Portrayal Woman Amouage pro ženy

Portrayal Woman Amouage pro ženy

tabák
balsamico
jehličnatý strom

Portrayal Woman podle Amouage je Orientální Floral vůně pro ženy. Portrayal Woman byl/a uveden/a v roce 2019. Portrayal Woman byl/a vytvořen/a Annick Menardo a Pierre Negrin. Vrchní tón je Jasmín ; střední tóny jsouTabák a Vanilka ; základní tón je Elimi.

Jasmín

Tabák

Elimi

CharlieShokolad

Aha, no, co spousta lidí tady jsou nunuudov)) mínus recenze za to, že člověk sdílel své emoce a asociace, a ne stokrát převyprávěl, jak autor pojal vůni, jak je název přeložen a jakou barvu lahvička je...Kamon, lidé, vážně si myslíte, že nikdo neví, že tyto veřejně dostupné informace, kromě vás????? Bohužel, Fraga čím dál víc připomíná primitivní sociální síť s hojností vřesovištního a patetického moralizování. Buďte jednodušší, pánové, a nezapomeňte, že smysl pro humor usnadňuje vnímání života😉. P.S. Nezapomeňte dislikovat i tento komentář.

labonvie

"Staré dámy" nejsou samostatným druhem a nemají charakteristický pach, přestože někteří fragrantici na tom trvají. Je to také líný opis. A navíc je záměrně hrubé. Je součástí vzorce zlehčování a ponižování žen. A ano, ženy si to dělají i navzájem. Místo neustálého strhávání starých dam bychom jim možná měli začít děkovat, protože bez nich bychom tu nebyli.

Podle mého názoru je lepší být cítit jako "stará dáma" než být arogantní, ageistický kretén.

Konec řečnění.

BTW, tenhle parfém je naprosto úžasný. Syrový jasmín, sladký tabák a kouř. Speakeasy v lahvičce.

kari

No, čekal jsem na to. Obvykle nepíšu tak rychle, přišlo mi to až dnes, ale chci se o to podělit, protože můj dojem je dvojnásobný. Vůně se mi líbila. Začíná jasmínem, jako v oleji Chanel), který je francouzský - Grasse, ne indický, ne orientální. A pak opravdu citronový tón, pryskyřice a jasně slyším vanilku. Je to velmi amouageovsky opalizující vůně, ta stopa, která se vznáší ve větru, je zajímavá. Dovedu si představit, že bude krásná v teple, ale i teď v chladném dešti zní velmi bohatě. Záda se mi narovnávají - drahá, jako dobrá kabelka nebo boty, výtahy)).
A teď ty mínusy. Jsou globální. Taky bych se za takovou věc vykopal..... Z nových v něm jen ten jasmín, zbytek - uvozovky. A nejen imitace... Teď sedím prakticky ve Faith a tam je spousta dalších věcí od Amouage v obrovských blocích. Je to nehoráznost, kamarádi. Další Amuage je až po testu.
Čas utekl a je to na žirafu). Je to krásná vůně a stejně krásný nápad, na pozadí zbrusu nového zvuku jasmínu a citronového krému se opravdu prosadí nebo dokonce proplují citáty z předchozích vůní. To je ale nápad, s jakým se dá přijít! Je to jako sedět v útulném křesle, v ruce držet lahodný dezert (pozvaný na prohlídku a pohoštěný na nejvyšší úrovni)) a dívat se na obrazovku, a tam je kronika..... v barvě a černobíle... takhle vypadala Faith, takhle Lyric kouřila kadidlo, tohle je mokrá květina z Bhútánu a tohle je Imitace a tady je vaše oblíbená Tuberóza..... Vzpomeňte si na všechno, poděkujte a jděte dál. To je to, co Chong chtěl. Chápu to. Jsem trochu smutná. A tuhle vůni a její lehkou náladu jsem si zamilovala. Duhový flakon, barevné světýlka..... vzpomínka. Velmi krásný příběh.... Prostě si ho musíte poslechnout.

Evelnight

Je to láska! Obecně jsem velkou fanynkou bílých květin, ale v Potrayalu jsem našla něco, co jsem v jiných vůních neslyšela. Nádherný, voňavý pyl. Je to, jako by byla obrovská kytice bílých květů a v ní nic: jasmín, magnólie, akácie, gardénie, a vy cítíte všechno najednou a není možné to oddělit. A nad touto změť barev víří pyl. Elemi tuto květinovou chuť trochu zředí a dodá jí lehkou citronovou hořkost. V základu vychází velmi jemná a nadýchaná vanilka. Nevyvolává žádné asociace s řvoucími dvacátými léty. Pro mě je to pražské jaro, kdy kvetou magnólie a celá země pod nimi je pokryta sněhobílými okvětními lístky. A láhev je jako modrá obloha za jasného dne.

Amv10

Koupeno naslepo online na stránkách Amouage poté, co jsem viděla poznámky a jsem naprostou fanynkou Amouage (kromě jejich kolekce pastelových barev Secret Garden, která mi přijde hezká, ale ne za tu cenu). A úplnou náhodou jsem dnes měla na sobě Ubar, když mi přišel balíček. Shodou okolností ne proto, že je to další Amouage, ale proto, že je to jejich jasmín, ke kterému teď přidávají další jasmín. Takže pokud jste fanoušky jasmínu, rozhodně to stojí za to. Podle mého názoru jsou tóny, jak je vysvětlují, trochu matoucí, protože kladou důraz na tabák a kouřový tón, zatímco první, druhý a třetí závan je zářivý, jasný, na zelené straně jiskřivý jasmín. Pak přichází na pozadí tabák (ale ten jsem musela opravdu hledat, spíš jsem ho poznala, protože byl zmíněn, nejsem si jistá, jestli bych ho jinak vycítila) a nějaké nekouřové kadidlo. Je krásně propracovaná, kvalitní, silná, silážní a dlouhotrvající, jak jen Amouage může být, a já jim pokaždé poroučím, že své vůně neředí podle všelijakých nezajímavých trendů. Jasmín je jiný než v Ubaru, kde vychází temný, krémovější, ale hlavně indolický, tady jasmín vychází jako z láhve šampaňského, jiskřivý, jasný a téměř radostný a ostatní tóny mu podle mě většinou dodávají rozvíjející se pozadí, nehrají první roli. Bílozelený tón mi připomíná Figment Woman, ale nedokážu ho přibít. Zelený akord tuberózy? Možná. Přijde mi krásná pro jaro a horké letní večery, ale dovedu si ji představit i k zasněženému večeru, kdy se jde ven - to by se možná dobře hodilo k jejich inspiraci z 20. let minulého století......

papparog

Zakoupeno dnes v Dauhá pro manželku. Nejsem žádný odborník, ale dostal jsem krásný jasmín a já jasmín na ženách miluji, takže jsem ho koupil na první přičichnutí. Necítil jsem tabák, ale upřímně po jasmínu mi bylo jedno, co v něm je..je to prostě krásná vůně. Koupila jsem si i pánskou a pro mě bude hvězdou této sady dámská vůně. Prostě elegantní a rafinovaná podle mého a mého stařeckého vkusu.