Marc-Antoine CorticchiatoHodnocení parfému 4.22 z 5 s 316 hlasy
Un Bel Amour D’été podle Parfum d'Empire je vůně pro ženy a muže. Toto je nová vůně. Un Bel Amour D’été byl/a uveden/a v roce 2024. "Nosem" za touto vůní je Marc-Antoine Corticchiato.
Co nosí redaktoři na jaře 2025
od Beth Butterfield, Nicola Thomis, John Biebel, Nayeli Cano, Markéta Rybínová, Adam Forziati
FRAGRANTICA NEJLEPŠÍ PARFÉMY 2024 – Raluca Kirschner & Eddie Bulliqi
od Eddie Bulliqi, Raluca Kirschner
FRAGRANTICA NEJLEPŠÍ PARFÉMY 2024 – Bella van der Weerd & John Biebel
od Bella van der Weerd, John Biebel
FRAGRANTICA NEJLEPŠÍ PARFÉMY 2024 – Sophie Normand & Yi Shang (怡 商)
od Sophie Normand, Yi Shang (怡 商)
NEJLEPŠÍ PARFÉMY, LÉTO 2024: Comète Chanel & Secret de Musc Reine de Saba
od Andrei Lensky, Sophie Normand
AmandaSimovich
Vzpomínky na dovolenou na vaší kůži!
Co můžete očekávat: silnou, sluncem políbenou šťávu s opalovacím účinkem a prohřátou pokožkou.
Voní stejně jako její barva: zářivě žlutá.
Zahřívá pokožku a smysly jako neutuchající sluneční svit.
Abychom byli objektivní, s tímto typem tvorby jsme se již setkali jinde, ale ne na takové úrovni.
(Stručně řečeno, je to majestátní!!!)
MsSpidey
Tento klenot jsem objevila v Esxence - úžasná bílá květinová vůně, které dominují svěží tóny gardénie. Je dokonale vyvážená - ani příliš těžká, ani příliš sladká - s osvěžujícím nádechem magnólie. Z nějakého důvodu můj nos zachytil nádech něčeho podobného tuberóze, ale možná si jen hraje moje představivost. Jinak je to gardénie skrz naskrz. Vanilka je také docela výrazná. Tato směs působí jako klasická a zároveň moderní, velmi ve stylu Parfum d'Empire.