Eau des Sens Eau de Toilette Diptyque pro ženy a muže

Eau des Sens Eau de Toilette Diptyque pro ženy a muže

pačuli

Eau des Sens Eau de Toilette podle Diptyque je Citrus Aromatic vůně pro ženy a muže. Eau des Sens Eau de Toilette byl/a uveden/a v roce 2016. "Nosem" za touto vůní je Olivier Pescheux. Vrchní tóny jsou Pomerančový květ a Hořký pomeranč; střední tón jeJalovcové bobulky ; základní tóny jsou Andělika a Pačuli.

Pomerančový květ
Hořký pomeranč

Jalovcové bobulky

Andělika
Pačuli

laolar92

Páni, jaká lahodná vůně! Vyšla zelenkavá, ale už se objevila oranžová. Připadala jsem si, jako bych procházela farmou plnou pomerančovníků a cítila vůni kůry, listů i plodů.
Po chvíli se pomerančová vůně stala zřetelnější a právě ta na mé pleti převládala ještě dvě hodiny po aplikaci. Pačuli je jemné, parfém má lehkou sladkost, ale je super unisex.
Moc se mi líbila a opravdu si chci koupit 100ml lahvičku. Je to výborný parfém na léto, zanechává vůni, jako byste se právě osprchovali, jako čistý člověk.
Velmi dobře vystřikuje a drží!

vic

Velmi přirozené. Dobře vyvážený poměr mezi kritickou, aromatickou a květinovou chutí.
Velmi chladná prezentace
Nemá velkou projekci ani výdrž (moje 10 ml lahvička nemá rozprašovač a prý to může mít vliv).
Sdílná, ale na můj vkus spíše mužná.
Lahvičku jsem dala manželovi.

Ragnar

Eau de sens edt je svěží, květinová, citrusová a aromatická.
V úvodu se objevují květy pomerančovníku a hořký pomeranč. Skutečně příjemná květinová, lehce sladká a hořká směs. Tóny spolu dokonale kontrastují.
Postupně se tato jemná sladkost mísí se zelenými, pižmovými a čistými tóny, které dodává andělika.
V podstatě se jedná o citrusovou kolínskou vodu ve stylu neroli portofino, nebo ještě spíše klasické 4711, abyste měli představu. Je velmi příjemná na nošení v létě a osobně považuji pomerančový květ za ideální tón do horkého počasí.
Provedení, navzdory čichové rodině, není vůbec špatné.

Osvěžující alternativa letní kolínské.

Olfactory Memories

🔎👃🏻 "KDYŽ BYLA JAKÁKOLI VŮNĚ V MINULOSTI LEPŠÍ" 👃🏻🔍

Pro ty z vás, kteří tento parfém ještě nezkoušeli, pro rychlou a snadnou představu, je to jako vůně čerstvě osprchovaného dítěte, prostě tak, ve zkratce. A pozor, není to otázka subjektivity nebo toho, že to říkám jen tak, ale v mém okolí se na tom shodlo poměrně dost lidí, a to nemluvím jen o pěti nebo šesti...

Najdou se i tací, kteří se nad tím automaticky ohradí a budou si myslet, že je to prémiové "Nenuco", jako je (podle mě) Neroli Portofino od Toma Forda. No, řeknu vám, že není.

Je to čistá, čistá a neutrální vůně, která je skutečně velkolepá, velmi blízká typické bílé kostce mýdla, kterou jsme se myli, když jsme byli malí, když jsme se cítili tak chránění a bezstarostní. Ta charakteristická, lehká vůně, jako bílé květiny, konkrétně pomerančový květ, smíchaný s jemným pomerančem, ne kyselým ani ostrým, ale sametovým, nadýchaným, jako čerstvě vypraný ručník. Od srdce jsem cítila jen málo věcí, které by mě uklidňovaly a evokovaly víc.

V projekci dobře plní svou funkci, aniž by byla bombou. Ani si na to nehraje.

Dlouhotrvající? Přibližně 6 hodin na kůži, což se mi daří prodloužit nastříkáním na oblečení (radost).

LÍBÍ SE MI, máloco se k ní dá dodat.

Pokud máte rádi "čisté" vůně, tuhle musíte vyzkoušet na 300 %.

🔝 🌟 🌟 🌟 🌟 🌟

Wendigo

Jak jsem toho mohl litovat?

Byl to jen okamžik, když jsem šel z obchodu domů. Nanejvýš pár minut. Po vyzkoušení téměř celé řady Dipthyque jsem si koupila svou první niche vůni. Lítost přišla z finanční stránky... opravdu jste utratili tolik za parfém? nemáte dost? jak daleko máte hlavu? ..... Ale bylo hotovo a zbývalo si to jen užít.

Pak jsem přišla domů, dala si sprchu, nastříkala si ho na tělo a oblékla si čisté oblečení, a ukázalo se,....

Bylo to nádherné.

Jak ten pocit popsat? Můžu mluvit o parfému samotném a říct, že je svěží, květinový, mýdlový; že má nadpřirozený výkon a vůbec nepůsobí synteticky, mluvit o jeho mistrovské nótě jalovcových bobulí (značka ji nazývá "čichovou náhodou" a v každé vůni má jinou), o tom, jak ztvárňuje pomerančovník, s jeho pomerančovým květem, drobným zrnem, dřevem, neroli? Mohla bych také říci, že její propracování s použitím ingrediencí nejvyšší kvality a samotné pojetí s citem, uměním a chutí dávat a brát, skáče do nosu. A to bych se ani nepřiblížila....

Leží na mé poličce a koutkem oka se dívá na ostatní vůně se stejnou nadřazeností, s jakou by se Rembrandt umístil mezi vítězné obrazy ve školní soutěži. Tuhle vůni musíte cítit, abyste jí uvěřili, je to vůně, která se opravdu vyvíjí, která vypráví příběh a přenese vás na nějaké místo. A která vyvolává lepší verzi sebe sama.

U mých ostatních parfémů vždy, když některý vyvolal chválu, byl to bod v jeho prospěch. U této vás komplimenty unaví, protože vám to řekne každý člověk, který je s vámi zlomek minuty. Dokonce se to začne opakovat. Protože ji nosíte kvůli sobě, protože jste si ji zamilovali, a to, že se líbí ostatním, je jen bonus.

Moje nová signature vůně? Kéž bych se takhle mohla podepsat.

Existential rouge

Existuje marseillské mýdlo s fleur d'orange, taková jemná vůně je úžasná, pomyslela jsem si, proč něco takového nenajdete v parfému. A našla jsem ji! Je to úžasná, průzračná, zvonivá vůně, vůbec ne nudná, s bohatým podkladem, "kolínského" typu, ale ne na úkor hořkého neroli (to tu nenajdu), ale jalovce. Dřevitá ostrost. Líbí se mi DNA této značky. Mnohé z vůní jsou pro mě i trochu uzoučké. Eau de sens dokáže také přivolat nebeskou přízeň: hlava v květinovém závoji, kolena na jalovcových větvích.

Ariete76

Ráj na zemi! Kdybych si měl představit ráj, představil bych si ho přesně takhle... ne se sady nebo lesy... ale nasycený pomerančovníky! Zavřete oči a představte si zahradu s pomeranči a pomerančovými květy, velmi svěží parfém, snad nejlepší parfém, který jsem kdy v životě cítila a který je tak realistický (a ujišťuji vás, že mám mnoho citrusů a citrusových květů!) čistý, zpočátku vyvolává euforické pocity, po několika hodinách se stává uvolňující, stále přítomný, nevyprchává, naopak... každou chvíli se znovu vynoří se svou vůní čisté dobroty, nedovedu si představit, jak by se nemohl líbit, podle mého názoru by potěšil i ty, kterým citrusové/dušičkové vůně vadí! Perfektní na jaro/léto, budu ji nosit vždycky... ❤️

Khrodino

Jeden z nejsvěžejších a nejčistších začátků, jaké jsem kdy slyšel, elegantní, velmi květinový, lehce směřující k tradičně ženským tónům. Ve středu a při vysychání se stává zelenější a téměř balzamickou, zachovává si veškerou třídu úvodu. Je skvělá pro jakoukoli příležitost, dokonce i do práce v továrně, vzhledem k tomu, jak je svěží a "jemná", ale viděla bych ji ideální i pro mnohem formálnější situace.

JuliaQueen

Je to nejlepší parfém, jaký jsem kdy cítila. Mám spoustu vůní, většinou ve stylu sladký pomeranč/růže/pačuli/růžový pepř/pižmo nebo kokos/karamel. Tento je pro mě úplně jiný, a přesto mám pocit, že tento parfém je 100% můj a nemůžu ho přestat nosit. Eau de sens vás provoní čistotou, drahotou, tajemnem a sofistikovaností. Je jako omamné luxusní mýdlo. Všude, kam přijdu, se mě lidé ptají, co mám na sobě. Pokud ji zkombinujete s tělovým mlékem, budete se cítit sebejistě a v pohodě po celý den. Nemůžu ho doporučit a jakmile mi dojde 30ml limitovaná edice, koupím si plnou velikost.

Корица1970

Šíleně krásná vůně. Neroli, pomerančový květ, borovice, andělika. To všechno tam je. Opravdu, velmi přirozená, přírodní, živá. Pro mě jedna z relativně nedávno získaných oblíbených. Chci se v ní vyžívat. Slyšela jsem ji u kolegyně a koupila jsem si ji, plivajíc na její vysokou cenu. Tak moc jsem ji chtěl. Je velmi dlouhotrvající, prostě nehorázně dlouhotrvající. Vyplňuje celý prostor. Stačí dva střiky na celý den - když trochu víc - nebezpečné předávkování. ALE: neslyšela jsem od nikoho jedinou pochvalu, naopak, lidé jsou zděšení, vyděšení, vyděšení a udusení. A žádá, aby se jím neprovoněli((((( Pro ostatní je velmi ostrý, pichlavý. Divoce urážlivý, zvláště když se do něj zblázníte. Jedním slovem zázraky.

Joe1717

Tato sugestivní vůně od značky Dyptique je překvapivě barevná, s živostí citrusů, spontánností jalovcových bobulí a radostí pomerančových květů. Je čistá a svěží, s dokonale rozeznatelným nádechem pižma. Pokud nejste příznivci těžkých vůní, vyzkoušejte tuto, je skvělá pro každou příležitost. Voní svěže, sexy a čistě a je ideální pro teplé letní dny, kdy máte chuť na svěží, spontánní vůni.

gedlive

Aktualizace: Krásné květiny jsou nejvíce patrné v úvodu, kde jsou pro mě možná až příliš ženské. Dominance pomerančových květů se během 15 min vytrácí a stává se vyváženější, přičemž se více projevuje skvělá Angelika a jalovec.

Své hodnocení zvyšuji na 9/10.
Protože na svěží vůni neroli je to tak komplexní. Pokaždé, když ji teď nosím, dostanu nějakou novou nuanci, jalovec, Angeliku, někdy více pomerančového květu nebo hořký pomeranč; ty se střídají.

Je to velmi povznášející vysoce kvalitní vůně s neroli a pomerančovým květem. Je to převážně alkoholem destilovaný pomerančový blosom, více květinový. Dnes jsem zachytil hořký citrusový tón, který je zde správně uveden jako hořký pomeranč, ale podle Fragrantica se výtažek z plodů hořkého pomeranče často nazývá Neroli. Neroli se však nejčastěji získává z vodou destilovaných pomerančových květů.

Eau Des Sens jsem aplikovala dnes ráno a svěží a čistý pomerančový květ mě velmi povzbudil. Mám také ráda zemité vůně, takže doplňující tóny jalovcových bobulí a anděliky jsou přesně podle mého gusta...
Je to skvělá ranní vůně na začátek dne, čistá a optimistická. Je skvělá v toto chladné prosincové ráno, ale říkala jsem si, že si lahvičku pořídím na začátku jara, kdy bude ještě fantastičtější.

Je v ní trochu pomerančové kůry, není příliš citrusová, ale tvoří příjemný svěží akord s pomerančovým květem. Myslím, že je tu možná i kvalitní neroli, stejně jako pomerančový květ.

Můžu si ji užívat po celý rok. Teď očekávám, že to bude moje letní signature vůně.
Hledala jsem dokonalou svěží vůni a tohle by mohla být ona. Vůně a kvalita se vyrovná TF Neroli Portafino a MFK Petit Matin.
Ale když uvážíte, že tato má větší výdrž a cenovou hodnotu, Eau Des Sens je vítěz.
Stejný pocit mám i z Royal Water od Creedu, na kterou se dají najít dobré slevy a je to mimořádně svěží fragrace, ve které se toho děje trochu víc, ale je méně perlivá.

Mnoho kolínských vod s neroli je citrusovějších než Eau Des Sens. Tato vůně je květinovější než většina jemných vůní Neroli, ale stále se blíží jemným Neroli, jako je TF Neroli Portafino. Není příliš ženská jako MFK Aqua Universalis Forte.
Má skvělou výdrž, kdy tento typ vůní často nemá.

Hodnocení: 9/10

Bůh žehnej. Jan 3:16

pollywood

Neroli mám moc ráda pro jeho hořce mýdlově svěží tón, který na mé pokožce dlouho vydrží.
Fíkový list a neroli jsou v současnosti mými nejoblíbenějšími parfémovými složkami. Kolik vůní jsem už vyzkoušela při hledání dokonalého zvuku.
A právě zde v Eau des Sens Diptyque jsem našla dokonalý pomerančový květ.
Vůně je zářivě květinová, hořká a velmi bohatá. Jeden nástřik mi vystačí na 24 hodin se zřejmou stopou minimálně 5-6 hodin. Vůně naplní celou místnost, takže dávkování je u ní důležité. A to je Diptyque, na jehož vytrvalost si v recenzích obvykle stěžují.
Eau des Sens dodává neuvěřitelnou svěžest, jako po sprše. Pocit čistoty neopouští, dokud se vůně nezačne vypařovat (na oblečení mimochodem voní před praním i po něm).
Pro mě je to vůně Itálie, Francie, ne těch zemí samotných, ale pečující kosmetiky, kterou vyrábějí: voňavá voňavá mýdla, krémy atd.
Eau des Sens je velmi přirozená a přírodní vůně. Asociace se světlým pokojem, časným ránem a svěžestí po sprše.
Jsem velmi ráda, že se z této vůně vyklubala vůně pro milovníka - oblíbenou se nestane.

N°0012

Existuje tolik omamných a zářivých vůní neroli a pomerančových květů, ale problém je, že žádná z nich nevydrží (dívám se na vás, pane Forde). Olivier Pescheux, génius stojící za Eau des Sens, tento problém vyřešil chytrým řešením - směsí jalovce (peprného, pikantního a jasného), anděliky (zelené a kořeněné) a pačuli (zemité a bylinné), která rozšiřuje a napodobuje atributy neroli, jimiž jsme všichni tak posedlí.

Začíná silně, zeleně a peprně - jako pomerančové listy rozdrcené v dlani -, ale rozvine se do rafinované, svěží, uklidňující vůně - pomerančový květ provoní vzduch v letním večeru -, která na mé kůži vydrží většinu dne a na oblečení několik dní. Noste ji, pokud chcete být po celý den pozdravováni sladkými, klidnými závany pomerančových květů. I přičichnutí k uzávěru této lahvičky je jako terapie. Eau des Sens mě přenáší na úžasně klidné místo, což v tomto stále hektičtějším světě dobře ocením. Také si myslím, že z celé mé sbírky je tento flakon nejkrásnější. Opravdu umělecké dílo v každém smyslu.

Giseleuchoa

Dnes jsem dostala do kabelky lahvičku této diptyque. Začíná trochu květinověji a sladčeji díky pomerančovému květu, ale rychle přechází v citrusovější a zelenější vůni s hořkým aspektem šťávy ze slupky citrusového plodu, který je ještě zelený, než dozraje. Naprosto sdílená. Navazuje na atmosféru diorské škály Parati, 4711 traditional, mj. Velmi dobrá výdrž a projekce. Hodí se do teplejšího podnebí a na denní nošení.