Not A Perfume Superdose podle Juliette Has A Gun je Woody Aromatic vůně pro ženy a muže. Not A Perfume Superdose byl/a uveden/a v roce 2019.
D_Sakura
Asi před rokem jsem poprvé vyzkoušela Not a Perfume, když jsem si koupila sadu JHAG.
Líbila se mi, protože skutečně voní hezky, čistě, příjemně: byla to moje první molekulární vůně, ale úplně jsem ji nepochopila.
Zvyklá léta pojímat parfém a hledat ho určitým způsobem, s určitými tóny, s určitou projekcí a určitým trváním, ten Not a Perfume, který vlastně NENÍ parfém, nic z toho neměl, byla to jen dobrá vůně. Nosila jsem ji na vrstvení, někdy jsem si ji nastříkala po sprše před spaním.
Pak to začalo být jako droga: uvědomila jsem si, jak je ta vůně silná, že ano, je "jednoduchá a čistá", ale je to jakési deja vu, jakási "vzpomínka" na čistotu, protože pak už se nedá přirovnat k ničemu, co jsem doposud cítila. Žádná konkrétní květina, žádný akord. A to mě přivádí k šílenství, pozitivně řečeno, jak mě hřeje na kůži a ta vůně, která si hraje na schovávanou (což jsem zpočátku nemohla vystát), která si dělá, co chce, která se objeví, když to nejméně čekáte.
Bylo nevyhnutelné chtít vyzkoušet Superdose!
Vynikající!
Při čtení recenzí jsem se bála, že mám co do činění s něčím jiným než NAP (a asi na některé ph reaguje jinak), ale na mě je to skutečně vylepšený NAP.
Poprvé jsem ji vyzkoušela jen na jedno stříknutí, které mi skoro na hodinu vypnulo všechny čichové receptory, a pak se začala projevovat: teplá a svěží zároveň, čistá, ale s něčím špinavým, smyslná, příjemná a bezpečná, ale zároveň destabilizující, protože se nedá vystopovat k ničemu, co známe. Je v tom také něco "houbového", co nedokážu rozluštit.
Souhlasím s těmi, kteří mě ve svých recenzích předběhli: také mi připadá nesmírně afrodiziakální. Jemným, fascinujícím způsobem.
Nečekejte bomby vůní, protože to není femme nebo homme fatale s opulentní vůní, která vás přitahuje.
Je to krásná žena, okouzlující muž, který se na vás usmívá a určitým způsobem se na vás dívá, který jemně flirtuje, který si vás chytrým způsobem získá, a než se nadějete, doslova vás okouzlí a vy tu postavu a tu vůni nemůžete dostat z hlavy.
Dobře, dobře, dobře!
DariaFrancesca74
Mimořádně smyslná, svěží molekulární vůně, která voní čistotou, ale také nekonečnými, nepostřehnutelnými afrodiziakálními vůněmi. Vůně, z níž vystupují mnohotvárné tóny: jantarové, živočišné, balzamické a pižmové. Naprosto fluidní vůně, která na různých frázích kůže a osobností nabývá charakteru, síly a moci. Nepochybně vůně sama o sobě, těžko zařaditelná a olovnatá, opojná směs, neodolatelně sexy. Mimořádná siláž. Neuvěřitelná doba trvání.
Юлия К.
V poledním horku jsou v minibusu zavřená okna. Sedadla do sebe nasála všechno, co z lidí v tomto horkém létě vyprchalo. Žena v umělých šatech zvedá ruku a otírá si pot... Tady to je - superdávka. Kvintesence městského dojíždění! Mydlím si zápěstí mýdlem, pleťovou vodou, slzami. Omdlévala jsem. Manžel začal pochybovat, že bych mohla vonět jako dřív. Po čtyřiadvaceti hodinách jsem to dokázala. Kdyby Julie měla tenhle parfém, ještě by žila. Romeo by ji opustil.
ChAnSt
Dlouho jsem nosila Not a Perfume v lehké verzi. Rozhodla jsem se seznámit s verzí Superdose. Myslím, že tyto dvě vůně se budou líbit různým lidem. NEJSOU totiž stejné. Not a Perfume je jemná, delikátní kožená/čistá/svěží vůně, lze ji použít jako podklad a fixátor pro jiné parfémy. Já ji však nosila sólo.
Superdose je ostrá, bublající a ostrá vůně. Pro mě je velmi těžká, dusivá a tuhá. Nemohu ji nosit. Je velmi dlouhotrvající, má stopu.
Voní stejně jako Montale Ambe Musk.
MellyHelly
Více molekulárních parfémů... drahá! Ale opravdu. Neuznávám koncept "za to, co to stojí, je to dobré", ani jeho protějšek "je to dobré, takže to stojí tolik, kolik to stojí". Eh, ne. Moje kapsy si to nemyslí.
Je to škoda, protože se mi to opravdu líbí. Ano, je syntetická, lineární, velmi čistá, působí skvěle, dlouho vydrží a, jak někdo řekl, je to malý čichový ráj! Ale jak? Přeborník v aromaterapii a organických materiálech válcuje Cetalox?!
Ano, když se jí to líbí, co s tím mám dělat já? Naštěstí už mám Escentric 02, který je prakticky stejný jako tento, jen o něco méně jemný.
Touto dobou už ten syntetický šedý jantar najdeme všude, a pokud jsou parfémy, které ho obsahují, úspěšné, musí to mít nějaký důvod. Stejně jako před dvaceti a více lety explodovalo bílé pižmo a vypálilo mi některé neurony, teď jde falešný jantar a tentokrát se mi líbí víc, bez přehánění.
Nemyslím si, že je třeba ho vrstvit s jinými vůněmi, ale určitě se to dá udělat, záleží na osobním vkusu.
Jediné, co mě u těchto syntetických vůní omezuje, je to, že se mi nechce nosit je 24 hodin denně, pořád stejné, přitom nálada se může měnit, ale na pár hodin, když je potřeba, je to fajn.
Doporučuji nezaujatě vyzkoušet, aniž byste něco očekávali. Pokud to bude fungovat, OK, pokud ne, jděte dál.
ellimac
Tato vůně mě naprosto fascinuje, protože mi odpovídá na spoustu otázek. Je to molekula, kterou v parfémech NESNÁŠÍM, ale nikdy jsem ji nedokázala přesně určit. Cetalox! Omg! Je to tón, který jsem často popisovala buď jako lak na vlasy, nebo jako izopropylalkohol, který je v TUNĚ značkových vůní, a teď konečně vím, co to sakra je! Je to prostě nejhorší! A fascinuje mě, jak to někteří lidé nemohou cítit. wow. Musí to mít nějaký genetický důvod, ale páni, tohle je pro mě neuvěřitelně urážlivé.
пальмовая ветвь
Ne, není to pro mě jako parfém Ne. Tu první mám ráda, je jemná, příjemná, ale téhle se budu muset zbavit, nebudu ji nosit. Dusivý tón plynu, jako guma nebo výfukové plyny. Velmi vytrvalý a monotónní. Superdávka na mě nezabrala, omlouvám se fanouškům.
P.S. Nemínusujte, prosím, negativní recenze pro úplnost obrázku takříkajíc.
TRAPSTER
Je to zvláštní, ale zajímavá vůně. Zdá se, že všechny kolem mě přitahuje, jako by měla svou vlastní gravitaci. Zblízka má chemický dřevitý základ vůně, ale závany unášené na dosah ruky nebo dál z ní dělají kompliment chytající jasnou svěží dřevitou sílu.
Nepodceňujte její projekci a siláž. Při aplikaci mi vydrží snadno 8-10 hodin.
Vlastně jsem ji nemohl smýt, je tak silná. Mám také pevný pocit, že by to byla úžasná vůně k vrstvení.
Buďte v pohodě