Eros Pour Femme Eau de Toilette Versace pro ženy

Eros Pour Femme Eau de Toilette Versace pro ženy

svěží

Eros Pour Femme Eau de Toilette podle Versace je Floral Woody Musk vůně pro ženy. Eros Pour Femme Eau de Toilette byl/a uveden/a v roce 2016. "Nosem" za touto vůní je Alberto Morillas. Vrchní tóny jsou Sicilský citron, Maliny, Bílý rybíz, Mandarinka a Calone; střední tóny jsouPomerančový květ, Jasmín, Magnólie a Frézie ; základní tóny jsou Pižmo, Ambroxan, Dřevité tóny a Pačuli.

Sicilský citron

Frézie

Ambroxan
Dřevité tóny

RocíoMD

Je naprosto lahodná, svěží, sexy a zábavná, a přitom je to stále jemná vůně! Cítím se v ní žensky a distingovaně, ale zároveň rošťácky a bezstarostně..... Je krásná do teplých dnů, na vycházky s partnerem nebo s přáteli, vidím ji vhodnou i do pracovního prostředí, protože je vnímavá, ale bez toho, aby byla pro okolí přeplácaná. Je to ovocná citrusová vůně, sladká, ale osvěžující, cítím se po ní jedle, i když vůbec není gurmánská. Každopádně ji miluju, spojuje v sobě všechno, co mám ráda! Pro Eros edt navždy ano!

Milena_Nast

Chodila jsem kolem zlatého jablka a něco hledala, před pultem Versace jsem se ptala na nějakou vůni, kterou si už vzal, to je jedno. A poradce říká: "Nechtěl byste zkusit tuhle? A nastříká na flek Eros. Oči se mu rozšíří, požádá o největší flakon a odejde, přičemž tam nechá ten obvyklý, po kterém toužil.
Říkám si: Páni, to je ale scéna. Co je to za zázrak?
On je vážně v pohodě. Exploze ovoce, citrusů a bílých květů keřů. A něco velmi námořnického, jako byste byli na pobřeží.
Člověk má chuť se vykoupat a zásobit se sudy.

Sxchxrrxnx

Velkolepé. Zářivé. Voní elegancí. Je otevřenější a méně hutná než EDP, která mi v mých představách připomíná vůni zlatých mincí. Je ovocná, citrusová, denní, elegantní a letní. Svým citrusovým a denním stylem se do jisté míry podobá vůni Light Blue, ale nejsou si podobné. Okouzlující.

StillJuliaGayle

Dobře, dámy, můžete si ušetřit náklady na letenku, pokud jste plánovaly cestu do jižní Itálie. Tohle je čichový ekvivalent toho, jako když při procházce kolem přímořské zahrady jíte citronovo-malinovou zmrzlinu. Zábavná, koketní, dlouhá výdrž je na letní vůni pozoruhodná a pačuli a pižmo pomáhají ukotvit - tak jemně - citrusové a květinové tóny. Zvláštní pochvalu si zaslouží použití molekuly Calone, která zachycuje onu nepolapitelnou atmosféru u vln.Potřebujete už jen hnědookého fešáka, který vás bude doprovázet během procházky, a vize je kompletní. La dolce vita!

Taurien

Kdykoli jsem zkoušela Eros EDP, vždycky jsem ji považovala za dobrou vůni, ale nikdy jsem si ji nekoupila, i když v budoucnu ji asi koupím. Ale když jsem si na letišti nastříkala Eros EDT, věděla jsem, že musí být moje.

Obě vůně jsou velmi odlišné, Eros EDP je bílá květinová s pižmovým základem a citrusovými vrchními tóny, zatímco Eros EDT je mnohem ovocnější, sladký citrus, který mi připomíná léto strávené prací na ostrově Sicílie a citronové bonbony.

Eros EDT má od začátku velmi sladkou citrusovou vůni, která přetrvává po delší dobu, a teprve na konci jejího vývoje se projeví její pižmová stránka, jemnější než ta, kterou cítíme v EDP. Její stopa je mírná a její trvání na mé kůži je 5 hodin.

Pro mě je to ideální parfém na den v létě, stejně jako Acqua di Gioia na večer ve své nereformované verzi. Dejte mi tyto dva parfémy, pošlete mě na léto zpátky do Taorminy a budu naprosto spokojená.

Vůně 10/10
Výdrž 6,5/10
Hvězdná 7/10
Kvalita/cena 8/10
Univerzálnost 8/10
Balení 9/10
Koupil bych si znovu? Tolikrát, kolikrát bude třeba

justfloral

Miluji je oba.
Srovnání:
EDT - citron EDP - ne
EDT - malina EDP - ostružina
EDT - sladká EDP - ne tak sladká
EDT - bez pižma EDP - pižmový mýdlový tón
EDT - bez ambroxanu EDP - intenzivní dřevitá, šumivá, "sexy zpocená", "stará kniha" s ambroxanem
EDT - bez květin EDP - pivoňka (někdy patrná v horkém počasí)
EDT - denní vůně EDP - noční vůně

EDT voní jako sáček citronových a malinových bonbonů. Kříženec mezi Yellow Diamond Intense a Eros EDP.

angel9112008

Malina na prvním místě, vůně je jako bonbóny citronové lízátka s malinami, sladké s mírou, ale k tomu, že je chutné a šťavnaté, opilý teď, aplikované na polštář a ráno cítil malinovou tenkou a jemnou vůni. Necítím ani žádné dřevo nebo jasmín, je to pevné. Nemám ráda citrusové a lehké vůně, ale tady chci nalít, tahle vůně nenudí, i v noci je příjemná. Určitě ji potřebuji do své sbírky, teď 30, vezmu 100 ml.

Calígula

Dovolte mi, abych vám řekl. Jsem muž a obvykle dávám vůně jako dárky ke zvláštním příležitostem přátelům, partnerům, příbuzným atd. Dnes jsem byla proti času a šla jsem si koupit vždy spolehlivou Olympeu z PR, aby mi to netrvalo tak dlouho. Aniž bych si to uvědomila, mladá slečna u pultu mi dala papírek s Olympeou a druhý s tímto parfémem. Když jsem si přivoněla k této Eros femme EDT, okamžitě jsem si řekla: "Co to je?" "Dám tomu ještě deset vteřin šanci", a najednou jsem si řekla: "Je to skvělé." A pak jsem si řekla: "To je skvělé." A pak jsem si řekla: "To je skvělé. Když jsem si to v duchu říkala, dal mi ještě jeden papírek s nějakým parfémem CH, nevím přesně kterým, nepamatuji si to, protože mou mysl narušila ta nová a nádherná vůně. Znovu jsem přičichla k Olympee, kterou mi dal na začátku, a voněla divně, dokonce jsem měla pocit, že už se mi nelíbí. Nikdy jsem nepochopila, co se stalo. Olympea se mi na ženách vždycky líbila. Myslím, že i když jsou obě sladké, jsou příliš odlišné. Tahle je návykovější. Je to sladká vůně, přesná, vibrující, zahalující a dokonce minimálně osvěžující. Neklidná a jemná. Představuji si mladou dospělou ženu. Jednu z těch, které přitahují pozornost, aniž by chtěly, ale dělají to a v hloubi duše se jim to líbí. Tento parfém mě opravdu zaujal. Nevím, co víc říct... Ať už se vám tento styl líbí, nebo ne, vím, že se vám bude líbit.

Bex Hauhnar

Musím přiznat, že je mnohem lepší než edp verze. Je to kompliment. Přísahám, že pokaždé, když ji mám na sobě, mi ji pochválí alespoň 3-7 lidí. Otevírá se jako léto, je sladká a pro můj nos trochu ovocná, ale s převažujícími svěžími citrusy. Je to jedna z nejsilnějších edt's, které jsem zkoušela a která vydrží celý den! Na kůži vydrží celý den a pro ženy, pokud si ji nastříkáte na vlasy, zůstane, dokud si je neumyjete, to mohu potvrdit.

Andreza.Arias

Omamná vůně! Svěží a zároveň velmi elegantní, zářivá, veselá vůně, která voní štěstím.

Nikdy jsem si nemyslela, že by v podstatě ovocný parfém mohl být tak elegantní. Myslím, že směs bílých květin se velmi povedla.

Nastříkala jsem si ji na ruku a líbila se mi její výdrž a projekce. Je lehčí než EDP, ale není vodová. A nemůžu ji přestat cítit. Návyková!

annanews

Mám čichové hody ;) Velmi netriviální, svěží a manko. Vůně dává takovou stopu. Podobná všem hitům a nic se jí nevyrovná. Líbí se mi, chci ji, miluji ji.
Nejdřív charakteristické citrusy od Versace a šťáva, hodně šťávy.
Pak jahoda a jasmín.
Základ je naprosto podmanivý. Ambroxan. Ambroxanové vůně miluji.

Blankov

Neodolatelná, svěží, čistá.

Toaletní voda Versace Eros Pour Femme dokáže spojit to nejlepší z D&G Light Blue Feminine se stopami Moschino Fresh Couture a proměnit vše ve velkolepé spojení s vlastní osobností.

Univerzální, elegantní parfém se skvělou projekcí a uspokojivou výdrží.

Z tohoto parfému jsem nadšená, je nesmírně příjemný, návykový a pohodlný.

Cítíte citrusy, cítíte květiny, cítíte ovoce, je to typ parfému, u kterého cítíte, jak se každý tón vyvíjí a proměňuje na vaší kůži.

Bezpochyby vynikající sázka na léto! Naprosto vhodná do vysokých teplot.