Gucci Bloom Intense podle Gucci je Floral vůně pro ženy. Toto je nová vůně. Gucci Bloom Intense byl/a uveden/a v roce 2023. "Nosem" za touto vůní je Alberto Morillas. Vrchní tóny jsou Hruška, Zázvor a Mandarinka; střední tóny jsouTuberóza, Noční kvetoucí jasmín, Jasmín Sambac a Pomerančový květ ; základní tóny jsou Mech, Pačuli a Kokos.

Acqua Di Parma Magnolia Nobile: Svěží bílé okvětní lístky v citrusovém vosku
od Eddie Bulliqi

RadionovaRina
Po vlajkové lodi je pro mě tato nejlepší. Pokud je obvyklá Bloom bílá a strohá, denní a obchodní, i když s nádechem romantiky, pak Intens je bohatá a večerní. Začátek je lahodně ovocný, jako sklenka šampaňského. Srdce je svěží jižanský buket, jako když vyjdete ze slavnostního sálu na chladný balkon a dole - jasmínové houští a nahoře - hvězdy na černém sametu. A základ je krémový, smetanový, ale se šmrncem. Vůně je krásná, až slavnostní, ale zároveň - nekřičí do nosu, velmi skladná, v jistém smyslu i klasická. Je trvalá. Líbí se mi.

HannahRosesAreRed
Gucci Bloom Intense je příjemným krokem vpřed oproti čistě bílé květinové bombě OG Gucci Bloom. Jak už název napovídá, jedná se o hlubší, temnější a intenzivnější flakón s přidanými zelenými, kořeněnými a mechovými tóny. Pokud je Gucci Bloom zahradou v teplém jarním dni s tuberózou, jasmínem a sladkými, nektarodárnými bílými květy, Bloom Intense je tou samou zahradou ve čtyři hodiny ráno, zalitou rosou, která vyzdvihuje vůni trávy, země a ostrých, štiplavých, sladkých travních akordů. Přídavek pačuli a zázvoru dodává vůni lehkou funkčnost, která se v originálu nevyskytuje, a dodává jí tak mnohem temnější atmosféru.
Gucci Bloom Intense je však stále bílou květinovou vůní. Mechové tóny ji pomáhají uzemnit a jemné citrusy jí dodávají lehce pikantní nádech, který redukuje klamavé, živočišné aspekty bílých květin - zejména vanilkový jasmín a bublinkovou tuberózu - stále je to sladká vůně. Květiny vlastně přehlušují kokos a hrušku, a dokonce ani pačuli není nijak zvlášť výrazné, i když působí dojmem. Tyto další, zemitější tóny povyšují vůni Bloom Intense na univerzální, celoroční vůni.
Moc se mi líbí, nicméně má na mě malou výdrž. Možná mě několik dalších testů přiměje změnit názor.
Aktualizace: ZMĚNILA JSEM MYSL. Miluju ji. Myslím, že tester, který jsem použila, byl slabý. Působí asi čtyři hodiny. Letos to bude moje podzimní květinová volba!

Invierno10
Musím pokračovat v přezkoumání této vůně, protože jeho veličenstvo král Alberto Morillas to udělal znovu, tento výtvor, který má všechny ty bílé květy a ty tuberózy a že lidé alergičtí na tuberózy mohou používat, je to, že nemohu uvěřit, ani hledal tyto parfémy, které mají tuberózy a jednoho dne jsem se snažil jeden, protože to bylo po ruce a já jsem riskoval a vyhrál, už mám 5 a já se neunaví, že zázrak, že krása, že vynalézavost. Jsem moc ráda, budu sledovat jeho nové výtvory, byla jsem jeho fanynka, ale tímto projektem mi ukradl srdce navždy! Pro alergiky na tuberózu je to váš parfém !

Edemay
Ano, je to hlubší a sladší květinová vůně ve srovnání s originálem.
Má také trochu hroznového nádechu.
Zaschnutí mi přišlo velmi příjemné a sexy vůně
Líbí se mi, že je docela vyvážená, není ani příliš sladká, ani lehká, ani těžká.
Opravdu nechápu, jak je tato vůně teď nenáviděná, myslím, že je skvělá.

Lazurde
Křídlo přichází s názvem intenzivní, ale to je, podle mého názoru, nejslabší verze květu. Dokonce bych řekl, že se vůbec nepodobá celé linii, kde je jasná hořkost, bylinnost. Na začátku je ještě něco málo, co vzdáleně připomíná bloom, a pak monotónní jasmín, a to ne zrovna nejpříjemnější. Po pár hodinách i jasmín zmizí a vše se to promění v naprosto neosobní květinově-vanilkové cosi v základu, podobné 10863468986430 luxusnímu abstraktnímu parfému. Nerozeznatelná od většiny vůní vydávaných v dnešní době. Cena je hodně předražená, originál i ostatní flakóny jsou mnohem levnější.

Isabeltoujours
Dnes odpoledne jsem si to mohl vyzkoušet. Je docela, docela podobná vůni The Only One Intense od D&G. Mám ji a mohla jsem ji porovnat se skvrnou, na které jsem ji zkoušela. Bílá květinová kaše oslazená stejnou kokosovou vůní jako v parfému od D&G. Pokud máte jednu, myslím, že tu druhou nebudete potřebovat, pokud nejste fanoušky Morillase a jeho kolekcí nebo pokud nejste nadšenci do řady Bloom. Flakon je však velmi pěkný. Je to příjemný, sladký, bohatý, chutný parfém, ale nic převratného nebo jedinečného.