Very Good Girl Glam Carolina Herrera pro ženy

mandle
třešeň
růže
ořechový

Very Good Girl Glam podle Carolina Herrera je vůně pro ženy. Very Good Girl Glam byl/a uveden/a v roce 2022. Very Good Girl Glam byl/a vytvořen/a Quentin Bisch, Louise Turner a Shyamala Maisondieu. Vrchní tóny jsou Kyselá třešeň a Hořká mandle; střední tóny jsouRůže a Lilie ; základní tóny jsou Bourbonská vanilka a Vetiver.

Kyselá třešeň
Hořká mandle

Růže
Lilie

Bourbonská vanilka
Vetiver
Very Good Girl Glam Zprávy
Best in Show: Barbie parfémy (2023)

Best in Show: Barbie parfémy (2023)

od Ítalo Pereira, Elena Vosnaki, Yi Shang (怡 商), Markéta Rybínová, John Biebel, Iulia Halatz, Jernê Knowles, Miguel Matos, Edie Smith, Lucia Remigi, Dariia Fessalonika, Beth Butterfield, Stefanie Jähn

08/15/23 11:08

Oblíbené parfémy editorů FRAGRANTICA roku 2022

Oblíbené parfémy editorů FRAGRANTICA roku 2022

od Markéta Rybínová

12/07/22 01:22
Třešňové parfémy: Cherry Me Up in 2022!

Třešňové parfémy: Cherry Me Up in 2022!

od Sandra Raičević Petrović

11/22/22 08:05
Carolina Herrera Good Girl Midnight Limited Edition

Carolina Herrera Good Girl Midnight Limited Edition

od Sandra Raičević Petrović

08/05/22 02:29

IvannaOA

Mám ji a dlouho mi na pleti vydrží, má dobrou stopu, je velmi ženská, vidím ji pro každou příležitost a roční období. Několikrát se mě ptali, jaký parfém mám na sobě, moc se mi líbí. Nemá reklamu na hodné holky, není to nic jako ostatní taquity. Nemá dna hodné holky, není to nic jako ostatní taquitos. Doporučuji ji, je super ženská, dlouho vydrží, příjemná a jemná.
Něco na tom je, že parfémy jsou na mé pleti velmi těkavé, ale tento parfém Carolina Herrera vydrží hodně, asi 8 hodin na mé pleti.

Camila Farinati

Tato malá hořká třešeň má sílu.
Nevěřím, že se dá nosit přes den, pro mě je to extrémně noční parfém. Nemyslím si, že bych ji mohla nosit na čtyřicetistupňovém slunci.

Je svůdná a zaslouží si pochvalu, protože její projekce, alespoň na mně, byla absurdní.
Úžasně, až do té míry, že mi tříleté dítě neodbytně říkalo, jak jsem voňavá.
V místnosti s dalšími asi deseti dospělými. Každému se přiblížila ke krku a říkala "smradlavý strejda", "smradlavý strejda", "smradlavá maminka", "smradlavá teta". Opakovala to asi desetkrát za noc. Kkkkkkkk

Manžel mě vždycky pochválí, když ho používám, já si ho podávám v ložnici a on mi ho z obýváku pochválí: "ten je dobrej", a to mám docela slušnou sbírku.

Vždycky jsem měla vůči GG trochu předsudky, ale tenhle si mě hned získal.

Nepřišla mi sladká, třešeň je dost hořká a připomíná lékořici. Nechybí ani mandle a růže.

Každopádně se nemůžu dočkat, až si ji vezmu na sebe na zimní večer. I za letních večerů, kdy jsem ji nosila, jsem ji musela tlumit, protože mě příliš dusí.
Blind bych nedoporučila, protože je to velmi osobní vůně a nemyslím si, že by se líbila široké veřejnosti.

fernlover

upřímně řečeno, nechápu, proč lidé tento parfém nenávidí. pokud necítíte třešeň, dejte mu více pokusů. když jsem ho zkoušela v obchodě, necítila jsem ho, myslela jsem, že je to broskev, ale teď po více než týdnu nošení jasně cítím třešeň, jen přichází později než ostatní tóny. tato třešeň není pro každého, ale je velmi krásná. zamilovala jsem se do tohoto parfému.

Garbanza

Nemusel jste ho moc stříkat. Prostě se mi zdá, že je to slabý parfém. Je velmi silný, třicet stačí na šest měsíců. Sladké mandle, třešně bez pecek a správný molekulární základ sandál+cedar+grapefruit. Nevlastní dcera, vůbec nepochází z rodiny obuvi. Spíš Loewe Quizas v příbuzenstvu. Ach, já jsem tak ráda=))))

Maura:3

Tento parfém miluji a nemohu se dočkat, až ho přidám do své sbírky! 😍
Už jsem vyzkoušela několik CH 'šrámů', ale nikdy mě moc nenadchly, takže tenhle zůstal několik měsíců celkem bez povšimnutí.
V poslední době jsem z nějakého důvodu posedlá zejména tóny višní a višní, a tak jsem zkusila použít funkci 'vyhledávání tónů' zde na Fragrantice. Mezi různými parfémy s třešní se objevil i tento, takže když jsem ho našla před sebou v parfumerii, rozhodla jsem se ho vyzkoušet a hned to byla láska 🥰 Donutila jsem se dát si malý vzorek, abych ho několikrát otestovala, a teď, když jsem to udělala, potvrzuji svůj první dojem: miluju ho! ♥️
Není to sirupovitá třešeň, jaká může být v Lost Cherry a Love Fest, je to spíš třešeň v La Nuit Tresor Intense a já ji miluju!
Není to parfém, který se vyvíjí, nebo alespoň ne na mě, zůstává stejný a vydrží HODNĚ! I druhý den, aniž bych ho znovu nanesla, ho na kůži cítím dál, na oblečení ještě víc, což je vzhledem k ceně skvělá zpráva 😅

Pokud milujete třešně ve všech jejich variantách, rozhodně doporučuji, ale obecně bych ji doporučila všem, kteří chtějí vůni, která vydrží celý den, je svěží a sladká zároveň a zanechává stopu, aniž by byla mazlavá nebo lepkavá.

Elena_KS

Pro mě verze Glam do značné míry kopíruje předchozí červenou botu, ale jsou zde určité nuance.
Ve verzi Very God Girl jsem někde v podtónech cítila sladké, teplé tóny. Jako něco podobného kakau nebo fazolím tonka. V této vůni tyto tóny neslyším. Verze Glam je pro mě šťavnatější, jasnější, ovocnější a růžovější, díky čemuž působí spíše jako letní a večerní verze. I když si myslím, že díky své zářivosti by se neztratila ani v jiných ročních obdobích. (Ta předchozí je pro mě spíš na mimosezónní období. Ale zároveň zní klidněji). O něco později vůně zesládne, stane se jaksi... fondánovou nebo tak nějak... trochu pudrovou.

Třešně zde vůbec necítím. Jen náznak, a to jen proto, že vím, že tam má být. Mandle pro mě, pokud tam nějaké jsou, tak jen na začátku. Je to jako mandlová sušenka. Ale doslova pár minut ji cítím, a pak se "sušenka" změní v mandlové tělové mléko, které zní někde v pozadí.
Ve všem ostatním je vůně velmi podobná své předchůdkyni.

P.S. Nechápu srovnání s Angel Nova. Nova je momentálně moje nejoblíbenější vůně ze všech vůní, které tam jsou. Už jsem spotřebovala 50ml a koupila si 100ml náplň. Takže si Novu nemůžu s ničím splést! A jsou pro mě o různých věcech! Až na jejich zářivost. Ale Glam mi přijde nějak hodně vtíravá, nemohla bych ji nosit v letním dni. A Nova je svěží, kyselá a peprná. Někdy trochu sladší, někdy může přejít do dřevité a peprné unisex. Ani charakterově si nejsou podobné. Nechápu, kdo slyší na podobnost.

R.J. Jessy

V řetězci parfumerií jsem dostala nejméně dva vzorky, je vidět, že neměli žádný, který bych preferovala.
Je velmi, velmi sladká a já cítím ještě několik hodin poté višně, stejně jako semínka ambrette a lehkou vanilku.
Není to špatný parfém, není ničím výjimečný, ale možná i lepší než jiné s většími nároky.
Považuji ji za vhodnou, kvůli sladkosti a jednoduchému vývoji, jen pro velmi mladé dívky, v pubertě nebo kolem dvaceti let.
Aktualizace trvanlivosti: vapovala jsem v jedenáct dopoledne před odchodem ven, teď je skoro půlnoc a stále cítím vůni černé třešně.

fernandalopes

Na mé pleti připomínal VGG, ale byl jemnější. Poté převládá osvěžující třešeň, jako třešňový bonbon Halls, ale mnohem rafinovanější a s mandlovým nádechem. Chápu zklamání těch, kteří mají rádi ty tradiční a koupili si tuto a VGG v očekávání, že budou podobné GG. Pro mě sledují jiný návrh, jiné olfaktorické cesty a v žádném případě nepřipomínají gurmánství tradičních "botiček". Tyto jsou spíše ovocně-květinové. Možná CH použil stejný název a láhev jako strategii, jak přilákat stejné publikum, ale pravdou je, že VGG a VGGG by se nikdy nemohly jmenovat GG flankers.
GG mě bohužel neoslovily, zatímco druhé dvě, VGG a VGGG, si mě získaly a získaly si mě hodně!
Možná proto, že byly navrženy tak, aby zaujaly další "hodné holky" tam venku s jiným vkusem, povahou a čichem...

MahaS

Konečně se mi to dostalo do rukou. Jsem fanynkou všech parfémů Good Girl a je to jedna z mála řad, které ráda vlastním ze všech jejich nabídek. Určitě v ní najdete stejnou DNA jako v původní VGG, ale s nějakým zvratem. Jednak je o něco méně ostrá, liči ve většině parfémů nesnáším, ale původní VGG má pro mě to správné množství. Tato nemá ten ostrý tón a přiklání se spíše ke krémové straně. Voní skoro jako příjemné ovocné tělové mléko. Má na mě střední projekci a na první pokus mi vydržela asi 5 hodin, ještě ji musím vyzkoušet s dobrým krémem pod ní, protože jsem ji stříkala v obchodě po dlouhém pracovním dni. Při pohybu po domě jsem k ní stále přivoněla. Řekla bych, že se hodí spíš do teplého počasí, a i když je podobný VGG, není tak silný, takže by se skvěle hodil na denní používání. Třešňovou moc necítím, možná takovou sladkou třešňovou podobně jako Jergens Cherry Lotion? (Už jsem ho léta nepoužívala, takže si ho moc nepamatuji). Celkově se mi osobně líbil, nechám si ho, budu ho používat, když by VGG mohl být v horku moc. DNA GG nebo GG Legere v něm nedetekuji.

Co se týče srovnání s Angel Nova, tak za mě ne. Ten parfém nemůžu vystát, Když ho cítím kolem sebe, vyvolává ve mně pocit odporu, takže to, že se mi VGGG líbí, znamená, že to není ani zdaleka ono. Je k dispozici mnoho parfémů, které mají růžové tóny, a ne všechny parfémy jsou přesně takové jako Nova nebo Delina. Jedinou podobnost vidím v tom, že má růži, to je vše. Ale určitě ne stejný druh růže.

Několik recenzí mi přišlo zavádějících pro MŮJ nos, takže doufám, že to pomůže i dalším uživatelům, kteří mohou mít podobný vkus jako já.

Vesnushka-89

Na začátku hořké mandle, opravdu s dobrou hořkostí pro velkého fanouška, slyšel jsem trochu třešně. V červené botě začíná ovoce a bobule! Střední tóny jsou trochu podobné, ale v základu je tato vůně opravdu podobná červenému střevíčku, druhý test byl úplně jiný! Velmi zvědavá na testování, ale minulo mě to. Verze Very good girl a Legere jsou mnohem lepší (i designem flakonu).

Dellago

Jistěže nepotřebuji, abych se této nové Good Girl a jejích tvůrců zastávala, ale někdy mě rozčiluje, když při konfrontaci s některými vůněmi narazím na jistou bezdůvodnou nevraživost; tím spíš, když je vůně nově uvedena na trh. Všichni víme, že každý nos je věta a že vkus je relativní, ale zajímalo by mě, co může být špatně na díle vytvořeném trojicí tak renomovaných parfumérů, jako jsou Louise Turner, Shyamala Maisondeieu a Quentin Bish? Takový výtvor je pro mě jako záruka, protože miluji mnoho vůní vytvořených každým z nich, ale jinak bych prostě řekla, že to není pro mě, že se mi to nelíbí nebo že jsem to snad nepochopila ??? Existuje mnoho způsobů, jak se vyjádřit, aniž bychom si ublížili, základem je úcta, slušnost a zdravý rozum.

Jsem si jistá, že taková módní vůně nejen potěší, ale pro mnoho lidí bude i tím nejlepším dárkem. Skromně vám říkám, že mám ve své sbírce téměř tisíc parfémů, ale i tak, kdybych dostala Very Good Girl Glam jako dárek, cítila bych se velmi šťastná, spokojená s jeho obsahem a okouzlená jeho prezentací. A teď si představte tu směsici emocí, kterou by cítila právě ta osoba, která dostává/kupuje svůj první dovážený parfém? Prosím vás, milí přátelé, venku prožíváme časy mnoha pláče a bolesti, vyzývám vás, abyste i nadále udržovali naši komunitu příjemným a bezpečným místem, kde můžeme sdílet své vášně s našimi perfulovskými přáteli, a ne šířit nenávist.

Omlouvám se za svůj vpád a za nevyužití prostoru k popisu vůně. Nedávno mi přišel flakonek a stále ho hodnotím a porovnávám s předchozí verzí. Brzy se k němu vrátím, abych vám sdělila relevantnější názor, ale už teď vám řeknu, že VGGG je velmi sladká vůně, na hranici gurmánství, ale je tekutá a vzdušná, vůbec ne lepkavá nebo mazlavá! Svěží, mladistvá růže, která je velmi příjemná, veselá a trochu smyslná, protože si vyslouží komplimenty a zanechá stopu, která je u mužského publika velmi úspěšná. Jsem si jistá, že ji budu často používat, aby mi pomohla rozjasnit toto temné a nejisté jaro.

Na zdraví!

Groot_Neus

Voní jako původní Good Girl a Very Good Girl spojené dohromady. Vlastně se mi moc líbí 🤩 Otevírá se chmelovou třešní, kterou najdete v pralinkách Mon Chéri, smíchanou se svěžími růžemi. Pak se usadí do kandované mandle/útulné vanilky. Je velmi sladká a ženská - byla by to skvělá vůně na ven.

SeekerofHugs

Tento parfém jsem opravdu chtěla vyzkoušet, protože mám ráda řadu Good Girl (tu tmavou), ale můj první dojem nebyl dobrý.

Very Glam vychází se svěží třešní, trochu hořká z mandlí, dobře zpracovaná a odlišná od všeho, co jsem dosud zkoušela. Moc se mi líbila. Pokračuje květinovou částí, růží a lilií. Růže je tón, který nesnáším (Very Good se mi z tohoto důvodu nelíbila) a v této je jemnější, je v pozadí!
Zatím je to perfektní, ale po hodině se dostáváme k DOTEKU. Cítím mokrý, kožený zemitý tón, který na mě skřípe a vůbec se mi nelíbí. Na mé kůži je cítit jako MASKULÁRNÍ PÉČE KRÉM S VESNICÍ. To je všechno. Tahle vůně se mi nelíbí.

Já jsem na sladké parfémy a tenhle je na můj vkus trochu hořký. Vanilka je sice vnímána, ale v pozadí!
Přijde mi svěží, mladistvá, veselá a ženská. Ideální na jaro

Středně dlouhá a stopa přechází z vysoké do velmi nízké, na úrovni kůže odpadá.

Pokud vnímám DNA Very Good, mohu říci, že je to její flanďák, ale třešeň vyniká a velmi je odlišuje.

Každopádně se mi stává, že podobně jako u Very Good, MILUJU JEJICH VÝCHODY, ale NEMÁM RÁD JEJICH SUŠENKY 😬.

EDIT: Zemitý tón, který mě drásá, je dubový mech. Jaká to mánie všechno nedeklarovat! Polovina mých nenáviděných parfémů ho obsahuje, nesnáším ho.