Versace Pour Femme Dylan Turquoise Versace pro ženy

Versace Pour Femme Dylan Turquoise Versace pro ženy

jemně pikantní
svěží
tropický

Versace Pour Femme Dylan Turquoise podle Versace je Floral Fruity vůně pro ženy. Versace Pour Femme Dylan Turquoise byl/a uveden/a v roce 2020. "Nosem" za touto vůní je Sophie Labbe. Vrchní tóny jsou Citrón, Mandarinka a Růžový pepř; střední tóny jsouGuava, Frézie, Černý rybíz a Jasmín ; základní tóny jsou Pižmo, Čisté dřevo a Cedr.

Parfumér

Jasmín

Čisté dřevo
Cedr

Martï Rosé

Z Versaceho vůní oceňuji pouze Crystal Noir, zatímco všechny ostatní parfémy vždycky nemilosrdně opovrhuju, když jdu do parfumerie testovat. Dylan Turquoise mě příjemně překvapil, když jsem se v těchto dnech ocitla s několika vzorky v obálce, zvlášť když jsem začínala velmi zaujatě! Osobně mi připadá, že působí velmi staromódně a vyvolává ve mně představu mladého bohatého Američana (že by mě ovlivnil výběr Baldwina jako testimoniálu?!). Díky směsi citrusů a guavy vám připomene Středomoří a tropy zároveň. Příjemně mě překvapila i délka trvání. Chci!

MellyHelly

Také se snažil tento slavný Versace posledních let, trochu kultovní.
Na mě to působí asi tak, jako když se po letech rozhodnu podívat na film, který všichni viděli a říkají, že je krásný a rozesměje nebo rozpláče... Já se na něj podívám a řeknu si: bach, to je ta nepřehlédnutelná věc?
Řekněme, že Dylan Turquoise mi to dělá, ale není to špatný parfém.
Jen mi nepřipadá výjimečný, to je celé.
Pro mě se Versace olfaktoricky zastavil u V'è a tím jsem řekla vše, ne o Versace, ale o sobě.
Bizarní je, že v úvodu cítím ostrou, velmi čistou, lineární vůni růže s nádechem listů kasie.
Začíná se mi točit hlava...
Myslím, že v současnosti se za "růži" vydávají ty nejroztodivnější věci, a tak mi to připomíná nějaký komerční parfém, který o sobě tvrdí, že je růže, ale není.
Později cítím vývoj s růžovým pepřem a citrusy, svěžími bílými květinami, jako je frézie a trocha jasmínu, různým podivným ovocem a dřevitými tóny, které se na mé kůži projevují stále zřetelněji, ale zůstávají ve sféře nedávných dřev, nejsou pompézní a nehřejí. Také působí dost synteticky, ale to nevadí.
Chápu, že taková vůně může vyvolat exotické, letní představy, ale nic "plážového", pokud máte na mysli kokos a ananas nebo opalovací krém.
Je to parfém, který se nosí bez námahy, nonšalantně, s dobrou výdrží a mírnou, ale přítomnou siláží.
Možná to není nic moc, ale je to příjemné a flakonek je hezký s tou intenzivní barvou, ale není na očích.
Upřímně řečeno, nechápu ty narážky na "zralou ženu". 90s? Nijak zvlášť. Působí na mě jako moderní vůně napříč věkem.

gonzalesgabi

Moc jsem tenhle parfém chtěla, ale začala jsem číst recenze a odradilo mě to, spousta lidí říkala, že se jim nelíbí, že nic nespraví, že nic nepromítne, tisíc špatných věcí a pár dobrých... ale jednou jsem ho v návalu vzteku uviděla na webu, kde obvykle kupuju parfémy a koupila jsem si ho! i přes ty špatné recenze...
A věřte mi... byl to můj nejlepší blind... Takový krásný, svěží parfém, vonící čistotou, bohatostí, vším dobrým ahahaha!!!! Skvělá na každodenní nošení, na léto, na pláž, do práce, do obchodu, na nákupy, je to parfém, který je dobrý všude!!!!
A kdo říká, že nemá projekci, tak nevím jak lol Pokaždé, když ho nosím, dostávám spoustu komplimentů!!!! hodně lidí chce vědět, co to je, říkají, jak je dobrý.

nanaa_from_ghana

Opravdu nechápu špatné recenze na tento parfém a jeho přirovnání k levnému pánskému parfému.

Dylan Turquoise je ovocně-dřevitá vůně, která je těžká na citrusy a guavu a má nádech květin, aby dodala rovnováhu. Je velmi sexy, svěží a ženská (alespoň pro mě), ale úplně bych si dokázala představit muže, který by ji díky těžké dřevitosti vytáhl. Myslím, že je to luxusní letní osvěžení pro sexy ženu, která se otáčí za hlavou, když se pohybuje po městě. Na EDT má působivou siláž a dlouhou výdrž.

Loni v létě jsem ji měla ležérně na sobě doma a máma mi ji pochválila, jakmile jsem vstoupila do kuchyně. Pocházím z velmi tradiční ghanské rodiny, která neustále vaří spoustu jídla, a i přes všechny ty rybí a kořeněné vůně linoucí se z kuchyně to tento parfém dokázal přetnout a vykouzlit mámě úsměv na tváři. Nakonec jsem jí loni k narozeninám koupila lahvičku, protože se jí tak moc líbil.

Jak říkám u každé vůně, než si koupíte celou lahvičku, vyzkoušejte ji. Tahle má určitou hloubku a komplexnost a nenechte se odradit špatnými recenzemi. Slibuji vám, že je to velmi příjemná a sympatická vůně.

Shafo

Koupil jsem ho čistě z chamtivosti - byl levný. A samozřejmě se mi nelíbil. Odložil jsem ji stranou a občas si k ní přišel přičichnout.
Nejdřív nevoněla, pak byla cítit dřevem v mýdlové vodě, pak potištěnou krabičkou ochucených cigaret. Pak - záblesk citrusů a zmizel, kapka ovocné šťávy spadla a uschla). Co to sakra...
A pak se podle zákonitostí našeho parfémového žánru hvězdy srovnaly.
Objevilo se něco neobvyklého: všechno, co jsme slyšeli, bylo spleteno do jedné ničemu nepodobné vůně. Svěží, ale ne mořská nebo citrusová; ovocná, ale ne sladká nebo jedlá. A dřevitá, vzdušná a suchá -.... A krabička cigaret 😁.

Fialová Dylan tady už byla okřiknuta, nazývá se Císařovna, ale srdce mi říká, že to není tak jednoduché.
Doporučuji věnovat čas hodnocení a jít nad rámec zběžného testu.
Všechno není tak, jak se zdá. A naopak 😝

Belle Epoque

Listy vysokých palem se ztrácejí v modré obloze. Sněhobílé hotely jako lodě snů svádějí k radosti a pohodlí. Volný mořský vítr pohupuje hedvábnými závěsy mrakodrapů a hladí tvář.....
Ano, je to Dylan Turquoise Versace. Probouzí představivost a vytváří atmosféru.

Má v sobě rozlohu nekonečných floridských pláží a jihomořských večírků. Bělostné úsměvy na opálených tvářích surfařů - to je on, Dylan Turquoise.
Nemá klid staré Evropy. Duch svobody a nekonečný obzor, slunce a nebe. Sklo a beton. Modrá barva lahve je barvou bazénu v hotelu mých snů.....

Přiložím si ji na zápěstí a pomalu se nadechnu WOW......
Peprné mandarinky na první hodinu: povzbuzující a povzbuzující.
Šťavnatá sladkost guavy zjemňuje citrusový zásah.
Pak přichází skořice (netuším, jaká kombinace tónů mi ji dala), jasmín dává vznešenou pointu, guava je zpět, proplétají se kousky dřeva - cedr, cypřiš, jalovec - můj les orámovaný jižními moři - tajemné Clearwood se rozpoutává.
Jiskří, mění se, naplňuje se radostí, ale neztrácí svou důstojnost: aristokracie je ta tam. A lehké gurmánské nuance pod oponou.

Velmi ve stylu Versace - moderní verze italského "dolce vita" přenesená na americký kontinent - žít, milovat a pracovat - to vše s radostí a potěšením. Výbušné a radostné. Jako sám velký mistr módy a stylu.

Sian

Vždycky jsem odmítala vlastnit světle modrou od D&G, byla přeplněná a příliš krátce trvající na svou cenu, takže jsem měla ve své sbírce mezeru po dlouhotrvající citrusové letní kolínské... dokud jsem nenašla tuhle, wow...!
Citron vládne, pepř, mandarinka a pižmo následují, v pozadí kráčí mohutný cedr, a to vše se odehrává na vrchních tónech.
Je příjemně nakyslá, dlouhotrvající a s dobrou stopou pro edt.

Thaís BS

Slyšela jsem o tomto parfému tolik dobrého, čichová pyramida mě natolik oslovila, že jsem si myslela, že se stane mým podpisem.
Ale teď, když jsem ho vyzkoušela, jaké zklamání!!!
Slabý, nevýrazný parfém s příšernou výdrží!
Nestojí za tu slávu ani za cenu, kterou si tam účtují!
Není to špatný parfém, ale čekala jsem od něj mnohem víc.
Přišel mi velmi sdílný. Ano, je svěží a trochu trpká, ale nic výrazného.
Pokud jste zvědaví ji vyzkoušet, doporučuji si nejdříve koupit dekantér. Na slepo nedoporučuji.

mariaconcepcion

Tento parfém miluji. Je to první Versace, který jsem měla na sobě, a zamilovala jsem si ho. Tak moc, že jsem si teď koupila Dylan Blue a chystám se na Eros a Cristal. Přijde mi to jiný parfém, svěží, ale ne mýdlově svěží, dokonalá svěžest. Pokaždé, když ho nosím, ptají se mě, co je to za parfém. Na mně je stopa středně intenzivní až intenzivní. A na oblečení nedokážu přesně říct, jak dlouho vydrží, protože otevřu skříň a cítím ji. Je dokonalá. MILUJU TO.

carol_octaviano

Svěží a zároveň výrazný parfém. Je příjemná, veselá, sofistikovaná a snadno se může stát charakteristickou vůní. Směs frézie s jasmínem a guavou dodala vůni velmi zajímavý a lehce exotický nádech. Výborná pro horké dny, ale není špatná ani při nižších teplotách! Zamilovala jsem se do ní!

LyciaEssencia

Ten komentář, který říká, že vyrostl na pláži a nikdy neviděl citrony, takže nechápe, proč je tento Dylan citrónový a spojují ho s pláží. Odpověď je velmi jednoduchá. Versace je italská značka a na italských plážích jsou citrony, ve skutečnosti mají různé odrůdy citrusů "Agrumi". Příkladem v parfumerii je sladký a silný citrus z domu Mancera s názvem Sicily, který odkazuje na největší ostrov ve Středozemním moři zvaný Sicílie.

Milí kolegové parfuméři!
Čtu si komentáře a nestačím se divit - ale kde je objektivita? Mnoho lidí kupuje vůně "naslepo" v IMagách, já chci střízlivé hodnocení, pomoc při rozhodování, zda koupit, nebo se na to vykašlat.

Proč, no, proč psát o tropicko-svěží vůni "ucházející, o ničem, nestojí za pozornost" apod. negativa, když jsou vaše poličky plné těžkých orientálních atarů nebo "experimentálních" nik?
Zvláštní potěšení vyvolává "to už jsem někde slyšel". Opravdu se vám podařilo najít takovou vůni mezi pouhými 66 TISÍC známými parfémy? A dobrých 500 v online i off-line parfémech. Jaká škoda.

Miluji svěží, vodní parfémy. Nosím je v létě - povzbuzují a osvěžují, vytvářejí chlad a kondici. V zimě svěží vůně rozeznívají křišťál a odhalují botanickou zahradu uprostřed sněhu a počasí.

Zbožňuji Dylan Turquoise od Versace! Nemluvě o estetickém potěšení z hračky - okouzlujícího flakonu. A je mi jedno, jestli existuje něco podobného - vybrala jsem si to. Až dojde, koupím si další.

alliesunshine

Dylan Turquoise je dokonalým příkladem toho, jak je vůně pro každého subjektivní. A také to, jak velkou roli při tvorbě parfému hraje vaše PH a chemie pokožky. Pro mě je Dylan Turquoise jako stvořená!!! Dylan T je svěží, vodní, citrusový a dřevitý parfém, který je dokonale namíchaný. Pro letní vůni dávám přednost této vůni před DG Light blue. Na mé kůži voní jako nic, co jsem kdy cítila, dřevitý tón opravdu září a vše ostatní hraje jemnou, ale podpůrnou roli. Cítím z ní velmi lehký mužský nádech, ale nešla bych tak daleko, abych řekla, že je unisex. Při nošení této vůně se nemohu přestat cítit. Dlouhá výdrž, siláž, všechno je vynikající. Osobně miluji Dylan Blue, ale nesnáším flakon, ale tento flakon v tyrkysové barvě je dechberoucí nádhera. A k tomuto tématu mám vlastně pocit, že lahvička dylan tyrkysová dokonale reprezentuje šťávu uvnitř.

Po tom všem bych přesto vřele doporučila vyzkoušet nejdříve tuto, protože recenze jsou tak polarizující. Vlastně jsem byla překvapená, že se mi tak líbí, protože recenze zde byly tak nějak konzistentně ne skvělé. Věřím, že to opravdu na každého působí tak jinak a možná to je vada tohoto parfému. Naštěstí jsem jedna z těch, na kterých je to kouzelné a budu si to kupovat, dokud už nebudu moci.

*** Nevidím žádnou souvislost s Dylan Blue. Tohle nedává smysl jako flanďák je to naprosto svébytná vůně.

20/10 upřímně

Belle Epoque

Koruny vysokých palem se ztrácejí v modré obloze. Bílo-bílé hotely jako lodě snů svádějí k hýčkání a pohodlí. Volný mořský vítr pohupuje hedvábnými závěsy mrakodrapů a hladí tvář........
Ano, je to Dylan Turquoise Versace. Probouzí představivost a vytváří náladu.

Má v sobě prostornost nekonečných floridských pláží a drive večírků jižních moří. Týkají se ho i běloskvoucí úsměvy na opálených tvářích surfařů.
Nemá klid staré Evropy. Duch svobody a nekonečných obzorů, slunce a nebe. Sklo a beton. A azurově modrá barva lahve je barvou bazénu mého vysněného hotelu.....

Mandarinky jsou první hodinu peprné - povzbuzující a povznášející.
Šťavnatá sladkost guavy zjemňuje citrusový punc.
Pak si pohrává se skořicí (netuším, jaká kombinace tónů mi ji představila), jasmín dodává ušlechtilou pikantnost, guava se vrací, vplétají se dřeva - cedr, cypřiš, jalovec - můj les v rámu jižních moří - tajemný Clearwood zdivočel.
Třpytí se, mění, naplňuje se radostí, ale neztrácí svou důstojnost - aristokratičnost je přítomna. A lehké gurmánské podtóny v závěru.

Velmi ve stylu Versace - moderní verze italského "dolce vita", přenesená na americký kontinent - žít, milovat a pracovat - to vše s radostí. Výbušná a radostná. Jako sám velký mistr módy a stylu.