Parfémy: 124K

Hodnocení uživatelů
Hodnocení
Kdy nosit

Hodnocení parfému 3.66 z 5 s 1,707 hlasy

Love Mimosa podle Amouage je Orientální Floral vůně pro ženy. Love Mimosa byl/a uveden/a v roce 2019. "Nosem" za touto vůní je Elise Benat. Vrchní tóny jsou Cascalone, Fialkový list a Orris; střední tóny jsouMimóza, Hruška a Paradisone ; základní tóny jsou Otočník, Ambroxan a Ylang-Ylang.

Parfumér

Složení vůně
Výkon
Demografie a hodnota

Přeložené recenze

Taurien

Tento parfém mi připadá velmi pěkný, ale nemohu si ho plně vychutnat kvůli vodnímu tónu kalonu.

Na vrchní nótě vnímám něco citrusového a veselého, nikoli uvedeného, a určitou ovocnou sladkost, která může pocházet z citrusové stránky calone. Pak se objevují květinové aspekty, trochu sladké a nasládlé, s kořenem lilie, lístkem fialky a mimózou jako protagonisty.

Myslím, že milovníci tónu calone zde najdou velmi pěknou kompozici, s květinovou částí s velmi realistickou mimózou doprovázenou elegantními atalkátovými aspekty a se stálou svěžestí v kompozici, která ji činí lehčí a veselejší. Pro mě osobně, protože calone je během vývoje parfému velmi přítomná, mě nakonec její vůně trochu unavuje, i když ji občas miluji.

Má pozoruhodnou projekci a na mé kůži vydrží asi 10 hodin.

Vůně 7,5/10
Výdrž 10/10
Stopa 9,5/10
Kvalita/cena 6/10
Univerzálnost 7/10
Balení 8/10
Koupil bych si znovu? Nekoupil jsem si ji

Myrtillajus

U Love Mimosa jsem měla opravdu velká očekávání: představovala jsem si tu vůni mimózy, kterou člověk vnímá na přelomu února a března, která zaplavuje ulice a je ve vzduchu, kterou zbožňuji, ale tady jsem našla především úvod, který se mi nelíbil, charakterizovaný kosatcem a fialkou, které mám tak ráda, bohužel sladěný s kaskalonem, který je podle mého názoru dělá rozhodně méně příjemnými. Mimóza ve střední části představuje, jak již bylo řečeno, pocit ponoření tváře do těchto květů , nevnímáme je kolem sebe , díky čemuž se tato květina nezdá otevřená, ale dusivá. Vysychání se stává příjemným , jemným a lehce ovocným , bohužel celek mě neuspokojil .

Danielle_Gris

Na rozdíl od Blossom a Lilac je Mimosa velmi veselá, slunečná a slavnostní. Voní jako čistá mimóza, působí svěže a trochu sladce. Je velmi ženská.
Hodně mi připomínala Murales od Tiziany Terenzi, jen ta od Amouage je jemnější (Murales má ostrý tón hinoki a celkově je trochu ostrá).
Doba trvání 10+ hodin, středně náročná stopa.

KatiaCecca

Pro ty, kteří hledají sílu a vytrvalost bez ohledu na tuto vůni, nebudete mít žádné stížnosti. Osobně ji doporučuji na večer, pokud ji hodláte používat v létě. Pro můj čich je velmi pudrová a dusivá, prostě jako když strčíte obličej do obrovské kytice mimózy, výsledkem je, alespoň pro mě, kýchání a bolest hlavy. Pro někoho to může být dobrá věc, pro mě ne. Připadá mi to stejně vlezlé a pedantské jako některé dávné osvěžovače vzduchu ve spreji.
P. S. Mohl by to však být systém proti krádežím, pokud se vám to podaří nastříkat na zloděje, najdou to i za týden po stopě.

taryn renee

První den jsme k sobě přistupovali s respektem. Neodsuzoval jsem její znepokojivé horní tóny a ona nedělala nic divného s chemií mého těla.
Druhý den jsem si připadal jako urostlý námořník s kůlovými nohami, který ji vítá apropos: "Ahoj, vy orosené máslo! Yon green wet fatty banana flower airs be very fetchin'!" (Zelené mokré mastné banánové květy jsou velmi přitažlivé).
Tento třetí den jsme se do sebe zamilovali.

Několik dalších zbytečných poznámek:
Souhlasím s tím, že je to lineární, dlouhotrvající, intenzivní a snadno se měnící s různou chemií těla.
Nesouhlasím s tím, že je nerealistická, prací prášek nebo slabá.
Cascalone + fialka se mi čtou jako velmi šťavnaté zralé zelené poupě, a ne jako meloun nebo okurka nebo cokoli jiného cascaloney.
Extrémní drydown (vůně, do které se probudíte následující den) je velmi zvláštní pižmový banánový ylang ylang. Můžu říct, že tohle bylo pod ním celý předchozí den, ale teprve když všechny ty mimózy, orrisy a další lahůdky dávno vyprchají, začne to být cizí a syntetické. Snadno napravitelné - stačí se umýt.
Přála bych si, aby hruška byla jen o trochu víc přítomná, ale zároveň tuším, že je dobře, že není. Byla by posunuta do té ovocně-květinové oblasti, kterou prostě NEvyhledávám. A díky bohu tam není vanilka.
To je pro mě láska. Budu netrpělivě čekat, až se tahle objeví na slevových stránkách za 260 dolarů, místo 375. lol

Jas

Žluté květy oslazené krémovou hruškou

Mému nosu tato kompozice téměř připomíná banán, který se chystá dozrát, ale při bližším pohledu je výsledkem směsi mimózy, ylang-ylang a hrušky.

Je to velkolepé!

Její intenzita je střední, neruší okolí a dobře vydrží.

Tóny působí letním dojmem, ale myslím, že je to spíše vůně pro střední roční období.

assommoir

Když už mluvíme o mimózových parfémech, vedoucí parfumerie, kam pravidelně chodím, mi doporučila tuto vůni. Těm, kdo hledají mimózu-primadonu, sebestřednou, křičící s nesčetným množstvím doplňkových vůní v zádech, bude tento parfém příjemný. Jsme na hony vzdáleni intimní mimóze Mimosa Pour Moi od L'Artisan Parfumeur nebo Mimosa Tanneron od Perris, tady je více hlučné, rušivé, exploze květin. Není to jemná mimóza, ale mimóza, která se předvádí.

ГнеZдо

Pro mě je to momentálně nejlepší mimóza v parfumerii. Zářivá, dlouhotrvající, objemná. Dlouho jsem ji hledala, vyzkoušela jsem spoustu jiných. K čemu jsem ji přirovnala:
Mimosa Pour Moi L'Artisan - krásná a mohla by být nejlepší, nebýt té vytrvalosti, není to nic.
Mimosa Tanneron Perris Monte Carlo - nevoní mi jako kytice na 8. března, není to moc mimózová mimóza. Zřejmě růže a pižmo kazí celkový dojem.
Mimosa & Cardamom Jo Malone London - kde je mimóza?
Parfémy Bee Zoologist - neuvěřitelná krása mimózy, ale zatížená pořádnou porcí medu. Vůně je více o medu než o mimose.
Mimosa Fragonard - zdála se mi málo zářivá.

Proto ti, kteří také hledají mimózu, jasnou, šťavnatou, nezatíženou něčím dalším, která nezmizí s vrcholem po 10 minutách a je cítit po celou dobu nošení vůně - ti potřebují Love Mimosa.

Hypnose

Prostě krásný parfém!!! Souhlasím s názory níže, není to parfém o mimóze, je to fantazie na téma časného jara v době jejího květu. A tuto myšlenku jsem pochopila víc než kdo jiný. Protože žiji na jihu Ruska a přesně takhle tady voní vzduch na začátku jara. Přesně takový vzduch!!! Svěžest, roztátý sníh, lehký vánek, vzácný paprsek mírně chladného slunce a jemný sladký závan prvních květů. Lehká, pozitivní, lehká, jemná vůně. Všechno je tak akorát. Ani jeden tón nekřičí, přirozenost zvuku. Podle mého názoru velmi zdařilý a mimořádný výtvor. Zároveň vytrvalost jednoho dne, stopa je dlouhá!

ClashDaddy

Mám 2ml lahvičku se vzorkem této vůně.

Svatá dobroto.

Stačil mi jeden střik. Jedna.

Siláž a projekce této vůně je jaderných rozměrů... stojím v místnosti 4 x 12 metrů - a nemůžu jí uniknout.

Příliš silná a sladká, jako hřejivá a něžná, ale příliš potřebná maminka, která se chce angažovat a být dominantní v každém aspektu vašeho života LOL. Snažíte se být vděční a užívat si to, ale ve skutečnosti vás to dusí.

Silná vůně vysoké kvality, ale neznám ve svém okolí nikoho, kdo by chtěl tuto vůni poháněnou mutanty nosit.

Dost silná na to, aby zabila koronavirus. Je to děsivé.

iobhai

Jsi ve všech jasných odstínech žluté - máslové, krémové, teplé, jemné a plné. Jsi jako sluneční paprsky odrážející se od jemné kůže, jako šťavnatá, sladká hruška rozkrojená a vychutnávaná na pobřeží, jako mimóza - tisíc polštářovitých okvětních lístků, které svírají jedinou duši. Jsi jemná harmonie, půvabná a sebevědomá. Love Mimosa od Amouage.

ЭваЕва

Chemosis-mimosa? To myslíte vážně? Při koupi mi dali vzorek této mimózy. Ráno jsem šla na procházku se psem a nastříkala si tuto vůni na své svěží já, nebo spíš - na zápěstí. Venku je +10. Vánek. A kouzelná vůně poblíž! Je to jako procházka po květinovém parku v Holandsku po dešti. Kouzlo je kouzelné. Pohybem ruky o sobě dává vědět křehký fleur-de-lis. Tak to bylo jen takové malé postříkání. A když ji celou postříkáte...... Vypadá to jako Elysejské jezulátko. Ale myslím, že je to elegantnější. Já ho chci :).

Parfémy 124K

Co nosí Fragrantica redaktoři letos na podzim? Iulia a Markéta

Kayali Vacay v setu miniaturních lahviček

Kayali Vacay v setu miniaturních lahviček

od Voňavé čtení Voňavé čtení
Commodity: Chvíli trvá, než se vymačká ta správná šťáva (Juice)

Commodity: Chvíli trvá, než se vymačká ta správná šťáva (Juice)

od Xeryuz Xeryuz
Šťastné a veselé Vánoce 2023!

Šťastné a veselé Vánoce 2023!

20. narozeniny ELNINO

20. narozeniny ELNINO