Royal Amber podle Orientica Premium je Orientální Vanilla vůně pro ženy a muže. Royal Amber byl/a uveden/a v roce 2021. Vrchní tóny jsou Bergamot a Zelené tóny; střední tóny jsouSladké tóny, Meloun, Ananas a Jantar (ambra) ; základní tóny jsou Pižmo, Dřevité tóny a Vanilka.

Rhairis
Přišlo mi zvláštní, že nikdo nekomentoval velmi silnou kyselou/dřevitou příchuť, kterou Royal Amber má.
Na stránce Erba Pura by Xerjoff, což je originál tohoto prototypu, popsala Luciana Held některé vlastnosti, které cítím i já.
Pikantní kyselost vůně může některé lidi vyděsit. Může to být zelený tón, jantar, dřevité tóny nebo směs všech tónů.
Identifikovala jsem vůni nepříliš sladkého ananasu, ale vůni přebírá kořeněná, kyselá a exotická vůně, která může u mnoha lidí vyvolat chuť nebo bolest hlavy. Na kůži jsem ji nevydržela 20 minut, ruku jsem si asi 6krát umyla, ale vůně zůstala silná více než 24 hodin. Zde je pozitivní vlastnost. Každý, kdo se s vůní ztotožní, bude těžit z výborné výdrže, protože se drží na kost.
Vůně se vymyká standardním komerčním designovým vůním, což dává smysl, protože se jedná o inspirovanou niche vůni.
Luciana Heldová uvedla, že na původní niche verzi šla naslepo. Nechala se oklamat údajnou šťavnatou, lahodnou, supersladkou vůní čerstvého ovoce. Dovedu si představit její zklamání.
Některé recenze neodpovídají realitě a budí dojem, že jde o komentáře lidí sponzorovaných značkou nebo o profily vytvořené distributory parfémů.

Rhairis
POZOR!
Nenechte se zmást krásnou lahvičkou, luxusní krabičkou ani kouzlem saharské pouště. Arabové jsou přáteli Paraguayců, kteří jsou přáteli Číňanů.
Parfémy této značky jsou protimluvy, jako Paris Elysees a La Rive.
O Boticário a Natura také vyrábějí repliky, ale v levných, ošklivých flakonech.
Internetové obchodní domy prodávají tuto repliku za téměř TISÍC REAISŮ, a to jen proto, že byla vyrobena v zemi milovaného Usámy bin Ládina.
Přinejmenším známá prodavačka na Insta/Face (Karina Ribeiro) ji prodávala za 429 rupií.
Jak právě komentoval Jmos1993... Amber Oud Gold Edition od Al Haramain stojí o polovinu méně, má různé velikosti mezi 60, 100 a 200 ml. Alespoň na fotografii vypadá jako drahý flakon parfému ve stylu parfémů Fendi.

Jmos1993
Jen bych vás chtěl upozornit, že za prototyp (který ani není nejlepší) Erba Pura zaplatíte 500 realů. Pokud chcete láhev: ok. Ale pokud chcete vůni, kupte si za poloviční cenu Amber Oud Gold Edition, což je nejlepší klon Erba Pura. Nebo to nedělejte. Každý si za své peníze dělá, co chce.

Cookietookie215
Nevěděl jsem, co od toho očekávat. Rozhodně to není nic originálního. Ale je příjemná a dlouho vydrží. Rozhodně unisex. V počátečním nástřiku je super ovocná, pak se rozplyne do mužného lineárního finiše. Kdybych ji měl přirovnat k něčemu na západním/americkém trhu, musel bych říct, že voní jako ovocnější verze 1 million od Paco Robanne. Pokud máte 1 million. Kč, raději si tuto vůni nechte ujít. Láhev 1 milionu jsem neměl už 10 let, takže zůstanu u této. Lol

Hiroac
Voní jako : "Al Haramain Amber Oud",ale vydrží velmi velmi velmi málo možná 4 hodiny druhý den není na látkách ani na jedné vaší kůži,objednala jsem si to kvůli hloupému obchodu, který sleduji na základě Kolumbie' ughh mám Amber Oud ! Voní mnohem lépe a vydrží věčně! Je stejná ale s velmi špatnou projekcí,Lahvička je nádherná.