Hodnocení parfému 3.76 z 5 s 192 hlasy
Murice Imperiale podle Cristian Cavagna je vůně pro ženy a muže. Toto je nová vůně. Murice Imperiale byl/a uveden/a v roce 2022. Murice Imperiale byl/a vytvořen/a Arturetto Landi a Cristian Cavagna. Vrchní tóny jsou Banánový list, Rebarbora a Zázvor; střední tóny jsouTuberóza, Dešťové tóny a Korálový útes ; základní tóny jsou Tuberóza, Ambra, Mořské tóny, Červené řasy a Pižmo.

Ragnar
Čichová pyramida Imperial Murice je velmi zajímavá a já osobně jsem se nemohl dočkat, až ji otestuji.
Jen velmi málo vůní kombinuje banánový list a tuberózu a tři z nich jsou od Cavagny.
Banánový list je jasně cítit už v úvodu a okamžitě zahalí vůni tuberózy, která pak zůstává téměř skrytá.
Poté vystupují na povrch všechny mořské a vodní tóny se slanými nuancemi.
Šedý jantar je poměrně špinavý a na chvíli odsouvá všechny ostatní mořské tóny do pozadí.
Ty však časem opět získají svou dominanci, podpořenou sladkými, krémovými akordy v pozadí.
Bohužel moje pokožka, a hlavně nos, si s vodními chemickými tóny příliš nerozumí, takže tuto vůni nemohu plně ocenit.
Časem se slaný mořský chemický akord zmírní, ale zdá se mi, že se dost střetává s banánovým listem.
Tyto slané, mokřadní akordy zůstávají, mísí se se smetanovostí banánu a květinovou sladkostí tuberózy.
Ta mimochodem v základu zcela rozkvete, zatímco zůstává zahalena banánovým listem.
Koncentrace olejů je velmi vysoká, poznáte ji při nošení; zanechává příjemnou olejovou aureolu.
Výdrž je obrovská, stejně jako projekce.
Je to vůně, kterou velmi ocení milovníci mořských tónů.

Crazyandfunny
Jak zajímavé! "Wow" a "jak divné" mám unisono. Trochu mdlé, jako dobrá bouřka), ale zábavné na nošení. Trochu sebemrskačské. Mořská nóta je velmi dobře cítit spolu s tuberózou a mořskými řasami... sladká a svěží) čím dále se otevírá, tím více se nosí. na mořského koníka od zoologů, podobná jen nápadem a nótou mořských rostlin) na slepo kategoricky nedoporučuji ) i když pokud máte rádi zvláštní mořské vůně s příchutí ambry a mořských řas, proč ne )

Vasilisa28
Tohle je bomba! Zářivá městská květinová a mořská vůně.
Tuberóza, která dodává jedovatost, mořské řasy a šedá ambra, zodpovědné za slanost moře s lehkým nádechem nevolnosti, a městské tóny moderní metropole jsou dobře slyšet. Divoký mix!
Celkově je vůně na hraně. Na hraně krásy a odporu, na hraně lásky a nenávisti, z kategorie charismatických zrůd.
Líbila se mi!

QueenK13
Ambrový/pižmový divoký akord a sladké, téměř melounové tóny banánových listů/petrichoře připomínají netopýří syrovost a ovocnost banánové půdy, v tom se vůně matně podobá surové DNA Zoologists. Tedy, v davu, podle prezentace a provedení, bych si Murice mohl snadno splést s nějakým Zoologistem. Za zmínku stojí krásná, krémová, mořskou vodou zjemněná tuberóza. Kompozice působí dobře namíchaně, celistvě a přirozeně. Silná a dlouhotrvající šťáva.
Koncept považuji za úžasně provedený jak v - obsahu lahvičky, tak v designovém ztvárnění.
Miluji tento skutečně okouzlující lektvar mořské panny 🧜🏻♀️♥️.

Fiore al vento
Složitě řezaná zelená květinově pižmová těžká vodní barva. A ne jednoduchý. Technické vlastnosti této vůně jsou prostě vražedné. Vrcholky jsou zajímavé se zjevnou šťavnatou rebarborou, dokonce i náznakem rybízového listu, i když není uveden. Pak se velmi brzy objeví akvatiky a jakýsi mrzutý mdlý tón. Hodinu po nanesení mikrospreje na předloktí mi bylo prostě špatně. Smýt se ho nepodařilo ani po třech pokusech mýdlem a houbičkou. Základ mi najednou připomínal mou noční můru aoud cafe mancera parfc. Tohle je rozhodně případ, kdy je nutný test, neměli byste kupovat naslepo.

suskind66
Dnes, bez jakýchkoli "kdyby" a "ale", nastal den, kdy my dva strávíme den společně, drahá Murice.
Nejtěžší tuberóza, jakou jsem kdy cítila: královská ve své bohatosti a hluboká ve své hloubce, nejhlubší modré, jakou si lze představit.
Suchá a nervózní, ale také vlhká a ukotvená v matce zemi; mocná a sebestředná, ale s prastarou a vzácnou moudrostí, stejně vzácnou jako ambragonie a některé korály.
Vhodná pro ty, kdo už vědí o životě, ale chtějí dál zkoumat každou nuanci, létat mezi vrcholy a štíty, se stejnou energií a odhodláním.
Pojďme si o tom popovídat, Murice, známe se odjakživa?

pertuttiotto
Jakmile ji nastříkáte, ucítíte typickou vůni Musa paradise.
Tuberóza s banánovým listem, který jí dodává zelenkavý nádech.
V srdci vnímám cosi zemitého, co mi připomíná mořské dno nebo suchý plážový písek.
Necítím v ní nic vodního. Podle mého názoru není vodní. Je velmi podobná vůni, kterou člověk cítí brzy ráno u moře, když vítr rozfouká tu slanou vůni.
Pomalu cítím dešťovou a slanou/zemitou základní nótu, která podporuje celou vůni.
Nóta mořských řas (nemá nic společného se stylem Megamare) se mísí s nádechem, který mi připomíná meloun.
Rozhodně se jedná o "mořskou" vůni mimo škatulku. Upřímně řečeno, nikdy jsem nic podobného necítila.
Líbí se mi. Dobrá práce Cristiana a Arturetto Landi.