Alexandra Monet4711 Unisex Acqua Colonia Bamboo & W... (12.47 USD)
Jomashop.com 1 product for 12.47 USD
FragranceNet.com 1 product for 19.59 USD
Hodnocení parfému 3.56 z 5 s 89 hlasy
4711 Acqua Colonia Bamboo & Watermelon podle 4711 je Aromatic vůně pro ženy a muže. 4711 Acqua Colonia Bamboo & Watermelon byl/a uveden/a v roce 2021. "Nosem" za touto vůní je Alexandra Monet.
Oelun
Už mám Laos těchto kolínských a byl jsem
Bála jsem se, že budou podobné melounu. Vzdáleně, v základu, jsou skutečně podobné. Ale dvojčata to rozhodně nejsou, meloun je zcela soběstačný. Meloun je zde zjevný, svěží, chladivý, vlhký. Bambus mu dodává nádech zeleně. Chuť působí velmi vodově, ovocně, ale bez sladkosti. Líbila se mi, přestože už mám Laos🙂 Kolínská vydrží velmi dlouho, na svěží vůni.
fusya
Nedávno jsem objevil tyto kolonie. Hledal jsem alternativu k drahému Malonu a samozřejmě také nové dojmy.
Ten původní se mi vůbec nelíbil. Ale varianty jsou velmi dobré.
Líbí se mi pro svou jednoduchost. Jak se to jmenuje, tak to i voní. Vytrvalost kolonií může konkurovat vytrvalosti toaletek. Cena je příznivá pro rozpočet.
Ta je v dané řadě velmi slušná. Voní zvláštně po melounu a bambusu. Směr k vodě kenzo. Je to skvělý kandidát na zalévání
LenkaZlyuka
Nekomplikovaně příjemná vůně) Pro mě je to výhradně plážová volba. Stručně řečeno, voní jako melounové mýdlo. Ano, zpočátku je to svěžest melounové kůry (právě těch okurek), pak se trochu zapudruje (to je spíš vlastnost mé pleti zapudrovat se) a je tam červená dužina se slabým bambusem. Miluje teplo a vlhko. Slyšel jsem, že je pak více svěží. Ale stále je mýdlový.
Vzhledem k ceně (koupila jsem ve slevě za 850r) není špatná letní nedráždivá vodička (výdrž 2 hodiny).
Mimochodem, druhý (kaktus a goji) je také k dostání a je právě pro stejné roční období a okolnosti, ale spíše večerní-chodící (večer v Gagře 😂).
Aktualizace: stála a nosila se! Výdrž přes 6 hodin 👌 Blízko kůže stále stejná mýdlovost, ale ve stopě skvělá ozónová sladká svěžest. 4711 se mi začíná líbit čím dál víc.