Q by Dolce & Gabbana Dolce&Gabbana pro ženy

Q by Dolce & Gabbana Dolce&Gabbana pro ženy

třešeň

Q by Dolce & Gabbana podle Dolce&Gabbana je Aromatic Fruity vůně pro ženy. Q by Dolce & Gabbana byl/a uveden/a v roce 2023. "Nosem" za touto vůní je Daphné Bugey. Vrchní tóny jsou Sicilský citron, Krvavý pomeranč a Jasmín; střední tóny jsouTřešeň a Otočník ; základní tóny jsou Pižmo a Cedr.

Parfumér

Sicilský citron
Krvavý pomeranč
Jasmín

Třešeň
Otočník

Cedr
Q by Dolce & Gabbana Zprávy
TŘEŠŇOVÉ PARFÉMY: Cherry Me Up v roce 2024!

TŘEŠŇOVÉ PARFÉMY: Cherry Me Up v roce 2024!

06/17/24 07:45

Q od Dolce & Gabbana

Q od Dolce & Gabbana

01/19/23 06:25

BrOshKa

V únoru jsem už neměl téměř žádnou energii k životu. Hned v obchodě jsem si z fleku uvědomil, že ji musím mít. Bazalka (chápu, že není v pyramidě, ale slyším na ni))), citron, třešeň!
Poslechla jsem si tester z obchodu na své kůži a vydržel poctivých 5 hodin. Prý není dlouhotrvající, ale pět hodin na horkou pleť je podle mě docela dobré. Rukáv mého svetru voněl ještě druhý den, předal vůni čisté pokožce.
Každopádně jsem si ji objednala a teď z čerstvého flakonku na mě dýchla vzpomínka na mládí s Dior addict 2. Vůně se mi líbila. Samozřejmě nejsou podobné v tónech, ale jsou si podobné v čisté nezkalené radosti, ovocné svěžesti.
Flakon je krásný, víčko je těžké. Hmatově i vizuálně - potěšení.

ladyanastasijka11

Tato vůně je pro mě objevem roku. Stalo se, že jsem si nechtěla koupit vůbec žádný parfém. Šla jsem s přítelkyní do butiku Dolce&Gabbana a tam měli na všechny parfémy 50% akci! Je jedno, jakou velikost, nové, staré, vyberte si jakékoliv. S přítelkyní jsme všechno vyslechli a nakonec jsme tento parfém vzali jako dárek šéfovi, přítelkyně si ho vzala pro sebe a všechny své sestry. A já jsem se rozhodl, že o něm budu "přemýšlet". A po několika dnech myšlenka na vůni nezmizí a rozhodl jsem se vzít 50 ml. Pozor, flakonek je pryč za necelý měsíc! Zdálo se mi, že jsem ji "snědla", když jsem se s ní parfémovala ráno, odpoledne i večer. I když vůně je pro mě velmi letní, na den, ne super složitá, vůbec ne na chození ven. Ale chtěla jsem ji jen používat. Nemůžu na ni zapomenout, koupím si ji hned, jak přijde teplo. Mimochodem, podle recenzí nikomu nepřijde třešňová - mně naopak přišla a myslím, že to je to, co mě tak dostalo. Taky úžasné víko-korunka, tak těžké a při každém otevření a zavření cinkne, jako bych vytahovala šperky ze své královské truhly :) A taky úžasné víko-korunka. Vřele doporučuji.

Buh Martins

Parfém s citrusovou příchutí, která není přehnaná, bylinná, zelená ("lehce zelená" a lehká, vůbec ne travnatá) velmi jedinečná, jemná a lehce sladká vůně...

Krásným způsobem aktivovala mé čichové vzpomínky.

***

Moje zesnulá babička z otcovy strany - která byla jedním z mála lidí, kteří se ke mně v dětství chovali jemně a láskyplně - se mě vždycky ptala, jestli si chci dát svůj oblíbený čaj, kdykoli jsem přišla k ní domů!

Protože jsme bydleli na venkově, brávala mě do lesa, abych si natrhala rostliny. Dohlížela na mě od sběru až k vařiči, vařila vodu, pomáhala mi omývat nasbírané bylinky a v konvičce jsme pak vařily onen nálev, který zaplavil místnost tou jemnou, sladkou a uklidňující vůní.

Pro mě je citronová tráva přesně tou vůní. Lehce nasládlý citrusový čaj. Můj manžel si myslí, že voní jako Pennyroyal. Každopádně ji znám jako Erva Cidreira. Tento akord citron + třešeň + pižmo si vzal na mušku Středomoří a vytvořil jedinečnou blokovou vůni, která mi připomíná mou tolik oblíbenou ERVA CIDREIRA!!! . Zamilovala jsem si ji.

V některých oblastech se citronová tráva nazývá vědeckým názvem MELISSA.

Ten krásný citron, který Dolce & Gabbana umí, spolu s třešní, zanechal v tomto parfému krásnou bylinně-citrusovou vůni, lehce nasládlou, která mi připomíná vůni mé roztomilé babičky, která vedle mě trhala citronovou trávu, v kontaktu s přírodou a jednoduchostí.

Považuji ji za lineární, svěží, aniž by byla ostrá, ideální pro nošení ve všech ročních obdobích. Vydrží na mně 6 hodin a mírně vydechuje. Pohodlná. Nepřišlo mi, že by byla podobná Light Blue, prostě taková, jaká je. Cedr se téměř neprojevuje a ty z vás, které nemají rády kyselý citron, nezoufejte, tento parfém byl pro vás jako stvořený.

Impozantní (a KRÁSNÝ) flakonek neodpovídá jemnosti vůně. I mně občas připomíná mátový čaj, teplý, oslazený lehkým, téměř neznatelným dotekem cukru. Jak lahodné!!!!

Nebýt mých vzpomínek, možná by to byl postradatelný parfém, protože se vyhýbám kupování parfémů pro samé kupování.

Tento se stane lahvičkou...
... ale ne teď, protože cena je děsivá kkkkkk

Пловец Сов

Všichni to nějak kritizují, ale mně se to líbilo. Třešeň je docela znatelná, dřevo taky a začátek je příjemný. Queen není jako Light Blue nebo Empress. Podle mého názoru zní moderněji než obě tyto vůně. Docela v duchu současné doby. Určitě si ji koupím, pokud ji najdu za adekvátní cenu, protože teď za ni chtějí příliš mnoho.

Jmiles

Tady ten chlap. Nerozumím tomu, co se tu nenávidí. Smrdí to jako podpaží? Moč a celer? Cože?! 😂 Lidi by si měli nechat zkontrolovat nosy lol.

Koupil jsem ho manželce ke dni matek. Miluje ho a já ho miluju. Je citrusová a ovocná a dobře se míchá. Chápu, že to sráží výkon, ale prostě je těžký. Nikoho neurazí. Je světle modrá s trochou grenadiny. Přihlaste mě!

Owl22

Středomořská vůně. Příjemná citronová, denní, elegantní, překvapená třešní. Že by Light Blue v růžovém flakonu? Líbila se mi, ale přišlo mi, že okouzlující nápad flakonu a uzávěru neodpovídá vůni, která nemá nic společného s atmosférou kasina v plném proudu v noci ve Vegas.

Voní jako čistá, klasická, dobře udržovaná babiččina ložnice v neděli ráno. Na toaletním stolku váza s květinami a šperkovnice.

darlenerock

Vydala jsem se do nejbližšího nákupního centra, abych vyzkoušela tolik kritizovanou vůni. Po přečtení recenzí jsem šla s opravdu malým očekáváním, ale musím přiznat, že se mi líbila. Pokud si myslíte, že kvůli třešňovému tónu není Q tak citrusová, musím vám říct, že JE VELMI CITRUSOVÁ. Vrchní nóta je velmi citrusová. Upřímně jsem si myslela, že je to grapefruit, nebo jsem to tak alespoň cítila na kůži, ale zřejmě krvavý pomeranč v kombinaci s citronem dává pocit velmi kyselého grapefruitu, jako když si uprostřed grapefruitové sezóny vymačkáte velmi šťavnatý a kyselý grapefruit. Musím říct, že tento tón prostupoval vším a jen máloco jiného bylo možné vnímat. O jasmínu žádná novinka. Třešeň je sotva znatelná, jakmile se vůně usadí. Je to višeň, není sladká!
Upřímně řečeno, moc jiného jsem si nevšimla, ale přesto se mi líbila. Mám pocit, že v létě bude vypadat skvěle (teď je v Argu podzim), ale také řeknu, že za ty peníze nestojí. Existují levnější alternativy podobných vůní

Dellago

"Kdo miluje ošklivé, vypadá krásně"
- Přišla jsem k jedné drahé přítelkyni, abych jí poblahopřála k padesátým narozeninám, a našla ji, jak se tetelí radostí. Byla velmi nadšená a šťastná, když slyšela, že jí syn daroval nádhernou vůni, která voní jako ranní vítr vanoucí od břehů Středozemního moře; když jsem to slyšela, rozzářily se mi oči a na můj dotaz vytáhla lahvičku Q ...

Q : luxusní řecké letovisko v lahvičce.

Q je lehká, elegantní a nekomplikovaná ovocně-pižmová květinová vůně. Orchestruje kolem přízračné růžové kytice a zdobí ji zlatavé, sladké a osvěžující ovocné akordy. Je to vyvážená kompozice, uvážlivě sestavená z ingrediencí vynikající kvality. Ačkoli jsou syntetické, osvědčují se jako neškodné, dobře plní svou funkci a poskytují příjemný a povznášející čichový zážitek.

( PS: Tuto vůni hodnotím už několik týdnů a zatím se mi nedaří vměstnat své vjemy do čichové pyramidy, která nám byla deklarována. )

Na mé kůži se otevírá velmi svěže, s vodními, ledovými akordy, které oscilují mezi květinovými citrusy a zelení! Tyto samostatné akordy znějí mému nosu jako kůra sicilského citronu, bergamotu a verbeny. Jakmile se počáteční záře usadí, vynoří se zpoza kulis několik snítek muguetu oděných do rosy a doprovodí tento osvěžující vánek do květinového srdce, kde se k němu připojí krystalická růžová pivoňky i čistá, vzdušná sladkost frézií. Jak vůně přechází do sušení, má tendenci se stávat sušší. Dřevo a pižmo vytvářejí čistý, hladký základ, zatímco růžové a zlaté fasety, které je obklopují, poskytují příjemnou saténovou texturu.

Její výkon je velmi dobrý, s velkou vydatností a mírným rozptylem. Ačkoli se zdá, že jí chybí hloubka, dobře se usazuje a vydrží celý den. Jeho pižmové stopy jsou na pleti cítit i po sedmi či osmi hodinách.

V mých očích je Q dcerou Light Blue a Bright Crystal, po nichž zdědila houževnatou živost jedné a jemnou, ultraženskou rafinovanost druhé. Přestože jde o růžovou, moderní a veselou vůni, nevidím v ní přitažlivost pro příliš mladé publikum. Je univerzální a zároveň velmi elegantní! Její krystalická struktura ji činí téměř éterickou, a proto si žádá část naší osobnosti, aby mohla být plně zohledněna. Venkovní a denní světlo také hrají Q do karet a jsou nezbytné k tomu, aby se mohla vyjádřit a ukázat všechny své barevné a zářivé tváře.

Láhev je poutavá a velmi hezká! Jistě, růžová barva džusu a hezký uzávěr ve tvaru korunky jsou faktory, které ji na pultech nenechají bez povšimnutí, ale fakt, že je identická se svým bratrem K, mě tolik nepřesvědčuje; v tomto směru působí jako dílo lenochů. Možná bych byl také spokojenější, kdyby bylo víčko vyrobeno z kovu, a ne z plastu, ale pokud by bylo, bylo by pravděpodobnější, že časem vybledne.

Vůně, které inklinují k citrusům, nemám v oblibě, takže jsem tomuto uvedení nedala šanci. Neměla jsem v úmyslu si ji koupit, natož o ní psát, ale vybrala si mě, upoutala mou pozornost a trvala na tom, že půjde se mnou domů. Nejdřív jsem se přidala ke sboru haterů a dokonce jsem ji pomlouvala, ale teď jsem si uvědomila, že ačkoli ji nemiluji celým srdcem, je prakticky nemožné ji nenávidět! Jinak se ukazuje jako skvělý spojenec v každodenních záležitostech.

Q možná zklame uživatele, kteří hledají inovace nebo čichovou exkluzivitu, ale téměř jistě si získá ty, kteří mají rádi lehké, svěží vůně s rafinovaným nádechem. Vzhledem k tomu, že se jedná o tak drahou vůni, nedoporučuji ji kupovat na černo, ale určitě ji vyzkoušejte. U nás je velmi snadné sehnat Q vzorky; určitě je pro podporu prodeje najdeme k dostání i v autosalonech... Doufám, že stejný vítr vane i u nás.

Přeji všem hodně štěstí, hezkou neděli a ať Bůh nekonečně žehná životu každého z vás. S2

"Peníze dělají člověka bohatým, vědění dělá člověka moudrým a pokora dělá člověka velkým. "

Franci90

Když jsem tento parfém dostala, měla jsem od něj nulová očekávání, a možná proto mi nepřišel tak hrozný, jak jsem se obávala. Ne že by byl nějak zvlášť brilantní, inovativní nebo vzrušující. Je to komerční parfém, který potěší. Ale komentáře na mezinárodním fóru ji pošpinily, možná i kvůli velmi kýčovité reklamní kampani a názvu (moc jsem nepochopila, jaké problémy mají Američané s písmenem "Q", ale mezi řádky vyčetli nějaký podivný odkaz, o kterém pochybuji, že italská značka D&G věděla). Kromě toho mám předsudky vůči ovocným příchutím, protože většina z nich na mě působí synteticky a sladce. U třešní je pak efekt labello (falešná a superchemická vůně třešní) hned za rohem. Zde je však naštěstí odvrácen. A to podle mého názoru ze dvou důvodů: úvod je velmi svěží, ale ne klasicky citrusový. Stejně jako ostatní zde vnímám zřejmý tón bazalky, což mi nevadí. Následuje dřevitá složka, lehce ochucená tónem černé třešně, která díky heliotropovému efektu nepůsobí dětinsky cukrkandlově. Já, stejně jako ostatní, cítím také nádech fougere, který z ní dělá ženskou s tendencí k unisexu To je vše. Evoluce téměř chybí. Nevzrušuje, neohromuje, ale ani neotravuje. Nic zapamatovatelného, ale rozhodně jsou horší, zejména mezi parfémy, které si hrají na nadužívanou třešeň.

Carmetta

Pamatujete si, jak jste před pár lety chodili do obchodu Women Secret, který měl svůj charakteristický osvěžovač vzduchu Women Secret (říkám před pár lety, protože teď už ten obchod nevoní vůbec ničím, alespoň v mém městě)? No, tenhle parfém voní ÚPLNĚ jako ten osvěžovač vzduchu. To je ono. Syntetický a otravný. Nic zvláštního.

SailorMoon88

Vyzkoušeno pouze na mouillette. Musím přiznat, že jsem očekával sladkou ovocnou chuť a místo toho mě opravdu překvapila! Zřetelně cítím tón bazalky, díky kterému je chladná, ale smyslná, i když není uvedena jako tón. Kromě bazalky se objevují dobře vyvážené citrusové a další nuance, které jsem nedokázala rozpoznat, ale které mi daly pocítit komplexnost vůně. Pižmová složka mi připomněla jinou vůni D&G, L'Imperatrice. Základ je výrazně dřevitý a zůstává chladný, trochu připomíná klasický pánský fougere. Nikde jsem nezaznamenala třešeň (což mi vůbec nevadí). Všechny tyto tóny z ní podle mého názoru dělají příjemně unisexový parfém a hodí se na teplé roční období, nejlépe přes den.

Blackbird77

Přilákána obrázky z reklamní kampaně, velmi pěkným flakonem a čichovou pyramidou (třešňová? Proč ne, připomíná mi jaro, kterého se nemohu dočkat) procházím kolem parfumerie a vidím, že právě vyvěšují billboardy. Vyzkouším si ji.
To je ale zklamání! Můžu ji srovnat jen s tou, kterou jsem zkoušela na Ginze od Shiseida. Chytlavá retro/futuristická image, očekávání výrazných nebo alespoň charakterních vůní, které člověka přenesou do barevného neonového světa tokijské čtvrti. Pak skončíte s nevýraznou květinovou vůní, která vydrží maximálně pár hodin.
Stejně jako tady: obrazy lehce barokních Queenů, ovoce a dřeva, slunce a tepla. Realita: neškodná ovocná citrusová, bez proslulosti a bez chvály.
Kde je královský charakter a alespoň náznak odvahy? A třešně? Alespoň ta?
Není k nalezení.
Možná jsem to já, kdo se mýlí, když od komerční parfumerie očekává víc, možná jsme si na to už příliš zvykli vzhledem k obrovské nabídce parfémů.
Faktem je, že pokud potřebujete čistý ovocný citrus, abyste se cítili "uklizeně" pro každodenní život, určitě můžete sáhnout po mnohem levnějších věcech. Takový Moschino Toy 2 vám bude stačit, bude stát méně a vydrží déle.

Forbiddenjade

Perfume_madness o čem to mluvíš? Chceš říct, že protože se některým nemusí líbit značka obecně, nebo navržené noty, jsou to snobové? Co je to za argumentaci, jsem zmatená...

Dlouholetý milovník D&G, koupil jsem si Light Blue a Feminine při vydání a utratil jmění za opětovný nákup vintage formulí, protože ty nové se s nimi nedají ani srovnat. Tyhle nové verze posledních 2 dekád jsou předražené, nudné (stejné tóny 1M jiné značky tam dávají jako nedávno) a vůbec nefungují. Mohou to lidé konstatovat, nebo potřebujeme souhlas, než budeme označeni za "hatery"?

V životě drahý je vždycky druhá strana mince, takže raději zůstaňte u komentářů k parfémům, protože nejste lepší než ti, které chcete kritizovat tím, že je bagatelizujete, abyste se vydávali za nadřazeného diskutujícího. DUH.

Negativní komentáře jsou užitečné, abyste viděli obě strany té mince - jinak byste žili v ekokomoře, kde nemůže existovat jiná realita než ta, kterou si představujete a chcete.

COSMICSCENTS

Líbí se mi barva víčka a džusu a samozřejmě miluji třešně, ale písmeno Q se mi moc nelíbí, měli to nazvat Dolce Queen, bylo by to efektnější. La Petite Robe Noir je první třešňová vůně a oni to všechno začali, ale to zřejmě nikdo neví, nebyl to Tom Ford.

Glow
Awake