Scandal Pour Homme Jean Paul Gaultier pro muže

Scandal Pour Homme Jean Paul Gaultier pro muže

karamel
jemně pikantní

Scandal Pour Homme podle Jean Paul Gaultier je Orientální Woody vůně pro muže. Scandal Pour Homme byl/a uveden/a v roce 2021. Scandal Pour Homme byl/a vytvořen/a Quentin Bisch, Christophe Raynaud a Natalie Gracia-Cetto. Vrchní tóny jsou Mandarinka a Šalvěj muškátová; střední tóny jsouKaramel a Fazole tonka ; základní tón je Vetiver.

Mandarinka

Quentin Bisch a jeho flankery pro muže

Quentin Bisch a jeho flankery pro muže

od Igor Masyukov

05/14/23 10:17
Třešňové parfémy: Cherry Me Up in 2022!

Třešňové parfémy: Cherry Me Up in 2022!

11/22/22 08:05
Jean Paul Gaultier Scandal Pour Homme Le Parfum

Jean Paul Gaultier Scandal Pour Homme Le Parfum

06/28/22 07:26

Cpaisley22

Vůně je naprosto úžasná. Vyzkoušela jsem jeden testovací sprej na ruku, JEDEN sprej, a o pár hodin později jsem přišla domů z nákupu. Když jsem šla dovnitř, můj soused seděl před bytem, kouřil cigaretu a velmi hlasitě telefonoval, jak to dělá denně. Mou pozornost upoutalo jeho zvolání "kurva, někdo právě prošel po ulici, musel mít na sobě půl lahvičky vody po holení" a "panebože, smrdí to, jako by mi skunk právě postříkal zasranej trávník" a "panebože, smrdí to tu jako v hořící cukrárně. seru na tyhle sračky, jdu dovnitř.".

Osobně si myslím, že jeho nos není moc dobře vycvičený, protože já rozhodně žádné tóny skunka necítím. Možná trochu té hořící cukrárny, ale vlastně se mi to docela líbí. Měl bych si koupit flašku, jen abych ho naštval.

Aktualizace:

Koupil jsem ji.

Seethe, sousede.

Aktualizace č. 2:

Odstěhoval se.

603

Můj bože... CO TO JE? 300krát sladší než Le Male, Ultra Male, Versace Erosm a 1 Million dohromady. Přišla mi extrémně mazlavá, taková, ze které vás bolí hlava, ale dostojí svému názvu. Baladický parfém, ale opravdový baladický, takový, který nemá časový konec. Monstrózně drží.

Jedno stříknutí a váš nos neucítí nic jiného než ji
5 stříknutí a rozdrtíte parfém ostatních lidí.
15 střiků a proměníte noční klub v komoru se slzným plynem.

Mám ráda sladké parfémy, ale tenhle je absurdní. Nosit ho tady v úmorném vedru znamená umřít na nedostatek kyslíku. Pokud hledáte parfém, který opravdu způsobí pozdvižení, abyste si omotali kolem prstu 1 milion, zvolte Scandal. V opačném případě utíkejte!

Marcielle

Ženský názor v této oblasti! 💃🏻
Tento parfém je jedním z těch, které zanechávají stopu, která nutí ženu přemýšlet: Musím vědět, kdo je ten muž, který přišel s touto vůní.
Sexy, svůdný, mladistvý parfém. Vůně "sexy" muže, který nemůže zůstat bez povšimnutí.
Díky této vůni si představím muže v baru, hospodě, nočním klubu nebo na neformálním setkání s přáteli. Okouzlujícího, veselého, dobromyslného, zábavného muže, který vás rozesměje, ale který vás, když přijde čas, postaví ke zdi a ví, co má dělat. Může být tak trochu flirtující. Možná za vámi přijde jen jednou za čas, aby zabil chuť. Ale víte co? Vždycky ho přijmeš a vždycky ti to bude stát za to 😂.
Ten muž, který když se na něj podíváš, říkáš si: Jsem v háji!
Ale teď k té vážnější části... Sladké. Velmi sladké. Ale nic vlezlého nebo agresivního. Dost sladké na to, abyste tomu chlapovi chtěli strčit nos do krku a zůstat tam. Necítím v tom moc vývoje, myslím, že to zůstává hodně lineární (což nevidím jako špatnou věc, protože v úvodu je to lahodné).
Absurdní fixace a projekce. Cítím ji na manželovi celý den a někdy dokonce lituji, že jsem ji dostala jako dárek, protože v závislosti na parfému, který mám na sobě, mě převálcuje.
Je to noční vůně, zejména do mírnějšího podnebí (myslím, že je příjemnější v chladném klimatu), ale dá se nosit s mírou i přes den v chladnějším klimatu nebo v chladném prostředí (prosím, nenosit ji a nechodit v létě v Riu ven).
Do kanceláře by to mohlo být trochu moc a možná by to obtěžovalo ty, kteří jsou příliš blízko (i když mně by nevadilo pracovat s někým, kdo takhle voní 🤭).

MellyHelly

Není to zničující.
Myslel jsem si, že je to horší.
Myslel jsem, že Fantom.
Scandal pour Homme je v tom žánru, tam se od toho neodtrhnete, ale není to tak obtěžující.
Tak jo, chlapi, obalte se vanilkovým fondánem, co je mi po tom?
Líbí se vám to, tak to dělejte.
Člověk vidí reklamu s bledou, efemérní, boxerskou, boh a pak ucítí tohle.
Hloupé reklamy a hloupé parfémy, které nemají s hloupými reklamami nic společného.
Není v tom žádná souvislost, žádná emoce. Co tam je? Tik to je něco jiného?
Skandál však není špatný. Jen to není pánský parfém, ale není ani unisex. Není v ní vůbec žádné napětí. Je tam dost příjemná vůně, OK, ale není úplně jasné, k čemu je.
V úvodu, po nastříkání, je vanilková vůně, která působí něco jako bonbony Victoria's Secret lepší kvality.
V pyramidě není vanilka uvedena, ale já jsem ji cítila: typická sladká vanilka, silná, ale docela vzdušná, není špatná.
Po několika minutách se v tomto moři vanilky začne objevovat ostrý bylinný aromatický tón, který přináší zpět trochu mužnosti. Později jsem se dočetla, že je to šalvěj muškátová. V přírodě se šalvějová silice používá s kapátkem kolibříka. Vůně se mi líbí, ale je opravdu silná.
Ve Scandalu je tón šalvěje muškátové velmi výrazný, ale také neškodnější, méně násilný a méně pronikavý, ale jako tón tam je a mně se líbí.
Nota je vytrvalá, ale opět se ponoří do moře sladkosti, která je tentokrát karamelová, téměř karamelová, ne přeslazená.
Jako parfém není špatně postavená. Mám ji raději než jiné mužské z poslední doby.
Fazole tonka? Trochu mastku.
Mandarinka unikla.
Jako celek je Scandal příjemný, ne otravný, oprávněně vytrvalý a je to také vůně, která není úplně neohrabaná jako tolik jiných současných mužských vůní, které jsou podle mě a doufám, že jsou orientované jen na trh dnešních dvacátníků, těch, kteří chodí po nocích ve skupinkách vrstevníků, oblečeni víceméně všichni stejně v mikinách, na procházce nebo na kole po pivu s kamarády.
Podle mého názoru se Scandalem můžete některé dívky nachytat přinejmenším na čichovou, když už ne na osobní sladkost.
Scandal je pěkný parfém, který v mých končinách budu nosit spíš já než Muž, který by z něj byl zděšený, protože "je to holčičí", ale to on je příliš sciur.
Flakon ne, ten si mohli odpustit.

davide1412

Rozhodně to nebude nic převratného nebo výjimečného. Určitě je to vůně, o které už bylo "slyšet", ale musím říct, že ji v těchto dnech testuji a vůbec mi to nevadí. Hřejivá na správném místě, rozhodně sladká, mému nosu matně připomíná One Million a celkově mi přijde nositelná bez problémů. Samozřejmě je třeba dávkovat ji střídmě, aby se předešlo těžkým a nepříjemným stopám. Určitě nebude na úrovni inovace Le Male, ale ani mi nepřijde tak hrozná, jak jsem se dočetla v okolí.

LeonParf98

Vyzkoušela jsem ji náhodou v parfumerii a okamžitě jsem si ji zamilovala, také proto, že mám ráda spíše sladké vůně. Poměrně komerční, ale na rozdíl od jiných vůní už velmi intenzivní v EDT verzi, což ji činí výjimečnou. Sladká, smyslná, zahalující, velmi dobře vydrží na kůži i na oblečení a na začátku má neuvěřitelnou stopu, která ale přetrvává ještě nějakou dobu poté. Myslím, že se hodí spíše pro mladé lidi a chlapce, pro ty, kteří chtějí být uznávaní, hýčkaní, bez velké okázalosti. V současné době patří mezi mé nejoblíbenější vůně Jean Paul Gaultier, je velmi odlišná od klasické " Le Male " a bere si něco z " Le Beau Parfum ".

IammeRush

Velmi gurmánská a ušlechtilá karamelová, ne v duchu většiny mužských JPG, ale velmi lichotivá a unisexová. Manželka nosí pořád a brzy by měla dostat druhou stovku. Není to oblíbená domácí vůně, ale velmi zajímavé dílo, které rozhodně stojí za vyzkoušení, ještě že většina obchodních řetězců má testery. A tady jsou recenze, které tak nemohou vonět člověku, rada na další studium světa alespoň luxusní parfumerie, čeká vás spousta objevů)

Junesfragrance

Pokud je vaším cílem získat komplimenty, neposlouchejte negativní komentáře o tomto parfému. Jak řekl Oleo, nejskandálnější na tomto parfému je množství komplimentů, které dostanete.
Doslova všichni, jak muži, tak ženy, ho zbožňují. Už nějakou dobu používám Ultra Male a Spicebomb Extreme. A ty taky dostávají pár komplimentů. Ale ne tak šíleně jako tahle. Jak jsem řekl, jsou to náhodní lidé, kteří prostě chtějí stát pořád blízko vás, až máte pocit, že vás dotyčný sleduje. Projekce je také bestiální, procházel kolem žen, které doslova sténaly a říkaly, že někdo tak dobře voní!

Ale nejskandálnější a vulgární komentář, který jsem dostal, byl v nočním klubu, žena mě chytila za ruku a řekla, že doufám, že tvůj d$%@ voní stejně dobře jako ty. Začala jsem se smát a pak jsem se lekla 😱🤣😂😂😂. Ten džus je tak silný, má spoustu dalších příběhů, nekecám.

Omlouvám se za vulgární příběh 😊🤣, ale příběh opravdu odpovídá názvu tohoto džusu.

Oleo

Co říct o Scandal pour Homme? No, skandální je množství komplimentů, které s touto vůní dostávám... To je jednoduché.

Nevím, jak je možné, že humbuk kolem ní nedosahuje hvězdných výšin - možná už slavní recenzenti nechodí v noci ven - protože výsledky u mě jsou upřímně skandální: Skoro každá žena, kterou potkám, mi vysekne alespoň jeden kompliment. Možná mi obzvlášť voní, ale nemyslím si, že by to byl ten případ.

Aby bylo jasno, už nejsem teenager a nechodím ven podle tohoto plánu. Také obvykle nosím oblek (spíš neformální, ale mám rád obleky, tečka) a zjevně nevypadám jako mladík.

Takže pojďme demystifikovat předsudky:

- Někteří slavní recenzenti tvrdí, že je to pro teenagery: LŽE. Je mi přes čtyřicet a velmi pozitivně se mi věnují ženy pod třicet, třicátnice i ženy nad čtyřicet.

- Voní skvěle, ale je obecná: FALEŠ. Vyzkoušela jsem všechny nové značkové vůně. Žádná mi nedala nic ani vzdáleně podobného. Klíčem, a to je skutečný klíč, je to, jak voní ve vzduchu... Tento lektvar je čiré kouzlo.

- Je nesmírně sladká a hutná: FALEŠNÁ. Je velmi sladká, zejména pokud si k ní přivoníte v testeru, ale když zaschne na kůži, vůně působí dojmem blízkým živočišnosti, aniž by taková byla; zůstává čistá, sladká, krémová a lákavá. Mandarinka navíc navozuje značnou svěžest, která dlouho vydrží.

Podrobnosti o vůni:

Nadprůměrná projekce, s těžkou stopou a velkou výdrží: Výkon nezklame. Vynikající: Vůně je velmi jemná a příjemná na dotek.

... Co ještě chcete? Také předstíráte, že vám změní život nebo způsobí revoluci ve světě?

Věk: No, o tom už jsem mluvil. Unisex? I když ji může nosit i žena, není to vůně, kterou bych vůbec doporučoval: Pro ně existují mnohem lepší možnosti.

Příležitosti? Pro mě je to parfém, který vidím výhradně na koktejlové večírky, do klubu a na rande. Na rozdíl od toho, co říkají mnozí recenzenti, ji vidím výraznější u dobře oblečených mužů, nikoliv u adolescentů (pro ně si také myslím, že existují lepší návrhy).

Takže jedině soumrak nebo noc... Toť vše. Při jiné příležitosti bych si tento parfém nevzala.

Na závěr: Noty vůně si už můžete přečíst, není na nich zřejmě nic zvláštního. Ale poslouchejte, stává se návykovou...

A v mém případě je účinek skandální (jako ta inspirovaná písnička od Prince).

marquesrb

Parfém se mi líbil. Ale podle mého názoru tu máme dokonalý příklad viralizace v brazilské parfumerii. Kdyby tato vůně byla například v lahvičce z řady Malbec, házely by se kameny na dveře Boticária. Ale pojďme se bavit o parfému. Má obrovskou podobnost s vůní Homem Sagaz značky Natura a Egeo Bomb Black značky Boticário. Neříkám, že JPG okopíroval národní značky. Říkám jen, že tento parfém není ničím novým a vzhledem k jeho vývoji na něm není nic skandálního. Sagaz je svěžejší a v těle je více patrná švestka, zatímco Scandal má svůj karamel (mléčná vůně s rozpuštěným cukrem) a Egeo má kůži, která ji dělá hutnější a déle trvající, zatímco Scandal postupuje lehčím způsobem až do konce. Podle mého čichu je Scandal na půli cesty mezi oběma. Nepřekvapuje mě, že se tak rychle objevily jeho prototypy: jak podotkl jeden můj přítel, jeho struktura je běžná. Vůně se mi líbila a nepatřím k těm, kteří vyžadují, aby značky při každém uvedení na trh znovu vymýšlely kolo. Běžného spotřebitele Scandal dokonale uspokojí v rámci svého návrhu "parfému na večerní vycházky". Ale upřímně řečeno, myslím, že podobných, cenově výhodnějších parfémů (včetně několika národních) se dá sehnat minimálně 100 za třetinovou cenu.

EvgheniiMoors

Nádherná sladká mužná vůně...! Podzim-zima je jeho čas...! Míchání s druhou molekulou ...! Komplementární ...! Nevidím ji na mladé chlapce, je trochu těžká. Nevidím ji ani na dospělých, je trochu sladká! Ale pokud máte rádi sladké vůně jako já, jste tady ... ! Stoek na tělo, o oblečení nemluvím a je to Toilette! Bude se hodit ke kožené bundě a džínám ! Celkově drahá a bohatá ... ! Jsem si jistá, že brzy vyjde i Parf verze , čekáme ...! 😜🥰❤️👌🏻

Miguel Ángel2

Další parfém se sladkým nádechem, klon klonů... Jak dlouho tato móda sladkostí, bonbónů a různých gumových bonbónů vydrží? Myslím, že už není žádná značka, která by dokázala dostát tomuto předpokladu... Prosím, nové tóny, nové kombinace, parfémy, které se vyvíjejí, které si zaslouží být zapamatovány. Přivonět a zapomenout, opravdový skandál...

Femme unique

Budu první, už je to zvyk )))).
Scandal Pour Homme je rozhodně "skandální", protože není mužná v obvyklém slova smyslu. Je zvláštní, upřímně řečeno, specifická unisex, tak nějak.
Když ženský Scandal - to je u a kolem, tady se aspoň je čeho chytit... je tu taková hra sladké sladkosti a chladivých bylin - vetiveru a šalvěje, a to mi přijde zajímavé. I když se nemůžu ubránit pocitu, že něco podobného už tu bylo, něco podobného jsem zkoušela, nosila. A tato vůně se dá nosit snadno a nenuceně.
Výdrž parfému je výborná, i po sprše ji cítím na kůži. Co se týče její hlasitosti... je slyšitelná, ale nekřičí. Dobře zvládnutý chlapec)))))
A ještě pro muže, imho, nějak moc karamelově sladká, i když v základu se stává více "mateřskou", jako by chlapec dospěl.....
Shrnutí: tato vůně je docela vhodná pro mladý pár - pro něj i pro ni.

SKENDER

Při vší úctě, zatím málokdo ví nebo zřejmě ví, že tato vůně pochází od matky s názvem Scandal, takže každý musí mít představu o vonném kořenu, ze kterého pochází, nevím, proč očekávají Gaultier 2, název parfému neinzeruje originální vůni do kolekce, ale mužskou verzi stávající ženské. Teď abych byla konkrétní, na mužskou verzi je velmi bohatá a podobná té ženské kvůli sladkosti, má bylinné doteky, ale velmi jemné, hodně sladké mléko s vanilkou (pranile je z ní a cukru) zřejmě proto voní hodně jako přeslazená vanilka, zaznamenala jsem velmi lehkou zelenou mentolovou a levandulovou vůni, co mi vadilo, byla fazole tonka, kterou mají všechny moderní parfémy a osobně je mi z té noty špatně, ale bez nadužívaného růžového pepře puig.
působí bohatě a nositelně, nepřekvapí, ale má body za to, že je to mužská verze ženské vůně s přehnaně květinovou a medovou slávou, jestli čekali něco převratného, tak nevím, kde to vzali, když neoznámili novou vůni do kolekce, ale flakonek, JPG je od puiga, nevím, co čekali, JPG ROKU? všichni víme, že puig ničí značky.
je bohatá, aniž by ztratila ten kardinální bod původního skandálu a neztratila se ve snaze inovovat a přestat být skandálem, délka velmi dobrá, což v dnešní době většině chybí, velmi slušné projekce do 2 hodin. Doporučuji pro milovníky sladkých a skandálních parfémů.

Tritón

Jak důležité je vůně vyzkoušet, nejen je koupit, ale i zhodnotit. Mám-li ze svého dlouholetého sbírání vyvodit nějaký závěr, pak ten, že jako milovnice vintage parfémů jsem to neměla příliš zapotřebí, hltám všechno. Ale u novinek je to naprosto nezbytné, zejména proto, abych obešel svévolné verdikty.

O tom, že se Scandal pour homme rýsuje jako potenciální bestseller, není pochyb. Je to velká sázka domu, který od doby, kdy v obchodech přistála řada Scandal pro ženy, nevydal žádnou novou vůni, čímž oddaloval uvedení pánské verze, která konečně dorazila. Její příprava trvala čtyři roky. Hádám, že kosmetická skupina nechtěla udělat chybný krok tváří v tvář obtížím trhu zatíženého současnými okolnostmi, a vyzdvihla toto dlouho očekávané uvedení na trh s fanfárami, které si zaslouží.

Nepochybuji také o tom, že bude velmi vyhledávaná přáteli předpojatého trollingu, těmi, kteří by ji rychle vzali jako trhák, i když se obávám, že jim to Scandal kvůli nedostatku komplexů nebude tak snadné. Dneska jsem cestou do posilovny, kam obvykle chodím, zaskočila do parfumerie. Při první vizuální prohlídce jsem se zastavil u regálu Jean-Paul Gaultier a zamyslel se nad poutavou prezentací Scandal pour homme. Flakon je krásný, pevný, se sklem v zakaleném kobaltově modrém odstínu, završený oslnivým uzávěrem ze zlatého kovu zdobeného drahokamy. Dvakrát jsem ji nastříkala a vyšla ven. Po dvouhodinovém tréninku, sprše a odpoledním pocení ve vysokých teplotách mi do večera, a teď, když píšu tyto řádky, vůně stále zůstává na ruce.

Kromě silného výkonu si mě Scandal získal i proto, že mám ráda parfémy, které už při prvním přivonění ukáží, co v nich je. Jako stánek s lízátky na pouti, kam nás tato vůně jako by přenesla zjevným tónem karamelu s karamelem. Reklamní přístup mi připomněl film s Ryanem Goslingem, kde si kaskadér na konci večera oblékne bundu a klidně prochází lunaparkem mezi cigaretovým kouřem a stánky s nápoji a sladkostmi, zatímco se zdraví s přáteli a setkává se svou dívkou. Právě v tom okamžiku upřímnosti, kdy odloží rukavice a motorkářskou helmu a přestane být drsňákem a ukáže svou jemnější stránku, hraje Skandál. Síla onoho citrusového úvodu s nevyhnutelnými mandarinkami pomine jako výdech a je proložena hřejivým akordem karamelu, stejně rozpoznatelným a realistickým jako dulce de leche pro Argentince nebo cajeta pro Mexičany, kde sladké dojmy do jisté míry drží na místě protiváha dřevitých tónů. Vetiver, který je pro mě jedním ze sedmi magických tónů parfumerie, se vnucuje během sušení, aby udržel v kompozici řád. Proto by mohla být klasifikována jako dřevitý jantar, a ne jako gurmánská vůně.

Nepřekvapuje mě, že jeden z jejích parfumérů vytvořil vůně pro Joop! Vliv této německé linie je patrný v její slavnostnější a zářivější stránce. Scandal pour homme je méně agresivní, ale rozhodně sexy a neokázalá. Je to vůně, která se líbí a která se může líbit i mně, protože život je přece večírek a svět je trend.