Bright Crystal Absolu podle Versace je Floral Fruity vůně pro ženy. Bright Crystal Absolu byl/a uveden/a v roce 2013. "Nosem" za touto vůní je Alberto Morillas. Vrchní tóny jsou Granátové jablko, Yuzu a Vodní tóny; střední tóny jsouPivoňka, Maliny, Lotus a Magnólie ; základní tóny jsou Pižmo, Mahagon a Jantar (ambra).

MrsKissskers
Moc se mi to líbilo! Dokonce se bojím, abych tuhle zamilovanost do vůně nezaplašila, což se mi už dlouho nestalo) Obvyklá Bright Crystal na mě moc nezapůsobila, zdála se mi příliš průhledná. Absolu je prostě nádherná! Má malinovou sladkost, hloubku, smyslnost, kterou tolik potřebuji, sedí mnohem pevněji a déle, stopa je šílená! Jsou si velmi podobné s prvním Crystalem, to je fakt, ale Absolu mi nějak vyráží dech. Prostě se nemůžu odtrhnout, sjíždím se! A nejpodivnější je, že na první Bright Crystal jsem nedostal jedinou pochvalu, ale na Absolu ji sbírám od prvního dne používání! Cítím se v něm velmi přitažlivě, lehce a mladě. Tady to je!

Анастасія Кекс
I když se mi obyčejný Bright Crystal nelíbí, tak Bright Crystal Absolu zbožňuji! Překvapivě jsou to v podstatě totožné vůně, ale klasická verze je na mě příliš ostrá, šumivá, drásavá, až trochu otravná kvůli vypouklému lotosu a vymyté pivoňce. A neuvěřitelně se mi verze Absolu otevřela úplně jiným způsobem! Zbožňuji malinový tón, zřejmě mi to vynahradil. Absolu je trochu sladší, intenzivnější, hutnější, jasnější, ale zároveň je vůně svěží a velmi příjemná. A výdrž si nemůžu vynachválit! Nastříkala jsem ji na blůzu a vůně na ní vydrží už 1,5 týdne! A na šatech mi také vydržela něco přes týden. To je tedy výdrž! I když je poznat, že je to velmi krásná vůně. Snoubí se v ní sladkost, svěžest, kyselost a trpkost. Cítím v ní zralé sladké maliny, šťavnaté kyselé granátové jablko, jemnou pivoňku a to nejjemnější měkké pižmo, v základu jsou také dřevité tóny. Příjemná, vytrvalá, jasná, jemná, ženská, svěží, chutná, šťavnatá, svůdná, univerzální a zároveň individuální - to vše je Bright Crystal Absolu!

Cacho2505
Četla jsem recenze na tento parfém, které byly dobré i špatné, a tak jsem se rozhodla, že ho vyzkouším na vlastní kůži.
Dostala jsem vzorky scandal od gualtiera, pure xs od paco rabanne a si od armaniho a samozřejmě brigth crystal absolute. První tři se mi líbily, nevěděla jsem, kterou si vybrat, ale když jsem přišla domů, ucítila jsem zvláštní vůni, která rozpalovala mé smysly, nedokážu ten pocit popsat, bylo to jako potřeba držet v náručí ženu, která ji měla na kůži. Hluboce, ale jemně mě obklopila. Byla křišťálově jasná. Jistě, koupím ji své krásné ženě.

ladyjm89
Bright Crystal mi nikdy nevydržel déle než hodinu nebo dvě. Tahle má všechny tóny stejné, zintenzivněné, s mnohem silnějším siláží, ale bohužel výdrž je stejně slabá jako u edt. Jsem zklamaná, protože je to tak krásná, svěží, moderní vůně! Zbožňuji ji a nemůžu se jí nabažit!!! Zoufale si přeji, aby vydržela déle. Pokud máte rádi ovocně květinové, úplně dospělé, tak tohle si nechte pro sebe. Ne že by voněla "staře", jen to není jeden z těch sirupově sladkých druhů parfémů. Je velmi elegantní a čistá, ale stále mladistvá a jiskřivá. Bezpečná koupě naslepo imo.
Vůně: 9/10
Vůně: 7/10
Dlouhá výdrž 5/10

Rafaella Arruda
Úžasný parfém, zdá se být jemný, ale není!!! Má úžasnou, intenzivní vůni, která nikomu nevadí, protože každý, kdo si k ní přičichne, se ptá: "Páni, to je pěkný parfém, co to je?" Je to takový ten parfém, který se pořád drží na oblečení a na kůži, ale každý, kdo si k němu přičichne, tu vůni miluje, vydrží mi na oblečení celou věčnost, protože oblečení je pořád v koši na prádlo a když ho vyndám, pořád ho věrně cítím vydechovat! Je těžké popsat jeho vůni, protože je to velmi příjemná vůně s tóny namíchanými tak akorát. Je to divoký parfém, velmi příjemný... Není to VELKÝ parfém, ale dlouho vydrží!!! Nosím ho jak v chladu, tak v horku, ve dne i v noci stejně, jen si stříknutí vypočítávám podle příležitosti, protože si myslím, že se hodí do každé situace, je to super divoký parfém!!!!

TheLadyCalamity
Panebože. Koupila jsem si roller Bright Crystal a opravdu jsem si ho zamilovala na jakoukoli denní dobu a v jakémkoli ročním období, ale mrzelo mě, že mi moc dlouho nevydržel. Když jsem viděla, že mají i verzi EDP, kde je jediným doplňkovým tónem malina, prostě jsem ji musela vyzkoušet. K narozeninám se mi podařilo získat 3oz lahvičku Bright Crystal Absolu za necelých 40 dolarů a dnes, když mi přišla poštou, jsem ji nedočkavě vyzkoušela.
Abych byla upřímná, nedokážu vyzdvihnout jednotlivé tóny. Všechno se to prostě krásně mísí v tuhle bohatou, smyslnou záplavu; a přestože jsem doma s dítětem v nadměrném tričku, vlasy mám vyčesané do drdolu a nohy neoholené, cítím se neuvěřitelně sexy. To, že parfém dokáže tak zásadně změnit mou náladu, je fantastické. Tohle je parfém, který jsem hledala. Je to moje charakteristická vůně.
Je teplejší než Bright Crystal, silnější a lahodně opojná. Bože můj, Absolu, kde jsi byl celý můj život?
Mé preference se silně přiklánějí k ovocným květinám, moje kůže ovoce přímo žere a bílé květy ostře vnímá a pižmo je nutností. Pokud vám to zní podobně, vyzkoušejte tento nádherný parfém. Nebudete zklamaná.

TsarinaM
Pokud jste vyzkoušeli Versace Bright Crystal, která je ztělesněním svěžesti, svěžesti a ženskosti,
Tato vůně je přesně taková, jen ještě silnější! Cítíte v ní kouzlo, záři hvězd! Táta se mě zeptal, co mi má dát k Vánocům, a já jsem si řekla o tuhle, protože jsem milovala původní VBC. Jsem unešená krásou a ženskostí vůně a její silou: je to spíš elixír, z původních olejů vyrobených k výrobě Bright Crystal v celé jejich kráse!
Nebudete milovat, pokud nemáte rádi grapefruit, ale květiny tónují ostrost způsobem, který z ní dělá ekvivalent šumivého šampaňského parfému.
Miluji ji tak moc, že ji nosím jen Velmi zřídka, ale ty dny, kdy po ní sáhnu, vím, že se cítím jako Hvězda!
Dopřejte si ji jako zážitek v lahvičce, cítíte se jako v živém snu, který můžete zažít!!!!!.

NataliyaOP
Růžové krystaly Versace se obecně staly jakousi šablonou pro definování špatného vkusu...... Téměř všem se líbí, ale z nějakého důvodu se všichni mračí, když slyší jejich název. Všichni chtějí výhradně selektivní. Co může být Versace? Vůně je velmi rozpoznatelná a obecně mám podezření, že je nejprodávanější v Rusku, proto je tu takové stigma. Mně osobně se také líbí, no, prostě se mi líbí, to je všechno! A je jedno, kdo co říká a kdo to vytvořil a pod jakou značkou a kolik lidí to používá)))).

MarianaCollar
Tento parfém je velmi dobrý... Nemám ráda sladké parfémy, takže jsem si zamilovala tuto svěží vůni, která se hodí ke každé příležitosti a je ideální na nošení v létě, protože zanechává svěží pocit. Připomíná Light Blue, ale má "stopu", která je odlišuje. Mám obě a miluji je. Nemůžu bez nich žít, jsou to mé nejoblíbenější parfémy, spolu se Green chance a acqua di gio.

Modadicta
Připomíná mi Sheer od Bebe, jsou si opravdu podobné. Obě mají takový malý květinový nádech, který mi připomíná bublinky, které jsem používala ve vaně, když jsem byla malá.
Před několika měsíci mi byl tento parfém ukázán na skvrnkách. Fascinovala mě jeho neuvěřitelná délka a stopa, kterou za sebou zanechává. Dodnes si vzpomínám, jak jsem papír nechala v malé lahvičce vedle metru, a hádejte co: každý centimetr metru dodnes voní tímto parfémem. Hlavně malinovou.
Vůně je velmi krystalická, není přeplácaná, je to velmi dobrá volba pro nošení na uzavřených místech, například v kanceláři, protože místo toho, abyste lidi znepříjemňovali, vaše vůně je osloví a budou si ji užívat. Budou se vás ptát, jaký parfém nosíte, to je jisté.
Líbí se mi také nóta lotosového květu, myslím, že je na začátku nejvíce přítomná. Později ho vystřídá malina a granátové jablko.
Vlastně si myslím, že je to víc sexy verze než původní Bright Crystal (která se také podobá Bebe's Sheer). A co víc, vylepšená verze. Tahle verze se mi opravdu líbila! Mohla by to být jedna z mých budoucích akvizic. Protože je to ke všemu jediný parfém Versace, který mě příjemně překvapil. Bez ohledu na to, jakým jiným vůním se podobá, mám pocit, že tahle má něco, čím vyniká, a je o něco výjimečnější než Sheer nebo BC.
Není to osmý zázrak, není to vůně, která by všechny na večírku zabila. Ale je to výborná každodenní kamarádka, která svou vůní zahalí vás i ostatní. Nejraději bych ji nosila na jaře a v létě. Více se "předvádí".
Výborná délka a stopa, příjemná vůně, hezká prezentace (i když nemám ráda obří diamantový uzávěr, líbí se mi malý flakonek BEZ něj).
8.3/10

Kikakrepski
Lidi, když přijde na Bright Crystal, jsem z toho hotová, přiznávám.
Prostě je to pro mě neodolatelná vůně. A moje vášeň pro tuto nádhernou vůni pro horké dny se datuje od Bright Crystal EDT... Nyní ji mám v mnohem déle trvající verzi.
Bright Crystal Absolu od Versace je ovocně-květinový parfém, který navrhl Alberto Morillas.
Vrchní tóny tvoří yuzu a granátové jablko, střední tóny lotos, pivoňka, malina a magnólie a základní tóny jantar, pižmo a mahagon.
Flanker, který zachovává jednoduchost původní kompozice, která již dokázala, že méně je zde opravdu více.
Přestože citrusové tóny jsou těkavé a rychle se rozptylují, jsou to právě vrchní tóny, tedy Yuzu a granátové jablko, které na mé pokožce lahodně a osvěžujícím způsobem vyniknou a vydrží více než šest hodin. Její projekce je střední, nenapadá. Vynikající siláž.
Osvěžující denní parfém, který si můžete užívat bez míry.
V těchto horkých dnech, které předznamenávají léto, se stal mým nerozlučným společníkem, stejně jako lahvička v mé kabelce!

be_alina
Voní jako první Bright Crystal, ale tato je o něco intenzivnější, a co se týče trvání a stopa je mnohem delší, ale bez ztráty vůně originálu. Můj dojem je, že je vylepšená a pravdou je, že s těmito změnami, které byly provedeny, jsem si ji zamilovala, miluji ji!