Santal Vanille The 7 Virtues pro ženy

Santal Vanille The 7 Virtues pro ženy

balsamico
kokosový ořech

Santal Vanille podle The 7 Virtues je Orientální Vanilla vůně pro ženy. Santal Vanille byl/a uveden/a v roce 2021. "Nosem" za touto vůní je Kamila Lelakova. Vrchní tóny jsou Kardamom, Kokosové mléko, Myrhový olej a Indický pepř; střední tóny jsouVanilka, Olibanum a Cedr ; základní tóny jsou Madagaskarské santalové dřevo, Kašmír a Kakao.

Kardamom

Madagaskarské santalové dřevo
Kašmír
Kakao

EnergyLife

Na začátku cítím jasný tón santalového dřeva, který se nakonec začne měnit ve vanilku. Je velmi orientální a gurmánská.
Řeknu, že si vůně nekupuji hned, ale tato byla připravena ke koupi během 30 minut.
Takhle voní v mém osobním ráji.
Nekoupila jsem si ji, protože nebyla k dostání v malém formátu. Objednám si ji přes internet. Ale na něco takového se nedá zapomenout. Je to prostě nemožné. Chci v tom žít.

ChAnSt

Vůni jsem si koupila naslepo. Očekávala jsem santalové dřevo. Dostala jsem fík. Podle mého názoru se tento parfém vůbec nepodobá Santa 33, nemá slanost, skořici a hloubku, které jsou v LeLabo. Ale je velmi podobná Gris Charnel BDK, prakticky jedna v druhé, jen je levnější. Pokud jde o vůni samotnou - je to kokosová a fíková vůně, krémová. Velmi jemná, ale zářivá a lichotivá. Gris Charnel BDK se prodává pouze ve 100 ml, Santal Vanille má širokou nabídku, od 15 do 100 ml.

clairesque

Voní draze, ale je přístupná. Když jsem ji zkoušela poprvé, byla velmi silná a kořeněná, ale teď voní nádherně lehce a vzdušně. Suché, svěží santalové dřevo, jemná vanilková sladkost a velmi slabé koření. Vlastně mi trochu připomíná Tam Dao, ale mám pocit, že Tam Dao je vůně do teplého počasí a Santal Vanille je do chladného počasí. Připomíná mi zimu - cítím se v ní jako ve srubu na Silvestra.

StinkyTinky

Krásná a uklidňující, vlastně si myslím, že je to přístupnější verze santalu 33. "Koprový" prvek, který je často odpůrcem, zde není přítomen.
Něco na kombinaci vanilky a myrhy ho potlačuje (koprový tón), takže můžete ocenit výhradně santalové dřevo, jako je tomu u este lauder sensuous. Ale tato vůně je méně suchá, ve skutečnosti je díky podpůrným esenciálním olejům téměř krémová.
Dřevo voní velmi svěže a realisticky, jako když procházíte uličkou se dřevem v Home Depot... ale je tu sexy (okamžitě se vracím do reality a z uličky 28)... ta sladkost a kašmírová kvalita smíchaná s vanilkou... svetrové počasí a chai tea latté, knihy a železná kamna.
Její dokonalost je pokorná a nenápadná, ale tak vlivná.
Jako čalouněná sedačka v zimě. Jistě, je to jen křeslo, ale některé noci je to ta nejlepší věc na světě.