Bee Ellis Brooklyn pro ženy a muže

med
rum
kakao
skořice

Bee podle Ellis Brooklyn je Orientální Vanilla vůně pro ženy a muže. Bee byl/a uveden/a v roce 2021. "Nosem" za touto vůní je Meabh McCurtin. Vrchní tóny jsou Rum a Davana; střední tóny jsouMed, Otruby a Skořice ; základní tóny jsou Vanilka, Kakao a Santalové dřevo.

Rum
Davana

Med
Otruby
Skořice

Kakao
Santalové dřevo

ingrid.superstar

Zjevně se jedná o velmi rozporuplnou vůni, pokud jsou recenze nějakým ukazatelem... Bee mi byla tak okamžitě sympatická, že (možná narcisticky) bylo pro mě těžké si představit, že by se nad ní někdo mohl rozplývat...

Je to hutná, opojná medová vůně, kterou od totální vanilkovo-cukrově-jantarové banality zachraňuje zajímavý, lehce kvasnicový tón otrub, který připomíná vůni chmele! Pro mě je lepší na látce než na kůži - teplo kůže ji IMO hned na začátku pošle do sirupovitého teritoria a otruby se stanou kvasnicemi z pečiva.

Všechno, po čem tuto zimu toužím, je tak nějak těžkopádné: mandlová pastovitost Hypnotic Poison, slathered-on myrha Serge Lutens Datura Noire a téměř dusivá kokosová hniloba Carnal Flower.

Až přijde jaro, budu zase v oblaku vzdušných květin!

TheAliGonzo

Pokud jste měli luxusní kuřáckou babičku, už jste tento zápach někdy cítili. Sladké, husté, exotické tělové výrobky, kouřem nasáklé sametové látky a slabý pach alkoholu a nedokouřených cigaret. Nevím, co to vypovídá o mém dětství, že a)mě to vrací zpátky a b) že jsem do toho HODNĚ zažraná. Až mi z toho běhal mráz po zádech. Pořídila jsem si mini na jaro v domnění, že to bude mnohem lehčí, ale pravděpodobně si pořídím plnou velikost až v zimě, kdy mám pocit, že to opravdu zazáří. Taky z něj necítím ani tak med, jako spíš jen nasládlou tabákovou vůni... jak jsem říkal... jako z nedokouřených cigaret nebo vodní dýmky. Tahle vůně by v 80. letech také vyletěla z regálů, mám pocit... úžasná, niková, nostalgická... *queue the Lady Gaga meme*.

DarlingNikki

Může to znít povýšeně, ale není to tak myšleno - proč byste zkoušeli vůni se skořicí, když skořici nesnášíte? Je to v naději, že ucítíte něco jiného než skořici? Chci říct, že vášnivě nenávidím ylang-ylang a tiare a vědomě neochutnám vůni, která by obsahovala některý z těchto tónů, protože se mi z obou zvedá žaludek.

Versace
Eros Flame