212 VIP Men Carolina Herrera pro muže

vodka
zelený
tropický
svěží

212 VIP Men podle Carolina Herrera je Orientální Woody vůně pro muže. 212 VIP Men byl/a uveden/a v roce 2011. 212 VIP Men byl/a vytvořen/a Emilie Coppermann a Lucas Sieuzac. Vrchní tóny jsou Mučenka, Limetka, Pepř a Zázvor; střední tóny jsouVodka, Gin, Máta a Koření ; základní tóny jsou Jantar (ambra), Kůže a Dřevité tóny.

Mučenka

Jantar (ambra)
Kůže
Dřevité tóny

Xande.013

Jaká banda otravných lidí s jejich "ale ten parfém byl spíš párty vůně, nevyzařuje jako dřív" bla bla bla" žvásty o tom, že chtějí přitahovat příliš mnoho pozornosti, zanechávají stopu na tisíc hodin, představte si, kdyby VŠICHNI nosili jen takové parfémy, jaké by to bylo peklo, jednoduché věci jako chůze po přeplněném nákupním centru o víkendu.

Po tom všem je mé hodnocení tohoto parfému takové, že ano, i dnes (2023) stále zůstává na kůži a oblečení a ano, stojí za to a stále přitahuje velkou pozornost. Je nápadná velmi příjemným a pohodlným způsobem, nikoliv rozmazleným pubertálním způsobem křiku "podívejte se na mě", jak by si to přála tato parta bezradných dospělých. Tento parfém vřele doporučuji.

jerry7474

212 VIP MEN CH:

To byl obraz, který mi jejich marketing zprostředkoval.

Nakonec se mi však dostala do rukou, a přestože je to vůně na večírky pro mladé, je to rozhodně výjimečná vůně, má sexy osobnost, a ano, je skutečně pro ženy, aby vás líbaly a škrábaly, a proč ne? pár olíznutí a dokonce i kousnutí. ....

Je to velmi svůdná a sugestivní vůně, zdá se, že je to stav transu, čichová nadvláda, která přitahuje, která svádí a která nakonec přesvědčí.

Zejména pro noci, pro dobývání, je pro muže neodolatelná.
Moje žena mi řekla, že kdybych si ten večer, kdy jsem ji udělal svou přítelkyní, přinesl tento parfém, nemusel bych si ji vzít domů až druhý den ráno... což mě rozzuřilo, protože k této vytoužené situaci došlo až o půl roku později :(

Když změním téma, tak tohle je vůně, která mě překvapila a kterou můžu doporučit se zavřenýma očima.
Pokud hledáte vůni na flirt, je to nutnost.

Pokud je to mladistvá vůně, ale dobře nositelná i pro dospělejší muže.

Hřejivé, aromatické a svěží vůně dosahuje jedna z vůní vytvořených bohyní lásky, tou samou Andromedou osobně.

Vůně: 10.
Projekce: Středně vnímatelná.
Trvanlivost: 8 hodin.

Doporučuje se.

Сбитый лётчик

Kdo zde cítí vodku, ten ji v životě viděl jen v kině. Vodka tu není a obecně tu není gin ani nic alkoholického, to vám říkám jako alkoholik s dlouhou historií. Vůně je v pohodě, nesnáším sladké moderní tolerantní chutě, ale v této je sladkost příjemná a ne vlezlá, s kyselinkou. Mladistvější, jak se mi zdá, party, energizující a pozitivní.

btd069

Ovocný, sladký začátek, ale mísí se s bohatšími a tmavšími tóny. Citrusy a zázvor jsou v úvodu velmi výrazné. V suchém tónu se objevuje ovoce, koření a dřevo a jantar. Upřímně řečeno, kůže mi moc nevoní, ale je tam, pokud ji cíleně hledáte. Vodku ani gin také moc necítím. Máta mi voní spíš sladce než bylinně. Syntetická, ale ne nutně ve špatném slova smyslu.

Prezentace je pěkná, stříbrný kovový vzhled s magnetickým uzávěrem. Mám tester asi za 40 dolarů a za tu cenu to velmi stojí. Vydrží mi možná 5-7 hodin v závislosti na počasí. Projekce a siláž nejsou silné mimo první hodinu.....ale to je pro tuto značku typické. Dobrá pro většinu věkových kategorií a povětrnostních podmínek kromě příliš horkého léta.

Líbí se, pokud máte rádi lehce sladší vůně s trochu tmavší hloubkou při zasychání.

Cipoletto

Vzpomínám si, jako by to bylo dnes, když se tento parfém objevil na po..... Byla jsem z toho flakonku úplně hotová kkkk.

Koupila jsem si ho hned, jak byl uveden na trh, revoluční... nebylo člověka, který by se mě na tento parfém nezeptal.

Skvělý na večerní nošení, do města. Dnes už není tak populární, ale je to dobrý parfém.

parfmaniac8569

Mnohem zajímavější a vznešenější než milion. Milion zní drze a vulgárně. Jediné, co je spojuje, je sladkost. V asi ocelově zcela odlišných vůních na sdělení. Aplikujte ji velmi dávkovaně a bude velmi krásná a aristokratická. Pokud naopak, bude vulgární a sprostá. Trvanlivost je vražedná. Bloter třetí týden voní, a ne slabě.
Na mém seznamu přání.

Andrew_89

212 VIP Men od Caroliny Herrery se otevírá úžasným přívalem ovoce a koření; je v ní také cítit alkohol (gin/vodka) a dřevo a někdy i náznak mýdla. V malých dávkách voní velmi příjemně. Pokud to přeženete, vůně se stane příliš ostrou a sladkou a může být docela nechutná.

Aplikuji dva spreje - zasáhnu hrudník a zápěstí a zjistím, že díky tomu voním poměrně silně, ale ne protivně do obličeje. Při takové aplikaci je to docela bezpečná vůně. Ženy na vůni reagovaly příznivě - jednou v supermarketu, podruhé na ulici v Londýně.

Je to pro mě velmi úsporná vůně, protože nepovažuji za vhodné ji nosit příliš často, a navíc stačí málo.

Dlouho vydrží a velmi dobře se promítá. Je elegantní a má své vrstvy. Celkově zábavná a zábavná vůně. Není to žádná ohromující vůně, ale ode mě dostává pohodlných 8/10.

priethcallas

Zajímavý a sladký začátek s ovocem (což má být maracuja, i když pro ty z nás, kteří toto ovoce neznají, je těžké ho zpočátku dobře rozeznat), svěží pocit díky limetce a zázvoru, ale myslím, že už v této fázi oceňuji tóny, které přijdou později, vodky a ginu.

Po 5 hodinách jsem měl dojem, že cítím 1 milion Paco Rabanne, s jeho mátou, kořením, kůží, jantarem a dřevitými tóny, poměrně výraznými.

Po 13 hodinách jsou jantarové a jemnější dřevité tóny stále ještě docela znatelné.

Je sice pravda, že po většinu vývoje vůně připomíná fáze 1 Million, ale díky úvodu a tónům vodky a ginu je jiná a svěžejší než u Paco Rabanne a v rámci stylů, které zvládá, jí dávám přednost.

Těžká až středně těžká stopa, ale vždy se cítím velmi dobře a délka na mě přesahuje 12 hodin.

Jednoznačně ležérní, orientovaná na chladné roční období, snese znečištěné prostředí a větší noční potenciál. Z řady 212, kterou jsem zatím vyzkoušel (212 Men, Sexy Men a tato), mi přijde nejpovedenější.

Jernê Knowles

Senzační! 212 VIP Men od Caroliny Herrery je sladký pánský parfém, který se snadno zařadí do Top 10 každého spodního prádla, které ocení dobré současné vůně. Kromě dobře zvládnuté sladkosti vyniká svým orientálním pozadím s alkoholickými doteky, které se kolem nositele rozlévají sem a tam a vytvářejí příjemný oblak připomínající vůni dobře vykoupaného, dobře oblečeného a vychovaného muže. Otevírá se lahodným citrusem, který na chvíli vyvolá dojem, že vůně vyprchá a přijde vniveč. Kaviár se však vynoří a spojí se s vůní krému na obličej, a to díky passiflóře (květu mučenky), která je za tento aromatický pocit zodpovědná, a také je trochu pikantní, lahodná! Poté se rozvine do hřejivé, machistické a alkoholické orientální vůně, která se hodně promítá a dodává pocit sebevědomí díky přítomnosti, kterou v této fázi vnucuje a která je také aromatická díky svěží a živé mátě. Pokračuje a dosahuje svého základu s božsky sladkou vůní díky Jantaru, který jí dodává federální teplo, spolu s tónem připomínajícím koženou bundu na lehce vlhkém dřevitém pozadí. Zasněné rozloučení, alespoň na mně, výdrž přesahuje 16 hodin s 10 hodinami silážování a spoustou pozitivních komplimentů a otázek typu: "Jak se jmenuje tvůj parfém, kočko?". Funguje v horku stejně jako při mírných teplotách... Pocit, který vám dává, je nádherný: na konci dne, kdy už jste zpocení, vyzařuje dál a i po sprchování se připojuje k pachu vaší pokožky a šíří se, přičemž je dokonalým žolíkem mužnosti! Skóre 11 pro 212 VIP Men by Carolina Herrera!

Slovo dne: senzační... (91. den)

Tami Franco

212 VIP bylo velmi příjemným překvapením. Konečně parfém od CH a neprávem nazývaného "pubertálního a pobuřujícího" stylu, který se mi, aniž bych se z toho zbláznila, velmi líbí, až na některé vlastnosti, o kterých se zmíním později.

Především bych ráda vyzdvihla velmi moudrý komentář uživatelky Daker 26:

"Vzhledem k přílišné publicitě vůně ji mnoho "znalců" podceňuje a redukuje na obyčejnou teenagerskou vůni. Kouzlo CH 212 VIP však spočívá v umění, jak ji aplikovat, a ve výběru ideální příležitosti pro její použití. Tento parfém je při správném použití velmi univerzální."

S tím plně souhlasím. A myslím si, že než hodnotit na základě reklamy, masového marketingu a způsobu použití vůně, měl by se člověk pokusit posoudit parfém samotný a OD sebe. Nejsem zrovna člověk, který se nechá ovlivnit reklamou a obecným vkusem. Nemám ráda One Million ani Le Male, a to ne proto, že bych zaujímala pózu rádoby zralého chlapa, který se ve skutečnosti nechá strhnout svévolnými a nespravedlivými nálepkami, které parfémem opovrhují, protože ho nazývají pro pubertu a neznalost), ale prostě se mi nelíbí kvůli přirozeným vlastnostem vůně samotné. Stále mě nepřitahuje Black XS ani A* men (hitparády z hlediska touhy zapůsobit a zalíbit se ostatním), a přesto si troufám přiznat, že 212 VIP, KTERÁ JE PŘISOUZENA ignorantům vůní a lidem, kteří chtějí jen zapůsobit na bowlingu, je bohatá a zajímavá.

Jediný problém, který má, je ten, který má každý parfém, který jsem od této značky vyzkoušela: jeho rozkouskovanost, to, že se zdá být složen z útržků aromatických linií a tónů, které přicházejí a odcházejí a nedávají vůni žádnou pevnost.

Vrchní tóny jsou krásné; svěží, oživující, omlazující, svůdné. Škoda, že vydrží maximálně 10 minut. Pak parfém ztrácí na síle, svěžesti a vitalitě, aby získal na sladkosti, která není vůbec přehnaná ani dráždivá, ale velmi jemná a decentní a podobná kůži (ale mnohem vzdálenější a poplatnější) než u CH men. Pro mě je střední fáze v tomto parfému ztracená, přeskočená, neexistující. Z jednoho parfému se během krátké doby stává druhý. Ale je to pro mě celé velmi bohaté, i když v závěrečné fázi má jasné plastické podtóny. Přijde mi docela návyková.

Použití je poměrně univerzální, pokud se aplikuje s mírou. Doporučuji ji však do mírného nebo chladného podnebí.

Stopa a výdrž jsou středně dlouhé.

Neyzen

Ti, kteří říkají, že je to podobné jako 1 milion.. Navštivte prosím lékaře, aby vám zkontroloval nos.

Mně se líbí obě.. jsou to svým způsobem pěkné vůně. Ale ani jedna by nebyla podpisová vůně, protože po nějaké době začnou být nudné a přetěžující.

Ale jejich podobnost v tomto bodě končí.

1 milion je světlý, 212 VIP je tmavý
1 milion má vůni žvýkačky, 212 VIP má kyselý nádech.
1 milion je průzračný a pronikavý, 212 VIP je pevný a přímý

Nejdůležitější ze všeho je, že všechny tóny 1 milionu jsou postaveny kolem kůže, zatímco základ 212 tvoří dřeva a většina tónů je odlišná od 212..

Věřte mi, že kdyby to nebylo prezentováno v kovové lahvičce, nikdo by si na 1 milion ani nevzpomněl!

212 VIP je temný, drsný a silný bratr CH Men. Měla by se jmenovat "CH Men Intense"... Ale CH Men je mistrovské dílo a paní Emilie si možná myslela, že 212 VIP si tento název nezaslouží :)
(CH Men je také její výtvor, ale není uveden)

Nic mimořádného, ale je to pěkná vůně.
A konečně, má ten nejlepší flakon, jaký jsem kdy viděla!

Fereiro

Další termonukleární, syntetická mlátička.... Hypertrofovaní, zkomprimovaní One Million, zvýšili hlasitost do červeného pásma. No, vlastně ano, přesně jako atmosféra na mnoha dnešních glamour večírcích. Takové množství syntetiky musí mít antikoncepční účinek.... Jste na seznamu? Ne, díky, jen jsem projížděl kolem :).

Versace
Eros Flame