FragranceNet.com 1 product for 16.79 USD
FragranceX.com 1 product for 81.00 USD
Jomashop.com 1 product for 84.99 USD
Mukhallat podle Montale je Orientální Vanilla vůně pro ženy a muže. Mukhallat byl/a uveden/a v roce 2008. "Nosem" za touto vůní je Pierre Montale.

Marcelosg2000
Tento balzám z Peru mi zhořkl čichem. Jahoda je veselá a uvolněná ovocná vůně Tutti-frutti a to jsem od ní očekávala. Připomínala ty oudové linie parfémů s medicinálním arabským nádechem od Natury a oudových Lataffů. Nic proti ní, ale čekala jsem něco jiného. Spíše ve smyslové analogii než v čichové poznámce je to hořká čokoláda než mléčná, káva bez cukru nebo ta lžička guacového sirupu.

Lilzombierex
Recenzi na tuto vůni jsem psala už dříve, ale dnes jsem prostě řvala jako delfín.
Celkově jsem dostala velmi zvláštní a vtipný kompliment.
Jedou ve výtahu dvě dívky, jedna se na mě otočí se slovy, voní jako jahodový kondom ! Ale mně se to líbí!
Takže ten kompliment mi udělal radost.

c0ni
V Chile je obchod s kojeneckým a dětským oblečením, který se jmenuje Limonada, a tento parfém voní přesně jako osvěžovač vzduchu, který v tomto obchodě používají, hahahahahahahaha. Pro ty z vás, kteří žijí v Chile a chtějí vědět, jak tento parfém voní, stačí zajít do toho obchodu a zjistíte to. Jakmile jsem dostala svůj dekantér tohoto parfému, první věc, která mě napadla, byla vůně osvěžovače vzduchu v tom obchodě, což je syntetická jahodová vůně, která mi občas skoro připomíná kadidlo. Koupila bych si ji? To si nemyslím. 😅

Migus
Jaká pekelná a nepřirozená směs!:))))))
Koupil jsem si ho naslepo pro zábavu a byl jsem ohromen, když jsem ho testoval. Všude to tak smrdí! Na jakémkoliv místě, v kavárně nebo v klubu, v kanceláři, na úřadě, určitě se najde ta pravá ruská šik žena, která ho použila, protože je to Montal!
Nejoblíbenější vůně, nemyslete si, že ji neznáte, mýlíte se:) Vůně, která je nejoblíbenější.
Zkvašené jahodové víno (existuje něco takového?) nalité do jakéhosi štiplavého plastu.
Vůně je štiplavá, nepřirozená, velmi jasná! Jeho barva je jasně červená, stejně jako samotná tekutina. Hora mandlí a pižma! A jahodová příchuť. Parfém je prostě atas:)
Ale! S tím vším, co bylo řečeno, velmi dobře chápu ty mladé dámy, které jsou do něj zamilované. Tato vůně, to deklaruje nekompromisní rozhodnutí být vidět!
Příznivkyně přírodních, chyprových či fougere, stejně jako vodních variant, přejděte, proběhněte kolem.
Vyvolává úsměv, a to pro svou toxicitu.
Když se usadí, promění se v jasný a velmi hustý tip, pokrývající od hlavy až k patě.
Nesmyje se mýdlem, nevyplavuje se z věcí.
Krásné:)))))

salvov631
Ano, vím, že moje recenze na takový (čistě ženský) parfém se může zdát nemístná, ale mukhallat mě tak uchvátil, že jsem si ho bez váhání koupila.
Vzpoura jahod, mandlí a vanilky... sirupovitá a bombasticky sladká.
Samozřejmě, zvlášť pro mě jako muže, je potřeba ten správný den, ve smyslu duševního naladění, abych si takový parfém vzala na sebe.
Co naplat, často se jím stříkám po domě a je to parfém, který mi dělá dobře.
Trvanlivost a bombastická stopa.
Za mě dalších 10/10 Montale

Thanaquil
Hravý výtvor, který je nyní v mých představách neoddělitelně spjat s mou poslední cestou a městem, kde jsem ho koupil: Janovem.
Hravý parfém, bláznivá čichová šaráda, v níž jsou lechtány naše smysly i vzpomínky na dospívání.
Je snadné přirovnat ji (nepříliš lichotivým způsobem) k dobře známé vůni velkých babol, k neurčitým jahodovým a vanilkovým mléčným koktejlům, k voňavým žvýkačkám, které jsme jako děti hromadily.
Přesto je tu pro mě mnohem víc, něco víc, co mě přesvědčilo ke koupi.
Především bych chtěla říct, že na mně se neobjevuje všechna ta mazlavost, která ji činí dovozovou pro ostatní: cítíte jahody, ale šťavnaté a sladké, jemné, téměř ponořené do něčeho sladce sirupovitého a mandlového, mléčného a nadýchaného, jakéhosi křupavého bonbonu, který se v ústech jemně rozleží.
Toto milé vícesmyslové hýčkání se nevyčerpává v růžových dětských vůních, omezuje se na dívčí atmosféru.
Popravdě mi připadá složitější a hlubší, pižmo v základu jí dodává hloubku, svěžest a vyrovnanost, která vůni vyzrává a činí ji sebevědomější, přesto stále hravou a žoviální!
Obklopující a ženská vůně, kterou nelze zneužít pro její sílu a vytrvalost hraničící s vyčerpáním!
...Elegantní, ležérní, sebemrskačská... rozhodně neobvyklá a zábavná. Pro mě je vynikající!

FranSeatJones.
Doslova : osvěžovač vzduchu od audi.
Když si koupíte audi, dají vám (nebo si můžete koupit) osvěžovač vzduchu ve spreji, který je, pravda, opravdová lahůdka, voní přesně jako mukhallat...
Vzácné jahodové želé.
Jako parfém se mi vůbec nelíbila...
Jako osvěžovač vzduchu do bytu nebo auta ano.
Vůně a doba trvání... Jako dobrý montale.

streetter
Právě jsem to obdržel poštou! Jsem chlap a je to fantastické. Není to čistá sladkost, spíš šumivé jahody, což z toho dělá spíš jahodovou limonádu. Taky mám žvýkačkovou atmosféru, ale tohle může klidně nosit i zvlněný hezoun. S přítelkyní máme rádi unisex montales, protože je můžeme nosit oba a ušetříme nějaké peníze, aniž bychom museli mít úplně oddělené vůně. Mukhallat není cukrová vata, má spíš šumivou texturu a cítím v ní ambru, i když není uvedená. Lidé si stěžují na plast, ale jediná možnost, jak získat ovocnou příchuť, je syntetika. Mám ráda své ovoce a tohle si vezmu kdykoliv raději než creed aventus ananas. Hotovo

Lovemetender
Mukhallat je pro mě jedním z nejkrásnějších parfémů Montale. Nespojuji si ji s žádným jiným parfémem. Je to gurmánský orientální vůně s tóny lesních jahod a sladkých mandlí. Chutná trochu jako bonbón, ale peruánský balzám z ní dělá gurmánku s velkou osobitostí. To vše je harmonizováno pižmem. Stejně jako všechny vůně Montale má vynikající výdrž a siláž. Ve skutečnosti bych ji doporučila používat v malých dávkách. Když jsem ji nosila, dostalo se mi mnoha komplimentů.

Angel Cyndell
Připomínalo mi to myrhové kadidlo, takové to hořící, ale rychle to pomine a ustoupí něčemu, co mi připomíná léky. Pak mi to připomnělo vůni skříně. Ale nic z toho, co jsem řekl, není hanlivé. Je velmi dobrá, je sladká, není vysloveně vanilková, je mnohem více "arabská".
Moc se mi líbila! Dokonce jsem v ní našla pár tónů připomínajících Love od Kiliana.

lloydbruno
Na mé pleti je velmi lineární, připomíná mi jahodové bonbony, bubbaloo, ale má ještě jednu vůni, která se těžko vysvětluje, něco trochu špinavého, co postupně přechází v alkoholický/limonádový nádech, a když se tak stane, připomíná mi hydratační krém s jahodami a šampaňským, který používala moje přítelkyně!
Velmi příjemná, ale připadá mi spíš ženská než mužná. Objetí ženy, která by tento parfém používala v zimě, by bylo lákavé!

настющщка
Když člověk vstoupí do oddělení "niche" parfumerie, očekává, že se ponoří do těžkých a neobvyklých vůní. A když po nějaké "černé orchideji" přijde člověk k montale mukhallat první věc, která ho po testu napadne .... "Sakra, co si o té vůni myslí, že je zač?!", cena znamená, že má 6-8 tun, a vůně jahodové žvýkačky?!
Jsem naprosto pobouřená.
Myslím, že tvůrci této vůně chtěli odradit všechny "povrchní" a "povrchní" znalce dobrých a elegantních parfémů.
Skutečný znalec pochopí... že taková provokativní zářivá vůně se prostě musí otevírat něčím úžasným a podmanivým.
A tak to také je! Stačí si jen počkat a duše této vůně vás pohltí a už nikdy nepustí!
Ta stopa... jako by sama Afrodita sestoupila na vteřinu na zem a zanechala za sebou božskou vůni, tak hřejivou, jiskřivou, hustou a divoce sexy!
Jsem na parfémy velmi vybíravá a věřte mi, že kdyby mukhallat voněl jen jako jahodová žvýkačka, tolik bych ho nechválila. Vezměte si ji, alespoň trochu ji zkroťte a nikdy se do ní nezamilujete!!!

zabica
Miluju to! Tohle je můj nejoblíbenější Montale ze všech!
Pokud ráda voníš jako žvýkačka s jahodovou příchutí namočená do Redbullu, je to pro tebe ta pravá! A já takhle voním opravdu ráda. Na mé kůži je poměrně intenzivní, s docela slušnou aurou. Velmi šťavnatá, sladká, dívčí, ale s takovým tím pižmovým a kyselým nádechem, který ji dělá dospělejší. Krásná a jiná!