Search Amouage pro ženy a muže

Search Amouage pro ženy a muže

jehličnatý strom
balsamico

Search podle Amouage je Citrus Aromatic vůně pro ženy a muže. Search byl/a uveden/a v roce 2023. "Nosem" za touto vůní je Alexis Grugeon. Vrchní tóny jsou Limetka, Citrón a Mandarinka; střední tóny jsouOlibanum, Elimi a Černý pepř ; základní tóny jsou Cade olej, Vetiver a Guajakové dřevo.

Limetka

Cade olej
Vetiver
Guajakové dřevo

neketba

Dobré odpoledne všem! Moje první seznámení s Amouage Search bylo na skvrně v molekule. Moje první reakce byla: "Panebože, to je ale nádherný citrus! Tohle je nejlepší citrus, s jakým jsem se zatím setkala!". Ještě téhož dne jsem si objednala vzorek. Na kůži stejně nádherný citrus, který plynule přechází v něco příjemně kouřového. Překvapila mě také vytrvalost. Nádherná letní vůně! Překvapuje mě tak nízké hodnocení na Fragrantice. S největší pravděpodobností si dám stovku.

AhMeD478

Nenechte se zmást zdejším hodnocením, tato vůně je naprosto úžasná, svěží s kouřovými dřevy, má výrazný amouage nádech, díky kterému je opravdu elegantní, skvělý doplněk od amouage, který se opravdu hodí k létu na středním východě.
Drahá ano dlouhotrvající ano projekce a siláž předčí všechny letní vůně, které jsem vlastnila
Sečteno a podtrženo: třída a všimnou si vás

PolyParty

Připomíná mi to výlet do Petra... znáte to, letní Petr, rozpálený asfalt, ale ve vzduchu je citrusová svěžest, která v létě obvykle chybí)))))
Jako by se ukázalo, že je vám horko, ale nejste podělaní a jste připraveni ujít v sandálech aspoň 20 km po asfaltu))))
Hledání - vzduch letního města. A když uvážíte mystické pojetí jeho názvu, ano, líbí se mi. Hledání. Hledání se sem hodí.)

Scent of an English Gent

Tato vůně je lepší, než naznačuje hodnocení. Během nedávné návštěvy Londýna jsem ji několikrát ochutnala v obchodě Harrods. Docela se mi líbila a na mé pleti působila opravdu dobře. Cenu 320 liber bych za ni v Harrods nezaplatila, ale podařilo se mi vyzvednout plný flakon na letišti Heathrow za 220 liber, což je pravděpodobně stále předražené, ale ve srovnání s plnou maloobchodní cenou je to výrazná sleva.

Spidey_Scentses

Na začátku je to šplouchnutí nakrájené limetkové kůry, citronu a pomerančových listů, které se třou prsty. Nejen citrusy, ale i olejovitá kůra, která svou hořkou vůní pálí v nosních dírkách. Tento akord hraje dlouho, ale pak se přidají pryskyřice elemi a olibanum a chuť přejde do kouře. Kouř je příjemný, jemný, jako by se někdo navoněl citrusovou kolínskou a pak se postavil k ohni. Se stejným hedvábným, táhlým a pryskyřičným kouřem jsem se setkal u Pulperia od Fueguia 1833. Velmi krásné, živé a zajímavé. Myslím, že tato bude nejoblíbenější, zejména v létě.

DeeGrayson718

Poprvé jsem se s touto novou vůní, která mi připomíná svěží závan citronu a kadidla, seznámila na kurzu Amouage v rámci konference ScentXplore, která se konala v prosinci tohoto roku na Manhattanu. A měla jsem štěstí! Dovolte mi, abych vám jako první řekl, že jakmile dostanete závan této citronové, limetkové a mandarinkové věci smíchané s kombinací jejího kadidla Hojari, které není zmíněno v poznámkách na obrázku, jako byste začali cítit celý účel jejího vzniku, kterým je zachycení mužné energie houževnatých myslí, které se nebojí bojovat se svou vnitřní temnotou, aby se staly svým ideálním já; což jí dává pravý význam jejího názvu. Parfémář Alexis Grugeon se na této vůni imo opravdu vyřádil.

Versace
Eros Flame