Musc Invisible Juliette Has A Gun pro ženy

Musc Invisible Juliette Has A Gun pro ženy

živočišný

Musc Invisible podle Juliette Has A Gun je Floral vůně pro ženy. Musc Invisible byl/a uveden/a v roce 2020. Vrchní tón je Jasmín ; střední tón jeBavlna ; základní tón je Bílé pižmo.

Jasmín

Bavlna

Bílé pižmo

elmoro87

To je ale krásný pižmoň!
Velmi jemná, intimní vůně, absolutně nepřeplněná, ale zanechávající neuvěřitelný pocit uvolnění a pohodlí. Voní čistě, je velmi jemná a je ideální pro ty, kteří chtějí mít pocit čistoty, aniž by se museli vnucovat výraznějšími tóny. Velmi vhodná přes den prakticky ve všech ročních obdobích, snad jen v létě bych jí dala přednost večer.
Super povýšená!

Vůně: 8,5/10
Projekce: 7/10
Výdrž: 7,5/10
Cena: 7/10
Design: 7,5/10

Anna Marten

Pro mě, vášnivou milovnici kompotů, je to taková nečekaná láska)))))).
Nikdy jsem neměla ráda prášek, vždycky mě dusil. Ale tady je všechno tak harmonické!
Je to denní vůně, pro každé roční období. Spíš než abych se líbila ostatním, ale abych se opájela sama sebou. Není to o sexualitě, hravosti, zasněnosti, ale o upravenosti, důstojnosti a výpravnosti. Krásná až k pláči

Cherry2303

Poprvé jsem si tento parfém nastříkala a byla jsem zklamaná, do nosu jsem nedostala vůbec nic, jen velmi slabý nádech mastku. Myslela jsem si, že jsem vyhodila peníze, protože to byla nehorázná koupě naslepo. Asi o 2-3 hodiny později jsem si četla knihu na pohovce a ucítila jsem velmi silnou čistou vůni, tak silnou, že jsem si myslela, že je to nový avivážní prostředek, kterým jsem si vyprala pyžamo... místo toho to byl opravdu on, zpočátku opravdu neviditelný, ale krátce poté čistá vůně, která nejvíce představovala mou představu o tomto typu parfému. Velmi plochá a je třeba říct, že je to stále kožní vůně, ale voní opravdu krásně a nastříkat si ji, když se cítím obzvlášť úzkostná, vystresovaná nebo nervózní, mě okamžitě uklidní. Naprosto unisexová, je to přesně ta vůně, kterou byste ucítili, kdybyste vložili obličej do koše čerstvě vypraného oblečení s dixanem a změkčovadlem z bílých květů. Na to, kolik stojí, je bohužel škoda, že projekce a siláž jsou tak slabé.

Aramis&Lola

První rok, kdy jsem bydlela sama, jsem neměla peníze na pračku. Každý týden jsem prala v prádelně. Všechno, co z těch praček vycházelo, bylo přesně tak cítit.

Iris128

Stručně řečeno... jedná se o luxusní sestru bílého pižma od Body Shopu. Je téměř totožná s verzí z 90. let, hlavní rozdíl, kvůli kterému se Musc Invisible vyplatí, je ten, že vydrží celý den, aniž byste ji museli stříkat znovu a znovu. Je to velmi uklidňující, uklidňující vůně, nepostradatelná pro dny, kdy potřebuji něco klidného a nevtíravého, nebo pro noci, kdy nemohu usnout.

DaniBear1121

Dobře, celý tenhle dům se mi líbí, ale tenhle je možná můj nejoblíbenější.

Je to čistá, lehce krásná vůně. Vzpomeňte si na chvíle, kdy kolem vás prošla krásná žena v džínách a voněla tak svěže a krásně, že jste otočili hlavu a přemýšleli, jestli je to kombinace šamponu, mýdla a vůně čistého těla, nebo krásný parfém, který se promítne přesně tak, jak má, a vy máte chuť vonět dál. Omlouvám se, že to byla rozvláčná věta. Pochopili jste, o co jde. Žena, která ji nosí, je sebevědomá, přirozená kráska, která se příliš nesnaží. Vyzařuje z ní radost ze života a připomíná vám slunečný den. Stejně snadno se může upravit a zúčastnit se exkluzivní akce, jako se může procházet po pláži v žabkách.

Ráda ji nosím.

Coquita

Čistá pižmová vůně, která voní jako čerstvě vyžehlené oblečení. Je zcela unisexová, lze ji nosit po celý rok pro jakoukoli příležitost během dne, protože není příliš výrazná a vydrží přibližně 10 hodin. Není na ní však nic zajímavého a vzhledem k ceně mi přijde dost drahá. Je možné najít pižmové vůně za zlomek ceny.

Příjemná: 6/10
Zajímavá: 2/10
Univerzální: 9/10
Originální: 2/10

Taurien

Pro mě je to zcela zbytečné.

Ačkoli vrchní tóny jsou, jak správně říká Emorandeira, velmi příjemné pudrové pižmo, později se z něj stává poněkud generické pižmo, jaké bychom mohli najít v kompozicích Jovan nebo v The Body Shop White Musk. Je to typ parfému, který mám ráda na spaní nebo na domácí relaxaci. Květinový nádech tam je, ale pro můj nos je sotva znatelný.

Jeho stopa je mírná a jeho trvání na mé kůži je asi 4-5 hodin, velmi blízko k pokožce poslední dvojice.

I když máte rádi pižmo (jako já), tento parfém nevylepšuje výkon velmi levných variant dostupných na trhu, takže ho nepovažuji za hodnotný.

Vůně 6,5/10
Délka 4,510
Probuzení 6/10
Kvalita/cena 3/10
Všestrannost 6/10
Balení 7/10
Koupil bych si znovu? Nekoupil jsem si ji

kotsali

Moje láska, můj objev!!! Tak unavený ze smrkových sklípků a oudových pralinek...!
Vůně je průzračná, jako beztíže, ale silná, hluboká a mimořádná!!!
Vůně upravené, úspěšné ženy po čtyřicítce, která lahodí oku i v županu a v kostýmku... Vůně říká, že jsem v pohodě, stabilní, všeho jsem dosáhla a sklízím užitek.....
Bez čtení popisu-- lotos/bavlna, vzduch, pižmo, levandule.
Miluju ji, nemůžu se jí nabažit.

Emorandeira

Dnes mluvím o dalším z parfémů, který se mi ze sady Discovery líbil nejméně. Invisible Musc, stejně jako je téměř neviditelná, není pro mě jako stvořená. Docela se mi líbí vrchní tóny... Má určitý květinový, pudrový a svěží tón; jako zředěná květina Kenzo, jak jsem říkala... No, na každodenní použití to není špatné. Ale asi po 15mib už vnímám jen jemné a syntetické, ale dost živočišné pižmo, které mi připomíná zředění např. některých vůní Marlou. V tu chvíli nastává problém, že se parfém stává na mé kůži trochu nepříjemným, protože, to se mi většinou stává a vím, že je to jen mnou, určité druhy pižma, když jsou hlavním tónem, nakonec na mé kůži voní jako kravské mléko (nebo suché sliny) a dávají pocit špíny a ne druhé kůže, jak mnozí říkají 🤣.
Po 1 až 2 hodinách špinavý tón pižma ustoupí a zůstane velmi blízký kůži, přičemž je nutné strčit nos zápěstím, kde se dá odhadnout, že tam může být nějaký jasmín, ale je tak jemný, že pro mě se stává nemožným cokoliv odhalit. Proto říkám, že tato vůně pro mě "má všechno", pižmo, které se na mé kůži špatně rozvíjí a kazí vrchol parfému, a tak nízkou projekci, že je téměř neviditelná. Nevím, jestli na jiných typech pleti bude fungovat lépe, ale já o tom přesvědčená nejsem.....

Vůně: 5,5
Dlouhá výdrž: 6
Vůně: 4
Univerzálnost: 7
Originalita: 7
Celkově: 5

The Wolf

Tento parfém se pro mě stal posedlostí.
Z neoblíbené vůně jsem se stala milovnice této vůně.
Pro mě je to dokonalá čistá, čistě bílá vůně.

Můj dekantér se časem zmasíroval a stal se poměrně silným.
Její nošení mě naprosto uvolňuje.
Nóta bavlníkových květů v této vůni je nesrovnatelná s žádnou jinou vůní.

Můj dekantér došel a a já si okamžitě koupila 100ml tester za dobrou cenu.
Nevoněla jsem k Body shopu ani k žádné z levnějších alternativ. Pořídila jsem si originální vůni, protože jsem nechtěla riskovat, že by jim chybělo kouzlo bavlny, které tato má.

S touto vůní spím jako miminko.
Takhle musí vonět povlečení v nebi 😇.

anya_vampirova

Dobrý základní bílý mošus: hodí se všude, nikoho nekouše, nikdo neřekne "fi". Čistá, útulná a trochu nudná.

Existuje spousta analogií (například White Musk od Jovanu jako trochu těžší "vazelínová" alternativa nebo Essence Eau De Musc od Rodrigueze ve stejné váhové kategorii). Juliette je však stále zatraceně příjemná ve své lehkosti s nepatrným náznakem dramatu.

Není to Femme Fatale, ale rozhodně Femme. Ženskost, to je přece něco jiného - nebo ne?