dívky, zjevně překvapené, že si někdo kupuje parfémy v Zaře, začaly komentovat (samozřejmě jedna druhé) balení parfémů Zara. Vypadaly prý hezky, některé dokonce roztomile, ale to bylo všechno. S důrazem na "to bylo všechno", opravdu všechno.

Rozhodně jsem měla tendenci je zasvětit do toho, že některé parfémy jsou skutečně slušné (řada Jo Malone je prostě přímočará a krásná), a pokud tohle byla dokonalá dvojnice Montale, tak to rozhodně stojí za to. Jsem docela ráda, že jsem to neudělala : čím méně humbuku, tím větší šance, že jako jedinec nebudu vonět jako všichni ostatní.

Nemluvě o tom, že jsem do Zary šla ze stejného důvodu jako ony: kde jinde se dostat k nejnovějším trendům, cenově nejdostupnějším a přitom kvalitním napodobeninám Balmain nebo Celine? Všichni chceme svůj díl koláče zvaného luxus, baby! Zara je nestydatý šampion a my jsme nestydatí spotřebitelé!

Pokud máte omezený rozpočet, výrobek opravdu doporučuji. Je levný jako chipsy, sladký, návykový a nebudete vonět jako další nositelka La vie est Belle nebo Miss Dior!

toshynchik

Velmi podobná Mancera Rose Vanille.
Mně osobně se líbí, pravděpodobně si ji koupím. Zní 10 z 10 a je 5x dražší než jeho 15 eur. Zajímavé je, že pokud si k hlasitým vůním přičichnete u samotné pokožky, často z ní vyleze něco drsného. A tahle zní jako sladký růžový loukoum, ne ten v tureckém Duty Free za halíře, ale ten na trhu, ručně vyráběný.
Dodávám: koupila jsem si ji a chytla se, je mi až trapné dávat Zaru na poličku s nejoblíbenějšími vůněmi, ale je to tak! Vydrží na oblečení až do vyprání. Na vlasech 8-10 hodin. Na kůži nic moc, a z vlasů po pár hodinách téměř zmizí. Ale za tu cenu se to dá odpustit. S největší pravděpodobností si koupím další.
PS po roce je lahvička téměř vyčerpaná, dnes jsem koupila druhou.

Nusuk
Sama