Bade'e Al Oud Amethyst Lattafa Perfumes pro ženy a muže

Bade'e Al Oud Amethyst Lattafa Perfumes pro ženy a muže

růže
oud
jemně pikantní

Bade'e Al Oud Amethyst podle Lattafa Perfumes je Orientální Vanilla vůně pro ženy a muže. Bade'e Al Oud Amethyst byl/a uveden/a v roce 2021. Vrchní tóny jsou Růžový pepř a Bergamot; střední tóny jsouTurecká růže, Bulharská růže a Jasmín ; základní tóny jsou Agarové dřevo (oud), Jantar (ambra) a Vanilka.

Růžový pepř

Turecká růže
Bulharská růže
Jasmín

Agarové dřevo (oud)

MarianRot

Badee Al Oud Amethyst Jaký těžký parfém!
Není pro každého, intenzivní, nevšední, mám pocit, že je pro jeden z těch dnů, kdy chcete s sebou vzít celý svět, musíte být hodně osobití, abyste ho mohli nosit. Není vhodný do uzavřených prostor, ani o něm nepřemýšlejte, pokud se chystáte nastoupit do autobusu, mohla by se stát tragédie.
Beast mode, vydrží věčnost ve vlasech i oblečení, šílený.
Žádné komplimenty jsem nedostala, ale co je mi po tom, v podstatě se navoním sama, svou náladou a pohodou.
Pikantní, horká vrchní nóta, znamenitá bulharská růže a v pozadí podpůrný oud, ambra a nesmělá vanilka.
Nikdy nekupujte bez nosu

Thanaquil

Aaah Lattafa, Lattafa! Víš víc než ďábel a já jsem tvůj největší a nejhorlivější příznivec.
To, že je tento parfém silně inspirován Atomovou růží od Initio, je nepopiratelné, dokonce i obal to naznačuje a dílo je, popravdě řečeno, opravdu povedené.
Initio jsem před časem cítila jako vzorek a moc se mi líbila, ale neuchovala jsem si na ni příliš jasnou vzpomínku a nebudu to svádět na "srovnávejme ty dvě příšery"!

Hypertrofovaná rosonne je absolutní královnou této celoorientální hostiny měkkých křivek a obklopující, tajemné krémovosti, ale podle mého nosu velmi zaoblený jasmín, vlhký a baculatý, také nadopovaný, mocně vyniká a daří se mu prosvětlit toto mocné dílo.
I incipit je velmi hutný a zaoblený, pepř neštípe, ale okamžitě mě uvádí do bujaré růžovo-jasmínové diarchie, která mocně deflagruje a zároveň zůstává poměrně "svěží", a proto ji nelze násilně používat v chladném počasí.
Tento výtvor je pro mě velmi zaoblený, měkký a krémový, a to díky jantarové vanilce a okrajové, zkrocené oudové zice, která nabízí pouze dřevitě-aromatický nádech.
Orientální, ale městská, velmi příjemná a velmi svůdná, vyvážená, ale konzistentní, mohu ji klidně označit za velmi dobrý parfém!
Návyková, ani mozkově extravagantní, ale nic než banální, její výkon je opravdový a vysoce výkonný: úžasná vytrvalost a skvělá siláž, je to vůně, která nezůstane bez povšimnutí a s neúprosnou pravidelností sklízí komplimenty: ano, je to příjemná, je to vůně "přetahovaná", která se nezříká jisté elegance.
Vynikající !!!

Danilo Perfumorista

Pokud chcete investovat do arabských parfémů a nevíte, kde začít, Amethyst je skvělou volbou.

Kombinuje růže s oudem a vanilkou a přináší typickou DNA Orientu ve velmi příjemné a snadno nositelné podobě. Vůně je sdílná, aniž by poukazovala na žánr, ale působí stejně jako Ombre Leather, která může být více či méně květinová a více či méně kožená, v závislosti na vnímání osoby a její pokožky. Ne že by voněla jako americký parfém, ale chování je podobné.

Růže, velmi intenzivní, hedvábná a jemně oslazená vanilkou, se suchým, vyzrálým oudem. Je poměrně lineární a poněkud jednoduchá, ale každodenní používání přináší lepší vnímání dalších nuancí parfému a odhaluje některé jemné charakteristiky, jako je růžový pepř na začátku, který květinám dodává svěží nádech, a jantar, který v pozadí a na konci sušení dodává parfému léčivou hořkost.

Velmi vysoký výkon, desetihodinová výdrž, vysoká siláž a intenzivní dvouhodinová projekce. To z ní dělá skutečnou balerínu, sexy, pro slavnostní a zábavné příležitosti nebo ty, které umožňují flirtování a svádění.

Thunderthighs2023

Můj bože, milostivý právě dostal můj nos na vzorek tohoto a na mé kůži, byl jsem blázen? Na co jsem čekala? Je naprosto nádherná, růže, oud, kůže, krémovost... Nádhera. Nemůžu se dočkat, až se mi dostane do rukou moje vlastní krabička. Otevření je na pár vteřin drsné a pak převezme vládu sladká džemovitá kombinace růže a oudu. Zaschnutí je ještě nádhernější a stojí za každý cent. Otevírání není tak špatné, ale chápu ty, kterým může připadat trochu drsné. Ale po pár vteřinách se růže prosadí a zazáří, oud přetrvává v pozadí, pak se tato krémovost propojí s růží a nese vůni až do suchého dechu. Naprosto dospělá vůně, která se podle mě přiklání k ženskosti, ale dokážu si představit sebevědomého muže, který ji utáhne. Nemůžu se dočkat svého flakonu!!

Edit: Mám ji a jsem zamilovaná. Skvěle se hodí i na vrstvení. Navrstvila jsem ji na sebe s Dalaal Al Rehab a řeknu vám.............. kouzlo. Úplné kouzlo. Tak dobrá, zkuste ji a poděkujte mi ve snech.
Mimochodem, můžeme si promluvit o balení lattafy? Takový špičkový obal, díky kterému je vlastnictví a rozbalování tak příjemné. Díky němu se každá vůně cítí high end a luxusní na levno!!! Je mi doslova líto krabičku vyhodit a některé si nechat, dokud už to není proveditelné.

diqs

Koupila jsem si ji naslepo na základě recenzí a jejích čichových poznámek, neznala jsem ji, četla jsem, že je velmi podobná edp initio atomic rose, což je velmi drahý niche parfém, lattafa amethyst je poněkud exotická, protože arabská její prezentace je dokonalá, jak můžete vidět na fotografiích, její vůně je umírněná, aniž by byla přeplácaná, cítím růže, které jsou lehce trpké spolu s dřevitým nádechem, a oudový nádech je dobře propracovaný jako v Elysee Success, což jí dodává podmanivý tajemný nádech, aniž by byla dusivá, Mohu ji popsat jako velmi jedinečnou "semišově sametovou" směs, hodně se promítá, což jsem si uvědomila, když jsem ji testovala na někom jiném, abych ji lépe zhodnotila, a zanechává stopu, vydržela více než 14 hodin, postupem času se nenápadně přibližovala k pokožce, ale když jsem si myslela, že jsem ji vydechla, vůně tam stále byla. Poznámka: Je zajímavé, že když jsem vyzkoušela Florattu Fleur d'eclipse, připomněla mi její odchod.
Lattafa Amethyst je opravdu sdílná, nevím, jak je to s její druhou verzí (oud for glory), která je těžší na oud, ale mužům, kteří chtějí parfém s uzavřenější růží, se tento parfém bude líbit, stejně jako je těžké najít dřevitý parfém pro ženy, myslím, že ty tóny, které se objevují v dámských parfémech, nejsou v pánských parfémech tolik vidět. Vždycky jsem dávala přednost dřevitým parfémům s malou nebo žádnou sladkostí a tento je vynikající kvality.

CreativamenteElena

Atomová růže: to je opravdu třeba říci. V úvodu je cítit jasmín a růžový pepř, pak spousta růže a oudu, v základu jantar a vanilka. Základ, který není příliš sladký díky ostrosti růže a bergamotu, který se mi zdá, že přetrvává v sušení spolu s ostatními tóny. Výborná projekce a trvání. Silný a rafinovaný parfém. Upozornění: Při prvním stříknutí je cítit něco lehce chemického, jako v jiných parfémech této značky, ale pak, po několika stříknutích, se vůně mění a odhaluje svůj vývoj. Doporučujeme.

Tamachan

Koupila jsem si ji v domnění, že bude vypadat jako Atomic Rose. No, ne, růže je obyčejný tón a dobře, mají tendenci se spojovat. Čemu se ale podobá, a to hodně, je Flamenco od Ramóna Monegala, jsou identické, Flamenco je šťavnatější a sladší kvůli malinám, ale jejich vývoj je velmi podobný.

Tato vůně se otevírá velmi efemérním pepřem, aby ji zaplavila růže, hodně růže umocněná oudem, velmi přátelským oudem. S přibývajícími hodinami se stává krémovější a sladší s vanilkou a jantarem.
A to je vše, a přesto se mi velmi líbila. Ta od Ramóna Monegala mě úplně nepřesvědčila, protože byla příliš sladká a trochu křečovitá, tahle je univerzálnější a chutnější, jen bych ji nenosila ve velmi horkých dnech.

Má těžkou stopu a bestiální výdrž, asi 12 hodin.

Chopper

Jasmín a bergamot jsou slyšet na pár okamžiků v úvodu, pepř je velmi málo přítomen. Růže a oud přebírají vedení, sušení je trochu sladké, ale vanilka a jantarové akordy vůbec nevyčnívají, jen je slyšet něco sladkého, co není dobře definováno a časem bojuje s oudem. Pro ostatní pozoruhodné trvání a projekce, určitě se dobře hodí na podzim a v zimě. Slepá koupě jistá vzhledem k ceně, nemůžete chtít víc...

LaLa777

Nejsem obeznámen s Initio, ale velmi dobře znám Tresor midnight rose Lancome, a mohu bezpečně říci, že jsou velmi podobné. Cukrová citronová růže 🌹, krásná a mazlavá. Lancome je trochu sladší a hlasitější, Amethyst je lehčí a ne tak sladká, nedali mi orientální tóny, oud a vše tak těžké, ale to nevadí, je dobrá taková jaká je 👍

Angelmaius

Objednala jsem si ji na Ebay v domnění, že je to Lattafa's Oud for Glory, a když dorazila, byla jsem ráda, že jsem se mýlila, protože se mi líbí mnohem víc. Vrchní tóny jsou apoteózní, příval oudu, který není nepříjemný, můj nos cítí růži od samého začátku. Ačkoli je ve vůni uvedeno, že obsahuje bergamot, můj nos ho necítí. Typ růže, který oceňuji, není mladý květ, ale růže, která stárne na rostlině a v určitém okamžiku začnou okvětní lístky hnít. Není to páchnoucí růže, ale přezrálá růže, tmavá, sladká, aniž by byla mazlavá. Jako příklad bych mohla uvést růži Toy Boy od Moschina, když ji napadnou mšice a začne hnít.

Co se týče trvání, první 3 hodiny zanechává snadnou dvoumetrovou stopu, i když není nijak zastrašující. Poznáte, že ji máte, ale není děsivá. Po těchto 3 hodinách, aniž by se dostala na úroveň kůže, její projekce klesne z 8 na 4, přičemž vůně se na mé kůži udrží asi 7 hodin.
Nejedná se o rozvíjející se vůni. Voní stejně od začátku do konce, aniž by byl dotčen její jiskřivý závěr.
Co se týče použití, měla jsem ji na sobě na jaře a byla fantastická, ne intenzivní na den a nepřekrývající se na noc.

Prezentace je krásná. Kompaktní, těžká lahvička má fialovou barvu a jemný, sametový omak. Sítotisk lahvičky je v souladu s potiskem Oud for Glory, který se snaží napodobit celou řadu Initio.

Celkově se mi líbí. Těší mě, jak Lattafa dokáže vyrobit tak bohaté vůně za tyto ceny; mám mnohem dražší niche parfémy, které musí před Bade'e Al Oud Amethyst pokleknout.

PS: Před několika měsíci jsem dostala vzorek Initio Absolute Afrodisiac od Yuniqu. Když je porovnávám, nacházím jistou podobnost, i když mi přijde, že Lattafa vydrží mnohem déle.

Palmer Eldritch

Moje nejoblíbenější vydání Lattafy. Vůbec.
'Amethyst' jsem si silně oblíbila díky Glam Finds a Joy Amin. S potěšením mohu říct, že je to další nádherně SEXY banger! Patří do stejné kategorie jako PDM Delina, Mugler Angel Nova, Nina Ricci L'extase Rose Absolue & Initio's Atomic Rose, ale hlavně 'Atomic Rose'.
Edit: Pán mi řekl, že je příliš svůdná na to, abych ji nosila v kanceláři, takže to by vám mělo něco říct! Ale stejně ji nosím.

'Amethyst' v úvodu / prvních 3-5 minutách mi připomíná 'Oud for Glory / Greatness' víc než 'Atomic Rose'. Na 10 vteřin má trochu alkoholický nádech. Ale jak zasychá, bez legrace dostávám 80 % 'Atomic Rose'. Úplné zaschnutí je v podstatě "Atomic Rose", ale více jantarová. Rozhodně je to klon růžové od Initio 🌹 spíš než Montale a Mancera.
Výrazně sladká, mladistvá růže. Unisexová se sklonem k mužnosti. Na kůži nemám žádné kovové aspekty, místo toho trochu ovocné trpkosti.
Více mužná v úvodu a postupně se mění na trochu ženskou v zasychání. Velmi elegantní, krásná, tajemně smyslná.

A teď k výkonu: Amethyst" se však chová mnohem lépe než značkové parfémy a na mé kůži vydrží přibližně 7,5 hodiny s poměrně dobrou siláží. Stříkla jsem se jednou a snadno zaplní místnost! Rozhodně je silnější než 'Oud for Glory'.

Upřímně jsem moc ráda, že youtuberky o tomto skrytém klenotu básnily. Bála jsem se, že bude příliš dospělá a syntetická, ale tady tomu tak není.
Zbožňuji 'Atomic Rose' od Initio , a tohle je zatím nejlepší duplikát na trhu! Prosím, vydávejte další Lattafy!

danielfaria

Velmi odlišná růže, má DNA, která vypadá jako Oud for Greatness, jen je mnohem odlišnější, růže a růžový pepř, velmi výrazný jantarový tón, hrozně se promítá a usazuje, jedna z nejlepších Lattaf.
Nezapomeňte, že je to jako Atomic Rose od Initio, a ne Oud for Greatness (pouze tón, který tvoří DNA druhého klonu, připomíná Oud for Greatness).

msajoy

Negativa:
Otevírání je syntetické, může rušit váš nos a ostatní
Silné stránky
1. Cenově dostupný
2. Krásná prezentace
3. Dlouhá životnost v režimu Beast Mode
4. Velmi blízký Atomic Rose
5. Lidé vás chválí
Není to bezchybné vítězství, ale určitě je to výhra.
Pokud nesnášíte růži, vyhněte se jí, je unisexová a má vynikající balení za daný rozpočet.
9/10

SDV200580

Tato vůně je pokračováním ne tak dávno vydané Oud for Glory, neúspěšného pokusu o sjezd Initio. Je to také Oud for Glory, ale s přídomkem Amethyst. Jaký z ní mám pocit. Představte si, že si sednete ke stolu a před vámi se rozprostře prostěradlo z nového světlého měkkého semiše, který vydává příjemnou čerstvě vyrobenou vůni. Pak na ten semiš, přesně doprostřed, položí ta velmi BR540 "kokotská" lízátka. A vedle těchto lízátek se rozlomí cigareta a vysype se z ní obsah - tabák. Teď vedle ní na druhé straně položí pár červených čerstvých růží. Ale tyto růže nejsou jarní a světlé, ale jsou už tmavě červené, zralé. A tady se tyto 4 příchutě (světlý semiš, bonbóny, cigaretový tabák a růže) smíchají v jednu a někdy se zase rozpadnou na složky, které cítíte buď všechny najednou dohromady, nebo každou zvlášť. A občas se někde mihne i oud.
Tentokrát je to taková neobvyklá a zajímavá vůně! A jestliže předchozí Oud for Glory byl nejistého pohlavního zaměření, unisexový, tento je rozhodně ženský. Výdrž vůně je poměrně slušná, stopa, jak se mi zdálo, je průměrná. Doporučuji ji!