CK Everyone Eau de Toilette Calvin Klein pro ženy a muže

CK Everyone Eau de Toilette Calvin Klein pro ženy a muže

vodní
svěží
zelený

CK Everyone Eau de Toilette podle Calvin Klein je Citrus Aromatic vůně pro ženy a muže. CK Everyone Eau de Toilette byl/a uveden/a v roce 2020. "Nosem" za touto vůní je Alberto Morillas. Vrchní tóny jsou Pomerančový olej a Zázvor; střední tóny jsouVodnaté tóny a Čaj ; základní tóny jsou Pižmo, Cedr, Jantar (ambra) a Pačuli.

Pomerančový olej
Zázvor

Vodnaté tóny
Čaj

Cedr
Jantar (ambra)
Pačuli

cjimenezm90

unisex vůně, svěží, bohatá, je zaznamenán, návykový, čistá vůně, velkolepé, pomerančová nota vynikající! z nejlepších vydání 2020! Doporučuji 100% a nenechte se unést negativní názory, které je nejhojnější, že je na této stránce, samozřejmě záleží na počasí a kde ji zabíráme, vždy se mění výkon všech vůní obecně, ale opakuji 100% doporučuji

EBRAME

Tato vůně mě okouzlila svou jemností a kvalitou složek. Není nejvydrženější ani nejvydýchatelnější, ale má dokonalou vůni. Používám ji hodně po sprše, v horkých dnech se při nošení tohoto parfému cítíte příjemněji, spolu s nesmírně příjemnou pomerančovou vůní.
Řekla bych, že je to skvělý parfém, ale příležitost pro něj by byla něco jednoduchého a rychlého na nedělní odpoledne, na úplně obyčejném místě. Není zaměřena na svádění nebo trvání, ale na pohodlí a celkovou příjemnost.

Natro

Tolik protichůdných recenzí o tom, tak jednoduché:)
Pyramida mluví sama za sebe: doušek osvěžující citrusové vody. Přesně to, co v létě potřebujete.
Je chutná, je dobrá, nezklame vás, nevydá najednou nic hrozného.
Nepřekvapuje vás to? Ale za svou cenu, zejména ve slevách, je to prakticky rozpočtový segment. Nenapadá mě nic pod dva tisíce, co by bylo v tomto žánru stejně dobré. Nebo opravdu čekáte za tisíc a půl zjevení? A otázka dalšího řádu - hledá cílová skupina této vůně zjevení?
Nebo vytrvalost? Za její cenu ji můžete stříkat každou hodinu. Navíc, pokud budete chtít večer použít další vůni, Calvin vás nezastaví.
Z pokožky opravdu vyzařuje mužný pečující fougere, což je způsob, jakým ji nosí můj přítel. Já, abych muže "odehnala" od toaletní vody, si ji nanesu do vlasů, zůstane jen citrusová voda. Mimochodem, ve voňavce není žádný muž, a to ani při aplikaci na kůži.
Sečteno a podtrženo: dobrá každodenní funkční vůně na léto. Nezavazuje k ničemu, osvěží, nezklame. Pro mladý pár, který sdílí jednu lahvičku pro dvě osoby, je ideální!
A elastický pásek od kalhotek je přiložen! Kde jinde jste něco takového viděli :)?

gedarv

No, parfém jsem dostala a už jsem ho vyzkoušela. Když znám tóny a návrh, je těžké se splést, že? Parfém je vynikající, zejména pomeranč a zázvor v úvodu. Kéž by byl parfém takový až do konce, lineární. Pak se parfém změní, ale pořád je lahodný - ale podle mě ne tolik jako úvod. Mám ve své sbírce několik vodních a citrusových parfémů a uvědomila jsem si jistou podobnost s nimi, když se CK Everyone dostala k těm středním a závěrečným tónům.

Musíte pochopit účel parfému: den, slunce, osvěžení, neformální akce, otevřené prostory atd. Přijatelný hold pro daný účel. Koupila jsem ji za poloviční cenu - což se vyplatilo.

gedarv

Právě jsem ho koupil za 201 realů, což je podle mě férová cena. Žiji v horkém městě a tyto typy parfémů mám nejraději. Jsem také fanouškem Morillase ("autora" této vůně, mám mnoho jeho parfémů). Koupila jsem si ji, aniž bych vůni znala. Je to riskantní, ale nebudu lhát, dělám to ráda. Brzy vám sdělím své dojmy.

jimblue

Při nákupu jsem dostala malý vzorek této vůně a chtěla jsem ji zrecenzovat.
Ze začátku velmi citrusová, kde je cítit pomeranč s kořeněným nádechem zázvoru.
Po chvíli vůni ovládnou zelené tóny, které trochu připomínají originál, a nevinné vodní tóny doprovází generování aury čistoty, slunce, volného vzduchu...
Později ambra trochu zesládne a spojí se s ušlechtilým cedrem a bavlněnými tóny pižma.

Celkově je příjemná,jak už jsem řekla,unisexová,svěží,jednoduchá,k osvěžení a pocitu veselí.

marikondd

Je zvláštní, že je k ní tolik negativních komentářů) Nosím ji od února a užívám si ji) Kyselé tóny + příjemný dřevitý zvuk. Je krásný letní den v Petrohradě a hraje na mě tak mladě a radostně, že se mi chce žít. Ano, možná trochu bezpohlavní vůně, ale já taky nejsem holka z reklamy na Dior) Něco si přece musím vzít k bílému tričku a teniskám, ne)?

Bfreepro417

To se mi líbí. Pamatujte si, že je to zatracený Calvin Klein a CK One flanker. NEbude to žádná převratná, komplexní, vrstevnatá vůně. Přiklání se k mužnosti a je to velmi příjemná, čistá, svěží, neškodná a bezpečná vůně. Je trochu zelená, trochu citrusová, velmi lehká a příjemná. Nastříkáte ji a budete vonět. Mise splněna, práce dobře odvedena. Lidem/snobům, kteří říkají "aha, je to prostě takové neokoukané" lmao upřímně... jestli jste čekali něco jiného než bezpečnou, svěží/čistou vůni ve stejném duchu jako CK One, než vtipy na vás, myslím.

ShadowsofLight

Dnes jsme s manželem dostali krabici se vzorky od Macy's. Nejdřív to bylo na vážkách. On trval na tom, že je sladká (poté, co ji nenechal zaschnout), a říkal, že je to spíš můj styl. Nicméně po 15 minutách jsme si oba přivoněli k rukám a dospěli jsme jednomyslně k závěru, že je spíš mužská. Zeptala jsem se své devítileté dcery, jestli jí připomíná spíš mámu nebo tátu, a ona řekla: "Voní jako táta!"; takže tak. Děti jsou rozkošně upřímné.

Otevírá se mňamózním pomerančem (nebo jakým citrusem) a rychle se ocitá v závěsu generického pižma. Je ženská, dokud se neusadí, pak se dostaví svižný čaj a vodní/dřevitá věc. Je osvěžující a manželovi jsem doporučila, aby ji v létě používal ve spojení s vodními vůněmi, aby vše vydrželo.

Celkově je příjemná, univerzální a svěží. Je asi ze 75 % mužná a vydrží v silážní vůni na délku paže po dobu 2 hodin, dokud na kůži nezmizí do pižmového dřevitého tónu. Je rozhodně osvěžující a vhodná pro každého a CK vždy důsledně dodržuje svou přístupnost (můj vlastní termín), protože se hodí pro všechny věkové kategorie a pohlaví. Opravdu si nemyslím, že by se v ní mnoho žen (pár se jich samozřejmě vždycky najde) cítilo nepatřičně, prostě se čte jako "tomboy", ne jako "ukradla jsem svému muži colonge" (i když tenhle pocit MILUJU, nechápejte mě špatně).

Safiya2018

Dnes jsem se rozhodovala mezi One a Everyone, nakonec jsem si vzala Van, ale tester Evrivan se mi zachytil rukávem a krásně a zvučně se rozbil před očima konzultantky a zanechal voňavou loužičku.
Sečteno a podtrženo: večer si přivoním k botám a říkám si: musím, musím si ji někdy koupit, je krásná! Je to krásná vůně, sedí dobře na mužích i na ženách. Je lehká, zvonivá, živá, ale ne frivolní.

La DameDeNoir

Jsem selfie:

Lahvička, která je klasickou lahvičkou CK, ale z čirého skla a s gumičkou na kalhotách Calvin Klein. Alberto Morillas v režimu autopilota podepisuje generický a skřípavý osvěžovač vzduchu založený na původní vůni, z níž odebere jen dva nebo tři prvky, aby z ní zbyla chladná a strohá kostra. Slavný modrý čaj, pokud to nevíte, je čaj oolong (druh polofermentovaného čínského čaje, na půl cesty mezi zeleným a černým) a stejně jako ostatní čaje používané v parfumerii je syntetický. veganský alkohol...? No, řekl bych, že většina těch, které se používají v parfumerii (jako alkohol ve víně nebo pivu), jsou veganské...