Nude Musk Adolfo Dominguez pro ženy

Nude Musk Adolfo Dominguez pro ženy

živočišný

Nude Musk podle Adolfo Dominguez je Aromatic vůně pro ženy. Nude Musk byl/a uveden/a v roce 2021. Vrchní tóny jsou Meruňka, Mandarinka a Citrón; střední tóny jsouFrézie, Jasmín, Neroli a Měsíček ; základní tóny jsou Pižmo, Jantar (ambra), Ambrette (přírodní pižmo) a Cedr.

Meruňka

Jantar (ambra)
Ambrette (přírodní pižmo)
Cedr

Thiamary

Při hledání parfémů jako začátečník jsem se zaměřila na cenu-kvalitu-kvantitu a Adolfo Dominguez splnil mé požadavky, strávila jsem několik měsíců váháním, hledáním recenzí, díky tomu jsem se setkala s touto skvělou stránkou. To čekání trvalo, dokud nepřišel kybernetický den a já si v šíleném ajajjaja a naslepo koupila oba pižma. Trvám na tom, že to byl impuls idiocie, ale měl dobré výsledky.

Nude Musk od Adolfa Domingueze, začíná na mě lehce citrusově a sladce, pro mě příjemně, přechází ve svěžest a jemnou čistotu, myslím, že je ideální na léto a jaro, vidím se, jak ji používám denně, když se blíží tato roční období. Po pár hodinách se ale změní a nabere sladkou sílu, nevím, jak to popsat, ale líbí se mi to.
Celkově je to vůně, která jde aromatickou cestou, kterou chci nosit. Cítím, že je se mnou v souladu.

Mari Mattos

Jak tato vůně, tak vůně Terracotta Musk voní přesně tak, jak se snaží vyjádřit ve své reklamní kampani, flakonu a marketingu. Jsou to spíše minimalistické parfémy s onou čistou, teplou, jantarovou vůní, jsou jemné, měkké, útulné, jako druhá kůže.
Tato Nude se otevírá velmi citrusově s mléčně květinovým pozadím, pak, když se usadí, citrusy jsou v pozadí a do popředí se dostávají květiny, lehce sladké, jako by to byly sladké květiny smíchané s mléčným citronovým koktejlem, nádhera, stojí za vyzkoušení.

Paulix

Velmi pěkná vůně, harmonická a velmi ženská. V mém případě jsem cítila citrusy na prchavý okamžik a líbilo se mi to. V podstatě pižmové květiny, občas je cítit neroli (tón, který miluji), protože je to všechno velmi dobře vyvážené. Nádherná a jemná. Výborná je i cena. Určitě si pro ni zajdu.

Amonet V

V mém případě jsem vůbec necítila citrusy deklarované v tónech, Nude musk pro mě bylo čisté, ultra ženské, jemné pižmo, s meruňkou, velmi jemným cedrem a jantarem, které dodávaly velmi zvláštní nádech. Hlavními protagonisty jsou zde bezpochyby meruňka a pižmo. Stopa a doba trvání jsou mírné, ale vzhledem k ceně jsou přijatelné. Líbí se mi na denní nošení, myslím, že by jí slušelo jak teplé, tak chladné počasí. Líbí se mi, je to jeden z těch "univerzálních" parfémů, kdy chcete něco jemného, čistého, uklidňujícího a neinvazivního. Trochu stébelnatosti. Připomíná mi vůni čerstvě vykoupané, čisté pokožky.