Beauty Calvin Klein pro ženy

Beauty Calvin Klein pro ženy

Beauty podle Calvin Klein je Floral vůně pro ženy. Beauty byl/a uveden/a v roce 2010. "Nosem" za touto vůní je Sophie Labbe. Vrchní tón je Ambrette (přírodní pižmo) ; střední tón jeJasmín ; základní tón je Virginský cedr.

Parfumér

Ambrette (přírodní pižmo)

Jasmín

Virginský cedr

IBO

Must have pro všechny fanoušky jasmínu. Nevtíravá, lehká, ženská, okouzlující. Je velmi jemná a nezávazná, vůně teplého jarního rána, kdy se bílé závěsy pohupují v příjemném vánku. První padesátka, kterou jsem použila téměř do dna. Stejnou jsem koupila mamince, která si ze všech mých lahviček vybrala právě tuto a řekla: "To je krása, jak se jmenuje?". Jmenuje se Krása, mami)

Summertime Sadness

Příběh této vůně byl následující. Když vyšla, byla jsem na střední škole. Byla jsem bláznivě zamilovaná do jednoho kluka, a světe div se, on si mě všiml a pozval mě na rande)). Patnáct minut před rande jsem šla do parfumerie, abych se navoněla ( bohužel jsem neměla peníze, musela jsem používat testery v obchodech před důležitými událostmi). Naprosto se mi líbila Euphoria CK, ale měla jsem prázdný tester. V té době byla také nesmírně populární.

A teď jsem vedle ní viděla Beauty CK na pozadí fotky s krásnou Diane Kruger. Dříve jsem ji neznala, ale času bylo málo, a tak jsem ji na sebe nanesla. Dokonce s overkill)))). Zalapala jsem po dechu nad tou přehnaností, ale pak jsem si uvědomila, že se mi líbí)).
Když jsem šla na rande, první, co nápadník ocenil, byla vůně. Řekl, že je šíleně krásná a že mi sluší. Čichal a čichal ke mně a nemohl se jí nabažit))).

S tímhle chlapem nám to samozřejmě nevyšlo, ale s CK Beauty ano. Zapamatovala jsem si jeho kompliment a od té doby mě ta vůně provází. Byla období, kdy jsem ji několik let nepoužívala, ale pak jsem se k ní zase vrátila. Je velmi ženská a krásná. Miluji ji.

MissP.

Tento parfém jsem si koupila na doporučení kamarádky z Fragrantica, protože miluji jasmín.
Přiznávám, že jsem byla zpočátku trochu zklamaná... mmm ano, jasmín, dobrý, ale nebyla jsem nadšená, možná proto, že byl příliš jednoduchý. Vzpomínám si, že jsem si říkala: to je všechno?
Navíc je v tomto parfému něco typického pro vůně CK, což ve mně tehdy vyvolalo obavu, že to vyvolá migrénu: trochu jako CK One, která ano, dobrá, svěží, ale po chvíli se zavrtá do mozku.
Ta skřípavá průzračná "textura", která nikdy nepovolí a zůstane tam navždy... Asi je to moje osobní, omezená odolnost vůči podráždění svěžími/zelenými tóny.
Každopádně jsem ji odložil a čekal, až ji znovu ochutnám, a konečně včera večer jsem dostal chuť ji znovu vzít do ruky. Nastříkám si ji na zápěstí a říkám si: "Nepamatuju si, že by byla tak dobrá". Tak jsem si ji dnes ráno znovu nasadila, abych si ji opravdu vychutnala.
Krásná je krásná, to je jisté.
Jednoduchá, čistá, s tou lehce pižmovou vůní a vlhkým a, jak správně říká Thanaquil, něžným jasmínem. Cítím ji jako rozhodně jarní vůni, vhodnou hlavně pro mladé dívky nebo rozverné příležitosti.
Příjemná podpůrná dřevitá část, která však na mně nepomáhá parfému vydržet příliš dlouho. Škoda, protože mi nepřivodí migrénu, ráda bych ji cítila déle.
Doporučuji jako malý dárek, který pravděpodobně nezklame, a jako "pauzu" od rušnějších vůní, aby si nos odpočinul.

samjra

Tohle je jeden z parfémů, na který mám ty nejhezčí vzpomínky. Byl to parfém, který moje maminka nosila nejčastěji do práce. Kdykoli ke mně přišla, aby se se mnou rozloučila, cítila jsem jeho vůni zblízka... V roce, kdy byl uveden na trh, k nám sem přijela na návštěvu babička a přivezla ho mamince jako dárek, takže mi připomíná ty svátky, rodinné večeře a moc mi chybí.

Nevím, jestli mohu tuto vůni hodnotit, když je s ní spojeno tolik vzpomínek, pro mě je to nejcennější vůně, kterou si uchovávám. Považuji ji za "dospělou" vůni (ne že bych věřila, že parfémy mají nějaký věk), ale protože se vztahuje k mé mamince, nakonec ji považuji za vážnější vůni. Je to velmi příjemná bílá květinová vůně, pohodlná a elegantní, když ji nosím, cítím se čistá a je mi s ní tak nějak dobře, jako ženě.

Nemyslím si, že účelem tohoto parfému je obracet hlavy nebo přitahovat pozornost, ale mám vzpomínku na to, jak jsem tuto vůni cítila po domě i poté, co máma odešla, nevydrží na mně dlouho, po chvíli beze stopy zmizí. Upřímně řečeno, mám k ní tak silný vztah, že i kdyby vydržela jen 20 minut, pořád by byla nejdůležitější ze všech parfémů, které vlastním.

Velmi květinová, příjemná a elegantní. Pro mě se hodí jak na den, tak na noc, a myslím, že když víte, jak ji dávkovat, hodí se bez ohledu na roční období, je skvělá na to, že je to podpisová vůně, nikdy jsem nic podobného necítila.

Darya_perfume

Hluboká a čistá vůně ženy - čistá kůže, čisté myšlenky, čistý sex. To je vůně primitivní lásky, která ještě není ochromena společenskými zásadami. Tak voní ženská kůže po květnovém dešti.
Květ jasmínu je objemný a zralý, ambrette dodává hloubku a temné hutné pozadí, dřevité tóny dávají vůni jádro a strukturu. Cena je velmi příznivá, za tyto peníze je to super koupě!
Nanesení na kůži po sprše je čiré vzrušení!

Thanaquil

Nádherný parfém, také miluji jeho balení... ta velká skleněná a kovová ampule tak těžká, ale lineární... velmi jednoduchá a "malá" pyramida, ale naprosto vítězná, pro mě...ve kterém cítím hlavně něžný, nevinný, orosený jasmín, velmi přítomný, ale podpořený mohutnou dřevitou částí, která dává sílu a strukturu celé kompozici a díky níž také velmi dlouho vydrží... zářivý, čistý, jemný, passepartout parfém... vzala bych si ho na jakoukoli příležitost, aniž bych ji znetvořila!

angel has a problem

Dobrá práce, CK. Značka, balení, marketing a samotná vůně Beauty jsou dokonale zpracované. Je to nenápadná, moderní a nenucená krása. Krása, která se nemusí příliš snažit ani dělat příliš mnoho.

Samotná vůně - čistý, jednoduchý jasmín sedící na krémové, aromatické hebkosti ambrette. Vznáší se kolem vás jako závoj. Je opravdu jemná, ale zároveň poměrně houževnatá, svou skromnou siláž si udrží solidních 6 hodin. Vůbec z ní necítím cedr - není ostrá, naopak je ve své struktuře velmi "kulatá", nemá žádné hrany.

Některé vůně jsou jako objetí. Tahle je jako ty jemné "nepolíbené", které si dávají dámy, takové to jemné dotýkání tváří o sebe a říkání "mňau". Prostě jemné a dámské. Některé vůně jsou jako červená rtěnka. Tahle je jako průhledný lesk na rty.

PERFEKTNÍ pro každodenní krásu bez námahy.

VainillaDulce

Beauty mě velmi příjemně překvapila, Calvin Klein obvykle uvádí na trh výtvory zaměřené na mladé publikum (vážný omyl, lidé s kupní silou jdou obvykle od 30 let nahoru, ale to je jiný příběh), když jsem si přivoněla k Beauty, nemohla jsem tomu uvěřit, jaká je to krása vůně, tak elegantní, sofistikovaná, s velkou osobností. Beauty v okamžiku nastříkání cítíte hodně pižma, ale v mžiku se slije do krásného jasmínu, svěžího, voňavého, plného rosy, který právě rozevřel své okvětní lístky a asi po 30 minutách ucítíte fantastický cedr velmi elegantní, který objímá a rámuje ostatní dva tóny. Tento parfém je krásný květinový, s krémovým a velmi dřevitým nádechem. Tento parfém je velmi elegantní, vzácný, aniž by byl přehnaný, intenzivní, aniž by hrubě obtěžoval, krásný, který se stává vznešeným a velmi nadčasovým. Je to ženská vůně, ale do značné míry ženská vůně, neevokuje něhu ani křehkost, ale sílu a eleganci. S velkým nadšením tleskám, že Calvin Klein uvedl na trh parfém s těmito vlastnostmi, protože něco takového jsem od této značky neviděla od dob bájné Obsession.

juancar677

Nejsem žena, ale moje matka ho nosila - byl to určitě poslední parfém, který kdy měla na sobě - ale řeknu, že je to parfém ostré, diamantově vybroušené krásy.
Zbytek si s velkým úspěchem osvojila i moje sestra a vlastně jí ho znovu darovala k narozeninám 30. října.
Ráno je spíše denní a večer také velmi průzračná (v noci ano, ale možná trochu nenápadnější). Krystalicky a čistě odhaluje krásu zralé ženy, má více tónů než deklarované a vyniká v ní tzv. flor de Cala. Není to ani tak protagonistka jasmínu - ten také - je to dřevo, některé citrusy a smyslná pointa v pižmu a další - velmi odměřeně - upřímně je to velmi vyvážené, ale vždy nabízí krásu a velmi dobrou stopu. Mladé ženy ji mohou ocenit, ale na zralých ženách je to klenot a také velmi univerzální. Cítím ji zvenčí a jsem nadšená, nezáleží na tom, že uběhlo pár let, žena, která ji nosí, odhalí celou svou vnitřní i vnější krásu bez dalších ...

autoperk

Neuvěřitelné a jedinečné. S tímto parfémem by se měla probouzet každá pracující žena. Pracuji ve špičkovém prodeji, a když nosím Beauty, uzavírám více obchodů (fakt). S touto vůní se můžete bavit, protože její lineární kvalita z ní dělá skvělého kandidáta na vrstvení a míchání. Já jsem svou spojila s jednotlivými tóny pačuli, moringy, ylang, dokonce i s kokosovým tělovým máslem! CKB je to nejživější a nejupřímnější bílá květinová vůně, s jakou jsem se setkala. Nenechte se vyděsit krátkou nótou v hlavě, protože hraničí s léčivostí. Jakmile se usadí, nenajdete čistší a svěžejší vůni. Proboha, vždyť jste si právě neumyli vlasy šamponem, ale detailně umyli auto a tlakově umyli celý dům! Jděte vpřed, dámo v bílém, svět na vás čeká.

Lkrautter

Vždycky se přistihnu, že se bráním vůním s negativními recenzemi. Možná je to škoda, nevím. Možná mě jen mate, když lidé naprosto pěkným vůním nadávají.

Víte, co mi Beauty připomíná? Když jsem byla na vysoké škole, moc jsem se nelíčila. Panenské vlasy, minimální make-up, pokud vůbec nějaký, jednoduché bolestně nemoderní oblečení. Neviděla jsem v tom smysl, cítila jsem se dost hezká.
Jednoho dne mi jedna velmi milá a jemná kamarádka, ke které jsem si chodila pro rady, protože měla "staré srdce", řekla
"Jsi tak hezká. Nejsi jako ostatní holky, které si pořád říkají 'ok, musím být hezká, musím být hezká' a pořád se tak moc snaží. Jsi prostě krásná. Jsi můj typ krásky."
Přesně takový pocit mám z této vůně. Krása nejsou ozdůbky, krajky a třpytky. To je něco navíc. Krásu lze nalézt v jednoduchosti přírody a v tom, kým jste. symetrická jednoduchost tohoto ženského flakonu tuto myšlenku evokuje.
Vůně působí jemným, měkkým, přirozeným dojmem z ambrette a jasmín je stejně majestátní jako vždy s hlubokým cedrem, který dodává ženskost.
Vždycky se ptám svých sester, jak voním, a ony většinou protočí oči a řeknou "dobře", ale když jsem si vzala tuto vůni, odpověděly mi "jo, vlastně voníš skvěle!".
A když ji nosím, mám opravdu pocit, že ji "nosím",že splývá s tím, kdo jsem, a nedoprovází mě jen vtíravě.

giani zalenski

Přiznám se, že mi chvíli trvalo, než jsem podlehla kouzlu Beauty, protože s Calvinem Kleinem máme spor o vkus. Přestože se mi některé vůně této značky líbí, parfémy Calvin Klein mi vždycky připadaly velmi jednoduché a málo neotřelé. Zaujala mě parfumérka Sophie Labbe, která je zodpovědná za některé vůně, které s vášní miluji: Jasmin Noir od BVLGARI, SHE od Emporio Armani, BOSS WOMAN od Hugo Boss, Parisienne od Yves Saint Laurent a Premier jour od Nina Ricci. Když mi přišel vzorek, ani jsem nemrkla a už jsem si koupila svůj, protože Beauty by Calvin Klein dělá z jednoduchého naprostý úspěch.
Úspěch je lahodný tón ambrette (vůně podobná pižmu), který vůni otevírá a který se mísí s velmi intenzivními tóny jasmínu a dokonalým pozadím virginského cedru.
Sophie dosáhla lahodné vůně pouze pomocí těchto tří vůní. Je květinová, ale sladká, má skvělou projekci a výborně drží.
Je vhodná pro ty, kteří o sobě rádi dávají vědět, aniž by byli na obtíž, a vysloužila si místo v mém vybraném týmu dobrých parfémů. Od svého uvedení na trh v roce 2010 už má svou klientelu a bude mít úspěch i nadále.
Je to skvělý příklad toho, kdy parfémář dělá rozdíl.

anitarosal

Mně osobně se tento parfém velmi líbí. Souhlasím s většinou názorů, že není mladistvá, neřekla bych "vznešená", jak se někdo zmiňuje s jistým despektem, ale spíše bych podpořila juancar777, která ji popisuje jako "krásnou v rámci zralé ženy". Připomíná parfémy 80. let, vlastně mi přijde jako pocta jim, kdy byly intenzivní, vnímavé a opulentní, nyní s tolik sladkou chutí a tak citlivou vůní může být pro někoho "moc", nebo dokonce invazivní, pokud to přeženete s aplikací, ale na správné pokožce, jako je ta moje, je to krásná kytice bílých květin s převahou jasmínu a pižma ve stylu 80. let, ale bez živočišných základních tónů. Připadá mi jako méně intenzivní verze Poeme od Lancome, mnohem modernější a méně těžká a invazivní. Překvapuje mě také, že se uvádí krátká stopa a doba trvání, protože na mé pleti je stopa středně silná a její doba trvání působivá: více než 24 hodin. Aplikuji ji v 8:00 ráno a druhý den v 10:00 ji na pleti ještě mírně vnímám. Je velmi ženský a příjemný, mohu ho nosit do práce nebo na večerní vycházky s přítelem a jemu se líbí, jak na mně vypadá. Mohla bych si ho vzít na poloformální příležitosti a myslím, že na nóbl večerní akci by byl trochu krátký, ale na pracovní večeři nebo s přáteli či kolegy z práce by v něm člověk nevypadal špatně. Pokud máte stejně jako já rádi intenzivní květinové parfémy, ale nespadáte do škatulky "klasika nebo vintage" a chcete aktuální značku, můžete zkusit tuto, myslím, že by se vám líbila.

TatiORodrigues

Je to velmi čistá dřevitá vůně (cedr), což mi na ní přijde nejzajímavější. Dobře vyvážená s jasmínem (vyniká). Je to suchý parfém, nosím ho střídmě, protože jinak mi vadí. Ambrette dodává jasmínu lehce rostlinný aspekt, těžko se to vysvětluje!
Je to parfém založený na jasmínu.
Nepochybně elegantní, bohatý, minimalistický, ležérně elegantní parfém...
Vynikající výdrž a projekce. Přijde mi nenápadná, a přesto výrazná, nelze s ní zůstat bez povšimnutí. Sheer (který byl uveden na trh později) je dobrou alternativou, protože je o něco květinovější, ale podle mého názoru stále velmi dřevitý.
Žertovná, elegantní, vznešená... Myslím, že je to skvělý parfém, který můžete mít jako podpis na celý den. Snadno se nosí.
P.S: Stříknu ho třikrát a to mi stačí, abych se krásně voněla celý den. Jeho kvalita je bezkonkurenční!
P.S 2: Moderní, městská klasika.