The Only One Eau de Parfum Intense Dolce&Gabbana pro ženy

The Only One Eau de Parfum Intense Dolce&Gabbana pro ženy

kokosový ořech
svěží

The Only One Eau de Parfum Intense podle Dolce&Gabbana je Orientální Floral vůně pro ženy. The Only One Eau de Parfum Intense byl/a uveden/a v roce 2020. "Nosem" za touto vůní je Violaine Collas. Vrchní tóny jsou Neroli, Zelené jablko a Italská mandarinka; střední tóny jsouJasmín, Kokos a Pomerančový květ ; základní tóny jsou Vanilka, Kašmírové dřevo a Cedr.

Neroli

DOLCE & GABANNA The Only One Eau de Parfum Intense

od Markéta Rybínová

12/07/22 03:34

BrunaStoppe

PERFEKCE!!! Můj nejoblíbenější parfém v životě, dostávám za něj tolik komplimentů. Dozvěděla jsem se o něm z recenzí cizinců a v zahraničí je velmi oblíbený, protože připomíná Rouge Malachite (můj vysněný parfém). Na mé pleti je velmi krémová a kokos a neroli tvoří dokonalý, květinový a útulný akord. Myslím, že každý, kdo má rád parfémy s krémovým neroli a tuberózou, jako je Woman od Ralpha Laurena nebo Si fiori od Amaniho, si tento parfém zamiluje. Můj oblíbený, doufám, že ho Dolce Gabbana nezruší, jako to udělali s The Only One 2. A holky, muži si tuhle vůni zamilují, už na vás nikdy nezapomenou kkkk.

chiara.rasola

a kde začít mluvit o tomto parfému, je tak nádherný, že téměř nemám slov.
pak jsem člověk, který píše recenze po dlouhém testování parfému, tento jsem testovala 3 měsíce a více a mohu vám říct, že je výjimečný.
je to parfém, když chcete svádět, aniž byste byli nápadní, aniž byste použili klasické válečné koně jako Black Opium, Hypnotic Poison, Alien a La Vie Est Belle, tento parfém je kouzelný, kdo ho nosí, má kolem sebe svůdnou a tajemnou auru, ale není to tajemná bytost v tom "špatném" slova smyslu, jako můžeme najít třeba v Poison od Diora, je to záhadná tajemnost, kdy nechápete, jestli se pod tou sladkostí může skrývat temná stránka a jiskření dané jablkem vás ještě více zaujme.
je to svůdná, tajemná, hřejivá vůně, která vás obejme, ale není to objetí od sladké babičky nebo starostlivé matky, je to jako přijmout objetí od nesmírně přitažlivé a charismatické osoby, která má ale kolem sebe také svou vysokou dávku tajemna.
vnímám ji jako zimní/podzimní/večerní parfém, za slunečného dne, jarního nebo letního rána ji tolik nevnímám, ale ne proto, že by byla ošklivá, ale proto, že velkými komplici tohoto parfému jsou chlad a noční vzduch, které mu dodávají okouzlující postavu.
Tento parfém pro slabé povahy vám může způsobit bolest hlavy, zejména při několika prvních zkušenostech, ale pak si na něj zvyknete a bude vám nesmírně příjemný.
Stalo se mi, že jsem šla do malého supermarketu, chystala jsem se zaplatit u pokladny a dvě prodavačky se mě mega nadšeně ptaly, jaký parfém používám, říkaly, že je dokonalý a krásný, pak je to parfém, který když vás někdo uvidí, jak se jím stříkáte, přijde k vám a požádá o půjčení a hned se ptá na název, to jsou věci, které se mi staly, je to krásný parfém, který nezůstane bez povšimnutí, věřte mi, i když člověk mlčí, VŽDY si bude myslet, že vaše vůně je krásná.
Vřele doporučuji, můj podpis.
10/10 za všechno.

user__001

Dovolte mi předeslat, že jsem milovnicí kokosových tónů a že jsem dlouho hledala parfém, který by voněl po létě, po něčem tropickém, a zkoušela jsem různé vůně v naději, že konečně narazím na nějakou s těmito vlastnostmi. Ačkoli jsem měla v nose velmi dobré parfémy, například Dolce Garden nebo Soleil Cristal, vždycky jsem měla pocit, že mi něco chybí. Například Dolce Garden mi velmi připomíná tropickou atmosféru, kterou vyhledávám, ale v určitém okamžiku na mé kůži vydává travnatý tón, který nedokážu přesně definovat, trochu štiplavý, což mi nepřináší stoprocentní lásku. Soleil Cristal na mě naopak působí trochu nepřirozeně, i když ji stále považuji za velmi dobrou vůni na léto. Nakonec jsem při surfování po internetu narazila na černý flakon The Only One intense a byla jsem ohromena jeho krásou: je to jednoduchý, ale nesmírně elegantní flakon. Při čtení poznámek vidím kokos a říkám si: musím ji vyzkoušet. Koupila jsem si ji naslepo, přečetla tisíc recenzí, abych se vyhnula zklamání, ale nakonec jsem do ní šla. Výsledek: myslím, že jsem po dlouhém hledání našla svůj parfém. Tato vůně má něco společného s Dolce Garden, co se týče "exotického" nádechu, po kterém jsem toužila, ale je plnější, "hladší", sladší, a hlavně není cítit trávou. V dry-downu jsou (alespoň na mně) cítit silná a průzračná dřeva, která se však velmi dobře mísí s ostatními tóny, a velmi dobře cítím také kokos, který vůni dodává krémovost a tělo. Kdybych si ji měla spojit s nějakou situací, bylo by to: noční procházka po tropické pláži, poblíž bujného lesa. Neptejte se mě proč. Závěrem: podle mého názoru velmi zdařilý parfém, vhodný navzdory tomu, co mi evokuje v hlavě, pro všechna roční období, a to i přes den. Dobrá trvanlivost. Mám ji ráda.

SeekerofHugs

Byla to láska na první přičichnutí. Jeden z těch parfémů, které si musíte koupit hned, jak je vyzkoušíte, protože vám padnou k nohám.

Jediná Intense se na mé pleti mění kouzelným způsobem.
Začíná velmi letmou vůní kyselého jablka, kterou rychle vystřídá neroli, jasmín a pomerančový květ, a pak pokračuje na mně nejvýraznějším tónem: kokosem. Ne tropický, ale velmi přirozený a svěží. Končí kašmírem a vanilkou, které zahalují jasmín do sladké, ale jemné vůně, lehce dřevité a krémové, omamné? POTĚŠENÍ PRO SMYSLY.

Elegantní, podmanivá, smyslná vůně, která přináší klid, ideální pro celý rok, protože je velmi univerzální...
Délka a stopa jsou středně dlouhé.

Vždy bude patřit k mým nejpoužívanějším vůním, protože výjimečným způsobem splývá s mou pokožkou. ❣️

gggpassionparfum

Hledala jsem něco jiného než obvyklé sladkosti, které jsem měla vždycky ráda. Ale moje sladkost par excellence nebyla Prada Candy ani ty cukrkandlové vůně. Mou sladkostí byla la vie e belle, ano ta, kterou má v posledních letech skoro každý. No nemohla jsem se s ní rozloučit, až mě jednoho dne přestala bavit, jak je po několika letech zřejmé. A tak jsem jednoho dne narazila na tento skvělý objev značky dolce e gabbana. Pro mě se dobře studoval. Alespoň na mně má svěží úvod a pak se v zaschnutí stává tmavou vanilkou. Je to parfém podle mého názoru příjemný, ale ne vlezlý, naopak hluboký a zajímavý.

Abigailoreiro

Překvapuje mě, že se nepodobá filmu The Only One a že je velmi podobný filmu Dolce Garden.
V mém případě se mi tento parfém velmi líbí. I když má nízkou projekci, ráda ji nosím u sebe a užívám si ji v první osobě. Vynikají pro mě kokosové, jasmínové a vanilkové tóny.
Chápu, že jeho trvání je poměrně krátké, ale v mém případě jsem tento detail přehlédla, protože mi to vynahradila příjemná a smyslná vůně této vůně.

csaavfer

Tento parfém jsem si nekoupila úplně naslepo, ale téměř, protože jsem ho poprvé a naposledy vyzkoušela kdysi dávno v Sephoře a od té doby jsem ho měla na seznamu přání.

Na začátek... tento parfém by klidně nemusel být flanďákem The Only One, protože ten první mi téměř nepřipomíná. A nepřipomíná ani Dolce Garden, určité tóny mají společné, ale jsou to velmi odlišné styly parfémů. Tahle je elegantní, sofistikovaná... počínaje flakonem, který je krásný, a konče vůní.

Pro mě je to v podstatě květinový parfém, kde září jasmín a kokos. Má svěží a ovocný vrchní tón, ale ne sladce ovocný, právě naopak; na mé kůži má kyselý nádech, který přetrvává poměrně dlouho a hodně mi připomíná vůni zeleného jablka Granny Smith. Když zaschne, objeví se jasmín (také pomerančový květ, ale méně) a velmi převládá kokos. Není to přehnaně krémový, temný, noční jasmín... jak bych si možná přála. Kokos je oslazen vanilkou, ale pozor, vůbec to není typická kombinace kokosu a vanilky. Na mé pokožce se vůbec nerozvíjí jako krémový, plážový kokos... ale vnímám ho jako docela čistý a svěží, jako přírodní kokosové mléko. Pokud tedy v tomto parfému hledáte tropický kokos, nenajdete ho. Při vysychání, ale spíše na úrovni kůže, se začíná prosazovat kašmírové dřevo, které vůni dodává ještě více elegance (cedr osobně ani nevnímám).

Co se týče výkonu... má středně dlouhou stopu... na kůži nevydrží déle než 6 hodin... Pravdou je, že podle recenzí, které jsem četla, jsem čekala, že bude mnohem lepší.

Zdaleka to není podzimní/zimní záležitost, jak jsem si možná myslela, že to bude, jak podle tónů, tak podle flakonku, vnímám to spíše jako jemný parfém. Dobrá zpráva je, že je tedy velmi univerzální a dala by se nosit v jakémkoli ročním období/sezóně. Vlastně ji momentálně nosím na podzim (skoro v zimě) a líbí se mi, ale myslím, že by jí to slušelo i za chladných letních večerů.

Shrnutí: Nádherná, super elegantní květinová vůně, univerzální, s provedením, které na mé pleti úplně nefunguje. Flakon, ač je to skvost, pro mě neodpovídá vůni, kterou v sobě ukrývá. Nemůžu říct, že bych byla zklamaná, i když jsem od ní čekala trochu víc. Přesto se mi docela líbí a vím, že ji ještě hodně využiji.

EDIT. Je to parfém, který mi časem a používáním přirostl k srdci a opravdu si udělal místo v mém srdci. Velmi zvláštní vůně a ohromně univerzální, protože se s ní cítím čistá, elegantní... ale i přitažlivá. Doporučuji ji na 100 %.

Nefrit_Poison

Vždycky jsem měla odpor ke sladkým vůním a vanilku jsem prostě nesnášela. Dostala jsem vzorek, použila jsem ji v létě, ve velmi horkém počasí, a prostě jsem se do ní zamilovala. Byla svěží, sladká, hřejivá, citrusová a zároveň osvěžující. Protože jsem jí na sebe použila hodně najednou, vůně mě zahalila do hustého mraku, ale vůbec mě nedusila, i když obvykle mě mnohé vůně dusí, způsobují bolesti hlavy a nevolnost. Ale to byla zkouška, nakonec, když už jsem si lahvičku koupila, přišel podzim, pohoda. Svěžest, tak silně pociťovaná v létě, se utlumila, sladkost vanilky ještě zjemnila. V chladnějším počasí kokos necítím, ale v horku, na rozpálené kůži, je jasně slyšet. Takže v mé sbírce, kde převládají svěží, lehké nebo lehce nahořklé vůně, se objevila HE. Zamilovala jsem si ji do té míry, že se jen stěží udržím, abych ji na sebe nenalévala každý den, ale i když sama se sebou úspěšně bojuji, přece jen jeden střik na zátylek mi stačí na celodenní provonění, a aby vůně zůstala na všech límcích košil, sak a triček, ano, ze saka tato vůně vůbec nesleze, pevně sedí

Totoponcha

Nevnímám ho jako hlasitý, vtíravý, jak se tu píše. Pro mě je to spíše jemná, útulná, sametová vůně, trochu jako vůně jistého drahého tělového krému. Rozhodně podzimní nebo zimní. Probudíte se do podzimního dne, za oknem je pošmourno, prší, obléknete si pohodlný svetr, zabalíte se do tepla, jdete do práce, zíváte a jste obklopeni a zahřátí touto něžnou vůní.
Pro mě nečekaná a nádherná směs kokosu, vanilky a jasmínu, trochu prý i šťavnatého zeleného jablka. Zvláštní je, že stejná směs mě odpuzovala, když jsem ji poprvé slyšela v obsazení. "Nesmysl," zamumlala jsem a odložila ji daleko stranou. Teď už chápu, o co šlo, protože venku bylo tehdy horko, v horku je lepší ji nenosit, může působit nepříjemně. A tady v srpnu, kdy máme na Sibiři silnou zimu, jsem si na ni vzpomněla a rozhodla se ji vyzkoušet, kombinace stejných tónů mi okamžitě vystřelila do srdce) Zvlášť krásně zní na vlasech, za mnou zní lehká stopa. Zní zřetelně 3-4 hodiny, ozvěny na vlasech mi zůstávají až do večera. Nedusí to lidi kolem mě. Všimla jsem si, že ženám je to lhostejné, mužům se to líbí víc. Můj manžel nesnese kokosový parfém všude, ale když jsem navoněná touto vůní, s potěšením mi zaboří nos do vlasů.

angelicaalbuquerquesantos

Velmi sladký parfém, lehce trpký, se spoustou bílých květů a intenzivním tónem kokosu. Má také velmi silnou vanilkovou příchuť. Zanechává stopu a dlouho vydrží. Pokud se vám líbí Hypnotic Poison EDT a chybí vám vintage flakon, jděte do něj. Řekla bych, že jsou to příbuzné. Úžasný parfém.

vashamasha78

Velmi zářivá, dlouhotrvající večerní vůně. Vydrží na mně (2-3 stříknutí) jako přibitá 7-8 hodin. Co se týče zvuku, je to pro mě syn nějakého flanďáka Aliena a úplně první Only One. Když jsem v ní v březnu přišla do práce a ráno nanesla jeden sprej, všichni věděli, že už jsem přišla. Pokud máte rádi světlé, sladké parfémové květiny, vyzkoušejte ji.

Kami_flower

Myšlenka flanďáka v této Jediná linie rozhodně neexistuje, žádná ze tří vůní se sobě ani v nejmenším nepodobá, jsou to naprosto odlišné parfémy.
Tato intenzivní verze je krásně opulentní a bombastická!
Otevírá se svěží nótou zeleného jablka, a jak se rozvíjí, přebírá vládu jasmín a pomerančový květ, které zjemňuje kokos. Vůně se stává plnou a krémovou, s hutným, dřevitým květinovým pozadím.
Je ve stejném stylu jako vůně Woman, Olympea a Love Tuberose od značky Ralph Lauren. Mírně mi také připomněla Alien, v sušení má lehký zemitý nádech.
Nádherný parfém!

Jasmindee

Luxusní kokosové potěšení.

Byla jsem opravdu nadšená, že jsem ho mohla vyzkoušet. Elegantní černo-zlatá lahvička a nádherná prezentace mě opravdu oslovily. Potřebovala jsem to? Rozhodně ne. Chtěla jsem to? Nemohla jsem odolat.

První nástřik je jemný, v ústech lahodící kokos, nádech jablek, jemný pomerančový květ a jasmín. Velmi krásná, elegantní a tajemná. Voní draze. Šťáva odpovídá nádhernému flakonu.

The Only One Intense nevoní jako její mladší sestra The Only One, což je pudrová karamelová bomba. Tahle je rafinovanější a elegantnější, představte si černý kožich (samozřejmě umělý), velký perlový choker, drahou kabelku, chystáte se na balet do divadla a šampaňské vám přinesou až na sedadlo.

Jsem zamilovaná do tohoto snového, sexy parfému. Je sexy způsobem, kdy se o to příliš nesnaží. Vůně jako stvořená pro pokožku. Vůně černého krajkového prádla a podvazků pod přiléhavými šaty.

Připomíná mi teplejší verzi La Nuit Tresor Nude, jen s bílými květy místo růže. Vlastním obě, a i když své flakony spotřebuji, nemyslím si, že musíte mít ve své sbírce oba tyto parfémy.

Only One Intense mě opravdu chytla za srdce svou hřejivou vanilkou, vzdušným kokosem, krémovými bílými květy a suchým kašmírovým dřevem. Rozhodně to bude můj parfém "jdu do nóbl restaurace" nebo "na black tie event". Tenhle drobeček byl docela drahý, ale je to luxus. Rozhodně po ní nebudu sahat každý den, ale to ani nepotřebuji. Bude mým malým tajemstvím.

EDIT: Přítel mi řekl, že voním naprosto božsky. Přítel si mě přitáhl k sobě a řekl, že krásně a sexy voním. Tohle je v mých očích vítěz!

EDIT ZNOVU: Opravdu jsem se do tohoto krásného, lahodného, smyslného, krémového parfému zamilovala. Všichni kolem mě mi říkají, že voním tak elegantně a sexy. Ahhh! Nový podpis do mé sbírky. Nikdy nechci nevlastnit flakon a musím si co nejdříve koupit záložní!

SweetHeart90

Ježíšku, to byla láska na první přičichnutí! Chodila jsem po obchodě a vzrušovala mě vůně na mém zápěstí po nastříkání tohoto..... Možná si dokonce koupím dvě lahvičky!

Tahle je ve stejném duchu jako Black Opium, což je shodou okolností moje charakteristická vůně, takže mi to nevadí. Je to krémová vůně, ale v jejím srdci je něco, na co nemůžu přijít.... možná kašmír?

Výdrž je intenzivní, stříkala jsem ji před 6 hodinami a neztratila nic ze své síly, což je působivé. Mám ji mnohem raději než původní "The One", ta byla až příliš cítit sirupem.

10/10, krásný parfém, určitě si vás všimne a/nebo si s vámi vrzne.

FabulouslyLazy

To je velmi Dolce & Gabbana!!! Spousta kokosu, vanilky a kašmeranu. Tento parfém je ztělesněním toho, co je právě teď in: chutná vanilka s ovocně-květinovým nádechem. Kokos je jiný než v Dolce Garden, je hustší a méně tropický. Také v něm cítím výrazný mandlový tón. Celkově se jedná o davovou záležitost s výkonem.