Olivier PescheuxHodnocení parfému 3.77 z 5 s 155 hlasy
Maria Callas podle The Merchant of Venice je vůně pro ženy. Maria Callas byl/a uveden/a v roce 2023. Maria Callas byl/a vytvořen/a Yann Vasnier a Olivier Pescheux. Vrchní tóny jsou Italská mandarinka, Černý pepř a Citrón; střední tóny jsouRůže, Černý rybíz, Neroli a Zelené tóny ; základní tóny jsou Dřevo akigala, Texaský cedr, Virginský cedr a Georgywood.
Láska na první pohled: Vůně, které nám ukradly srdce
od Dariia Fessalonika, Anastasia Privalova, Iulia Halatz, Edie Smith, Markéta Rybínová, Elena Vosnaki, Yi Shang (怡 商), Jernê Knowles
angelwings
O Mariji není třeba mnoho říkat, Marija je jednou z opravdových ikonických div, jak charismatická, tak tragická, nebo že bez této melancholie by nebylo tolik emocí v postavě, herectví a výkonu. Venecijaner se hodně chytil, když zahrál na tuto kartu, myslím, že je trochu veden teretem jména slavné divy, která za sebou nese teret velkých očekávání, a my všichni čekáme nějaký zázrak, nespoutaný, hodný charakteru a díla velké Marici naší doby!
Ovo je vrlo lijep parfem, neobičan, gledajući sastojke nie mogu ih tak wydvojiti i reći da nestot od toga ponaosob osjetim... osim nedvojbene rose natur. Mluvím o růžích, květinách a té skákavé atmosféře, kterou nevím, čemu přisoudit, nebo bych to nejlépe popsal jako nacionalistickou záležitost. Vidím, že to není v ústavě, nebo to moje kůže zabíjí.
Je to místo, ze kterého se line aura. Nevíme, jestli máme být elegantní, nebo ne. Ani jedno se mi nelíbí, a to by mohla být jeho velká přednost, není zlatou bombou v moři jiných, není pudrovým obláčkem, je spíš svůj. Dneska si čtu něco o Marici... koukám, že se Aristotelovi Onasisovi podařilo přesvědčit ji, že je růžová... tady, to je ženská pro tebe! Její štěstí je tragédie, její osobnost je vetknutá do tohoto míru... Ta kočička je příliš divoká, btw...