Mmmm... podle Juliette Has A Gun je vůně pro ženy a muže. Mmmm... byl/a uveden/a v roce 2016. Vrchní tóny jsou Maliny, Pelargónie a Neroli; střední tóny jsouTuberóza, Kosatec, Jasmín Sambac a Pomerančový květ ; základní tóny jsou Vanilka, Karamel, Santalové dřevo, Otočník, Bílé pižmo a Pačuli.

Anait Illarionova
Není to tak jednoduché, jak se na začátku zdá. Pár hodin po aplikaci jsem ji na sobě ani nepoznala - něco neskonale sexy, ženského, svůdného. Jedním slovem: "mmmm...":) V tu chvíli jsem měla chuť parfém rozvonět. Není na něm nic "staromilského". Ano, skutečně, začátek je super sladký až syntetický, ale to je "začátek", aby mohlo být "pokračování":). Pudr je zde "mladistvý". Tuto vůni je rozhodně třeba vyzkoušet na kůži a dát jí čas se rozvinout.

WhiteFlowerPrincess
Mně to prostě smrdí jako sirup proti kašli! Je to tak nechutně sladké a léčivé. Když jsem poprvé ucítila 2ml vzorek, který jsem dostala při nákupu Clive Christiana v Libertine Perfumerie, silně jsem se rozkašlala.
V první řadě cítím maliny a pak vanilku, karamel a tón podobný mandlím, což je asi fantazijní tón heliotropu v této vůni? Pak cítím i náznak pačuli, které vážně nemám ráda.
Hádám, že mi prodavačka dala vzorek, protože jsou v něm bílé květy, které miluju? Tak tohle rozhodně NENÍ bílá květina. Ať už jsou v tom jakékoliv bílé květiny, byly přehlušeny monstrózní a lepkavou sladkostí tohoto parfému... Je to jako parfém pro malé holčičky a teenagery!

Adry_slim
Pořád mě děsí ta platforma, kdyby sem přišel někdo, kdo tenhle parfém nezná, a viděl, že víc než 800 lidí říká, že vypadá jako hypnotický jed, a řekl si: "Miluju hypnotický jed, jestli tohle vypadá tak moc jako on, tak si koupím lahvičku." Jejich obličeje, když dostanou lahvičku mmmmm, musí být báseň... nevypadá to vůbec jako hypnotický jed, no, lahvičky jsou červené a to je všechno.

Elena Catte
Nechápu souvislost s hypnotickým jedem, který podle mého názoru neexistuje. Nicméně název je výstižný, je to parfém, který jakmile ucítíte, řeknete si "mmmm to je dobré". Velmi ženská, pudrová a sladká, místy vonící po čerstvě vyrobeném karamelu. Je to téměř gurmánský parfém, který podle mě ocení každý. Je pro ni těžké, aby nebyla tolerována, na druhou stranu je pro ni snadné, stejně jako v mém případě, aby lidi nešílela a neříkala příliš mnoho.
Je to taková ta ženská vůně, která se nechává považovat za sexy, není nevinná a čistá. Ale také není tak drzá, aby byla dusivá. Dává o sobě vědět a je cítit, ale nepřehání to a nestává se z ní nesnesitelný LVEB/Scandal.
Bohužel ano, myslím, že se může snadno zalíbit, ne mně, ale je to parfém, který kdybych jednou za čas dostala jako dárek, s radostí bych si ho vzala.

Синистер
Nevím, kde tu lidé slyšeli tu křečovitou sladkost? Svůj vztah k této vůni jsem začala vzorkem, který mi přišel jako dárek k objednávce s jinou rtěnkou Juliette Fife. A zpočátku se mi nelíbila. Myslela jsem, že ji strhnu a zapomenu na ni. Ale nestalo se tak. Večer jsem si ji nanesla a šla spát. Ráno jsem byla unešená z vůně, kterou jsem měla na ruce. Chtěla jsem ji pořád vdechovat! Hned jsem si vzala 10 ml levandule a teď už plánuji lahvičku. Od začátku mě udeří do nosu pudrová, lehce sladká, hustá, bohatá, s lehkou hořkostí. A pak se otevře takovou krásou, že to ani nedokážu popsat. Je sladká, ale ne mazlavá, ne jedlá. Moc mi chutnal, i když jsem ho od prvního testu ukazovala na dveře.
A přesto si mě tato vůně získala natolik, že jsem si koupila ne jeden flakon, ale DVA! Chci ji pořád! Moje ruka po ní sahá častěji než po jiných mých oblíbených. Je to stále moje nejoblíbenější vůně z celé kolekce!

Cherry
Často bývá přirovnávána k vůním Amour od Kenzo a Hypnotic Poison, protože je sladká a příjemně pudrová, ale od obou se dost liší. Kdo hledá v tomto parfému jemnou gurmánskou vůni, určitě ji najde. Pro mě, milovnici tohoto žánru, je nádherná..... Ačkoli obvykle před pudrovými vůněmi utíkám s křikem, tato si mě získala.
Zahalí vás oblak mastku a doprovodí vás až ke dveřím cukrárny, kde právě upekli ricciarelli se spoustou moučkového cukru, podávané spolu s malinovým kompotem.
To je to, co vnímám, a bohužel to na kůži vydrží pár hodin. Na oblečení je trvalejší, ale bohužel není vnímatelná, pokud vás neobejme.
Je to tak trochu vada všech Juliette Has a Gun.

Anairamis
Zdá se mi, že je to velmi univerzální vůně, která se dá skvěle použít v jakémkoli ročním období. Je sladká, jiskřivá, kořeněná, má jiný nádech, působí zvláštně. Vidím ji na velmi mladé, hezké a extrovertní dívce, používá ji jako svůj podpisový parfém a je to hit.

kiraagold
Umělé maliny a vanilka tím nejnostalgičtějším způsobem.
Je to jako vrátit se v čase, poslouchat Aerosmith a přitom vybarvovat školní plakát voňavým fixem Mr. Sketch - tím fuchsiovým.
Mysleli jsme si, že jsme cool, pili jsme francouzské vanilkové cappuccino v prášku a před tancem jsme si tajně stříkali matčin Hypnotic Poison.

Jilly
GERANIUM, tuna muškátů! A santalové dřevo. Hodně. Něco apatykářského. Trpělivě čekám na slíbené maliny. Ale pořád pelargonie, pelargonie, pelargonie. A trochu dřeva.
Nejsem vůbec sladká a to ten smutek jenom zhoršuje.
Takto proběhlo několik mých večerů :(
A na stezce bylo napsáno, že jsou tam maliny..... Ale to je to, co jsem potřebovala.
Nemůžu říct "Mmmm...", jen "Jééé..." a radím nebrat bez testu.

pisbri
je to sladká vůně, to ano, ale není mi z ní špatně. je ovocná a dominují v ní maliny s bílými květy, které jsou trochu krémové, ale ne hutné nebo indolické nebo příliš silné. nepřipomíná mi tolik Hypnotic. Maliny přetrvávají až do konce; intenzivně vnímám santalové dřevo, které dodává lehký, vzdušný dřevitý tón. Celkově mi připadá mladistvá, veselá, viskózní. pro mě je to povedená ženská ovocně-gurmánská vůně.
Edit: jelikož jsem ji dostala jako dárek, prostudovala jsem ji trochu hlouběji a potvrzuji kladný názor. Na mé pleti je upřímně dlouhotrvající. Maliny nejsou zdaleka tak šťavnaté a zároveň nejsou příliš kyselé, jsou téměř svěží. Maliny miluji, ale v mnoha parfémech tato nóta nabývá batikovaného tónu nebo podivné kyselosti. Mmm na mé kůži se nestává hutnou a vyhýbá se dvěma výše zmíněným "nedostatkům" (pro můj nos). Podporuje veškeré santalové dřevo, další nótu, která je snadno identifikovatelná, ditto pro poněkud žvýkačkovou tuberózu:. Má celkově vzdušný tón, díky němuž je ideální pro jaro-léto a veselá, na kůži hřejivá, ale ne plná, jasná a živá. Malý, ale opravdu malý dotek pižma jí pomáhá k čistotě. Vanilka a heliotrop s lehce mandlovým vzduchem působí jako pozadí a sladí, ale zůstávají mnohem více v pozadí než hypnotické, abychom byli přesní. Perfektní ve všech hodinách, používám ji pro nejrůznější příležitosti. Pro spoustu večerů byla mou konečnou volbou. V létě mi na kůži připadá méně sladká a více nehmotná: jestliže v zimě má blíže k tartaletce, v létě je to malinový aspik, sladkost, která není nikdy příliš sladká, svěží dezert, v němž je cítit ovoce takové, jaké je, pod závojem průhledného želé. Je to vynikající dárek, který je mi velmi vlastní.
EDIT2: teď, když už je hotová, nemůžu od flakonu odejít. byl to jeden z parfémů, který sklidil nejvíce kritiky od přátel, kteří v něm cítili nejrůznější tóny: černý třešňový sopel, dokonce i mátu, cítila jsem je všechny. Prošla obdobím mé promoce, společného bydlení, rekonstrukce domu, mého prvního zaměstnání, organizace svatby a pak... no, vyslechla si další příběhy, ty naprosto surrealistické, blouznivé. Doprovázel mě a po mém boku viděl a cítil spoustu věcí, které se mě tento parfém týká, mám ho ráda. Pak se stal oblíbeným parfémem mé oblíbené osoby. Člověka, který snědl i všechny ostatní, ale nejen co se týče lidských vztahů, dával mi radost ze života, blízkost a porozumění i v nepochopitelném klimatu, kdy už opravdu nebylo radosti a už vůbec ne logiky, kolik jsem se nasmál, ale jaké to bylo šílenství. Nesmyslné. Opravdu jsem ji cítil velmi blízko, za krátkou dobu jsme si vytvořili krásný, až absurdní vztah. A mmm stala se parfémem, který jsem používal, když jsem ji musel vidět. A vidět ji bylo čím dál složitější. Od té doby, co jsme se rozešli, si ji nevyhnutelně spojuji s těmito vzpomínkami a ještě víc se mi po obou stýská. Jako kus mládí, které mě v mnoha ohledech dokonce traumaticky opustilo. Teď už ani nevím, jestli bych si ho koupil znovu, ne teď, když život nabral tolik různých, i pozitivních, směrů, ale připadá mi to jako před sto lety, i když mluvíme přece jen o poměrně krátké době. Možná si tu láhev nechám v naději, že ji dříve nebo později tomu člověku přece jen budu moci dát. Ale ani tím si nejsem jistý.

Chrystiane
Před pár dny jsem ji vyzkoušela, je to docela opojná vůně díky tuberóze, malinám, karamelu, vanilce a pomerančovému květu, které jsou dobře zdůrazněny, připomnělo mi to aureolu Magnetism od Escady, ale s menším charakterem, jako definice mezi sladkou a pudrovou, velmi bohatou, ale nic zvláštního!

mysteryoflight
Krásné!!!! Nádherné maliny!!! Nejlepší malinový parfém, jaký jsem kdy měla tu čest cítit!!! Je báječný!! Tak sladká a šťavnatá a plná a zralá a skutečná!!! Krásné santalové dřevo, nádherná vanilka, jiskřivý pomerančový květ, voňavá tuberóza a jasmín, krásné jemné pačuli a božské pižmo a heliotrop.........absolutně božský parfém!!!! Taky tak dobře vydrží, 14 hodin! Spousta mňamózních komplimentů a můj manžel ho zbožňuje!!! Krásná!!!!! A já ho ráda nosím i do postele!!! Sladké sny!!!!