Eros Parfum podle Versace je Orientální Fougere vůně pro muže. Eros Parfum byl/a uveden/a v roce 2021. Vrchní tóny jsou Máta, Citrón, Černý pepř, Elimi a Dvakratec; střední tóny jsouZelené jablko, Pelargónie, Levandule, Šalvěj a Pomarose ; základní tóny jsou Fazole tonka, Jantar (ambra), Vanilka, Pačuli a Benzoin.

Jarzombek
Kupuji ji už asi měsíc. Dobrá luxusní vůně pro všechny příležitosti. Zejména pro všechny, kteří se začali věnovat parfémům, nebo jako jediná v šatníku. Žádné výstřelky, žádná chemie a to už je velké plus. Není tak sladká jako řada Paco a Givenchy. Líbila se mi víc než všechny předchozí verze. Cena je ovšem na pováženou. Ale na internetu se dá sehnat za rozumnou částku.
Дедов Виктор
Nikita32, dnes nemůžete věřit vůbec nikomu. A když ne vtipům, tak můžeš věřit jen vlastnímu čichu, protože jakákoli pyramida, jak všichni víme, je produktem marketérů a brand manažerů.
Já, jako stará milovnice Erosu, jsem si po zhlédnutí verze Eau de Parfum v prodeji v listopadu 2021 a po přečtení recenze TrickyTrixe (Bůh mu žehnej, nelhal, vůně zní opravdu jako finalizované první edice) koupila flakon v únoru 2022.
Verze Eau de Parfum byla pro mě hořce citrusová (nebyla špatná, ale nebyla to ta samá). Parfém naopak zní jako hutnější a bohatší verze Eau de Toilette (což je v podstatě to, co člověk očekává od vyšší koncentrace). Vršek je méně osvěžující a mátový, ale vždycky jsem měla radši sladkou složku, takže je to jenom dobře. Přibyla jantarová slanost, od které nemůžete odtrhnout nos. Potěší.
Jardel_lutti
Eros na denní nošení. Je nejsvěžejší a nejméně sladká z celé řady, občas mi připomíná Y Le Parfum. Nemá zjevný ambroxan jako EDT a není plíživá jako EDP, takže je pro mě ideální. Ale pořád je sladká, protože mluvíme o Erosu, hehe.
Na mé kůži nejvíce vynikne zelené jablko, šťavnaté a trpké, lahodné pro ústa. Máta také přináší intenzivní svěžest spolu s jasem citronu, zabaleného do jemné fazole tonky. Cítím také hodně pačuli, proto souhlasím s komentářem níže, že pyramida tónů je špatně. Na mé kůži vydrží asi 7-8 hodin, ale je mnohem intimnější než její starší sourozenci. Takže pokud chcete Eros do klubu a na přitahování pozornosti, sáhněte po EDP.
Edit: připomíná mi citrusovou část Flame.
beto_ruiz
Eros Parfum je zelená, aromatická, vanilková vůně.
Její vůně je téměř totožná s jejími dvěma předchozími verzemi, pouze s drobnými rozdíly. V úvodu je svěží a zelená, zachovává si výraznou přítomnost mátových tónů, ale citrusové a ovocné tóny jsou o něco méně výrazné než v toaletní vodě (EDT) a parfémované vodě (EDP). Jediná věc, která je přítomna již od úvodu, je vanilka, která dodává vůni mírnou sladkost po celou dobu jejího vývoje. Po několika minutách je vnímána květinová vůně s trochou levandule a pelargonie, které jí dodávají fougere charakter. Zhruba po hodině se svěží mátový vjem podstatně zmenší a až do konce jejího vývoje zůstává bohatý dřevitý orientální základ.
Tato vůně je vhodná pro chladné dny v jakémkoli ročním období, nejlépe na podzim a v zimě, a pro příležitostné vycházky, večírky apod.
Její výdrž u mě byla stejně jako u jejích dvou předchozích verzí výborná, i když tato má menší projekci, vydržela bez problémů více než 9 hodin.
Co se týče toho, jestli ho doporučuji, tak jen pokud je za dobrou cenu, tedy ne za cenu linky, protože je dražší než ostatní verze, a také pokud máte rádi DNA Eros jako já. Parfémová verze je vylepšenou verzí EDT, ale pokud je současný výkon EDT stále dobrý (zatím nevím), nemyslím si, že má cenu kupovat tuto verzi, protože jsou si velmi podobné. Nicméně mým favoritem je zatím verze EDP, protože si déle uchovává svěží mátový nádech a dodává mi retro pocit.
Nakonec, jak upřesňuje @Green Nico, oficiální poznámky jsou takové, jak je uvádí, jen v základních poznámkách přidává kašmír a vetiver, zajímavé je, že v těch oficiálních poznámkách nezmiňuje mátu, která je velmi výrazná. Nakonec mohu říci, že všechny tři (EDT, EDP a parfém) mají z velké části stejnou DNA.
P.S. Nakonec jsem si ji také koupila :D
Green Nico
Tóny v čichové pyramidě tohoto parfému jsou špatně umístěny a mohou způsobit zmatek, pokud nejsou opraveny a pokud parfém nebyl předem testován.
Noty na oficiálních internetových stránkách jsou následující:
Parfum Eros by Versace
- Skupina vůní: citrusová, aromatická, orientální
- Vrchní tóny: citronový olej, mandarinkový olej, litsea cubeba, elemiový olej, olej z černého pepře
- Srdcové tóny: pomarrosa, pelargoniový olej, levandule, šalvějový olej
- Základní tóny: benzoinová pryskyřice, pačuli, vanilka
zhetheru
Musím začít tím, že jsem žena, která občas nosí pánské vůně, které jsou na sladší straně, a Versace Eros je jednou z nich, je to kočka pro lidi. Parfém jsem si koupila, protože jsem ho chtěla porovnat s parfémovou vodou, a abych byla upřímná, jediný rozdíl, který jsem zaznamenala, je ten, že parfém je jemnější, jemnější zážitek. @Vapor Trail to popsal dokonale; řekl, že parfém je slušnější verze erosu a není tak sladký a hlasitý. Sladkost byla trochu omezena, zatímco vanilka/jantar se vkrádá spíše v drydownu, než aby byla přítomna po celou dobu nošení parfému. Po přivonění k edp vedle parfému... dávám přednost parfému. Parfém je vyváženější. jediné, co se mi nelíbí, je dlouhá výdrž, která se mi nezdá být o moc lepší než u EDT nebo EDP. Vydrží o něco déle, ale ne o moc.
mocellim
Noty uvedené v seznamu Fragrantica jsou chybné. Správné poznámky jsou následující:
Vrchní nóta: citron, mandarinka, elemi, černý pepř.
Tělové tóny: jablko, pelargonie, levandule, šalvěj.
Základ: vanilka, benzoin, kašmeran, pačuli, vetiver.
Z dosud dostupných zpráv je zřejmé, že zatímco Eros Flame se zaměřuje na citrusy a Eros EDP má mátu zesílenou, Parfum přináší větší důraz na spojení citrusů a zeleného jablka.

uhm
Nic se zbláznit, 80 eur se slevou!!! to stálo. Nový příklad parfumerie na poličce. Nedostatečná kvalita, přítomnost nebo přítomnost nebo jak to nazvat a s alarmující předražeností. Ale s velmi pěkným marketingem, velmi přitažlivým flakonem a tak dále.
Svěží a lehce mátová, i když úplně nezmizí, a to je součást zábavy, ale objem se snižuje, jak zasychá, takže do popředí se dostává ambroxan (jak odporný tón) a sladké tóny a kdo ví, co ještě. Vše spíše minimální a abstraktní. Možná pelargonie, pačuli?
I když je to banální vůně, není nepříjemná. Vydrží mnoho hodin, ale se střední projekcí, žádný bestiální režim.
Další zbytečné vydání, které nám zamotá hlavu průměrnými věcmi.
Zapomeňte na mou hořkost hehe.
TrickyTrix
Testoval jsem ho v parfbutiku, líbil se mi, pocit, že vyndali starý - úplně první vzorec, vyleštili ho novými chemickými složkami a ukázalo se, že je to nejlepší ze všech Erosů!
Sama nejsem fanynka (i když mám toaletu ve sbírce), ale pro armádu "mladých" fanynek, které používají neustále,
ale od okamžiku vydání je to Mast-Have.

Joshhiggins32
Před lety jsem měl originál a miloval jsem ho. Vždycky jsem si ji dávala na seznam k odkoupení, ale nikdy jsem se k tomu upřímně nedostala. Když jsem si k ní přivoněla, vzpomněla jsem si na tu starou. Tato je silnější a o něco sladší s mnohem lepším výkonem. Nechtěla jsem psát recenzi, dokud ji nebudu vlastnit a nebudu s ní mít více času, ale náhodou jsem na ni narazila a byla jsem v šoku, když jsem ji viděla. Neměli žádný ke koupi, ale dostal jsem do rukou tester a byl jsem s ním velmi spokojen. Nejsem si jistý, proč je teď k němu tak silný hate, ale to se srovná. Pokud se vám líbí originál, je to teď mozek, protože jsou téměř stejné, ale to je intenzivnější(odtud název). Pokud máte rádi hluboké ovocné vůně, tato bude pro vás skvělá! Nastříkala jsem si 4 spreje na ruku a 3 na oblečení a celý den jsem ji cítila kolem sebe jako bublinu a nakonec do 8-9 hodiny byla docela pryč, teď na oblečení tam zůstala. Neposlouchejte hate, tohle je skvělý, který obstál ve zkoušce času. Ne všechno musí být za 300+ nebo niche, aby to bylo kvalitní. Za ty peníze je to skvělá vůně!

Dutchnose
Opravdu byste se měli stydět, když hlasujete negativně, abyste trollovali nebo jen nenáviděli eros. Toto fórum je určeno pro lidi, kteří mají rádi vůně. Ne pro hloupé chudáky, kteří mají jen 2 parfémy zara a chovají se, jako by měli nikovou sbírku. Pravděpodobně 99% z nich k eros parfum ani nepřičichlo. Protože je v tuto chvíli těžko k sehnání. Je to skvělá vůně, dobře odvedená versace. Jen proto, že následuje trend začít s edt a pokračovat v parfémové verzi z ní neudělal špatnou vůni. Skvělá kvalita, a pro mě jemnější verze s větším dep. trochu jako edp a parfém sauvage a YSL Y.