Pas De Velours podle Les Nereides je vůně pro ženy a muže. Pas De Velours byl/a uveden/a v roce 2020. Vrchní tón je Ylang-Ylang ; střední tón jeKadidlo ; základní tón je Vanilka.
Značka Les Nereides
Pas De Velours Zprávy
Lidem, kteří mají rádi toto, se také líbí
Přeložené recenze

Memories649103/13/24 15:12
@Cass735: Mohu vás ujistit, že značka Nolença stále existuje, a to je dobře, protože i když není příliš známá, vytváří krásné vůně za velmi rozumnou cenu.
Firma oznámila, že končí, ale vedení nakonec své rozhodnutí zvrátilo a rozhodlo se (nebo našlo způsob), jak pokračovat, takže samorost "Vanille" stále najdete v tuhých parfémech a pokračuje jeho spojení s "Pas de velours";-)
vladigora03/02/24 02:00
Testoval jsem to v aplikaci Letha. Je to velmi pohodlná vanilka. Velmi podobná chuť jako Lattafa Ana Abiad Poudre.
Upd. Koupila jsem si lahvičku. Je stále krásná. Po lahvičce slyším vanilku a dřevité kadidlo. A dokonce jakoby něco z hřebíčku (koření). Dřevo je zde opravdu kouřové. A hřebíček je trochu medový. Zní to nenápadně.
bilbul02/20/24 22:24
Jemná ženská vůně květů ylang (ne olej) v prášku s lehkým kadidlem. Přesněji řečeno - lehkým kadidlem kadidlovým s pryskyřicí, v níž byly květy ylang a vanilkové lusky. Přesně TAM, tak vzdušná a hinty. Samotná něha v lahvičce. Vůně není vodová - je to suchá ošetřující pudrovitost. Opravdu zní jako lehký, lehce znatelný vánek, který přináší z pouště kadidlo této vanilkovo-ylangové pryskyřice. Není to ani pryskyřice, je to opoponax. Krásně sestavený. Velmi harmonická, klidná, meditativní vůně. Je útulná. Je vhodná pro mladou maminku. Nezaznamenala jsem žádnou hlasitost. Stopa je zakalená. Bude vhodná v každé situaci v jakoukoli denní dobu
Hartsy305/23/23 21:46
Přála bych si, aby tato vůně vynikla stejně jako design flakonu. Kdyby tomu tak bylo, neměla bych jinou možnost než si lahvičku koupit! Jedná se o vůni s jednoznačným ambroxenovým nádechem, který jí dodává dřevitou, kouřovou eleganci. Tak hladká a svůdná. Pokud však hledáte výstavní kousek, tohle opravdu není.
Většinou cítím opravdu dobře provedenou vanilkovou vůni. Myslím, že by se dobře hodila k vrstvení s jinými vůněmi, ale to by byla vysoká cena za vrstvení vůní. Zvlášť když existuje tolik jiných vanilkových vod a vůní, které lze vyzkoušet.
Thanaquil01/01/23 15:32
Tato vůně je vznešeným svědectvím neuvěřitelně úspěšného spojení něhy a rovnováhy.
Kdo jsou nevěsta a ženich?
No přece vanilka a kadidlo, kdežto laskavým svědkem může být jen máslový, rozplývavý ylang, který kromě zpečetění svazku mezi oběma protagonisty nabízí kvanta květinového kouzla, které ve svatebním prostředí není na škodu!
Rozkošná je tato kombinace odzbrojující jednoduchosti a v žádném případě ne banality.
Je to smyslný kolotoč mezi prosluněnou sladkostí jemné, nepřehlédnutelné vanilky a pryskyřičnou svěžestí neobyčejně aromatického kadidla: vzniká kulatý a jemný konstrukt, velmi dobře vyvážený mezi sladkými a svěžími složkami, nikoli sladká gurmánština, ale spíše gurmánská cukrovinka s mystickými nuancemi!
Krásná a jednoduchá, samet jejího názvu je důstojně zastoupen! Skvělý objev, potěšilo mě, že ho mám!!!
Sol settima11/08/22 06:52
Parfém nekonečné jemnosti, jemný, éterický, velmi rafinovaný a zároveň velmi jednoduchý oblak. Je to velmi jednoduchý parfém, na mě má rychlé otevření s touto jemnou květinou, která se rychle usadí v srdci, kde zůstává téměř beze změny až do konce. Velmi jemná vanilka, ne gurmánská, ale nenápadně oslazená květinou, kadidlo ji dělá jen trochu éteričtější, aniž by přidávalo cokoli hořkého nebo zvlášť kouřového. Jemná, delikátní, lahodná... přestože nevoní po jedlých věcech, připomíná mi jemné jídlo. Jako by to byla kvintesence vůně krému nějaké nadpřirozené bytosti, něčeho, co je rafinované a vytříbené, až zanechává slušivou, nepřehlédnutelnou vůni. Takhle by mohl vonět i pouliční chléb elfů.
Zasněná
ras.kel.509/04/22 19:35
Velmi lineární vůně, lehce nasládlé kadidlo, které se po nanesení příliš nemění. Otevírá se lehce máslovým ylangem, ke kterému se asi po 20 minutách přidá kadidlo. Po hodině ylang ustupuje do pozadí a dává prostor vanilce, která se stává výraznější. Drydown je poněkud útulné a sladké kadidlo. Není tak jemné jako něco takového jako Shanaan od Micallefa, je trochu pisklavější, ale přesto příjemné. Připomíná mi Bijou Romantique od ELDO, kterou vlastním.
Hodila by se na posezení u krbu nebo na rande u kávy během podzimu/zimy.
MINERVparfums07/23/22 15:45
Sotva se mnou dorazil> To jsou první dojmy.
Začnu tím, že se vůbec nepodobá Dior Addic a už vůbec ne By the Fired Place.
Ta od Diora je velmi květinová vanilka a ta od Repliky je velmi dřevitá vanilka.
Naproti tomu tato je jemná aromatická vanilka, mírně kouřová, nedeklaruje jantar, ale je velmi znatelný, nedeklaruje ani kosatec, ale ve složení ho velmi mírně vnímám.
Když se objeví, má malou reminiscenci s BDK creme de cuir, ale tato nemá sílu této.
Už mi zaschla na kůži a zázračně z ní vystoupil Ylang Ylang, nádherná vůně.
Jakmile ji budu používat déle a vůně bude mít dobu macerace, budu vás informovat a dám vám konkrétnější hodnocení.
Aktualizace:
Tady máme jemnou aromatickou vanilku mírně kouřovou, nedeklaruje jantar, ale je velmi znatelný, nedeklaruje ani kosatec, ale vnímám ho velmi mírně,
Když zaschne, objeví se Ylang Ylang se svým kouzlem.
Vytváří velkolepou vůni, velmi návykovou, smyslnou a jemnou vanilkovou, lehce květinovou.
Na mé pokožce vydrží asi 6 hodin se střední až nízkou stopou a projekcí.
Je to vanilka spíše pro osobní potěšení nebo komu je velmi blízká.
violet66606/23/22 15:02
Přistihla jsem se, že se uprostřed noci budím s tímto parfémem na zápěstí.
Je to, jako bych se včera zamilovala, s vedlejšími účinky pubertální zamilovanosti.
Myslím na tebe.
Běhám s tebou po knihkupectví jen proto, abych prolomila mlčení.
Na zmoknutí v dešti, protože nic není děsivé, ani řev bouře.
Na tiché čekání pod balkony starých budov.
Chodit po špičkách do jednoho z venkovských kostelů v pozdním podzimním odpoledni.
Vůně zmačkaného žlutého listí.
Odlupující se svaté obrazy.
Prach na dřevěných lavicích.
Vlhká tvář.
Slunce, které nás překvapí.
Představuji si tě nablízku.
Jak ležíš vedle mě a já ti tisknu ruku.
Cítit tlukot tvého tepu.
A snažím se pochopit, jestli.
Tvé srdce se také chystá puknout.
Gino Paoli - Live again

ViolettaS12/12/21 12:56
Od prvního testu se mi nelíbila, byla příliš unisex - odložila jsem ji. O pár týdnů později jsem ji zkusila dát na ostatní - lehká, květinová, sladká. A pak se otevřela! Tak hřejivá, příjemná! Teď už ji používám jen tímto způsobem: "zušlechťuji" jednoduché vůně. Nevím, čím to je - asi kadidlem -, že dodává tu hloubku a útulnost.
Trudon
Le Labo
Another 13
Silence of the Lakes od Aura of Kazakhstan: Tajemství pěti jezer
Co nosí Fragrantica redaktoři letos na podzim? Iulia a Markéta
Kayali Vacay v setu miniaturních lahviček
Commodity: Chvíli trvá, než se vymačká ta správná šťáva (Juice)
Šťastné a veselé Vánoce 2023!
20. narozeniny ELNINO
DS & Durga Deep Dark Vanilla: Vanilka opěvovaná grilem