Lust for Sun Juliette Has A Gun pro ženy a muže

Lust for Sun Juliette Has A Gun pro ženy a muže

žlutá květinová
kokosový ořech
laktonický

Lust for Sun podle Juliette Has A Gun je Floral Fruity vůně pro ženy a muže. Toto je nová vůně. Lust for Sun byl/a uveden/a v roce 2023. Vrchní tóny jsou Kokos, Frézie a Bergamot; střední tóny jsouGardénie, Jasmín, Ylang-Ylang a Pomerančový květ ; základní tóny jsou Bílé pižmo, Ambroxan a Vanilka.

Kokos

Pomerančový květ

Bílé pižmo
Ambroxan

Nenormandia

Kde někteří lidé zde vzali "chemony květiny, nevýrazný koktejl, rychle odlétá, nepříjemné pižmo....." je těžké dokonce předpokládat!
Nádherná, doplňující, bohatá, tropická vůně, přírodní nektar!
Ano, gardénie i frézie jsou zde bujaré, neklidné, žhavé, ale takové mají být!
Pokud někdo neodpovídá takové paletě, není schopen rozeznat jasmín od frézie, no tak ať se k takové parfumerii nepřibližuje, ať neklame svými směšnými, tendenčními vsuvkami!

Doporučuji testovat pro sofistikované mlsouny! 👌

Kustomeyez

Svatá prostoto, tohle je zpočátku SILNÉ, ale dejte tomu 30-60 minut a můj Bože, to je nádhera!! Koupil jsem ho před pár dny pro svou ženu, protože mi okamžitě připomněl parfém, který používala.. Netušil jsem jaký,, ale věděl jsem, že mi je ta vůně povědomá z dob minulých, a poté, co jsem si ji koupil, jsem si ji vyhledal v kategorii to mi připomíná a zjistil jsem, že je to Amarige Givenchy, kterou používala,,. Vzpomínám si, že jsem si nedávno přivoněla k Amarige ještě předtím, než jsem se dozvěděla o lust for sun, a říkala jsem si Nahhhh .. moc mě nezajímala... ale tahle ... ...a prostě jsem si ji koupila. Momentálně ji nosím sama jako muž ,.. protože můžu,.. a vlastně se mi líbí,.... Hodně! A vlastně bych si tuhle písničku dokázal docela dobře představit v mrtvolných mrazech středozápadních zim!!! Celoroční bych řekl, že určitě✅ Vůně jsou polarizující,,... pokud se vám nelíbí... Prostě si to udělej po svém!! Koho to zajímá !!! 🫶🫶💯😎

aguschinita

Jedna věc, kterou jsem se naučila z toho, že jsem aktivním členem Fragrantica, je, že všechny ostatní recenze musím zpracovávat v dětských rukavicích. A je logické, že s většinou často nesouhlasím. Všichni jsme individuality a každý jsme dali jiný vkus, jiné vnímání.
Když už jsem to řekla, nesouhlasím s většinou, pokud jde o tento parfém.
Pro mě je tato vůně energizující a zároveň uklidňující. Nezajímají mě vibrace opalovacího krému (koho to zajímá, a kromě toho si nemyslím, že to voní jako Coppertone, vůbec!) Jen proto, že se jmenuje nás "touha po slunci" neznamená, že musíme okamžitě vytvořit korelaci s plážovými vibracemi.
Já tuhle vůni miluju. Je ideální na večer, na rande, na pozdní snídani nebo i na spaní. Květinová, ano, opravdu velké květiny, s teplým, útulným podtónem, který se začne rozvíjet po 1 hodině.
Budu pokračovat ve čtení recenzí, musím, jsem na Fragrantice závislá! Ale opět s rezervou ;).

CrisusGod

Lust for sun je jediná Juliette, která mi konečně přišla na chuť, a já si ji konečně koupila! Bála jsem se, že bude podobná Terracotta nebo Soleil Blanc TF, které moc nemusím, a byla jsem připravená i na Coconut Vanilla Mansera, ale to, co jsem dostala, předčilo má nejdivočejší očekávání.
Především působí tak slunečně a radostně! Svěže květinová a mírně sladká, všechno v ní je pro můj nos úžasné! Na začátku lehký kokos, dokonce bych řekla kokosové mléko, nevýrazný bergamot, pak se vůně usadí a objeví se krémově bílé květiny - frézie a gardénie, ale vytrvale slyším i tiare :). Samozřejmě léto, dovolená! Pro mě je podobná spíše Chant for a nymph Gucci, ale ještě lehčí ve vnímání. Docela vytrvalá a mazlavá. V základu nic nepříjemného (pižmo, ambroxan) nevychází. Celkově se mi líbila, 5 z 5!

descending_angel

Konečně pro mě Juliette vytvořila vůni ❤️🔥.
Zásah od prvního stříknutí až do mého srdce.

Zářivě bílé květy
Krémová kokosová dužina.
Mastné frangipani.
Jemná vanilka
Konzervované broskve
A vzdušná frézie.

V nejlepších tradicích vůní s SPF účinkem.
A co je nejdůležitější, bez zatuchlého základu minulých vydání.
Číslo jedna pro letošní léto 💃
P.S. A flakon vypadá jako můj oblíbený tropický Sex na pláži.

ag333

samozřejmě se o ní hlasuje jako o "podobné" TF SB...., ale podle mě má těžší základ a vanilka je výrazná. Je méně květinová a vzdušná vůně než SB. tato je vlastně opravdu dobrá a nositelná nejen na tropickou dovolenou. Myslím, že flakon dokonale vystihuje vibrace této vůně. Je lehčí na kokos a těžší na kombinaci vanilky a ambroxu. Myslím, že je to opravdu dobrá letní vůně po všech stránkách.