Full Incense Montale pro ženy a muže

Full Incense Montale pro ženy a muže

balsamico
kouřový

Full Incense podle Montale je Orientální Woody vůně pro ženy a muže. Full Incense byl/a uveden/a v roce 2010. "Nosem" za touto vůní je Pierre Montale.

Vonné složky

Kadidlo
Pryskyřice elimi
Francouzské labdanum
Virginský cedr

Cynthia78

Wow
Jaký úžasný zážitek!!!
Představila jsem si, že jsem uvnitř rituálu uprostřed kostela, kde kněží nesou své kadidelnice obtěžkané myrhou, olibánem, pachulí a cedrem, jako by kouř zabíral celou scénu, ve které najednou nevidíte nic jiného, jen kouřovou vůni kadidla šířící se vzduchem...
Čisté, přírodní kadidlo, nic umělého... Pro ty, kdo milují kadidlo, je tento parfém jako stvořený! 😍👌🏾

Fede

Druhý Montale, který jsem přidala do své sbírky díky skvělé ceně, kterou jsem v poslední době u tohoto parfumérského domu našla (v tomto případě 53 eur včetně poštovného a balného).
Pokud máte rádi kadidlové tóny, tato plná kadidla vás nezklame. Kadidlo od začátku do konce, s výdrží více než 10 hodin, mírnou projekcí a při pohybu za sebou zanecháváte stopu.
V mém případě mi připomíná vůni bratrského kostela na Květnou neděli. Vůně kadidla prostupuje celým kostelem. V mramoru, ve dřevě lavic, v koších paší? .
Ačkoli jako rekonstrukci vůně kostela jsem nikdy nepoznala nic podobného Relique d'amour od Orizy L. Legrand, toto plné kadidlo má stejný kadidlový nádech.

Ricardolucas

Jaké mistrovské dílo!!!!
Pro ty, kteří mají rádi kadidlo, myslím, že vás tento parfém překvapí, protože kadidlo v něm je jiné, přirozenější, sofistikovanější, ne tak kouřové, ale spíše balzamické. Jaká zajímavá vůně, připomíná mi výlet do Spojených arabských emirátů, horké slunce, vůně koření, moc, sofistikovanost ve vzduchu, pobyt v Burdž Chalífa, exotické jídlo, lidé se zlatem na těle? Myslím, že je to vůně, kterou by si měli před odjezdem přivonět všichni milovníci parfémů.

federicosol84

Přejdu rovnou k věci: parfém, který voní velmi silně po kadidle, dělá přesně to, co uvádí jeho název.
Je to přesně ta vůně, která je cítit v kostele po použití kadidla (toho kvalitního, silně aromatického a kořeněného).
Přesně takovou vůni jsem hledala. A tento parfém plní svou úlohu velmi dobře.

ManfrediGaetano14

Plné kadidlo. "Elemiová pryskyřice, esence somálského kadidla, labdanum absolute, atlaský cedr a pačuli," říká marketing společnosti Montale. Ale jak chutná smyslům? Posvátný parfém v pravém slova smyslu. Pokud se vám líbí myšlenka per-fumum, tedy parfému jako prostředku k duchovnímu povznesení, je to nepochybně váš parfém. Je také mnohem méně monolitický než obvykle a má určitý vývoj, díky němuž je zasychání nesmírně příjemné a nemusí být ani příliš kostelní. Vynikající. Nosila bych ji, kdyby už neexistoval Bakhoor, který má rád málokdo, protože je to méně západní kadidlo než toto.

salvov631

"Plné kadidlo"... název, který se nikdy více než v tomto kontextu hodí pro vůni, která jde přímo k věci.
Velmi realistické kadidlo... necítím nic jiného než to... od prvního stříknutí se mi vybavila stejná vůně jako kadidlo, které se rozptyluje v kostelech při některých liturgických obřadech. Podle mého názoru velmi zvláštní parfém s jedinečnou originalitou a osobitostí. Je vynikající alternativou k dnes oblíbeným parfémovým přísadám, ale pokud jste k němu ještě nikdy nepřičichli nebo je to váš první přístup ke kadidlu, doporučuji ho nejprve vyzkoušet a pečlivě zvážit jeho působení.
Přiznávám obtížnost použití vůně vzhledem ke specifičnosti suroviny; určitě v chladných, pochmurných dnech (trochu jako on je tajemný, temný, stinný, chladný).
Jsem do ní šíleně zamilovaná... za mě 10/10.
Diskrétní provedení a projekce (v tomto bodě Montale těžko může selhat).
Na závěr mi připomíná gotickou katedrálu, do které z hlavního růžového okna proniká slabý záblesk světla.

Penhaligator

Katolické kadidlové vůně jsou tak trochu moje posedlost/bílá velryba. Musím říct, že kromě některých opravdu výklenkových/neobvyklých vůní za vysoké ceny, které jsem si pořídila, je TOHLE můj absolutní favorit. Cardinal i Avignon jsou pěkné. Souhlasím, že jsou sušší než Full Incense, která je příjemně "krémovější". Je v ní zřetelný podtón černého pepře, růže a cedru. Můj málo známý osobní fakt - před lety jsem po vysoké škole žil nějakou dobu v klášteře (ano, dobrovolně). Pracoval jsem v kapli - udržoval jsem zásoby oltářního chleba a vína, čistil prádlo, myl nádoby a... čistil kadidelnice a dával čerstvou pryskyřici do "lodičky" na vrcholu stojanu na kadidelnice. Náš klášter používal především dvě kadidlové směsi: Tři králové a papežská směs. Čas od času jsme v době velikonočního tridua dostávali klášterní směs značky Abbey. Tato konkrétní vůně připomíná sladkost Tří králů, ale dřevitou/pepřovou/květinovou vůni směsi Pontifical. Takže to nejlepší z obou světů. Pokud jste někdy strávili čas v kostele, kde se používalo kadidlo, pravděpodobně ji poznáte. Je důležité poznamenat, že ačkoli jsem v této recenzi mnohokrát použil slovo "kadidlo" - tato vůně NENÍ cítit po hoření ani po kouři, který stoupá z insta-light dřevěného uhlí doutnajícího na dně 100 pohřbů v hodnotě zbytků popela a pryskyřice. Jedná se čistě o kadidlo přímo z krabičky (ale zesílené na úroveň Montale).
Tohle zjevně nebude pro každého a rozhodně se nehodí pro každou příležitost. Vlastně se hodí jen k málokterému. Přesto nikdy nebudu bez plné lahvičky této vůně.

Starman

Pokud jste sem přišli náhodou nebo proto, že stejně jako já milujete kadidlo, duchovno, přírodu, mystiku a božství, tak jste se sem dostali úplně náhodou.
Ať už jste v chrámu uprostřed Asie, ve stanu na poušti, v katedrále v Evropě, nebo zavřete oči a několikrát se zhluboka nadechnete, tento parfém, Montale's Full Incense, vás vezme na cestu, transcendentální zážitek do sebe sama, protože tato vůně je o vás a ne o ostatních, nemusíte ani přemýšlet, jestli se líbíte ostatním lidem, nebo ne. Budete do ní ponořeni a v introspektivním okamžiku budete hledat posvátno.
Samozřejmě, pokud budete mít tento parfém na sobě při jakékoli jiné příležitosti, snadno si vás spletou s šejkem, sultánem, králem, druidem, mnichem nebo čarodějnicí.
Full Incense od Montale mě uchvátil na duši a zamilovala jsem si ho. Je opravdu velmi příjemná, na kůži vydrží celý život a ovládá prostředí a vše, čeho se dotkne.

Josesan

Se svolením Darkbeat.

Pierre Montale je záhadou... Diskrétnost, marketingová operace, skrytá tajemství? Chi lo sà.
Na internetu se o Pierru Montaleovi téměř nic nedozvíte. Žádné místo narození, žádný věk. Podařilo se mi přečíst pouze dva rozhovory, které poskytl Fragantica, s několika jeho fotografiemi, na nichž se skrývá za černými brýlemi.

Všechno o Pierru Montaleovi je matoucí a záhadné: jeho začátky v roce 1985 v Comptoir Sud Pacifique; jeho cesty v roce 2000 do Kataru a Dubaje, kde pracoval pro královské rodiny; jeho návrat do Paříže v roce 2003; vytvoření jeho další značky Mancera v roce 2008 ve spolupráci s údajnou dcerou.

O Pierru Montaleovi vzniklo několik legend: od přesvědčení, že je reinkarnací Shakespeara, až po tvrzení o identitě anonymního parfuméra ze Spojených arabských emirátů. Říká se, že existují dva oficiální Pierre Montale: tvůrce a jeho obchodní manažer. Kdo je kdo?

FULL INCENSE je nádherný parfém, který si hraje na zmatek, stejně jako jeho tvůrce. Jmenuje se "FULL INCENSE", ale není jím, přinejmenším ne celý.

Otevírá se okamžitým výbuchem liturgického kadidla, který trvá jen několik vteřin, než ustoupí intenzivní elemiové pryskyřici, citrusové a kořeněné, jasné a vůbec ne církevní.
I po počátečním nárazu kadidla se FULL INCENSE stává jehličnatým parfémem s nepopiratelně přítomným balzamickým cedrem.
Terpentýn a divoká pryskyřice labdanum se mísí s cedrem a přebírají jakýkoli náznak pontifikality, aby se proměnily ve smyslnou, neokázalou a obřadní dřevitou vůni.

Okamžitě zřetelně cítím tón toho nejživočišnějšího oudu, toho oudu, který voní po ovčíně, ale který v mistrovských dávkách - jako v tomto případě - dodává vůni chlípnou tělesnost, přecházející z počátečního božského nebe do nejorgastičtějšího čarodějnictví.

FULL INCENSE pro mě není Tedeum slavené za odpuštění našich hříchů, ale ďábelský sabat, kde se o sebe třou čarodějnice a démoni, incubi a succubi, tento smyslný, sexuální lektvar, afrodiziakum, který je přenáší do světů orgiastických rozkoší, možná ne tak vzdálených od oněch papežských seancí, kde incest a sexuální zhýralost byly protagonisty soukromých ložnic, mezi kadidlem a epidermálním potem.

FULL INCENSE je zelená, balzamická, živočišná, pryskyřičná, hluboká a omamná; kadidlo není tón, který ji definuje, zdaleka ne, i když je součástí jejích složek. Je silná a dlouhotrvající.

Je to krásná vůně, která se měla jmenovat FORBIDDEN FRUIT.

Descartes

Papežské církevní kadidlo, pryskyřičné; kadidlo, myrha, benzoin, elemi a storax; aromatické, kouřové, ale velmi krémové s tóny kávy, vanilky, lískových oříšků, velmi gurmánské/ luštěninové, má také hloubku a smyslnost, vytváří atmosféru pro modlitbu a klid. Nevoní jako granulované církevní kadidlo, které se pálí v tabletách na dřevěné uhlí s názvem Pontifikál, sdílí některé jeho vlastnosti, ale není mu podobný, takže se nebojte. Kvalita je prostě neuvěřitelná, všechny složky jsou dokonale namíchány. Nelze srovnávat s Armani Privé Bois d' Encens,Heely's Cardinal, Piguet's Cashba nebo CDG Avignon ,Full Incense je milionkrát lepší. Jedna z nejlepších Montales.

Beatnik

Tuto vůni jsem dnes obdržela jako součást mnohem větší objednávky.
Víte, miluji vůně kadidla... a s tím... mám neskutečně vysoké nároky na to, jak by měla vynikající vůně kadidla působit na mé smysly.....
Jako znalec ománského kadidla třídy Hojari..vím, jaký je rozdíl mezi čistým a nečistým..

Tato vůně mi připomíná kadidlo třídy A+ Hojari z Ománu.
Vybírám dokonalé kousky, které umístím do svého hořáku..na doutnající tabletu dřevěného uhlí.
Voní jako úvodní ....když se pryskyřice začíná rozpouštět...opravdu intenzivně a ultra čistě.
To je to, pro co my, milovníci kadidla, žijeme.....
Ten přesný okamžik.

Montale ho s touto vůní zachytil...

Okamžitě se přenesete zpět do Země hořících písků.
V noci
Ticho.
Datlové palmy rozpálené od denního slunce sytí vánek.
Před chrámem v oáze.
Obří leštěné kovové hořáky naplněné kadidlem...
Na noční obloze tančí velké dýmky..
Naplňují vzduch tajemstvím a rozkoší.

Je to tak dobré

Darkbeat

Při hledání dokonalého kofradského kadidla jsem si naslepo koupila tento parfém, také proto, že jsem narazila na lákavou nabídku, nutno říct, že je fakt, že ačkoli má stopy liturgického kadidla, není to kofradské kadidlo, nebo alespoň to, čím voní Svatý týden v mé zemi. Moje ideální kadidlo by bylo omamné aroma Avignonu s olovnatými, hořkými a drsnými nuancemi Ambre Fetiche, a samozřejmě s výkonem posledně jmenovaného.

Než vám začnu vyprávět, co si o tomto parfému myslím, ráda bych řekla pár slov o liturgickém kadidle a kofradském kadidle, o kterých si někdy myslíme, že jsou totéž, ale není tomu tak, protože nevoní stejně. Liturgické kadidlo je kadidlo používané při mších, náboženských úkonech nebo třeba jen k provonění a aklimatizaci kostela. Toto kadidlo má jednoduchou konstituci, tj. je směsí několika prvků, včetně myrhy, benzoinu a kadidla, ale téměř nikdy neopouští směs pryskyřic, jeho vůně je terpenická, kouřová, velmi pryskyřičná, balzamická, suchá a až kořeněná, voní po kostele. Cofradské kadidlo, které je rovněž liturgické, je kadidlo používané při procesích bratrstev během Svatého týdne. Toto kadidlo má mnohem složitější složení než liturgické kadidlo, někdy obsahuje více než deset složek ve své receptuře, a jak si dokážete představit, obsahuje širokou škálu surovin, včetně myrhy, kadidla (různého původu), benzoinu, storaxu, galbanum, dřevěných třísek, okvětních lístků, koření atd. atd...? Jak si dokážete představit, jeho vůně je nekonečně složitá, s květinovými, kořeněnými a dřevitými nuancemi, a v závislosti na bratrstvu v procesí má různé nuance, protože jich je mnoho a velmi se liší, a samozřejmě mluvím ze znalosti této skutečnosti v mé zemi (Cádiz-Sevilla), nevím, jestli v jiných komunitách nebo zemích to bude stejné, ale to jen na okraj, abyste si udělali představu, co mám na mysli, když mluvím konkrétně o kadidle.

No a když už mluvím o Plném kadidle, tak řeknu, že je to velkolepé liturgické kadidlo, mám ho rád, slintám nad ním a vůbec, ale nevoní jako bratrské kadidlo. Vůně tohoto parfému je lineární, voní jako kostel od konce do konce, ale ne hořící kadidlo, ale nepálené kadidlo, přesněji smíšené a nepálené kamínky, je to jako dát nos do pytle plného těchto pryskyřic, velmi terpenická vůně, pryskyřičná, balzamická a s určitým nádechem Coca-Coly, mimořádná. Pravda je, že je to neuvěřitelná vůně, tohle voní jako kostel, chrám, klášter, zatímco Avignon voní jako Velikonoce, stejně jako určitá část Ambre Fetiche, což je to, co podle mého názoru Avignonu chybí k dokonalosti.

Provedení je velmi dobré, ne tak přehnané jako u jiných Montale, ale v souladu s provedením domu. Na mé pleti vydržela více než 10 hodin, i když ano, stopa je nižší než u jejích bratříčků v kolekci, velmi výrazná je hodinu až dvě, víceméně, a pak postupně klesá na mírnou, až umírá přilepená na kůži.

Parfém pro chladné a mírné podnebí a pro večerní nošení, ale když už voní tak, jak voní, nemohla jsem si pomoci a dnes ráno jsem si ho vzala, a i když nebylo zrovna chladné ráno, velmi jsem si ho užila.

Je to drahý parfém, i když když když budete hledat dost dobře, můžete najít skvělé nabídky, já mám 100ml lahvičku asi za 66 € včetně poštovného a balného. Co mě zaujalo, a že se o tom nikdo nezmínil, je to, jak mizerné je balení tohoto domu na to, jak je drahý, krabička je velmi jednoduchá a flakon, jediná pozoruhodná věc je látkový obal, který přináší flakon, který je dobře vyrobený, jinak je to celé velmi zjednodušené, a oficiální cena (120€) není žádná maličkost, ale, no, pokud najdete tyto nabídky jako já, není to něco, co je tak mimo.

Pokud máte rádi kadidlo, tohle je velmi dobré, ale zapomeňte na kouřové tóny, velikonoční nebo cokoli, co si s kadidlem spojujete, tohle je prostě a jednoduše vůně přírodního, nepáleného liturgického kadidla.

mycopy

Jeden z mých nejoblíbenějších. Když nemám čas na líný odpočinek a potřebuji energii na zvládnutí domácích prací, vždy se k němu obracím. Okamžitě se protáhnu do strun a zazní mantra "Óm" :) Vždycky se mi to líbí.
Žádné podráždění, žádná bouře emocí, žádná špatná nálada! Naprostá harmonie. Napadá mě Alexej Karenin se svým: "Pomalu, ale bez odpočinku".

Nezřídka se mi stává, že lidem odpovídám, že: "Ne, nebyl jsem v kostele", "Ano, je to takový parfém", chytám překvapené pohledy v dopravních prostředcích. Kdo má rád kadidlo - pochválí mě.

Četla jsem, že pro mnoho lidí je smutná, ale pro mě je to vůně extrémního soustředění, ne smutku. Dá se s ní i meditovat.

Sedí blízko kůži, dokonce bych ji nazvala druhou kůží, ale výdrž 10 hodin zcela jistě.

OKSINOCHKA

Chcete se cítit jako soběstačný majitel pohřebního ústavu?!)))))) V tom nejlepším slova smyslu?))Jste tady! Stojíš opodál a díváš se, jak se pilují borová a smrková prkna na superdrahé rakve, piješ kávu a... všechno ti tak vyhovuje, tak klidné... ))))))) Jsi šťastný z takové stability a euforie (do jisté míry), že i přes tísnivost situace - víš, že máš vše pod kontrolou, a jsi "na koni", připraven na nové obchody, životní úspěchy a, dá-li Bůh, na dlouhou dobu bude vše světské jen pod tvou kontrolou...
Omlouvám se, jestli jsem někoho takovými asociacemi urazil nebo zranil, ale já tu vůni vnímám takto. A je to podnět k novým činům, morální podpora a povzbuzení.
Tak mi prosím moc neházejte klacky pod nohy.)))))

torrychka

Plushik máš pravdu - tahle je ve stylu Garçon, jen přesně 3. řada!!!!!Kdyby mi ji dali pod nos, hned bych řekla - Garçon! Vypadá jako Avignon, ale Avignon je na mě kyselý a Montalca sedí sebevědomě))))Našla jsem svou druhou nejoblíbenější vůni po Stilettoes Lutans!!!!.Milovníci kadidla, znalci takových mistrovských děl jako Girl on Stilettoes ;Garçons 3. řady a Masses od Etro jste tady!!!Nebudete litovat!!!Je to nádherné teplé kadidlo, lehce nasládlé a s kyselostí + vytrvalostí Montalky - mmmmmm)))))) to je kadidlová extáze! Všichni...šli na lov pro flakon......