Lethe Ulrich Lang pro ženy a muže

Lethe Ulrich Lang pro ženy a muže

levandule
balsamico

Lethe podle Ulrich Lang je Orientální Woody vůně pro ženy a muže. Lethe byl/a uveden/a v roce 2021. Vrchní tóny jsou Levandule a Bergamot; střední tóny jsouKašmírové dřevo, Cedr a Leknín ; základní tóny jsou Pižmo, Fazole tonka, Vanilka a Jantar (ambra).

Levandule

Kašmírové dřevo
Cedr
Leknín

Fazole tonka
Jantar (ambra)

foreverine

Je to krásný parfém, ale pro mě osobně nesplňuje svůj účel, kterým je vytvořit něco, co voní jako nahé intimní objetí. Problém je v úvodu.

Otevírá se ostře a chladně. To s mými smysly dělá kombinace bergamotu a levandule. Chápu, že to několika lidem připomíná vůni holičství. Tohle voní jako voda po holení, kterou používají holiči. Je to příjemné, ale k představě nahého objetí to má daleko.

Suchý puch však nastává, když je dosaženo záměru. Je pižmová, hřejivá a mazlivá. To, co jsem cítil nejčastěji, je dřevité hladké bílé pižmo. Mohlo by vás napadnout, že parfém s takovým profilem dlouho nevydrží. Ve skutečnosti však na mé kůži v zimě vydrží přes 6 hodin.

I když se mi líbí, v mé sbírce nezůstane. Důvodem je to, že mám jiné vanilkové pižmové parfémy, které mi dodávají pocit nahého objetí, například Initio Musk therapy a Kayali Musk 12. Úskalí jejího marketingu.

Kusaka

Kbelík nejjemnějšího a nejteplejšího mléčného pižma, ve kterém byla zředěna lahvička Chanel Jersey. Zpočátku se všechna ta pižmová nadýchanost a sladkost tonky lehce víří jako mlha a zastírá perspektivu, pak ji vanilka a levandulový vánek rozfoukají a "Jersey" zůstává v ozvěně, jen ztlumené na hlasitosti, jako by znělo z dálky. Příjemná, líná a jemná vůně pro milovníky svěží vanilky a levandule, která vás ráno nezavolá na tenisový kurt, ale nechá vás ležet v hromadě plédů.

Oud_Dirty_Bast

Příjemná, kamenná vanilka. Hřejivá a elegantní s malým nádechem pižma pro větší tajemnost. Řekla bych, že se přiklání k mírně mužské vůni, ale ženy by ji mohly snadno zvládnout, pokud se jim líbí její profil. Na základě uvedených tónů jsem si vyzvedla karafu a nebyla jsem zklamaná. Tóny levandule a leknínu jsou jemné, takže není příliš květinová (v což jsem doufala). Stojí za vyzkoušení, pokud vás tyto tóny zaujaly.

JimmyMisfit

Zkoušeli jsme to s dekantací. Vrchní tóny jsou pěkné, ale vydrží, myslím, že doslova dvě vteřiny. Poté je tu směs silného cedru a lehkého pižma. Když držím zápěstí alespoň metr od sebe, je to krásné - teplé a lehce sladké s vanilkou, ale zblízka to bylo trochu drsné a chemické. Obvykle je úvodní část mou nejoblíbenější částí vůně, ale tady je nejlepší zasychání. Neobvyklá a účinná směs zemité a sladké. Dobrá výdrž a projekce. Je lehce opojná a zasněná, což bylo na základě názvu pravděpodobně jejich cílem.