Bad Boy Cobalt Parfum Electrique Carolina Herrera pro muže

zemitý
jemně pikantní
bylinný
růže

Bad Boy Cobalt Parfum Electrique podle Carolina Herrera je Woody Aromatic vůně pro muže. Bad Boy Cobalt Parfum Electrique byl/a uveden/a v roce 2022. "Nosem" za touto vůní je Domitille Michalon Bertier. Vrchní tóny jsou Levandule a Růžový pepř; střední tóny jsouŠvestka a Pelargónie ; základní tóny jsou Vetiver, Cedr, Lanýž a Dub.

Levandule

Cedr
Lanýž
Dub

Itallofco

No, jako laik znám velmi málo vůní, ale tahle se mi líbila, myslím, že byla opravdu senzační, velmi univerzální a hodlám si ji koupit, určitě je v mé top 5 a bude to moje první dovážená vůně do sbírky... Mému čichu připomíná řadu Kaiak od Natury. Nicméně Bad boy cobalt má v sobě něco sladšího, je jednoduchý, ale hodně se mění v čase a ty změny jsou znatelné... Každopádně jsem ji poznala díky vzorku, stojí za to ji poznat už jen kvůli zvědavosti, myslím, že se bude líbit masám, zvlášť když je to komerční parfém a vždycky je to takové "připomíná mi to tenhle, připomíná mi to jiný, který znám", a co se týče ceny, upřímně mi přišla hodně drahá, mnohem dražší než ostatní z řady, jak může jeden takový 150ml parfém stát v průměru 919? To se z CH stala niche parfumerie?
Celkové hodnocení: 9,8
Bez větších kontraindikací si ji koupím, prostě jsem se do té vůně zamilovala!

romeol

Zaoblený moderní flougère, sladký a svěží ve stejné míře. Na jedné straně v ní není nic, co by ji jasně odlišovalo od celé řady "modrých" bratříčků, ale na druhé straně je nositelná a přitom nezní jako čerstvá z pánské šatny, v dobrém slova smyslu moderní vůně. V některých ohledech připomíná A-Men Ultimate.
Zároveň je tu jistý rozpor: není úplně vhodné brát si takovou decentní ležérní vůni s sebou, protože flakon je poměrně objemný! Měl by být ergonomicky tvarovaný a Good Boy by tomu opravdu slušel více! :)

jerry7474

BAD BOY COBALT ELECTRIQUE CH:

Odtud pochází název Cobalt: je to aromatická vůně, která dává dohromady 4 živly, pocit svěžesti a ovoce, dřeva a levandule.

Je to skvělá vůně, kde modrá barva její šťávy identifikuje vůni jako svěží, mužnou, hlubokou a mořskou.

Aktuální a módní vůně, která je velmi dobře přijímána, a která je jistě přímou konkurencí "Y" od YSL a Dylan Blue" od Versaceho mezi ostatními modrými vůněmi, avšak tato bývá více než čistou nebo mořskou vůní, stává se vůní, která vyvolává intenzivní čichový požitek, mohla bych ji definovat jako nádheru, která se přenáší na muže prostřednictvím vůně.

Univerzální vůně, myslím, že je ideální pro horké podnebí.
Moc se mi líbila, je velmi příjemná na nošení.

Vůně: 10.
Projekce: dobrá.
Výdrž: 7 až 8 hodin.

Doporučujeme.

Don_Pepe

Od prvních tónů to bylo velmi po holení, souhlasím s mnoha níže. Dokonce jsem z ní chtěla být zklamaná, říkala jsem si - sakra, další bezzubý klobouk v suitě, ale po půl hodině se otevřela do něčeho svěžího a mírně sladkého, s tóny květin a dřeva. Docela dobré, zejména na léto by to bylo ideální. Kde jsou lanýže - nepochopil jsem, nevím, jak voní, ale soudě podle cenovky na stovce, je tam vymačkaná šťáva z pravých hřibů.....
Vytrvalost je dobrá - 5 hodin pracoval, stezka je také dobrá. Chytlo by to ve slevě.

Sofiia Krasikova

Je to pěkná malá sklenička. Bohužel název se k ní příliš nehodí. Je to spíše hodný chlapec, kapitán fotbalového týmu, oblíbený u dívek, nebo možná naopak tichý muž sedící v knihovně, harvardský intelektuál, ale ne "zlobivý chlapec". Je to čistá, příjemná fougére, vskutku se silným nádechem vody po holení. Levandule a pepř v úvodu jsou nezaměnitelné, ale slyším v nich ještě sladké citrusové nebo jablečné (zelené) tóny. V základu vůně rychle nasládne a přechází do dřevitého základu. Není špatná, ale není to nic super nového. Dobrá volba na každý den, zvlášť když si můžete pořídit cestovní verzi v peru (10 ml) za velmi příjemnou cenu. Velmi mi připomínala Invictus Platinum od Paco Rabanne a vidím, že jsou zde srovnávány, je zde opravdu hodně podobných tónů a akordů. Ale to vše je na mém čistě subjektivním ženském názoru. Chlap ji ohodnotil jako "no, obyčejnou").

juancar677

No, poté, co jsem ji vyzkoušela v tom nejlepším možném provedení, večer, v prosinci, za deště i bez něj, musím říct, že parfém mi přišel dobrý jako celek, je dobře provedený a samozřejmě z BAD BOY de CH bych si vybrala právě tento.

Má několik zajímavých čichových aspektů, nápadných, poněkud svěžích ve výstupu. Má ovocnou vůni černé švestky a květin, s nádechem koření a sladkosti. Střední část se hodně promítá a působí sofistikovaně a hluboce, patrné je i procházení, a ve svém sušení je mnohem dřevitější (včetně kouřového dubu) a poněkud zelená vetiverem, kartáčování zemitých doteků mokré, nejsou výjimkou kovové doteky a celkově působí sofistikovaně, je to drsňák, který se rád baví a sdílí s ostatními, ale v tomto případě ze společenského hlediska a s empatií, minerál je přítomen a je v tomto smyslu sexy.
Dokáže být všestranný, ve dne i v noci. Pro mě má určité balzamické doteky, kromě toho, že je aromatická a poněkud fougere.
Parfumérovi se podařilo dát jí osobnost, a to je podle mě důležité.
Naprosto nesouhlasím s těmi, kteří ji popisují jako vůni s nízkou stopou a malou výdrží, protože nic nemůže být dále od pravdy.
Doporučovala bych ji vyzkoušet, asi tak dva dny, než si uděláte vlastní názor.
Doporučujeme, oproti jiným poněkud více SCANDAL novinkám a které již v aréně nenabízejí tolik, kolik slibovaly. Alespoň co se týče délky trvání, která může být navzdory očekávání zklamáním.
Každá BAD BOY v řadě se ukazuje být jiná, neexistuje žádná společná DNA, ve skutečnosti každou z nich vytvořili jiní parfémáři.
Pro mě je COBALT ten, který přináší nejlepší návrh jako celek, ale to bude v čichových chutích a u každého člověka a toho, co se svou vůní nakonec zamýšlí.
Svým způsobem ve mně vyvolala vzpomínky na HERRERA FOR MEN (1991) a řekla bych, že způsob zacházení s pelargonií je zde stejný jako v první mužské CH.
Stručně řečeno:
Vůně, která by mohla být v modré rodině.
Velmi dobrá aromatická vůně.
Ovocná se svou švestkou.
Kovová jako blesk a spočívající na zemi s lanýži a zemitými dřevy. Obsahuje minerální tóny.
Všestranná, s dobrou výdrží a projekcí. Sofistikované v celkovém balení. Není ploché. Jakékoli věkové rozpětí.
POZNÁMKA : Upřímně věřím, že je to parfém, který lze dokonale použít v létě, jako denní i noční vůni. Velmi dobře snáší horko.

bolancb

Tohle je fantastické vydání CH 2022, existuje důvod, proč se prodává v Macy's, protože je to oheň 🔥 masy ho milují! Yeahhhhh Yeahhhhh you want to be unique different we get it ppl crap on it but in the end simplicity works! Tóny jsou dokonale namíchané dejte si na něj nos budete rádi že jste to udělali věřte mi!

A konečně, každý věk může rock to tak neposlouchejte nay sayers o věkových hranicích! Požehnání ✌🏼 ❤️

ShadowsofLight

Je zajímavé, že je to všechno založeno na elektřině! Je to nesmírně "jiskřivé", energické a povznášející svým charakterem, zejména úvodní část. Má zábavnou, mladistvou osobnost a já si představuji optimistického, společenského muže, který ji nosí.

Lidé si stěžují na úvod, ale já mám ráda pořádné kořeněné otočení, které mi vyrazí nos do stavu blízkého kýchnutí 🤣 Je to cinkavé, ale voní to bergamotem (který tu není uveden), není to jen kořeněný zážitek, je tam nějaká svěžest.

Má v sobě šťavnatou modrou kvalitu a myslím, že "švestková" je férový tón, jak ji nazvat. Je osvěžující a ne nepodobná nápoji z modrých malin 😋.

Přestože je v úvodní-střední fázi trochu unisex, podaří se jí zaschnout do mužnějšího základu vůně. Je trochu funky a dubová a moc se mi líbí... ale ne nutně na sobě. Necítím z ní pravý lanýž ani vetiver, ale je trochu špinavá! Testuji vzorek svého manžela a těším se, až si ji vezme na sebe! Je to decentní designové vydání, a i když mi nepřipadá nijak šíleně přitažlivé, myslím, že je zábavné a má určitou přitažlivost.

Dmarquez01

Včera jsem si ji nastříkala do ruky a musím si pořídit vzorek z karafky.
Je to vůně, do které nejsem zamilovaná po žádné stránce, ale cítila jsem z ní takový vývoj, že mě překvapila.
Nejsem odborník na odhalování vůní ani tónů, ale pro mě shrnutí této vůně je:
Na začátku voní jako CH (je mi jedno, jestli je to Bad Boy nebo CH men...) s tím sladkým nádechem, ale bez toho, aby byla těžká, že nevím, odkud se to může vzít.
Po chvíli se začne prosazovat levandule, a to velmi čistým, téměř vodním způsobem; svým způsobem mi připomíná Invictus.
O něco později se do popředí začíná dostávat pelargonie a můj mozek mě vede k JPG Le Male On Board.
Po chvíli se opět vrací k levanduli, ale nyní "čistším", méně vodním způsobem.
Nakonec při vysychání (asi po 8-9 hodinách) voní přímo jako Sauvage, možná mnohem jemnějším způsobem a dokonce trochu elegantněji, ale je to vůně Sauvage.

Myslím, že vydrží dobře, možná proto, že je trochu těžší, může vydržet déle, než je průměr.

Vůně... najdou se tací, kteří ji milují, a ti, kteří ne. Mě překvapila evoluce, kterou ve mně vyvolala už při pouhém nastříkání do ruky.

Nejsem si jistá, jestli si ji nakonec koupím, ale vyzkouším ji naostro, abych zjistila, jestli jsou mé první dojmy pravdivé.

Všestranný? Komplikovaná.... na začátku ne, ta hladká a zároveň těžká CH sladkost může být v horkém podnebí trochu zdrcující. Během životnosti feagance může být poněkud univerzální, ale stále ji vidím jako výhradně jarní.

millerje86

Všem lidem, kteří na něj házejí nenávist, ještě než k němu přičichnou....proč?!

Mně to připadá slibné - miluju švestky ve vůni! Všechno ostatní vypadá docela základní moderně-mužská vůně. Určitě ji budu zkoušet, než se rozhodnu tak či onak, asi nemám tak dobrý nos jako ti z nás, kteří ji cítí při pohledu na obrázky/zápisky! 🤣