Grey Vetiver Parfum Tom Ford pro muže

zemitý
kovový
zelený
kůže

Grey Vetiver Parfum podle Tom Ford je Woody Spicy vůně pro muže. Grey Vetiver Parfum byl/a uveden/a v roce 2023. Vrchní tón je Pomerančový květ ; střední tón jeŠafrán ; základní tón je Haitský vetiver.

Pomerančový květ

Šafrán

Haitský vetiver

Stelcon

Dnes se mi to stalo. Šel jsem s manželkou a dcerou ke kavárně. Jakmile jsme si sedli, přiblížil se k nám pár, muž bohužel seděl na invalidním vozíku a jeho žena ho vozila. Tak mi ten muž velmi laskavě řekl: Promiňte, ale nebudete mi věřit, na co se vás zeptám. Odpověděl jsem: pls pane klidně. Tak se mě zeptal, jakou mám na sobě vůni. Chvíli jsem byl téměř v šoku, protože ten pár za mnou jel jen proto, aby se mě na to zeptal, přičemž muž byl v takovém stavu, v jakém byl.
Najednou jsem si uvědomila, že mám na tváři obrovský úsměv, ne proto, že se mu líbilo, co mám na sobě, ale proto, že jsem potkala dalšího milovníka vůní... s dobrým vkusem. Pane, je to parfém Grey Vetiver od Toma Forda. Ten stříbrný, řekla jsem . Jeho žena si to zapsala, vlídně mi poděkovali a odešli. Pravděpodobně jediný kompliment v oblasti vůní, který si budu pamatovat do konce života. A ano, Grey Vetiver parfum je tak dobrá. Z 80 % podobný Edp, ale kůže a šafrán v něm dělají ten rozdíl. Vonná stopa je prostě úžasná. Edp mám ráda, ale tuhle zbožňuju. 10/10

Wooster

Provedla jsem paralelní test nového parfému a klasického EDP a upřímně řečeno jsem nepocítila velký rozdíl. Ani ve složení, ani v technických vlastnostech. Vůbec jsem nezachytila šafrán. Mně na zápěstí seděly dvě identické vůně. Nebylo zajímavé hledat rozdíly dál. Pokud si koupíte, tak rozhodně klasickou EDP, ta je důvěryhodnější. Mně se moc líbí. A na parfém se budu muset podívat podrobněji.

The Wolf

Když použiji přirovnání k autu, Grey Vetiver je pro mě něco jako Lexus ve světě vůní. Není okázalá jako italský vůz a není přetechnizovaná jako německý vůz. Je spolehlivý jako japonské auto. Je praktický, funkční, dobře vyrobený a nenechá vás uvízlé na kraji silnice. Můžete ho používat doslova za každého počasí a v každé situaci a bude vám spolehlivě sloužit, ať už budete potřebovat cokoli.

Parfém Grey Vetiver je jako dát EDP zdravý motor V8. Je podobná, ale výkon je lepší, je hlubší a má chladnou kovovou atmosféru, stejně jako estetika flakonu. Stále zůstává věrná onomu pastelovému vetiveru, který je srdcem a duší této vůně. Skvělé vydání a rozumná cena, když ji srovnáte s řadou privátních směsí, a ještě lepší, když se dostane na šedý trh a sekundární trh, jako je ebay.

Dobře udělaná vůně jako švýcarský armádní nůž. Mohla by se snadno stát podpisovou vůní pro někoho, kdo nechce utrácet velké peníze za spoustu jiných vůní.

Vůně 8/10
Výkon: TBD

El Amadeus

Konečně jsem měla možnost se dnes navonět.....
Ve své sbírce mám verzi EDP. Oproti ní se mi novinka zdála s výraznějším citrusovým blokem. Ale přesto je rozpoznatelný starý dobrý šedý vetiver. Pod novou koncentrací zní více do hloubky. Lahvička se mi líbila, respektive její nová barva!
Samozřejmě je to první dojem, budu testovat dál, ale myslím, že láhev ve sbírce být!

SmellSharpe

Velmi podobná EDP, ale má delší výdrž, je lineárnější a ne tak jasná. Mám trochu šafránu a není kladen velký důraz na citrusové tóny.

Většina flakónů TF Signature line Parfum (Ombre Leather, Noir Extreme, Black Orchid...) byla trochu jiná, ale ne déle trvající, jak by člověk od "parfému" očekával. Parfém Grey Vetiver se také jen mírně liší od EDP v profilu vůně, ale je rozhodně déle trvanlivý.

Není třeba vlastnit oba parfémy, pokud Grey Vetiver opravdu nemilujete a/nebo nechcete mít záložní parfém k EDP. Kdybych byla nucena, vybrala bych si Parfém místo EDP, ale obě jsou vynikající.

A mohli by lidé přestat hlasovat/recenzovat nebo přidávat své dva centy k parfémům, které ani nezkusili? Podívejte se na sekci "připomíná mi to". Vážně? Je některým lidem na Fragrantice osm let? Začíná to být velký problém. Jsou určité značky, které nemám ráda, ale nedala bych jedné z jejich nových vůní negativní recenzi jen proto, že se mi nelíbí vonný dům. To se děje i u 1 Million Royal, MFK 724 a mnoha dalších. Stačí se zastavit.