Lucky Candy Montale pro ženy a muže

Lucky Candy Montale pro ženy a muže

tropický
laktonický
med

Lucky Candy podle Montale je vůně pro ženy a muže. Toto je nová vůně. Lucky Candy byl/a uveden/a v roce 2023. "Nosem" za touto vůní je Pierre Montale. Vrchní tóny jsou Bergamot, Med a Kakao; střední tóny jsouPlumérie, Marshamallow, Neroli, Kokos a Konvalinka ; základní tóny jsou Pižmo, Vanilka, Karamela a Jantar (ambra).

Med

Konvalinka

Karamela
Jantar (ambra)

CrisusGod

Seznámil jsem se prostřednictvím vzorku, především v chuti cítím frangipani s citrusovou kyselostí, slaný kokos na pozadí skladby
a vzdušnou sladkost marshmallow, pokud je tam med, je lehký, tekutý, na podporu frangipani, kakao jsem nenašel. Celkově se Lucky candy ukázala jako nevtíravá, nesráží, žádné pižmo, výdrž cca 4 hodiny, pozitivní, slunečná a pro mě je to spíš na téma plážových a prázdninových vůní, ale šla jsem do sebe, tak jsem se rozhodla lahvičku koupit).
Na stejné lodi s vůněmi jako Prada La femme, La dompteuse encagee SL, A Chant for the nymph Gucci (podobná nálada a frangipani).

Kots_Tanya

Dobře, začnu tím, že jsem byla velký odpůrce Montale lahviček, ale tahle, nevím, co se se mnou stalo, lahvička je tak krásná, ta matná růžová se zlatým kováním je nádherná.
A teď k vůni, od prvního stříknutí jsem si okamžitě vzpomněla na Mercurial Cashmere, ale představte si, že by se vrstvila nebo ředila s Dior Blooming Bouquet, přesně takhle si představuju tuhle vůni. Celkově velmi designový profil, krásné květiny s trochou zeleně a kořením z jantaru, určitě je tam i tón marshmallow. Když se podívám na tóny a přičichnu k vůni, určitě je dokážu vypíchnout, což mi vůni dělá lehce chaotickou, stejně jako mercurial cashmere, který jsem nedávno prodávala, tahle však voní svěžeji, lehčeji, vzdušněji, frangipani jí dodává takový ženský půvab.
Překvapuje mě, že neroli je tak málo volené, protože je určitě velmi výrazné spolu s frangipani a sladkostí chci říct z marshmallow noty nebo karamelu?

UPDATE: Opravdu ji nemůžu přestat nosit, na kůži, ve vzduchu, je tak návyková a krásná a její provedení je úžasné! Vydrží a přetrvává hodiny a hodiny. Tohle je snad můj první flakón Montale, který jsem si naprosto zamilovala. Zůstává se mnou a nikam nezmizí. 😍 Nechám tu svou původní recenzi, jen aby lidi viděli, že první dojem s ní prostě nestačí. Vyváženost mezi tropickými tóny a květinami a kořením je dokonalost, o které jsem nevěděla, že ji potřebuji.

Jevgenijakirejeva

Roztomilá, sladká, ale hutná vůně. Je v ní cítit i Montalevův rukopis, buď pižmo, nebo něco jiného, ale tento tón zachycuji v mnoha vůních tohoto domu, ale není tak křiklavý a ultrastabilní jako třeba Intens Café nebo Arabian Tonka. Je o něco tišší a klidnější. Neslyším zde nic makového, všeho s mírou je relativní. Z blotteru zní dlouho, takže vytrvalost je dobrá, není třeba to přehánět. Chtělo by to spíš miniaturu, i když láhev je atraktivní. Pro milovníky montélek a sladkého doporučuji vypotit.

toshynchik

Kdybych testovala naslepo, řekla bych, že je to nějaký Juicy Couture, Ariana Grande nebo něco jako bonbóny Prada. Není to typický Montale a pro značku je to nějak velmi nečekané. Podle pyramidy jsem si představovala nějakou silnou gurmánskou až "slintavou", ale nakonec něco tak podmíněně sladkého, co potěší každého a nikomu se nezapíše do paměti.

nienke95

Musím souhlasit s recenzí Mirtlen níže. Voní úplně jinak, než jsem podle poznámek očekávala. Podle mého názoru to není gurmánská, ale spíše citrusová vůně. Ne ten jedlý druh citrusů, ale spíš čisticí prostředky. Voní mi velmi ostře a bohužel necítím žádný kokos, šlehačku, med ani karamel.

Mirtlen

Takové zklamání, vůbec nevoní jako poznámky. Moc jsem se těšila, až ji vyzkouším, protože tyhle tóny miluju a Lucky Candy zněla na papíře božsky, takže jsem si ji koupila přímo na stránkách Montale. Soudě podle nich to mělo být něco velmi sladkého a gurmánského. No, nic takového to není a vlastně spíš naopak. Voní mi jako nějaké abstraktní jarní květiny s abstraktními citrusy, navíc je dost slabá a blízká kůži. Říkala jsem si, že to může být jen mým nosem, tak jsem požádala pár dalších lidí, aby to zkusili, a všichni říkali, že je to jen slabá vůně ničeho konkrétního, jako zbytky nějakého parfému, který jste použili před dlouhou dobou.
Prosím, neudělejte mou chybu, zkuste nejdřív vzorek.