Calvin Klein Mens Eternity Gift Set ... (24.99 USD)
FragranceNet.com 5 items for 8.39 - 39.89 USD
Jomashop.com 7 items for 24.99 - 88.99 USD
Macy's 1 product for 67.15 USD
Eternity For Men podle Calvin Klein je Aromatic Fougere vůně pro muže. Eternity For Men byl/a uveden/a v roce 1990. "Nosem" za touto vůní je Carlos Benaïm. Vrchní tóny jsou Levandule, Citrón, Bergamot a Mandarinka; střední tóny jsouŠalvěj, Jalovcové bobulky, Bazalka, Pelargónie, Jasmín, Koriandr, Pomerančový květ, Konvalinka a Lilie ; základní tóny jsou Santalové dřevo, Pižmo, Vetiver, Brazilské růžové dřevo a Jantar (ambra).

CkEeternity Lover
Miluji tuto vůni, vzpomínám si, jak jsem šla do drogerie a zeptala se, jestli si k ní můžu přivonět. Z nějakého důvodu se na mě pracovnice podívala tím nejšpinavějším pohledem a řekla, cituji: "To myslíte vážně, to si fakt chcete k téhle sračce přivonět?". Řekl jsem, že ano, samozřejmě, že chci! Vzpomínám si, jak se ten pracovník štípal do nosu, zatímco to stříkal na testovací proužek. Jakmile jsem to ucítil, vytrhl jsem mu to z ruky a postříkal se celý. "TO SE MI LÍBÍ," vykřikla jsem a s největším úsměvem na tváři jsem běžela k pultu a zaplatila za něj. V 75 letech jsem ještě necítila lepší vůni, tahle vůně se nechá pohřbít se mnou a polije mi celou rakev. Také jsem po této úžasné vůni pojmenovala svého psa Eternity 10/10 vřele doporučuji.

anthonycball
Ikonický bylinně-aromatický Fougere. Pro svou 100. recenzi vůně jsem chtěla, aby byla něčím výjimečná. CK Eternity. V průběhu mého života moje nejčastěji nošená a nejvíce nostalgická vůně.
Ačkoli v dnešní době je EDP lepší interpretací toho, čím Eternity bývala, tato vůně bude mít vždy místo v mém srdci.
Horoucí nostalgie v lahvičce. Eternity voní jako první lásky a první zlomená srdce. Voní jako nejlepší přátelé, o kterých jste si mysleli, že s nimi budete přátelé navždy.
Voní jako nervózní středoškolačka, která se chystá na školní ples; usilovně se snaží zamaskovat trapnost několika přílišnými střiky.
Věčnost je jako když v pátek večer sbalíte svou středoškolskou lásku na rande; víte, že když budete hrát správně, večer může skončit dlouhým polibkem... Že vám Věčnost nějak pomůže uspět.
Eternity jsou bezstarostné časy, které byste si tak nějak přáli zabalit do lahvičky, přesto jsme s touto nadčasovou vůní našli způsob, jak.
Hodnocení: 10/10

Galant
Je to skvělá chuť. Ona i zelené Polo (ačkoli jsou z různých vesmírů) mají stejného autora a člověk, který vytvořil Polo, nebude dělat fuflo. Lehká, nezávazná, svěží, určená k tomu, aby potěšila každého. Zároveň jednoznačně mužská, žádný bohapustý unisex. Vůbec ne staromódní, navzdory roku vydání a bez "holičských" tónů . Můžete ji klidně vzít i naslepo, pochybuji, že se najdou lidé, kterým by se kategoricky nelíbila nebo vyvolávala negativa.
Některé tóny samostatně nemohu nazvat, vnímám je jako celek.
Většinou používám spíše oldschoolové fougery jako Kuorum, Drakkar. Ale tato vůně ve sbírce být musí, vždycky se pro ni najde místo. Někdy si člověk musí odpočinout i od klasiky. Eternity dává takový příjemný pocit mládí a lehkosti.
Navíc samotný flakon je docela zajímavý. A velmi atraktivní cena.

Begostas
Uznávaný parfém, který zanechal svou stopu v historii parfémů, hodně kopírovaný, přijde mi zábavné, že dnes je to degradováno... "Ubitý parfém", "obyčejný parfém"... Nicméně ti, kteří to říkají, za něj nevymýšlejí lepší náhradu, jen horší reference od svých inspirátorů, protože je to jedinečný a nenahraditelný parfém, zaslouží si místo v každé sbírce, velmi univerzální a lahodný, jeden z mých nejoblíbenějších, vůbec ne syntetický. Určitě si nezíská srdce těch, kteří mají rádi sladké, bolavé nebo vanilkové parfémy. Není to ani parfém pro mladé.

spompey
Snobové se vymykají kontrole. Podíváte se na pár videí s recenzemi vůní na YouTube a najednou jste příliš dobří na klasickou, oblíbenou vůni (zejména u žen), jako je Eternity?? Upozorňuji, že jsou to ti samí chlapci, kteří teď říkají, že Aventus je na nic. Co se týče Eternity... je to stále skvělá vůně, klasická, ale ne příliš zastaralá. Rozhodně je to to nejlepší, co CK nabízí, a nesvede vás na špatnou cestu.

Selene
V metamorfóze, která se odehrávala v pánském čichu na konci 80. let, byla Eternity jednou z vůní, které tuto změnu vedly. Tento pocit svobody, svěžesti, zcela nestrukturované a uvolněné elegance. Muži a ženy společně navrhovali změnu paradigmatu pro další desetiletí.
Klein se vracel ke staré škole, ke kompozicím z přelomu století, kdy se muži méně snažili dávat na odiv svou mužnost a více dbali na rafinovanou eleganci, na jemnou svěží vůni, ale na osobnost.
Na začátku vůně si jako první všimneme citrusů a levandule, levandule, která se s přibývajícími vteřinami stává kořeněnou (koriandr). Kombinace jalovce, bazalky, pelargonie a šalvěje začíná být více bylinná, což je poklona klasickým historickým vůním Fougere.
S přibývajícím časem se ve vůni více projevuje dřevitost, santalové dřevo prosvítá, stejně jako vetiver. Bílé květiny mají ve vůni Eternity důležité působení a jsou stále více cítit v závěru.
Pokud mám hledat srovnání, připomíná mi vůni Animale z roku 93', ale ta je o něco akorátnější.
Byla to bezpochyby jedna z nejpoužívanějších vůní v 90. letech, Klein byl velikán, pokud jde o propagaci svých produktů, věděl, jak oslovit veřejnost a stát se masovou, což je další důvod, proč se vůně mohla také tak vysoko vyšvihnout.

drakecito
Další klasika CK, která je docela dobrá a obstála ve zkoušce časem, docela dobře.
Je to mnohem vážnější a vyzrálejší parfém než Escape.
Otevírá se poměrně slabými citrusy, ke kterým se přidává šalvěj, levandule a postupně květinové tóny a velmi lehké dřevo.
Je tu ještě nóta, kterou nedokážu přesně identifikovat a která zejména v horní části vůni dost osladí, možná bazalka.
Parfém si celou dobu pohrává s kontrasty lehká zelená/sladká.
Je trochu vážná, i když se může hodit k ležérní, formální (více než Escape) i elegantní. Možná s nějakou na můj vkus příliš mýdlovou fází a trochu mě nudí.
Výdrž je středně dlouhá, s jemnou stopou.
Další parfém s upřímně dobrým poměrem kvalita/cena, protože 200ml flakonek se dá sehnat asi za 40-50 dolarů.
40-50$.

Bofifa
Pro mě je tato nádherná vůně, která je již léta klasikou, charakteristickým produktem devadesátých let, jejímž základem je levandule s určitým vodním nebo "sportovním" nádechem.
Voní mladě, svěže a především velmi mužně. Základ obsahuje několik zelených tónů, které přiléhají k dřevu a levanduli a dodávají onen mužný, komplexní, abstraktní nádech. Nesmíme zapomenout na onen tón, který mi připadá "vodní" (Eternity však není vodní).
Vzhledem k její slunečné atmosféře mi přijde doporučitelná spíše v teplých ročních obdobích, i když žádná doba není špatná na to, aby dobře voněla. Dobrá stopa a délka, aniž by byla monstrózní.
Vůbec nenudí, není možné se cítit nudně díky sladkosti, kterou prořezává začátek -mandarinka, myslím-, bazalka a jasmín. Spíše mladistvá, vášnivá, elegantní a sportovní.
Hodnocení: 9 z 10

giani zalenski
Svěží a zároveň květinově aromatická vůně začíná levandulí, citrusovými tóny a šalvějí. Kytice květin tvoří střed vůně s jemným dotekem pomerančového květu a elegantní vůní jalovce, jasmínu a pelargonie. V pozadí se téměř náhodně objevují tóny santalového dřeva a jantaru. Závěrečné tóny jsou dřevité a pižmové. Je diskrétní a mužná, ale ne příliš chlapecká.

olivedrah
Klasické. Fougere, bylinné, citrusové, květinové a dřevité tóny tvoří záviděníhodnou kombinaci. Velkou předností tohoto parfému je mistrovská rovnováha mezi jeho prvky. Dokáže být osvěžující, elegantní, všestranný a dynamický. Hodí se pro běžné i formální nošení, pro muže obecně, mladé i zralé. Je oblíbený u mnoha celebrit. Vynikající výdrž a projekce. Patří k mým nejoblíbenějším!

UXUS
Nejdůmyslnější vůně. Okamžitě se stala mou. V devadesátých letech jsem ji hledala dva roky. Nevěděla jsem, jak se jmenuje. Jednou jsem ji náhodou ucítila na ulici od někoho, obešla všechny obchody a domněle přemýšlela, jak vypadá v lahvičce, očichala všechno, co se může a nemůže ..... A našla jsem ji, ale ne v obchodě. Přijela jsem na návštěvu k bratrovi do jiného města a on měl tohle mistrovské dílo. Takže i on mě našel :) Tohle je asi moje první a poslední opravdová láska k parfému. Čas od času se k němu vracím.
Jak někdo správně poznamenal. Už není tak zajímavá jako dřív, méně sladkého koření a více hořkosti. Je méně sexy. A už se nedrží tak jako v roce 1997.....

Lear
Kvalitní pánská vůně. jemná, vytrvalá, stopa. jalovec hraje velmi krásně. v některých minutách připomíná koupel.
(Večerní slunce hraje paprsky, na jalovci se připravuje koupel. Metly se suší, voda se vaří, na takovou vůni nelze nikdy zapomenout!!!).
Mé celkové hodnocení je 10 z 10.