Eternity Aromatic Essence for Men Calvin Klein pro muže

kokosový ořech
levandule
laktonický
tropický

Eternity Aromatic Essence for Men podle Calvin Klein je Aromatic Fruity vůně pro muže. Toto je nová vůně. Eternity Aromatic Essence for Men byl/a uveden/a v roce 2024. Vrchní tóny jsou Jalovcové bobulky, Citrón a Sečuánský pepř; střední tóny jsouKokos a Levandule ; základní tóny jsou Guatemalský kardamom, Virginský cedr a Pačuli.

Jalovcové bobulky

Pačuli
Eternity Aromatic Essence for Men Zprávy

Kolekce Eternity

Felixthreeone

Tato věc nemá právo být tak dobrá. Určitě ne, je to Eternity flanker, ne? Svatá prostoto, tohle byla okamžitě plná láhev. Ničí moje Le Beau frags (příliš sladké), nutí Boss bottled Pacific kňučet strachy (příliš slabé). Zanzibar utíká do kopců (příliš... něco), stejně jako všechny ostatní "kokosové" nebo tropické vůně, které mám ve sbírce. Proč? Podařilo se jim nějakým způsobem zabalit do této vůně ty výše zmíněné věci a zároveň do ní přidat aromatický/zelený/bylinný nádech v sušení, který je úžasný. Je mi jedno, jaký je název na flakonu, tahle věc se bude letos na jaře a v létě hodně nosit. Hodně. Pro mě osobně je to jedna z nejlepších vůní, které jsem letos cítila. Na mé kůži je zatím výdrž i siláž/projekce střední až silná. Rajská zahrada je dobrá, ale "neohromila" mě tak jako tato. Jen můj názor, YMMV

Mr. Feeney

Myslím, že to je to, čím měl Le Beau být, ale není.
Nemyslím si, že je převratná, protože sdílí známost s mnoha vůněmi, ale je skvělá na to, čím je.
Otevírá se příjemnou kořeněnou jalovcovou bobulí, než se usadí v krémově teplém dřevě.
Považuji ji za velmi návykovou. Otevření se zdá být povědomé, ale suchý spodek opravdu září.

TinDines

Právě mi vzali chuť pokračovat v nákupu vůní, abych měla na výběr. Alespoň v parfumerii, kde jsem si "myslela", že mám důvěru a nakupuji pravidelně.
Poté, co jsem letos v parfumerii ve svém okolí utratila spoustu peněz, dnes přede mnou mezi vitrínami stála majitelka s nepřátelským výrazem a bránila mi vyzkoušet tuto novou vůni.
Jako bych jí chtěla vzorek ukrást!
No, skoro jsem tomu dala přednost, protože kdybych ji vyzkoušela a líbila se mi, koupila bych si ji, i kdybych jich měla desítku do konce a nepotřebovala ji.
Mám ráda parfémy, ale patřím k těm, které je rády zkoušejí po troškách, aby si vůně nepletly a nemíchaly. Ale zdá se mi, že když vyzkoušíte dvě týdně, mohou si myslet, že se chcete navonět jen tak zadarmo.
No, prohrávají, protože i když jsou dál, budu dál zkoušet vůně v jiných parfumeriích, a když mě nepřesvědčí, nemusím být zklamaná z nedostatečné projekce nebo trvání mnoha z nich. Protože i když je člověk vyzkouší, zklamou ho reformulace a šarže natolik odlišné od prvních vydání, že impulzivní nákupy jsou vyhozené peníze.
Nevadilo by mi ani, kdybych řekl, že tato hrubka se objevila v Druni ve Valencijském společenství, přesněji v městečku Algemesí.
A pokud mám počítat neštěstí, řeknu, že má několik poškozených vzorků, mezi nimi i DIOR HOMME PARFUM.
S pozdravem 🎉

Faroli

Pokud máte rádi Le beau EDP, pozor, Eternity Essence for Men se dostává do popředí. Je to parfém, voní hodně po kokosu a koření, velmi mužný, s mega probuzením a trváním. JPG mu není co závidět. Pokud máte rádi kokos a řada le beau vám není úplně po chuti, zkuste ji. Mně se líbila.

Beardsome

Obdržel jsem plnou lahvičku této vůně k recenzi, začnu tím, že mi hodně připomíná paco rabanne phantom parfum poté, co jsem udělal srovnání vedle sebe. Nejvýraznější tóny jsou sladký kokos, levandule, kardamon, pačuli a cedr. Je to veskrze příjemná vůně & dlouho vydrží na kůži. Snadno 10+ hodin s hlasitou projekcí první hodinu, pak střední projekce další 2 hodiny, než se změní na vůni kůže po celou dobu trvání vůně. Celkově je to pro mě 7 z 10. Pozor, pořiďte si ji pouze v případě, že máte rádi sladké vůně.