Roses Musk podle Montale je Floral Woody Musk vůně pro ženy. Roses Musk byl/a uveden/a v roce 2009. "Nosem" za touto vůní je Pierre Montale.

Creme
Nevím, jestli jsem neocenila jednoduchost tohoto parfému, ale neokouzlil mě. Takové parfémy mám ráda, ale možná tomu pro mě něco chybí.
Kosmetičtější růže, lehká bílá květinovost jasmínu a jemné pižmo bez sladkosti, není možné, aby se nelíbila někomu, kdo nemá rád tyto tóny nebo návrh. Má čistou vůni, jako byste použili růžový vonný přípravek.
Nejvíce se mi líbí Roses de Chloé a Rose Goldea.

ritamell1
Je to podobné intenzivnímu cafe bez kávy nebo mancera bez vanilky.
Převládá vůně růže s pižmovým pozadím, po vzoru Narciso Rodrigues ), která mi nepřipomíná jemné parfémy, ale velmi intenzivní.
Nepřipadá mi sladká a myslím, že ji klidně mohou nosit i muži.
Drží na kůži, takže za tu cenu to stojí.

Fritz
Podzim, zima, jaro, ideální období pro tento květinový růžový parfém. Zanechává svou stopu. Díky této vůni jsem obdržela několik komplimentů. Nemá velký vývoj, ale já jsem si tuto vůni zamilovala a budu ji milovat navždy. Lehký jasmín na jemném pižmu a růže, růže, růže!!!

ManfrediGaetano14
Růže Pižmo. Na mnoha parfémech Montale a Mancera je nejvíce znepokojující skutečnost, že kompozice nejsou tak složité, ale dávkování surovin je provedeno v takovém nadbytku, že vůně jsou jedinečné. Žádného jiného parfuméra by nenapadlo nacpat do složení vůně tolik pižma. Pro Montaleho je to však norma, bez ohledu na výsledek. Roses Musk je toho výmluvným příkladem. Po přečtení názvu očekáváte růžově-květinovou vůni, pak ji nastříkáte z flakonu celou pop, pohráváte si s háčkem a na ruce nemáte parfém zředěný alkoholem, ale spíše hustý parfémovaný olej, vydávaný za Eau de Parfum. Co v něm je? To ví jen chemik. Cítím pižmo, pižmo v hojné míře. Vlastně ho cítím tolik, že je pro mě vůně ovocná, lehce balzamická a s fasetou, která ji přibližuje vůni vína. "Víno? Nejsi snad anosmik na růže?" Ne, děvčata. Nejsem anosmik na růži. A ujišťuji vás, že nejde o růži: jde o předávkování bílým pižmem. Jestli je tam růže a jasmín, musí být jejich množství směšné, protože růžové pižmo je celé o pižmu. Přestože uznávám výjimečnou kvalitu výrobku (žádná jiná značka vám nedá tolik Musc), pro mě je vůně monolitická a na hranici snesitelnosti: ovocná, lehce balzamická a kvasná. Doba trvání je neuvěřitelná. Můžete se v ní i vykoupat, protože Roses Musk v ní zůstává. Projekce je děsivá. Při 5/6 aplikacích se z vás stane fontána parfému. Dávejte pozor, abyste ji nenastříkali příliš blízko oblečení, jinak si ho obarvíte. Umístěte lahvičku alespoň 20 cm od sebe.

ICL
Hahahaha rose jam!!!! Tak by se měla jmenovat, protože nic jiného necítím, miluju ji!!!, ale chybí mi nějaký vývoj, na své pleti cítím od začátku do konce jen sladké růže, připadá mi velmi ženská a bohatá, bohužel se mi zdá, že lehčí vůně tohoto domu, stejně jako její sestra Mancera se na mé pleti neuchytí. Má středně silnou vůni, která po hodině a půl zůstává na úrovni pokožky, s fixací maximálně 4 hodiny, mám raději jejího bratra Intense Roses Musk, který pro mě voní stejně, ale s vysokou vůní a výdrží více než 10 hodin.
Edit: Líbí se mi na denní nošení, protože je méně invazivní a univerzálnější než IRM.

delta500
Fragranticu mám ráda, ale nelíbí se mi jen to, že nevidíte mínusové komentáře. Bylo by skvělé, kdyby se mínusy zobrazovaly v šedých kuličkách místo barevných. Pak by bylo možné posoudit, kolik lidí souhlasí se zápornými komentáři.
Vlastně k vůni: v prvních tónech slyším bulharský růžový olej a o něco později se objeví pižmo. Ne, MUSKUS, který se nesmyje ani po sprchovém gelu a dokonce ani po tvrdém flanelu s mýdlem.
Po přečtení nadšených recenzí jsem si objednala, díky bohu, malý likér. Ale po prvním použití jsem zjistila, že to vůbec není nic pro mě.
P. S.: Po umytí zápěstí mýdlem a lufou to trvalo 2 hodiny. Žádná změna, pořád slyším to odporné pižmo.

necano
Stejně jako všechny vůně Montale má dobrý výkon, vůni a kvalitu. Souhlasím s předchozí recenzí, že tato růže, když zavřete oči, vidíte ji růžovou, není to rudá růže, není smyslná, spíše romantická, je nevinná a čistá. Na mé kůži se pižmo a jamiz nedá rozeznat, takže, dá se říct, že je to soliflore, se svěží růží, ze které občas vystupuje zelený tón, připomínající rosu na stoncích. Líbí se mi víc než "A la Rose" od Masona Kurkdjiana, protože je možná méně jemná a vodní, ale má mnohem větší přítomnost.
Pokud jste milovníci růží, bude se vám tato vůně velmi líbit, i když za svou cenu podle mého názoru postrádá originalitu.

Clarida
Roses Musk je nejlepší růžová vůně, jakou jsem kdy cítila.
Je super vytrvalá, růžový tón v sobě nemá nic syntetického, jak tomu někdy bývá, ale je sladký, jemný, ovocný, svěží.
V pozadí pižmo a dotek jasmínu, sušení je opravdu krásné a vydrží hodiny.
Skutečná lahůdka pro nos, je to růže pro znalce, která mě doslova okouzlila.
Aniž bych cokoli ubírala Stelle, Chloe nebo Rose Goldea, což jsou všechno nádherné růžové vůně, tady jsme na mnohem vyšší úrovni.
Líbí se mi dokonce víc než vynikající Sa Majestè la Rose od Lutense, která mi přijde až příliš silná.
Smyslná, ženská a velmi elegantní.
Pokud máte rádi královnu květin a milujete pižmo - a toho je tu hodně - je tato vůně špičková.
Mistrovské dílo Pierra Montaleho.

addiehominem
Vlastním Delinu od PdM a nyní mám karafu Roses Musk! Už jsem četla srovnání těchto dvou vůní a byla jsem zvědavá, jak moc jsou si podobné. Když teď přivoním k Roses Musk, mohu s jistotou říct, že růže v obou vůních jsou téměř totožné: svěží, fotorealistické sladké růže zbavené pudru. Ve hře je však několik rozdílů, které se týkají zbytku jejich kompozice.
Roses Musk je přesně to, co je napsáno na obalu - růže zalité pižmem. Pižmo v základu tohoto parfému vyniká; řekla bych, že tento parfém je tvořen asi ze 70 % růžemi a z 30 % pižmem. Delina má v sobě pižmo také, ale není v ní zdaleka tak důležité, protože Delina obsahuje také řadu ovocných prvků, díky nimž je tato vůně sladká a svěží a není zdaleka tak živočišná jako Roses Musk. Roses Musk je z těchto dvou vůní více sexy. Tím však rozdíly končí. Pokud vlastníte jednu z nich, upřímně řečeno nepotřebujete vlastnit ani tu druhou. Co si vyberete, záleží na tom, zda chcete ovocnou, sladkou růži, nebo sexy, živočišnou růži. Obě vůně jsou však skvělé, ani s jednou opravdu neuděláte chybu.

t.tanya52
Tak jsem si řekla, že musím napsat recenzi na tento parfém, a tak jsem tady.
Koupila jsem si 100ml lahvičku v duty free na letišti, aniž bych o tom moc přemýšlela, protože jsem o ní slyšela mluvit spoustu lidí. Když jsem si ho koupila, začala jsem si o něm číst recenze a někteří lidé říkali, že hrozně voní a připomíná starou levnou kolínskou. Takže jsem tak trochu váhala, jestli lahvičku otevřít, nebo ne.
Nakonec jsem se rozhodla ji otevřít a myslela jsem, že dostanu infarkt, až ji ucítím na své kůži. Je to prostě báječná směs čerstvě řezaných růží a pižma. Nemohla jsem přestat vonět k zápěstí a vlasům. Cítím se po ní tak žensky. Je tak jemná a přitom tak voňavá. Voní nádherně a přitom ne příliš sladce. A často se mě ptají, co mám na sobě, když ji nosím.
Pro ty, kdo mají rádi Chloe Chloe, by to byla naprostá nutnost pro speciální datenight/zvláštní příležitosti.

barashkova
Milá, hodná děvčata! Ráda bych zde zanechala recenzi-poster s názvem "Aplikujte Montali v dávkách"!
Je přece známo, že nos se přizpůsobuje, už neslyšíme plnou sílu "pachové vlny". A v případě Montali je to knockout.
Jedna moje známá si vzala růžové pižmo na dovolenou na Kypr. Panebože, když vešla dovnitř, slzely mi oči. A dokonce i v čerstvém větru u moře jsem mohla jít za 10 minut po její stopě jako pes - poznala jsem to podle toho silného puchu, který nedokáže rozpustit vítr.
A když jsem se jí opatrně zeptal, kolik obláčků použila - řekla - pět!!!!!. Montal - pět střiků!!! Panebože.
Řekla jsem: "Je to silný parfém, proč tolik?
Řekla: "Ale vždyť není nic slyšet. Já nemůžu nic cítit.
Myslím, že bychom si všichni měli uvědomit, že Montal snižuje citlivost našich receptorů pětkrát... Ne, desetkrát. Stačí jeden střik a vězte, že silný puch už je s námi.
To bylo takové malé oznámení pro veřejnost :)))))

remy
Pokud ano, byla by to sladká růžová růže, svěží, lehká a jemná.
Zvučně ženská, nevinná, mladistvá a s nádechem kyselosti.
Kdybychom mohli tuto růži oddělit od pižma, byla by to krásná vůně.
Ale ne.
Tohle není křehká růže pokrytá několika kapkami rosy, ne. Tato ubohá růže se snaží vymanit z kapek rosy. Tahle ubohá růže se snaží vynořit z hory pižma, snaží se dostat k závanu čerstvého vzduchu a přežít prach.
Růže, která se zoufale snaží vyniknout na pozadí hustého, hrubého, hrubého, hrubého pižma, které jí brání stát se elegantní a sofistikovanou vůní.
Za dva roky své cesty za vůní jsem nezaznamenala hustší a těžší pižmo.
Pokud máte rádi své růže trochu nakysle pohřbené v pižmu nebo pokud máte rádi cukrkandlově růžové pižmo, právě jste našli svou vůni.
Jasmín? Stejně jako Wally ho stále hledám, ale nemůžu ho najít.
Na druhou stranu je tu: nádherně dlouhotrvající vůně s nádhernou stopou. Jaká škoda, že když mám před sebou vytrvalou vůni, jakou mám ráda, nemohu si její vůni vychutnat.
Jsem odsouzena k Murphyho zákonům.
Prosím, mějte trochu zdravého rozumu a vyzkoušejte vůni, která není levná, než si ji koupíte. Je zakázáno kupovat niche parfémy naslepo. Zklamání může být kruté.
Je to můj osobní názor, ale tolik jsem chtěla, aby se mi líbila a vyzkoušela ji! Díky bohu, že to byl jen vzorek.....

Zelia79
Souhlasím se svým přítelem Cibellim, timtim by timtim, lol. Děkuji za malý vzorek této úžasné vůně. V této vůni je retro duše, něco, co mi připomíná nostalgické pocity, možná proto, že když jsem byla malá a snila o tom, že budu baletka, představovala jsem si, že tanečnice bude vonět právě takto. Sofistikovaný, květinový a lehce pižmový parfém mi připomíná krásnou klasickou baletku. Nebo možná něco podobného nosila moje učitelka jazzu, zkrátka je to parfém, který mi připomíná umění a tanec. Vynikající!

FoBoss
Před několika lety jsem ji daroval své oblíbené ženě. Už není mezi námi, ale stále ji miluji stejně vroucně jako dřív a moc mi chybí. Je to pro mě vůně-vzpomínka, vůně-milník..... Když ji vdechuju, zavírám oči a vzpomínám na to, co už nikdy nebude. Šíleně krásná a nepředstavitelně ženská, vyžaduje dávkování při aplikaci, stopa není silná, ale velmi jasná, vytrvalá. Vůně vášně, hmotné ztělesnění ženské smyslnosti a svůdnosti ).

Before_Sunrise
Nejsem si jistá, jestli můžu začít mluvit o Roses Musk, aniž by mi tekly slzy po tváři.
Sedím tady, před obrazovkou, zvedám šátek, abych si přivoněla k Růžím..
Stejný fuchsiový šátek jsem měla na krku, když jsem jednou seděla úplně sama na lavičce venku...
Na ten den nikdy nezapomenu.. Byla jsem tak smutná, když se ke mně přiblížil nějaký pán, aby mi dal čerstvě nařezanou růžovou růži... řekl: "Hodí se k vašemu šátku, slečno."...
Byl chladný listopadový den, byla jsem tak ztracená ve svém světě... Jen jsem mu poděkovala.
Nikdy jsem nevěděla, že miluji růže, dokud nepřišla ta chvíle... Víte... Ten zvláštní okamžik, kdy si myslíte, že jste vládcem světa, ale najednou si uvědomíte, že svět vládne vám...
Přesně takový je Růžový svalovec... Je to vládce mého srdce, mé mysli, mého šílenství a mé logiky...
Růžové pižmo je křehké... křehké... je to senzační šepot plný příslibů.
...odrážející se v okouzlených očích milenců...
Nenechte se zmást její zranitelností.. Roses Musk vás bude něžně svádět a zároveň vás nechá uvěřit, že vy jste svůdce... přesně tak, jako jemné tóny jasmínu ovíjejí růže políbené rosou...
Pohladí vás a vy budete mít pocit, že je to poprvé, co skutečně vidíte svět...
Čas přestane běžet.
Zvedneš hlavu a poprvé uvidíš slunce líbající tvou nahou duši...
Najdeš svobodu i bezpečí